Oletko uusi WordPressissä? Vältä näitä 10 Rookie-virhettä

Oletko uusi WordPressissä? Vältä näitä 10 Rookie-virhettä

Jos olet uusi WordPress-sovellus, olet ehkä jo huomannut, kuinka helppo asentaa ja aloittaa.


Automattic-tiimi on poistunut tieltään tehdäkseen asennusprosessista mahdollisimman yksinkertaisen ja käyttäjäystävällisen. Jotkut verkkoisäntäkoneet ovat ottaneet tämän yksinkertaisuuden askeleen pidemmälle ja tarjoavat yhden napsautuksen asennuksen WordPress-asennuksille.

Koska sivustosi saaminen verkossa on nykyään niin yksinkertaista, uudet WordPress-käyttäjät eivät usein hoita monia tärkeitä asioita. Jättämällä vahingossa nämä asetukset oletustilaansa uudet käyttäjät avaavat itsensä mahdollisille ongelmille myöhemmin verkkosivustonsa elämässä.

Katsotaanpa joitain yleisiä virheitä, jotka voit välttää verkkosivustosi määrittämisessä.

1. Älä nimeä järjestelmänvalvojan tiliä uudelleen

Tämä on WordPress-käyttäjien yleinen virhe, joka voi saada sinut vaikeuksiin. Hakkerit käyttävät melkein aina admin (tai jokin sen johdannainen) käyttäjän tilin nimellä yrittäessäsi päästä verkkosivustoosi.

Yksi turvallisimmista asioista, jotka voit tehdä, on antaa pääsivustosi järjestelmänvalvojan tilille toinen nimi. Se voi olla nimesi, henkilön nimi, joka aikoo huolehtia sivuston ylläpidosta, tai mikä tahansa muu käyttäjänimi, jota voit ajatella.

Varmista vain, että se ei ole admin, järjestelmänvalvoja, tai minkä tahansa standarditilin nimen, jota voit odottaa tämän tyyppiselle käyttäjälle.

2. Et vaihta otsikkolinjaa “Just Another WordPress -sivustolta”

On teemoja, jotka eivät näytä WordPress-sivustosi tunnistetta, ja jos käytät yhtä niistä, on helppo ajatella, että sinun ei tarvitse muuttaa sitä. Google kuitenkin indeksoi sivustosi tunnisteen riippumatta siitä, näkyykö se.

Sen jättäminen on ilmeinen tapa osoittaa olet WordPress-aloittelija ja saattaa houkutella väärää huomiota sivustoosi. Asetusten muuttaminen on yksinkertainen asia – löydät sen kohdasta Asetukset> Yleiset.

3. Älä muuta pysyvän linkin rakennetta

Tämä on virhe, jonka olen nähnyt monien uusien WordPress-käyttäjien tekevän. Oletuksena WordPress asettaa pysyvän linkin rakenteen näytettäväksi postitunnuksena. Tämä tarkoittaa, että saat URL-linkin viestiin, joka on mysitename /? p = 123. Se ei näytä liian kauniilta, ja se voi aiheuttaa ongelmia sivustosi SEO kanssa.

Sen sijaan vaihda pysyvän linkin rakenne sellaiseksi, joka sisältää viestin nimen. Voit valita muutamia, mutta yleisimmät niistä ovat Päivä ja nimi ja Postinimi. Löydät tämän vaihtoehdon Asetukset> Permalinks.

permalinks

Ensimmäinen niistä lisää päivämääräkansiorakenteen URL-osoitteesi ja voi olla hyödyllinen niille sivustoille, jotka lähettävät päivittäin tai jotka sisältävät uutisia. Postinimi rakenne on sellainen, jota näet usein joillakin blogosfäärin suosituimmista sivustoista. Se näyttää vain https: //mysitename.com/post-name/ ja on paras tapa antaa sivustollesi yksinkertaisia ​​ja mieleenpainuvia URL-osoitteita.

