Oletko Plugin Hoarder? Kuinka puhdistaa WordPress-sivustosi

Oletko Plugin Hoarder? Kuinka puhdistaa WordPress-sivustosi

Oletko plugin hoarder? Ajattele sitä minuutin ajan. Aluksi kuulostaa hieman naurettavalta, ja tietenkin olet ei yksi heistä. Mutta koska sadat WordPressin “asiantuntijat” suosittelevat uusia laajennuksia joka viikko, ei ole ihme, että jotkut verkkosivustot ja verkkovastaavat päätyvät vähän… liian varustettuihin käsillä olevaan tehtävään. Puolet ajasta plugin saa aikaan pirun lähellä takuuta siitä, että se vaikuttaa jollain tavalla positiivisesti alalinjaan, ja jos se on ilmainen, voi olla vaikea sanoa ei.


Tiedän, että olen asentanut ja kokeillut melkein kaikkia olemassa olevia sosiaalisen jakamisen laajennuksia. En mieluummin tunnusta sitä, mutta olen aika varma, että tein sen toivoen, että yleisö ilmestyisi käytännöllisesti katsoen ohuesta ilmasta pienellä painalluksella oikealta liitännältä. Ja tiedän, että en ole myöskään ainoa.

7 varoitusmerkkiä olet WordPress-plugin hoarder

Jos jokin varoitusmerkeistä soi kelloa, WordPress-sivustosi voi käyttää keväänpuhdistusta. Jatka lukemista nähdäksesi kuinka voit nopeuttaa WordPressiä poistamalla käyttämättömät laajennukset.

1. Sinulla ei ole aavistustakaan, mitä puolet laajennuksista tekevät

Koko syy laajennuksen asentamiseen on käyttää sitä tosiasiallisesti, ja jos et vain käytä puolta plugineistasi, mutta et edes muista mitä heidän pitäisi tehdä verkkosivustollesi, tämä on huono merkki siitä, että saatat olla plugin hoarder.

2. Et voi päivittää WordPressiä vanhentuneiden laajennusten takia

Tämä ei ainoastaan ​​estä sinua pääsemästä itse WordPress-päivitysten uusiin toimintoihin, mutta se voi myös tarkoittaa, että joudut pidättäytymään päivittämästä laajennuksia tai teemaa, koska se ei enää ole yhteensopiva WordPressin vanhan version kanssa.

3. Sinulla on enemmän laajennuksia kuin kappaletta sisältöä, ja verkkosivustosi on enemmän kuin muutama viikko vanha

Ei aina merkityksellinen, mutta on yleensä hyvä osoitus siitä, että olet saattanut mennä hieman yli laidan.

4. Lisäosien pitämisestä ajan tasalla on nopeasti tulossa kokopäiväinen työ, ja olet tosiasiallisesti palkannut jonkun tekemään sen

Ainakin nyt aluksella on joku, joka voi tehdä siivouksen puolestasi, vaikka he saattavat olla haluttomia, jos ymmärtävät vähentävänsä, elleivät poista työaikaansa kokonaan.

5. Sinulla on useita näennäisiä ”raskaiden” monitoimilaitteiden liitännäisiä, joita käytät vain yhdestä tai kahdesta toiminnosta

Joskus vähemmän ei tarkoita parempaa tai nopeampaa. Joskus on parempi, että muutama kevyempi laajennus tekee saman työn.

6. Sinulla on edelleen laajennuksia, joilla “vaihtoi parempaa”

Joskus voi olla helppo unohtaa poistaa vanha, kun uusi ja parempi tulee. Hyvä uutinen on, että niin kauan kuin ne ovat passiivisia, ainakin ne vievät vain tilaa taustalla. Huono uutinen on, että se tukkii plugin-hakemistosi ja että se voi olla merkki pahemmasta ja vahingollisemmasta tilanteesta.

7. Sinulla on asennettu runsaasti laajennuksia, jotka “käytät varmasti jonkin päivän ajan”

Vaikka tämä saattaa vaikuttaa kohtuulliselta, on paljon parempi idea luoda kuvaava luettelo Evernoten laajennuksista tai Google-dokumentista ja testata niitä ajan myötä. Jos sinulla on vain joukko laajennuksia, jotka istuvat, on todennäköistä, että kaikki mitä he koskaan tekevät. Käytä niitä tai kadota ne.

