Opas kunnioittavana WordPress-ammattilaiseksi tulemiseen

Ammattilaiset ansaitsevat eniten rahaa, heillä on eniten vaikutusvaltaa ja yleensä se on hyvä. Ne ovat myös oikeudenmukaisia ​​haasteiden edessä, koska he ovat ammattitaitoisia ja siten varmempia kykynsä suhteen. He ovat creme de la creme, ja kaikki (lukevat asiakkaat) haluavat osan heidän mahtavastaan. Plussat tekevät sen suureksi ja ovat seurauksena miljoonien kateudesta, jotka eivät tee leikkausta. Kun nämä kaikki mukavat asiat ovat valmiita ottamaan vastaan, miksi kukaan ei haluaisi tulla asiantuntija-alueellaan toimivaksi henkilöksi?


WordPress on avannut monia tapoja jatkuvasti kasvavalle yhteisölle. Demokratisoimalla verkkojulkaisemisen foorumi tarjoaa sinulle mahdollisuuden tulla kunnioitettavaksi ammattilaiseksi riippumatta siitä, oletko kirjailija (tai bloggaaja), konsultti, tuen edustaja, suunnittelija tai kehittäjä vain mainitaksesi muutaman.

Edellyttäen, että olet valmis panostamaan ja oppimaan, tulla kunnioitettavaksi WordPress-ammattilaiseksi on saavutettavissa eikä todennäköisesti ota y-e-e-e-ars harjoittelua ja toistoa niin monta kuin sinä uskoisit. Emme voi unohtaa harjoittelupaikkaa ja toistoa hankitun tiedon tiivistämisessä tai vahvistamisessa, mutta jos kiinnität mieltäsi, kunnioittavana WordPress-pro-jäsenenä tuleminen ei vie niin kauan.

Sinun ei tarvitse olla myös Albert Einstein; Jos ymmärrät tämän oppaan ja sinulla on kipinö intohimoa WordPressiin, sinulla on hyvä mennä. Unohda akateemiset suositukset ja vastaavat asiat minuutiksi. Kaikki tämä ja muut paljastetaan tämän päivän viestissä. Nauti loppuun asti ja teemme kunniallisen WordPress-ammattilaisen teistä! Pitkä johdanto? No, on sallittua poiketa normista silloin tällöin, mitä kannattaa pitää mielessä, kun työskentelet ahkerasti tullaksesi WordPressin parhaaksi asiantuntijaksi.

Ensinnäkin lyhyt historiatunti …

Opiskelija

… joka paljastaa, että sinun ei tarvitse vuosia ansaitaksesi raitojasi ja tullaksesi WordPress-asiantuntijaksi. Tapasin ja rakastuin WordPressiin iäkkäin sitten, jos voisit soittaa 2008 ikäisille sitten :). Iltapäivä oli kirkas ja selkeä, kun auringonsäteet revitivät selkeän Nairobin taivaan läpi. Hän (WordPress) oli kaunis ja mukanaan nähtiin rajattomat vaihtoehdot jopa silloin.

Yritin sitä (koska ‘hän’ kuulostaisi pyhältä tässä yhteydessä) a .wordpress.com aliverkkotunnus ja kiinnitettiin heti teeman asentamisen ja ensimmäisen viestin julkaisemisen jälkeen. Koskaan. Minulla oli tutkimaton unelma verkkokehityksestä ja julkaisemisesta, enkä olisi voinut löytää WordPressiä parempana ajankohtana. Voi, nostalgia.

Nopeasti eteenpäin kuusi (6) vuotta…

WordPress valtaa muutama itsenäisesti ylläpitämäni WordPress-sivustoni, mukaan lukien muutama ala-verkkotunnuksissa asuvista. Lisäksi asensin WordPressin paikallisesti (tietokoneelleni), jotta voin pelata sen kanssa milloin tahansa. Tarkoitan WordPress-teemoja, laajennuksia, lisäosia ja muutamia muita asioita ja jaan oppimani. Riippumatta siitä, mitä sanon tai kuinka paljon protestoin, on pari mukavaa ihmistä, jotka edelleen vaativat kutsumaan minua WordPress-asiantuntijaksi. Olen aina sitä mieltä, että ne ovat aivan liian ystävällisiä, koska olen vain käynnissä oleva työ.