4. Älä poista näytesivua

Vaikka suurin osa ihmisistä poistaa “Hei maailma!” kirjoita ja kommentoi siitä löytyviä artikkeleita, monet ihmiset unohtavat tai eivät koskaan huomaa WordPress-asennuksella luodun mallisivun käyttöä.

Se ei aiheuta todellista haittaa jättämällä sinne, mutta Google indeksoi sen ja se saa sinut näyttämään täydelliseltä aloittelijalta. Yksinkertainen tapa välttää ongelmat on poistaa sivu. Se ei tee mitään sinulle, joten sillä ei ole paikkaa valmiissa verkkosivustossasi. Poista se.

5. Ei luoda suurta Noin Sivu

Uusimman blogini Healthy Enough, About-sivu.

Noin sivu on yksi tärkeimmistä verkkosivustosi sivuista.

Kotisivusi jälkeen se on todennäköisesti sivustosi suosituin sivu. Siellä jaat tarkalleen kuka olet ja mistä sivustosi on lukijoiden kanssa. Noin sivu on perustavanlaatuinen kertoessasi tarinasi ja yhteydenpito lukijoihin saadakseen heidät haluamaan seurata ja lukea viestejäsi.

Nykyään on erittäin epätavallista löytää verkkosivusto ilman Noin sivua, koska ihmiset ovat kiinnostuneita tietämään kirjoittajan tai sivuston takana olevan yrityksen. Se on helppo ja tehokas tapa muodostaa yhteys ihmisiin, ja jokaisella sivustolla tulisi olla sellainen. Mutta yksinkertaisesti luominen ei ole tarpeeksi hyvä – sinun täytyy tehdä se loistava.

6. Et anna lukijoillesi tavoitetta tavoitetta

Sivun aiheena sinun on luotava sivu, joka antaa lukijoillesi tavan pitää yhteyttä sinuun. On monia tapoja tehdä tämä nykyään.

Voit olla hyvin avoin ja sisällyttää sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi tai käyttää yhtä sisäänrakennetuista yhteyslomakkeista. Viimeksi mainitun avulla voit edelleen antaa lukijoillesi yhteydenotot, mutta ne säilyttävät tietyn yksityisyyden.

Mitä tahansa päätät lisätä sivulle, sinulla tulisi olla ainakin yksinkertainen lukijalomake. Laajennusten suhteen suositukseni numero yksi on Yhteydenottolomake 7. Mutta jos haluat lisää vaihtoehtoja, tässä on valintasi parhaille WordPress-yhteyslomakelaajennuksille.

7. Teemojen lataaminen huonoista lähteistä

Siellä on runsaasti sivustoja, joiden avulla voit ladata premium-teemoja turhaan, ja saatat ajatella, että niiden käyttäminen on hyvä idea. Sinulla ei kuitenkaan ole aavistustakaan, mitä muihin on lisätty näihin teemoihin. Haittaohjelmat voidaan melko helposti lisätä joihinkin tematiedostoihin, jotka avaavat sivustosi hakkereille ja roskapostittajille.

Jos haluat käyttää premium-teemaa, osta se viralliselta toimittajalta. Jos et halua käyttää rahaa premium-teemaan sivustosi alussa, siellä on tuhansia erinomaisia ​​teemoja, jotka ovat saatavilla ilmaiseksi. Muista esimerkiksi yllä mainitsemani blogi, Healthy Enough? Se toimii mahtava Highwind-teema, joka on täysin ilmainen. Ja täällä WPExplorerissa on saatavana paljon upeita ilmaisia ​​teemoja – tarkista vain parhaat ilmaiset WordPress-teemamme.

Teeman asentaminen epäluotettavasta lähteestä ei ole niiden ongelmien arvoista, joista epäilemättä koet. Se maksaa sinulle pitkällä tähtäimellä paljon.

