Opas muuntoprosentin optimointiin WordPressissä

Tulosprosentin optimointi (CRO) on merkittävä verkkosivustojen optimointitekniikka, joka käsittelee kuinka kävijät suhtautuvat verkkosivustoosi. Se on pohjimmiltaan tapa seurata ja optimoida vierailijoiden lukumäärä todella ostaa tuotteen tai suorittamalla haluamallesi toiminnolle.


Tässä on mielenkiintoinen tosiasia: Verkkosivusto, jolla on paljon liikennettä, mutta alhainen tulosprosentti, tuottaa vähemmän tuloja kuin verkkosivusto, jonka liikenne on suhteellisen alhainen, mutta korkeampi tulosprosentti. Toisin sanoen:

Korkeampi tulosprosentti tuottaa parempia tuloja.

Sanasto

Seuraavassa on muutamia termejä, jotka meidän on ymmärrettävä ennen oppaan jatkamista. Tarkastellaan sitä, jotta emme unohda:

 • Tulos: Kun vierailija suorittaa tietyn toiminta verkkosivustollasi sitä kutsutaan tulokseksi.
 • Toiminta: Toiminto voi olla mikä tahansa toiminta tai tapahtuma, jonka haluat vierailijasi suorittavan. Se voi olla uutiskirjeen tilaaminen, (tai mainostetun) palvelusi ostaminen, sosiaalisen kanavasi tilaaminen jne..
 • Muuntokurssi: Ota muuttavien ihmisten lukumäärä ja jaa ne kävijöiden kokonaismäärä sivustoosi. Esimerkiksi, jos sivustossasi on 1 000 kävijää, joista 50 tulosta, sinun tulosprosentti on 5%

Tulosprosentin kaava

 • Tuloskanava: Toimintosekvenssi, jonka vierailija suorittaa muuntuakseen asiakkaaksi. (Asiakas tässä yhteydessä on joku, joka suorittaa haluamasi toiminnon)

Yksinkertainen tulosuppilo

 • Toimintakehotus (CTA): Se on vierailijoiden painike pitäisi napsauta suorittaaksesi halutun toiminnon. Se voi olla mitä tahansa “Osta nyt”, “Ilmoittautuminen ilmaiseksi kokeilujaksi” tai luovia tuotteita, kuten “Katso, miksi menetät rahaa”.

Bounce Exchange

Bounce Exchange on yksi exit-aikomustekniikan rajoista. Näet painikkeet ovat CTA: t. 

Keskeiset osoittimet

Tässä on joitain CRO: n perusohjeita, jotka on lainattu Neil Patelilta (tunnettu analytiikan asiantuntija).

 • CRO-pyrkimyksesi tulisi suunnata kohti tulosten lisäämistä – ts. Muuntoprosentin lisäämistä.
 • CRO ei perustu haluamaasi. Se on noin laittamalla itsesi kävijöiden kenkiin ja ajattelu heidän näkökulmasta. Se on prosessi, jolla vierailijoillesi haluttu toiminta tehdään mahdollisimman helpoksi ja luotettavaksi.
 • CRO: ta voidaan lähestyä kahdella tavalla – todisteet tukevat ja geneeriset tekniikat. Ensimmäinen vaatii enemmän vaivaa ja yleensä sen sijoitetun pääoman tuottoprosentti on parempi.
 • Geneeriset tekniikat ei välttämättä toimi aina. Mikä toimii yhdellä verkkosivustolla, ei välttämättä toimi toisella.