Kuusi (6) vuotta ja onko työ vielä kesken? Mitä ette kerro meille? No… Olen osallistunut WordPressiin enemmän viimeisen kahdentoista (12) kuukauden aikana kuin viimeisen viiden vuoden aikana. Sinun ja minun välilläni luulen, että osallistumiseni WordPressiin viimeisen vuoden aikana on juuri sitä, minkä ihmiset ovat sanastaneet ”WordPress Expert” kunniaksi Nairobin kaduilla ja sen ulkopuolella. Ilmeisesti olen tosissani vain laulamassa, mutta sinun pitäisi nähdä virne kasvoillani kuin haluaisin, että niin tapahtuu ��

Edellä olevan lausunnon ilmeinen turhamaisuus on järkyttävää, mutta oppitunti, jonka sinun pitäisi oppia, on se, että voit ansaita raidat ja nousta halutuimpaan WordPress PRO -tilaan alle kahdessa (2) vuodessa. Harjoittelu vei minut täydellisestä aloittelijasta vaiheeseen “Hei, sanot, että olet WordPress-asiantuntija” noin viidentoista (15) kuukauden ajan. Olen edelleen siinä.

Kun matkat tullaksesi kunnioitettavaksi WordPress-ammattilaiseksi, muista, että WordPressin ajaa filosofia tai pikemminkin yhteistyön henki eikä kilpailu. Tämä saattaa kuulostaa ristiriitaiselta, jos haluat tulla kunnioitettavaksi WordPress-ammattilaiseksi kääntämään pöytiä työmarkkinoilla. Kilpailukykyä elämän kaikilla osa-alueilla on aina olemassa – se ei mene mihinkään. Tarkoitan, että se katkaisee tarkalleen nollan (0) kehon luut antaaksesi takaisin WordPress-yhteisölle. Älä vain rikastuta itseäsi rahapinnalla, taikina tulee lopulta. Ryhdy kunnioitettavaksi WordPress-ammattilaiseksi, joka auttaa ensin muita WordPress-käyttäjiä. Tarpeeksi chit chat, katsotaan kuinka voit tulla kunnioitettavaksi WordPress-ammattilaiseksi!

Kuinka tulla kunnioitettavaksi WordPress-ammattilaiseksi

Intialainen liikenainen kannettavan kanssa

Etkö voi odottaa tullaksesi WordPress-ammattilaiseksi? Tämä kohta on omistettu sinulle. Olen koonnut valtavan luettelon parhaista vinkistä, joita voin löytää auttamaan sinua hyppäämään aloittelijasta ammattiin.

Ryhdy Avid WordPress -käyttäjäksi

Etkö nähnyt sitä tulossa, vai mitä? Kuinka sinusta tulee ammattilainen jollain, jota et ole koskaan käyttänyt? Tiedätkö vain kuinka paljon voit oppia tuotteesta, joka kokeilla sitä? Anteeksi, että purskaisit kuplan, mutta sinusta ei voi tulla WordPress-ammattilaista (kunniakas) vain lukemalla; sinun on oltava mukana – sinun on käytettävä alustaa ja tutkittava sen valtavia mahdollisuuksia.

Helpoin reitti WordPressin hallitsemiseen on sukeltaminen suoraan sisään. Älä katso sivusta, sillä on paljon hauskempaa osallistua. Asenna WordPress ja sijoita aikaa oppia, kuinka alusta toimii. Testaa muutama WordPress-teema ja laajennus ja jatka.