8. WordPressin pitäminen ajan tasalla

Ihmisillä, jotka eivät oikein ymmärrä blogin itsensä ylläpitämisen teknisiä näkökohtia, on yleinen ongelma. He ajattelevat, että jos asennat WordPressin, olet valmis tekniseen näkökohtaan ja voit jatkaa sisällön luomista. Valitettavasti näin ei ole.

Automattic ymmärtää ongelman ja on tehnyt WordPress-asennusten päivittämisestä yksinkertaisen yhden napsautuksen prosessin, niin että kaikkein ei-tekninen henkilö voi suorittaa ne.

Ohjelmiston ydinpäivitykset pistävät tietoturva-aukot ja korjaa ongelmat, jotka päästivät läpi kehitysprosessin halkeamien. Jos et päivitä WordPressiä, jätät sivustosi alttiiksi hakkereille ja mahdollisuudelle, että uudet laajennukset tai teemat voivat rikkoa verkkosivustosi.

9. Älä tee säännöllisiä varmuuskopioita sivustostasi

Käytän (ja rakastan) VaultPressia täydellisen mielenrauhan saavuttamiseksi.

Siellä on monia laajennuksia, joiden avulla voit luoda varmuuskopioita WordPress-asennuksesta ja tietokannasta. Ne vaihtelevat yksinkertaisista plugineista, jotka kopioivat tietokannan sisällön ja lähettävät sitten sinulle sähköpostia sähköpostitse premium-laajennuksiin, kuten VaultPress jotka tekevät täydellisen varmuuskopion sivustostasi ja antavat sinulle useita palautusvaihtoehtoja.

Kumpi tahansa menetelmä valitaan, sinun on aina varmistettava, että sinulla on säännöllinen varmuuskopio, jos sinulla on ongelmia.

10. Liian monien (väärä) laajennusten asentaminen

Olen puhunut aiemmin liitännäisten asentamisen ongelmista. Jokaisen asentamasi liitännäisen kanssa lisäät latauksen verkkosivustoosi ja hidastat sivujen latausaikoja, jos kyseessä on huonosti koodattu laajennus. Sen lisäksi, että hidastat sivustoasi, annat sivustosi turvallisuuden kolmansien osapuolien kehittäjien käsiin jokaisen uuden liitännäisen avulla. Sinun tulee varmistaa, että tarvitset ehdottomasti asennuksen laajennukseen ennen kuin käytät sitä.

Jos itsessään on liian monta laajennusta, se ei aiheuta liian monia ongelmia, mutta liian monien ”viekkaiden” saaminen aiheuttaa. Joten muista tutustua jokaisen asentamasi laajennuksen arvosteluihin ja asentaa jokainen laajennus sivustoosi 1: 1, jotta voit testata ja nähdä kuinka se vaikuttaa sivustoosi. Itse asiassa 1 huonosti koodattu laajennus saattaa aiheuttaa sivustosi toiminnan hitaammin kuin 50 hyvin koodattua laajennusta. Varmista vain, kun lisäät laajennuksia sivustoosi, että et vain tyhjentä niitä kaikkia siellä testamatta niitä ensin ja lukemalla niitä mahdollisuuksien mukaan.

WPEngine julkaisi loistavan artikkelin WordPress-lisäosien määrä vs. laatu se todella selittää kaiken yksityiskohtaisesti ja auttaa sinua ymmärtämään paremmin, mitkä liitännäiset voivat todella aiheuttaa sivustosi hidastumisen.


Yllä olevat virheet ovat yleisiä uusien WordPress-käyttäjien keskuudessa, mutta niitä on helppo välttää. Tarvitaan vain pieni ajatus ja pieni suunnittelu, ennen kuin saat sivustosi eläväksi, ja voit välttää monia ongelmia, jotka uudet käyttäjät lopulta kohtaavat.

Onko sinulla muita neuvoja uusille WordPress-käyttäjille? Mitä yksinkertaisia ​​virheitä olet tehnyt sivustosi alussa, että haluat palata ja muuttaa? Kerro meille kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map