cro prosessi

CRO on evoluutioprosessi

 • Todisteet tukevat CRO-ponnistelujen tulisi olla käyttäjäkeskeinen ja tietopohjainen. Sen ei pitäisi perustua vain oppikirjataktiikkaan. Sinun on tutkittava käyttäjiä, saatava käsityksiä ja muodostettava hypoteeseja, testattava heitä ja toistettava prosessi, kunnes saavutat tulostavoitteen.
 • tutkimus osoittaa, että liian monet valinnat vaikuttavat päätöksentekoprosessiimme. Siksi jokainen haluttu toiminto tulisi sijoittaa omalle aloitussivulle. On parasta olla sotkematta yhtä sivua, jolla on liian monta vaihtoehtoa tai CTA: ta.
 • Jatkaen yllä olevaa kohtaa myös CRO-pyrkimyksiesi tulisi kohdistua korkein käyttökokemus. Älä jätä käyttäjää arvaamaan, haluaako hän ladata vain e-kirjan vai erillisen ilmoittautumisen uutiskirjeeseesi. Sen sijaan tarjoa heille yksi uutiskirjeen ilmoittautumislomake, jossa he saavat ilmaisen kopion e-kirjastasi.
 • Muistaa, vähemmän valintoja = vähemmän aikaa päätöksentekoon = nopeampi muuntaminen.
 • Kuvien arvo on 1000 sanaa ja tietyt kuvat toimivat paremmin kohdeyleisösi mukaan. Oikeita kuvia joskus paremmin kuin varastossa kuvat.

Mikä erottaa CRO: n – Miksi se on niin tärkeää??

CRO on yksi niistä tekniikoista, jotka harkitsevat laatu korvaa määrän. Kuten olen jo aiemmin maininnut, verkkosivusto, jolla on paljon liikennettä, mutta ei tuloksia, ei maksa sinulle rahaa. Joten sen sijaan, että keskityt markkinointipyrkimyksiisi saada lisää liikennettä, sinun pitäisi työskennellä muuntaa jo olemassa oleva liikenne. Se maksimoi tuotot tarvitsematta maksaa lisää liikennettä (tietysti joudut maksamaan CRO-prosessin kustannukset).

CRO: n pyrkimykset vaativat huomattavia aikaa (ja mahdollisesti taloudellisia) investointeja. Markkinointibudjettisi jakaminen tasapuolisesti liikenteeseen sekä SEO: hen ja CRO: han on hyvä idea. Siirtämällä liikenteen läpi, CRO auttaa sinua erottamaan yrityksellesi sopivat vierailijat. Kanssa tieto-ohjautuva tutkimuslähestymistavan avulla voit ymmärtää asiakkaasi tyyppiä. Voit käyttää näitä havaintoja hienosäädä SEO ja liikenteen hankintayritykset kohdeliikenteen hankkimiseksi. Nämä vierailijat ovat todennäköisemmin muuntaa.

cro parantaa liikenteen hankintaa

CRO parantaa liikenteen hankintaprosessia

CRO-prosessi

1. Tunnista sivu, jonka haluat optimoida

Suorita perusta – tiedä mitä sinun täytyy tehdä. Tunnistaa elementti sivustosi tarvitsee optimointia. Tämä ei ole niin helppoa kuin miltä se kuulostaa. Kuten olemme aiemmin nähneet, CRO riippuu verkkosivustostasi ja mikä tärkeintä, yleisöstäsi. Taktiikka, joka toimii loistavasti yhdessä sivustossa, ei välttämättä toimi omassa.

Tässä on esimerkki. Mieti tilannetta, jossa olet erikoistunut WordPress-konsultointipalveluihin ja tarjoat ilmaisen kuulemisen. Sinun tavoitteena tulisi olla sivun ja CTA: n optimointi, joka tarjoaa ilmaisen kuulemisen. Ihmiset muuttavat todennäköisemmin, jos Kuten ensimmäinen ilmainen tarjous.

2. Luo perustaso

Ennen kuin voit aloittaa optimoinnin, sinun on tiedettävä, miltä edellinen esitys oli. Sieltä lähtötaso tulee. Tarkista tulostilastot ja määritä ne lähtötasona. Varmista, että valitset a elinkelpoinen kesto (päiviä, viikkoja tai kuukausia) liikenteestäsi riippuen ja noudata sitä nykyisessä CRO-prosessissa.

Kuinka jatkaa sitä WordPressissä:
Google-sisältökokeet, joka on osa Google Analyticsia, on loistava tapa jakaa WordPress-testisivut. Se mahdollistaa tavoitteiden luomisen ja sivuvaihtoehtojen rekisteröinnin seurantaa varten. Se auttaa verkkovastaavia tunnistamaan voittavan sivun. Tuolla on kytkeä integroida Google-sisältökokeilut WordPress-verkkosivustoosi tarjoamalla käyttöliittymä, jonka avulla koodinpätkä on helppo lisätä sivuillesi. Keskustelemme koko luettelosta WordPressin muuntoprosentin optimointityökaluista tulevassa sarjan artikkelissa.