Suorita blogia (mistä tahansa oikeasta) ja koe WordPress käyttäjän näkökulmasta. Se on niin helppokäyttöinen, WordPress, yllättyt kuinka nopeasti opit köydet. Olipa kirjoittaminen, suunnittelu, kehittäminen tai muiden auttaminen, löytää tapa käyttää WordPressiä. Kun voit auttaa seuraavaa henkilöä kiertämään WordPressiä, on aika keskittää pyrkimyksesi erikoisuuteen.

Erikoistua

Riippumatta siitä, mitä teet tai kenelle rukoilet, et voi koskaan tulla parhaaksi kaikessa. On inhimillisesti mahdotonta “nostaa kaikki kaupat”. Tämä antaa sinulle yhden muun tuottoisan vaihtoehdon: erikoistumisen. Jos sinulla on taito kirjoittaa, mutta et osaa koodia pelastaaksesi henkesi, rohkaistut todella hyvin ammattimaiseen WordPress-bloggaajaan. Monet ammatilliset bloggaajat (esim. Tom Ewer) ovat luoneet uran bloggaamisen ja WordPressin ympärille. Onko Tom arvostettu WordPress-ammattilainen? Lyön vetoa, että hän on. Valtava palat bloggaustyöstäni koostuu WordPressiin liittyvistä projekteista. Rakastanko sitä? Lyön vetoa, että teen. Huuta AJ Clarkelle, Kylalle ja teille kaikille mahtavasta tuesta.

Jos olet käyttöliittymän kehittäjä, voit siirtyä WordPress-palveluun, joka sisältää kaiken kehittämisen teemojen ja kehysten välillä. Jos olet koodimunkki, voit kehittää taustaa, selata teemoja ja laajennuksia ja katsoa WordPressin kotelon alla. Monien erikoisuuksien kokeilu samanaikaisesti on huonosti opastettu, ja tarkoittaa vain minkä tahansa ymmärtämistä, mikä johtaa turhautumiseen. Se ei tarkoita, että sinun on unohdettava intohimosi tullaksesi kunnioitettavaksi WordPress-ammattilaiseksi. Ei. Voit aina hallita ensin yhden erikoisuuden ja siirtyä seuraavaan.

Olen vihreä sarvi, minulla ei ole suunnittelutaitoa tai en voi aloittaa yritystä olemattomilla blogitaitoillani? Tarkoittaako se, että olen tuomittu? Onko toivoa, että minusta voisi tulla kunniallinen WordPress-ammattilainen? Vastaus yllä olevaan itsehukkaavaan kysymykseen on raivoisa Joo! On selvää, että jos haluat rakentaa uran suunnittelussa / kehittämisessä WordPressille, sinun on opittava ohjelmointikieliä, kuten HTML, CSS, JavaScript ja PHP. Haluat myös oppia muutamia asioita MySQL-tietokannoista. Jotta voit luoda uran WordPress-suosituimpana bloggaajana, sinun on opittava bloggaamista ja hakukoneoptimointia muun muassa verkkomarkkinoinnin aiheiden parissa. Loppujen lopuksi kukaan ei ole syntynyt tietäen; me kaikki elämme ja opimme matkan varrella. Kaiken kaikkiaan sinun on erikoistuttava, koska:

 • Sinusta tulee kunnioitettava WordPress-ammattilainen nopeammin keskittämällä pyrkimyksesi yhteen erikoisuuteen
 • Se kova johdot oppinut taitoja aivoissa
 • Kaikkien kauppojen Jackiksi saaminen aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä alhaisemmalle tuottavuudelle ja ohuemmalle pankkitilille
 • Voit tulla WordPressin parhaaksi kehittäjäksi ja silti blogoida oppimistaan ​​asioista
 • Sinusta voi tulla WordPressin suosituin bloggaaja ja auttaa silti muita tukifoorumeilla
 • Ja niin edelleen