Miksi paljon lisäosia on yleensä huono (ja miksi sinun täytyy puhdistaa)

plugin-siivous

Ylimääräiset laajennukset voivat tehdä työstäsi vaikeampaa ja monimutkaisempaa kuin sen täytyy olla. Ja vaikka siinä ei ole mitään vikaa, että sinulla on paljon tarvittavia plugineja, ongelmaksi tulee paljon plugineja, jotka lataavat paljon resursseja. Tämä voi hidastaa verkkosivustosi latausnopeutta lisäämällä ylimääräisiä http-pyyntöjä. Yksinkertaisesti sanottuna se saa selaimen hyppäämään ylimääräisten kehien läpi, ennen kuin se voi tosiasiallisesti ladata ja näyttää verkkosivustosi, jolloin se latautuu hitaammin. Ja sivustosi lataaminen hitaammin voi vaikuttaa brutaaleihin tuloksiin.

Jos verkkosivustosi latautuu erityisen hitaasti, voit kummittaa hämmästyttävillä poistumisprosenteilla, menettää asiakkaiden luottamuksen tai, mikä pahempaa, nähdä suoran vaikutuksen myynteihisi. Esimerkiksi Amazon kertoi myyntimäärän vähentyneen jopa 1 prosentilla 100: ta kohden hitaammin ladatun sivun (Lähde: Strangeloop). Toisessa tutkimuksessa havaittiin, että yhden sekunnin lisäys latausaikaan aiheutti tulosten vähenemisen 7%, sivun katselukertojen vähenemisestä 13% ja asiakastyytyväisyyden vähentymisestä 17% (Lähde: Tagman). Hyvä uutinen on tämä, että latausnopeuden kasvattamisen pitäisi osoittaa päinvastaisia ​​tuloksia.

Kuten edellä lyhyesti mainittiin, laajennukset voivat myös vahingossa (tai edes ei niin vahingossa, hyvin, hyvin harvinaisissa tapauksissa) tarjota tietoturva-aukkoja, joita ihmiset voivat väärinkäyttää päästäkseen sivustoosi taustalle..

Viimeinen syy on vähemmän ilmeinen. Jos sinulla on liian monta laajennusta, voit tarjota sinulle liian monia häiriötekijöitä, jotka vievät keskittymisen pois paikasta, jossa sen on oltava. Siitä voi tulla tekosyy turhautua pienistä asioista. Ja pienten asioiden tyhjentäminen voi estää sinua löytämään hyviä uusia liiketoimintamahdollisuuksia tai parantamalla kopioitasi huomattavasti lisäämään tuloksia tai etsimään aikaa verkostoitumiseen ja kasvattamaan yleisöäsi.

Kuinka purkaa WordPress-sivustosi

Onneksi laajennusten puhdistaminen ei ole niin vaikeaa. Selvyt, mitkä liitännäiset tosiasiallisesti vaikuttavat verkkosivustoosi, ja pääset sitten eroon muusta.

Saatat houkutella kysyä: “Mitkä ovat yleiset perusteet?” Vastaus on, että tästä aiheesta on monia, monia erilaisia ​​mielipiteitä. Ja vaikka jotkut ihmiset suosittelevat monenlaisia ​​laajennuksia, toiset ovat paljon minimalistisempia ja ehdottavat vain: Analytics, nopeuden välimuisti, turvallisuus, sosiaalinen toiminta, SEO ja tietysti opt-in.

Minulle paljon tärkeämpi kysymys on, mitkä liitännäiset ovat välttämättömiä sinulle ja sivustollesi?

Sivustoja on monenlaisia, monilla erilaisilla tavoitteilla ja tarpeilla. WordPressin kauneus on se, että se on monipuolisuus ja kyky käsitellä monia haasteita laajennusten avulla, mutta joskus siitä voi tulla mahdollistava Plugin-kynä. Joten selvitä, millä plugineilla on merkitystä, ja hävitä loput.