3. Tunnista esteet

Nyt kun olet asettunut tietylle sivulle, jonka haluat optimoida, aloita jakamalla tulosuppilo loogisiin osiin. Jos poistumisprosentti on korkea, tunnista se osa, josta käyttäjät yleensä poistuvat. Se on osa, jonka haluat muuttaa. Valmista kyseisen osan eri versiot ja A / B-testi kaikista niistä.

Ei aina ole niin, että käyttäjät haluavat poistua sivustostasi. Joskus haluat ehkä tehdä pieniä (tai suuria) muutoksia aloitussivullesi kokonaan ja nähdä, kuinka ne toimivat suhteessa vanhaan.

Olet esimerkiksi saattanut sijoittaa CTA: n karuselliin – mikä on todella huono idea. Kolmen liukusäätimen automaattisessa liukusäätimessä CTA olisi piilossa kaksi kolmasosaa ajasta! On paljon parempi olla staattinen aloitussivu tiedot ovat helposti nähtävissä. Sama pätee Flash- ja HTML5-splash-sivuihin. Ne ovat vanhaa koulua, tyylikkäät ja kamala sekä SEO: lle että CRO: lle riippumatta siitä, kuinka kaunis ne näyttävät.

4. Häiriöt esteet

Jos poistumisprosentti on korkea, kysy itseltäsi – Miksi kävijät lähtevät tällä tietyllä sivulla?

Tässä on joitain kysymyksiä, joiden avulla voit selvittää syyllisen:

 • Onko CTA oikein näkyvä vai onko se vaikea löytää?
 • Jos CTA napsautettavissa? Ovatko ihmiset napsauttamassa CTA: ta?
 • Molemmissa tapauksissa saavuta sama saavuttamalla lämpökartan analysointiohjelmisto.
 • On riskipalkki liian korkea? Esimerkiksi luottokorttitietojen pyytäminen ilmaiseksi kuulemiseksi ei ole niin hyvä idea. Kääntöpuolen “luottokorttia ei tarvita” näyttäminen tarjoaa paremmat mahdollisuudet tulokseen.

Voit tehdä pieniä muutoksia aloitussivullesi koe seuraavilla:

envato kotisivu

Envaton kotisivulla käytetään suosittelu + CTA-lähestymistapaa

 • Vaihda CTA: n mikroskopia
 • Muuta CTA-asettelua (suurempia painikkeita, tekstin koko, fonttityyli jne.)
 • Kokeile eri värisarjaa koko aloitussivulle. Tutkimukset osoittavat, että väri vaikuttaa käyttäjän mielialaan ja käyttäytymiseen.
 • Aloitussivun tietomäärän muuttaminen – ovatko käyttäjät vierittäneet liian paljon CTA: n saavuttamiseksi?
 • Kuinka usein näytän CTA: ta? Mitä vaikutusta CTA: n näyttämisellä useita kertoja on muuntoprosenttiin?
 • Ovat otsikot tarpeeksi magneettinen?
 • Asiakkaiden suositusten, portfolion ja asiakaskunnan aseman muuttaminen.
 • Olenko minä kysyvät liikaa info ilmoittautumislomakkeessa? Esimerkiksi, on hyvä idea olla kysymättä asiakkaan osoitetta, kun luottokortin käsittelypalvelu ei sitä edellytä.

5. Huuhtele ja toista

Meidän on ymmärrettävä se CRO on jatkuvasti kehittyvä prosessi. Kun olet kokeillut tietyn elementtijoukon tekniikoita, saavutat tietyn muuntoprosentin. Muutos teollisuudessa vaikuttaa massoihin. Ajattele älypuhelinten puomia ja esineiden Internetiä. Tämä johtaa muutokseen massojen etuissa.

Eilen oli kyse kunnollisen kuulokeparin omistamisesta. Nykyään kyse on langattomista boomboxeista – Beats Pilleri.

Yleisiä tapoja parantaa CRO: ta

Toistaiseksi olemme puhuneet markkinointikohtaisista tekniikoista – esteiden tunnistaminen, CTA-optimointi, microcopy, jne. Katsokaamme nyt joitain niistä muut tapoja, joilla voit parantaa tulosprosenttiasi. Nämä menetelmät ovat yleisiä ja koskevat kaikkia verkkosivustoja, joiden tavoitteena on hyvä käyttökokemus (UX).