Tule parhaaksi, mitä voit olla erikoisuudessa ja kuutamossa muilla erikoisuuksilla kuin haluat. Minulla on ollut asiakkaita ottamassa minuun yhteyttä WordPress-kehityksestä blogisivustosivustoni kautta. Voisin olla auttanut, mutta WordPress-kehitystaitoni olivat silloin vielä lapsenkengissä. Seuraa intohimoasi erikoistuessasi, koska et todellakaan halua takertua uraan, jota et rakasta, etenkin WordPress tarjoaa niin monia täynnä mahdollisuuksia. Erikoistuminen auttaa sinua myös säästämään paljon aikaa, mikä johtaa meidät seuraavaan kohtaan.

Ajanhallinta

ajanhallinta

Pidätkö 9–5 tai freelancereita painettuna, sinulla on oltava luja ote aikaasi. Se on harvinainen resurssi, ja mitä paremmin hallitset sitä, sitä tuottavammaksi sinusta tulee ammattilainen. Parhaat WordPress-ammattilaiset (ja muut kunnioitettavat ammattilaiset yleensä) vastaavat ajastaan. Aika on rahaa, kulkee jokapäiväinen sananlasku, ja jos tuhlaat sekuntia elämässäsi, sinun on myös annettava pankille ohjeita kotiinsa palauttaminen.

Kunnioittavana WordPress-ammattilaisena tulee oppiminen, ja oppiminen vie aikaa, ja sinun on luotava aikataulusi. Kun ansaitset raidat, asiakkaat rakastavat uusia värejäsi, eli levysi on täynnä melkein koko ajan. Jos aika välttää sinua, et täytä asiakkaidesi odotuksia. Tämä on haittaa maineellesi ja pankkitilillesi. Valitse oikeat asiakkaat (ne, jotka kunnioittavat sinun aikaa) ja suunnittele aikaasi elämäsi ympäri, niin saat hyvin.

Sinun on myös varauduttava aikaan taukoihin ja rentoutumiseen. Kaikki työ ja leikki tekevät Jackista tylsän pojan muistamaan? Et halua olla tylsä ​​WordPress-ammattilainen nyt? Luo aikaa liikuntaan, perhevelvoitteisiin ja itsereflektioon.

Työskentele kovasti, pelaa kovasti. – Wiz K.

Kouluta itseäsi

On rohkaisevaa lukemaan tätä opasta, koska se tarkoittaa, että olet menossa oikeaan suuntaan kunnioittavana WordPress-ammattilaisena. Sitä vastoin itsesi kouluttaminen on tavanomainen tapa hankkia ammattitaitoja. Etkö ole varma koodaamisesta, blogistamisesta tai edes viestintätaidoista? On aika oppia. Sinun ei tarvitse edes poistua talostasi, voit oppia kaiken mitä tarvitset WordPressistä verkossa. Google-haku on hyvä aloituspaikka, mutta tässä on muutama resurssi aloittamiseen:

Kouluta muita

Muistatko mitä sanoimme WordPressiä ohjaavasta filosofiasta? Auttaa muita. Muiden kouluttaminen auttaa edelleen. Samalla paras tapa oppia jotain on opettaa muita. Toisin sanoen, kun opetat muille oppimiasi, sinä:

 • Lisätä omia taitojasi
 • Hanki lisää taitoja vuorovaikutuksen kautta
 • Hanki lisää asiakkaita
 • Antavat olennaisesti takaisin WordPress-yhteisölle
 • Rakenna vaikutusvaltaa
 • Ansaitse WordPress Expert -nimike automaattisesti

Aloita blogi ja jaa maailmalle oppimasi WordPressistä. John tai Jane Doe löytää blogisi jostakin maapallolta, ja jos vinkkisi ovat hyviä, olet matkalla kohti WordPress-tähtiä. Haha. Katsokaa sinua ajatellen, että kaikki tulee niin helpoksi :).