Ihannetapauksessa haluat, että säilytät vain konkreettiset lisäosat, jotka ovat hyödyllisiä verkkosivustosi tavoitteellesi. Plugins, jotka parantavat tulosta. Vaikka sinulla olisi vain henkilökohtainen blogi, siellä jossain on yleensä mitattavissa oleva tavoite, kuten suuremman yleisön saaminen. Ja yrityksille, paluukävijät, käyttäjien sitoutuminen, tilaajat ja myynti. Ja sitten on tietoturva. Koska kukaan ei halua heidän sivustonsa kaappaavan jonkin aikaa.

Laajennukset, jotka haluat pitää

Sinun tulisi pitää WordPress-laajennuksia

Lisäosat turvallisuuden parantamiseksi

Laajennukset, jotka lisäävät verkkosivustosi turvallisuutta, vähentävät tulevaisuuden ongelmien riskiä. Se vaikuttaa tulokseesi sillä tavalla, että sinun ei tarvitse kuluttaa rahaa ja tuntikausia turhautumista yrittäessäsi saada takaisin hallintaan verkkosivusto, joka kaapattiin ennakoinnin puutteen takia..

Kevin kirjoitti äskettäin Piilota minun WP -arvostelun, joka selittää kuinka laajennus lisää tietoturvaa piilottamalla tosiasian, että verkkosivustosi toimii WordPressillä, ja Tom kirjoitti myös Security Ninja -laajennuskatsauksen, jonka haluat ehkä myös kassalla. Nämä ovat molemmat erinomaisia ​​laajennuksia, jotka kannattaa harkita pitämään sivustosi turvallisena.

Muuten, laajennukset voivat joskus tarjota tietoturva-aukkoja ihmisille väärinkäytöksiä varten, joten vähemmän ylimääräisiä laajennuksia ei ole huono idea turvallisuuden kannalta.

Lisäosat latausnopeuden parantamiseksi

Latausnopeuden parantaminen voi auttaa merkittävästi vähentämään poistumisnopeuksia. Erityisesti jos verkkosivustosi latausnopeus ylittää muutaman sekunnin, välimuistin laajennuksen hankkiminen voi olla hieno valinta. Paitsi, että oma Sourav jopa opastaa sinua määrittämään WP Total Cache -sovelluksen optimaalisten tulosten aikaansaamiseksi (ja muista tarkistaa hänen koko WordPress-välimuistiviestisarjan oppaat saadaksesi lisätietoja välimuistin käytöstä ja kuinka voit käyttää sitä WordPress-sivustosi parantamiseksi).

Bonuksena lisäosien puhdistaminen, jotka palvelevat muuta kuin muuta toimintoa kuin sellaisten toiminnallisuuksien tarjoamista, joita et todellakaan käytä, voi myös auttaa vähentämään verkkosivustosi latausnopeutta.

Laajennukset käyttäjien sitoutumisen parantamiseksi

Käyttäjien sitoutumisen lisääminen on tärkeää, koska mitä kauemmin joku pysyy verkkosivuillasi ja toimii vuorovaikutuksessa verkkosivustosi kanssa, sitä todennäköisemmin he todella kiinnittävät huomiota viestiisi ja lopulta päätyvät osaksi yleisöäsi / tulevat maksamaan asiakkaaksi. Ja viime vuosina suuri osa käyttäjän sitoutumisesta on ”jakamista”, ja jakamisen lisäämistä tukevat laajennukset auttavat loppukäyttäjääsi lisäämällä liikennettä. Jos etsit hyvää jakamislaajennusta, tarkista luettelo parhaista sosiaalisen median laajennuksista ja Tomin artikkeli siitä, miten WordPress-verkkosivustostasi tulee sosiaalisempaa.

Laajennukset opt-in / muuntokurssien parantamiseksi

Olipa kyse pluginista, joka saa opt-in-ruudun tosiasiallisesti muuntamaan paremmin, tai plugin, joka kerää tietoja käyttäjän käyttäytymisestä (tietysti sinulla on oltava tietoja käyttäjän käyttäytymisestä selvittääksesi, mitkä plugins tosiasiallisesti vaikuttavat), optin plugins ovat ilmeisesti tärkeitä lopputuloksellesi ja päästä jäämään. Yksi laajennus, jota suosittelemme lisäämään osallistumisastetta, on OptinMonster.