Kukaan, mukaan lukien Google, ei pidä hitaasta verkkosivustosta.

Verkkosivustosi nopeutta voidaan parantaa monella tapaa – olemme käsittäneet ne blogissa aiemmin, joten toivottavasti nämä näyttävät hieman tutulta.

Geeky ja / tai aikaa vievät tekniikat (riippumatta siitä kuinka pieni):

Haluatko välittömän tyydytyksen? Voit ottaa käyttöön paremman välimuistin tai CDN: n parantaaksesi sivustosi nopeutta tänään. Tässä ovat suosikkivaihtoehdot.

1. Ota WordPress-välimuisti käyttöön

2. Käytä sisällönjakeluverkkoa

Vaivaton tekniikka:

Ne yleensä maksavat enemmän, mutta antavat sinulle mielenrauha. Tässä on luettelo eri isännöintitekniikoista, lajiteltuina alenevassa kustannusjärjestyksessä:

1. Ylläpito WordPress-hosting

wpengine

Siirrä WordPress-sivustosi tunnetulle hallinnoitu WordPress-hosting yritys – he ovat uskomattoman nopeasti ja sinun ei tarvitse huolehtia isännöintiä / nopeutta / turvallisuutta / päivityksiä koskevista ongelmista. Sinun tarvitsee vain maksaa kuukausittainen lasku ja sinä voit maksaa keskity sisältöön.

 • Esimerkki: Me WPExplorerissa käytämme ja suosittelemme WPEngineä
 • Kustannus: 30–250 dollaria / kuukausi

2. Jaettu WordPress-hosting

Siteground

Käytetty a jaettu WordPress-hosting palvelua. Tämä on verkkotunnukselle erikoistunut muotoinen jaettu hosting WordPress ja suuret isäntäyritykset esittelivät sen äskettäin.

 • Esimerkki: SiteGround, mediatemppeli
 • Kustannus: 15-80 dollaria / kuukausi

3. Ylläpito pilvipalvelu

cloudways

Käytä hallittu pilvipalvelu kuten Cloudways – he isännöivät ja hallitsevat WordPress-sivustoasi pilvipalveluiden tarjoajissa, kuten Microsoft Azure, DigitalOcean ja Google Cloud.

 • Kustannus: $ 5-300 / kk

4. Pilvipalvelu

digitalocean WordPress

DigitalOceenen kaltaiset yritykset tekevät pilvimahdollisuuksia helppo ja edullinen. Ne tarjoavat myös yhden napsautuksen WordPress-asennukset, joten voit asentaa WordPress-valmis verkkosivuston alle minuutissa.

 • Alapuoli: Sinun on oltava teknisesti vakaa ja vianetsintä on todellinen kipu.
 • Plussat: Plussapuolella saat enemmän valtaa ja hallintaa palvelimellesi, ja hosting-kustannukset nousevat minuutilla verrattuna jaettuun isännöintiin.
 • Kustannus: $ 5-300 / kk

5. Jaettu hosting

bluehost

Jaettua majoitusta ei tarvita. Se on edullinen ensimmäinen askel CRO: lle, ja napsauttamalla WordPress-asennusta voit aloittaa sivustosi melko nopeasti.

 • Esimerkki: BlueHost
 • Plussat: Yksi helpoimmista ja luotettavimmista tavoista asentaa WordPress-sivusto aloittelijoille.
 • Haittoja: Voi johtaa seisokkeihin ja tilin jäädyttämiseen liikennepiikkien aikana.
 • Kustannus: $ 4-8 / kk

johtopäätös

Siksi organisaatiosi CRO: n toimet eivät ole kertaluonteisia. Samanlainen kuin SEO, se täytyy pysyä kanssa viimeisimmät kiinnostuksen kohteet vierailijasi.

Tutkimus. Häiritä. Toistaa.

Seuraavassa artikkelissa tarkastellaan hämmästyttäviä WordPress-laajennuksia, jotka auttavat sinua keskittymään muuntoprosentin optimointiprosessiin minimoimalla tekniset kustannukset.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map