Jaa vinkkejä, ohjeita ja oppaita blogiisi ja laajenna tukifoorumeita. Periaatteessa, mitä enemmän ihmisiä autat, sitä uskottavammaksi sinusta tulee WordPress-ammattilainen. Kouluta ja auta muita. Sitä kutsutaan maksamiseksi eteenpäin ja se on tehokasta. Muuten, voit jopa saada työpaikkoja tukifoorumeilta, joten joo, jatka muiden käyttäjien koulutusta ja auttamista. Lisää valtaa sinulle!

Yhdistä muihin WordPress-ammattilaisiin

WordCamp-ystävät

Vaikka voit rakentaa kannattavaa WordPress-yritystä tekemättä koskaan yhteyttä WordPress-yhteisöön, muodostumisesta voi saada niin paljon hyötyä tyydyttäviä suhteet muihin WordPress-ammattilaisiin. Voit esimerkiksi laajentaa sosiaalisia ja tietopiirejäsi, rakentaa joukkueen (tai verkoston) samanhenkisiä ja ammattitaitoisia ammattilaisia, oppia uusia juttuja WordPress-kokouksissa, auttaa paljastamaan enemmän välittömän yhteisön ihmisiä WordPressiin ja niin edelleen.

WordPress-tapaamisia järjestetään ympäri maailmaa eri päivinä. Osallistumiskustannukset ovat yleensä alhaiset, ja valtava prosenttiosuus lippuvaroista menee tarvikkeisiin ja virvokkeisiin joka tapauksessa. Kassalle WordCamp Central -aikataulu nähdäksesi milloin voi tapahtua lähelläsi. Osallistu paikallisiin kokouksiin ja jos niitä ei ole, voit liittyä kädet muiden WordPress-harrastajien kanssa yhteisössä ja rokkaa WordPressin maailmaa kotoa.

Jos olet ujo tyyppi tai haluat katsoa viimeisintä erää Valtaistuinpeli osallistuaksesi verkostoitumistapahtumaan voit hyödyntää sosiaalisten verkostojen, kuten Twitterin, Facebookin ja LinkedInin, valtaa mainitakseni muutaman. Verkottumisen edut, olivatpa ne verkossa tai offline-tilassa, ovat melko ilmeisiä ja voivat tarjota sinulle tarvittavan polttoaineen ammatillisten tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Loppujen lopuksi kukaan ei ole saari. Me kaikki tarvitsemme tukijärjestelmää ja paljon muuta, jos olet arvostettu WordPress-ammattilainen ja sinulla on tarpeita, jotka saattavat pakottaa sinut pois mukavuusvyöhykkeeltäsi. Ammattilaisena tarvitset muiden ammattilaisten verkon (tai verkostojen) yhteistyöhön hankkeissa, ideointiin ja yleensä ammatillisen ja moraalisen tuen tarjoamiseen.

Tunnista ja korjaa heikkoutesi …

… Vahvistamalla vahvuuksiasi. Pelko ja heikkous haittaavat kaikenlaista kehitystä, olipa kyse ammattimaisesta, henkilökohtaisesta tai muusta. Heikkoutesi sekä henkilönä että ammattilaisena viivästyttävät todennäköisesti siirtymistäsi täysimittaiseen WordPress-ammattilaiseen. Heikkoutesi voi olla mikä tahansa. Ehkä et ole varhainen omaksuja (tai et vain ota esiin nousevia suuntauksia vain siksi, että pidät asioiden pitämisestä perinteisinä). Ehkä pärjäät huonosti työskennellessäsi joukkueiden kanssa. Ehkä tämä, ehkä se – tunnista vain ammatilliset heikkoutesi ja poista ne.