Lähes kaikki laajennukset, joilla on havaittavissa suoraa tai epäsuoraa vaikutusta tulokseesi, on säilymisen arvoinen. Ja kaikki laajennukset, jotka vain sijoittuvat tekemättä mitään, saavat mennä pienelle matkalle eivätkä koskaan tule takaisin.

Kuinka mitata laajennuksen tehokkuutta ja niiden vaikutusta latausnopeuteen

Plugins Vaikuttava latausnopeus

Asenna Google-analytiikka tai suosikkianalyysityökalusi testataksesi laajennuksia, joiden pitäisi auttaa muuntokurssien suhteen. Jos et ole koskaan testannut tuloksia ilman niitä, ja oletat vain, että sillä on positiivinen vaikutus, tee niin. Testaa tuloksesi ilman, että laajennus on aktivoitu. Varmista, että annat sille oikean valvonta-ajan (ellei muuntamisessa ole selvää ja tuskallista uppoutumista, jolloin sinun pitäisi tietysti saada se takaisin varmuuskopiointiin.) Sivun latausnopeuden analysoimiseksi voit käyttää Pingdom-työkalut tai muita ilmaisia ​​työkaluja, kuten mitata, hidastaako laajennus verkkosivustoasi hitaammin kuin sen arvoinen on.

Tärkeä: Varmista, että olet asettanut asetukset tiettyyn testipaikkaan kerrallaan, ja testaa sivusi latausnopeus muutaman kerran, ennen kuin aloitat laajennusten poistamisen käytöstä..

Jos sinulla on paljon erilaisia ​​asioita testata sivunopeutta, se saattaa olla parasta tehdä se vähiten varattuina aikoina. Ja jos sinulla on erityisen kiireinen verkkosivusto tai sinulla on kokopäiväinen yritys sen kautta, kloonaa se manuaalisesti tai käytä kloonauslaajennusta ( ilmainen kopiokoneen laajennus on hyvä vaihtoehto).

Kaikkien näiden tulee olla tietysti samassa DNS: ssä ja palvelimessa, voit luoda uuden blogin vain verkkosivustosi hakemistonimellä ”wpclone”. Sitten voit testata nopeuksia antamatta kävijöiden näkevän sinua sekoittamasta.

Esimerkiksi yksi asia, joka voi tapahtua, on, jos sinulla on todella turhamainen opt-in box -laajennus, joka hidastaa lataamisnopeutta, vaikka lisää opt-in-ostoprosenttia, sillä voi olla haitallisia pitkäaikaisia ​​vaikutuksia vierailijoiden palauttamiseen, ja todellakin, tilaajat.

Ja nyt … Varsinainen puhdistus

Jos sinulla on laaja sisältökanta, sinulla on paljon vanhentuneita laajennuksia tai tulosi riippuvat sivustosi ylläpitämisestä, verkkosivuston varmuuskopiointi ennen aloittamista on hieno idea, ellei ehdoton edellytys (voisit esimerkiksi käytä varakaveria).

Nyt kun olet huomannut, mitkä liitännäiset ovat hyödyllisiä ja mitkä ovat turhia (sinulle), on aika kätesi likaantua.

Poista ja poista laajennukset käytöstä

Laajennusten tosiasiallinen poistaminen on onneksi erittäin yksinkertainen. Avaa vain plugin-välilehti ja siirry töihin. Poista käytöstä (ellei sitä ole jo tehty) ja poista ylimääräinen ja ei-toivottu. Ellei sinulla ole erittäin vanhentuneita tai toimintahäiriöisiä liitännäisiä, kaikki tulisi poistaa, jopa neliötiedot. Joten ylimääräistä hankausta ei tarvita!

Jos vielä luet ja olet onnistunut seulomaan laajennuksesi ja puhdistamaan roskakorin, suosittelen teitä vielä yksi asia. Optimoi verkkosivustosi edelleen oppimalla asentamaan ja käyttämään välimuistin laajennuksia oikein.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map