Miten? Vahvistamalla vahvuuksiasi kieltäydyt heikkouksiltasi mahdollisuuden viedä sinut alas. Jos et esimerkiksi voi työskennellä ryhmän kanssa, koska olet paremmin johtotehtävissä, sinun tulee harkita oman ryhmän johtamista sen sijaan, että yrität sovittua sisään. Jos et pysty indeksoimaan sängystä ennen klo 11, ajoita tärkeät kokoukset iltapäivällä . Oletko yökyöpeli? En sano, että tämä on heikkous. Haluan vain sinun ymmärtävän, että vain sinä tunnet vahvuutesi ja heikkoutesi. Tunnista heikkoudet ja vahvista vahvuuksiasi. Tee asiasi. Et cetera ja cetera.

Pelko. Kuinka voit selviytyä pelosta ja tulla kunnioitettavaksi WordPress-ammattilaiseksi, jonka sinun piti olla? Tunnet pelon, mutta ryhdyt toimimaan joka tapauksessa. Voit valita pelata turvallisesti ja pysyä keskinkertaisena tai astua pois mukavuusvyöhykkeeltäsi ja ottaa mitä ansaitset. Pelko ei ole todellinen, se on kaikki päässäsi. Pelkäätkö ette pysty käsittelemään WordPress-huipputason ammattilaisten lisääntyneitä vastuita? Se on pelko siellä. Etkö ole vielä varma taitoistasi? Se on heikkous siellä.

Harjoittele (ja käytä muutama)

code-käytäntö

Harjoittelu tekee täydellisestä, harjoittelu tekee pysyväksi. Mitä enemmän harjoittelet jotain, sitä paremmaksi sinusta tulee siinä. Se on tapa, jolla aivomme (ja ruumiimme) ovat luonnollisesti johdotettu toimimaan. Otetaan esimerkiksi kehonrakentajat. Ammattimaiset kehonrakentajat pitävät sitä. He harjoittavat säännöllisesti ja heillä on siis suuri hauis, paksu ja kaikki. Ne, jotka eivät ole vakavasti kiinnostuneita kehonrakennuksesta, eivät palaa kuntosalille jonkin ajan kuluttua tai saattavat harjoitella vain “tuulella”. Seurauksena on, että he eivät saavuta ammattilaisten saavuttamaa tulosta. Ne, jotka suhtautuivat tosissaan lihasmassan rakentamiseen, mutta myöhemmin lopettivat harjoituksen syystä tai toisesta johtuen, menettivät lihasmassansa (atrofioita) tai kasvattivat kuohkeaa.

Samoin haluat jatkaa harjoittelua. Oletko WordPress-suunnittelija? Suunnittele ja suunnittele lisää. Netwrok (kuten aiemmin mainitsimme) muiden suunnittelijoiden kanssa Dribbble. Oletko WordPress-kehittäjä, harjoittelu ja toistaminen ovat avaimia taitojen hiontaan. Kassalle joitain ilmaisia ​​teemoja tai Github-säilöt oppia yli koodereilta. WordPress-bloggaaja? Sama pätee – pidä bloggaamista ja pidä sitä – harjoitus tekee sinusta parempia.

Kunnioitetulla WordPress-ammattilaisella on kokemusta, joka käy läpi tunteja ja tunteja harjoittelua. Muutama vuosi sitten luin jostain, että kaupan hallitseminen vie noin 10 000 tuntia harjoittelua. En tiedä onko tämä totta vai puhdasta hunajaa, mutta saat pisteen.

Omistautuminen ja sinnikkyys ovat pitkä tie

Alusta alkaen kuulostaa helppolta ja hauskalta, kun laitat sen kappaleeseen, Drake, mutta valitettavasti niin ei yleensä ole. Alusta alkaen on todellakin alkaen alhaalta, sieltä alaspäin, ja se on jyrkkä ylämäkeen liittyvä tehtävä, johon monet eivät ole valmiita. Ansaitseminen 20 dollarista 200 dollariin tunnissa vaatii hieman suunnittelua, omistautumista ja kestävyyttä.

Sinun on ymmärrettävä, että matkalla ja päivinä on haasteita, jotka eivät koskaan näytä päättyvän. Saatat tavata asiakkaita, jotka saavat sinut kyseenalaistamaan metodologiasi ja jopa oman järkeäsi. Se on maailman tapa, olen pahoillani. Samanaikaisesti mikään omistamisen arvoinen (tai meidän tapauksessamme) ei tule koskaan helppoa. Sinun täytyy hikoilla siitä. Sinun on tehtävä töitä (tai älykäs, yksi ja sama asia) ja jatkettava. Sinun on omistauduttava täysin valittuun polkuun eikä koskaan lopeta, vaikka polkuja vaihdetaan. Hyväksi WordPress-ammattilaiseksi tuleminen vie aikaa ja vaivaa. Saatat joutua myös sijoittamaan rahaa (itseäsi) prosessiin. Kaikki nämä asiat tarkoittavat tavalla tai toisella uhraamista ja kestävyyden kutsumista.

Ryhdy mahtavaksi henkilöksi

Peukut pystyyn!

Ota miellyttävä persoonallisuus, jos sinulla ei vielä ole sitä. Miellyttävä käyttäytyminen on pitkä matka, jos haluat tulla kunnioitettavaksi WordPress-ammattilaiseksi. Voitko ajatella miksi? Viime kädessä haluat, että asiakkaat palkkaavat sinut kaikesta työstä ja ajasta, jonka kulutat ammattitaidosi rakentamiseen.

Vaikka ammattitaitosi saattavat puhua kyvyistäsi, asiakas pudottaa sinut heti, jos persoonallisuus imee. Ihmiset haluavat työskennellä ihmisten kanssa, joista he nauttivat olemisesta. Sinusta ei tule koskaan kunnioitettua WordPress-ammattilaista, jos negatiivisuutesi tuntuu kahden planeetan päässä. Joten kuinka sinusta tulee mahtava?

 • Tule suureksi kommunikaattoriksi – Kehitä viestintätaitojasi korostamalla voimakkaasti kuuntelutaitoja
 • Vastaa sähköpostiin ajoissa
 • Lisää rehellisyyttä transaktioissasi – älä ole huijari
 • Ole ystävällinen mutta vakuuttava
 • Ole Avulias
 • Näytä taipumus tarjota ratkaisuja sen sijaan, että aiheuttaisi ongelmia
 • Kehitä positiivista asennetta positiivisen ajattelun avulla ja ympäröi itseäsi positiivisella vaikutelmalla

Tiedä asiakkaasi tarpeet

Kunnioittavana WordPress-ammattilaisena tuleminen ei ole määränpää, mutta matka, joka ei lopu niin kauan kuin WordPress kasvaa (WordPress 4.0 “Benny” putosi juuri aiemmin tässä kuussa muuten, antaen sinulle paljon uusia WordPress-ominaisuuksia opittavaksi)..

Vaikka parantuneet taidot ja osallistuminen yhteisöön ansaitsevat sinulle asiakkaita, on tärkeää oppia pitämään asiakkaat. Kuinka pidät asiakkaitasi? Ymmärrät heidän tarpeensa. Sitten huolehditaan näistä tarpeista, jotka ylittävät asiakkaan odotukset. Sitten teet sen vielä kuusikymmentä (60) päivää. Asiakas on onnellinen ja menee nukkumaan tietäen, että heidän joukkueessaan on ammattilainen.

Älä katso mitä saat suhteesta (helpommin sanottu kuin tehty). Keskity vain tarjoamaan arvoa, joka ylittää asiakkaasi odotukset. Haluatko, että ihmiset uskovat sinun olevan suolasi arvoinen WordPress-ammattilaisena? Älä tee väitteitä, todista totuutesi. Tarpeiden tyydyttäminen ja odotusten ylittäminen on salaisuus.

Lataa korkeammat hinnat

raha-on-the-table

Et usko tätä, mutta tiesitkö, että henkilön käsitys voi todella vaikuttaa hänen päätöksentekoon? Kunnioitettavat WordPress-ammattilaiset veloittavat suuria dollareita palveluistaan. Sellaiset hinnat, joita suurin osa freelancereista pitäisi kohtuuttomina. He saavat suuria asiakkaita jatkuvasti korottamisen jälkeen. Asiakas, jolla ei ollut ”tarpeeksi” maksaa sinulle, saattaa purkaa kymmenen kertaa enemmän vieressä olevalle parhaalle WordPress-ammattilaiselle. Mitä täällä tapahtuu? Miksi asiakkaat pakenevät, kun mainitset ”uskomattoman kilpailukykyiset” hinnat? havaintokyky.

Havainnon ansiosta sitä, mikä on korkea hinta, pidetään arvokkaampana kuin sen halvemmat vaihtoehdot. Kun rakennat taitojasi, sinun on epäilemättä halua veloittaa kykyihisi sopivia hintoja. Älä koskaan lataa liian älä ja älä maksa yli. Ole luottavainen kykyihisi, tiedä arvoasi ja kysy maksu. Muista vain, että erittäin edulliset hinnat saattavat todella saada asiakkaan pakenemaan toiseen suuntaan. Ammattilainen ei pelaa halvalla.

Kyse on kaikesta onnellisuudesta

Jos olet onnellinen tekemästäsi, ammatillisen aseman nousu on vain ajan kysymys.

Siunattu on mies, joka hoitaa velvollisuutensa ahkerasti kiitollisuudessa, sillä hikeestään tulee palkkioita, jotka hänen lastensa nauttivat. – Vanha Maxim

Jos olet onnellinen valitsemallasi erikoisuudella, se näkyy työsi kautta. Se intohimolla kutsuttu asia on tässä valtava rooli. Ei sanaakaan enemmän.

Pidä tuli palaa

Me kaikki luotiin (tai kehittyi) eri tavalla. Jokaiselle meistä on annettu erilaisia ​​kykyjä. Ehkä olet nopeampi oppija kuin John Doe. Tulosten näkeminen voi viedä vuoden, mutta John Doe saattaa tarvita kaksi tai jopa kolme vuotta samojen tulosten saavuttamiseksi. Olemme kaikki erilaisia. Asia on, älä koskaan lopeta oppimista riippumatta siitä, kuinka “ammattimainen” sinusta tuntuu “suolistasi”. Oppiminen ei koskaan lopu. aika.

Ok, joten kertokaamme. Tässä on vinkkejä tullaksesi kunnioitettavaksi WordPress-ammattilaiseksi:

 • Ryhdy innokas WordPress-käyttäjäksi
 • Erikoistua
 • Kouluta itseäsi
 • Kouluta ja auta muita
 • Ota yhteyttä muihin ammattilaisiin
 • Tunnista ja korjaa heikkoutesi
 • Harjoittele ja harjoittele lisää
 • Omistautuminen ja kestävyys menevät pitkälle
 • Tule mahtavaksi
 • Tiedä asiakkaasi tarpeet ja ylitä odotukset
 • Lataa korkeammat hinnat
 • Pidä tuli palaa

Lisää resursseja tulla kunnioitettavaksi WordPress-ammattilaiseksi

Haluamme todella, että sinusta tulee WordPress-asiantuntija, jonka haluat olla, koska meillä on tämä käsitys, että maailma olisi parempi paikka enemmän ammattilaisia. Auttaaksemme siinä keräämme seuraavat ylimääräiset resurssit sinun iloasi varten:

Sinulle …

“Tie on pitkä, polku on jyrkkä ja piikkejä on ympäri …”, mutta kunnioittavana WordPress-ammattilaisena on saavutettavissa oleva saavutus. Tuntuuko sinusta jättämättä jotain tärkeätä? Voit vapaasti jakaa alla olevaan kommenttiruutuun!

PS: Toivotamme menestystä kaikissa yrityksissänne ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map