Nopeutetut mobiilisivut: AMP WordPress Mobile Optimization -sovellukseen

Nopeutetut mobiilisivut WordPressille

Internetissä selaamisen ja selaamisen tulisi olla nopeaa ja helppoa. Verkkovastaavat yrittävät tehdä tämän jatkuvasti optimoimalla verkkosivujen suorituskyvyn ja parantamalla sivuston nopeutta. Upea tapa saavuttaa tämä on AMP for WordPress.


Verkkosivustot suunniteltiin ensisijaisesti suuremmalle näytölle. Mutta pienempien näyttöjen määrä kasvaa, ja jopa ohittaa kannettavat tietokoneet ja tietokoneet. Matkapuhelimet edustavat nyt 65% digitaalisen median ajasta. Kädessä pidettävät laitteet tarvitsevat sivut latautua yhtä nopeasti kuin suuremmilla näytöillä, ellei jopa nopeammin.

Täyttääksesi nopeaa sisältövaatimusta koskevia vaatimuksia tietyille mobiiliympäristöille suunnitellut sovellukset ovat saatavilla Applessa (Uutiset), Facebookissa (Pikaartikkelit) ja Snapchat (Löydä). Tämän vuoden alussa. Google esitteli nopeutetun mobiilisivun (AMP) nopeuttaaksesi mobiilisisällön toimitusta ja tarjoamaan parempaa käyttökokemusta.

Mikä on AMP?

AMP WordPress: AMP-projekti

AMP-projekti ilmoitti Google lokakuussa 2015, ja otettiin käyttöön helmikuussa 2016. Se on avoimen lähdekoodin aloite, joka antaa kustantajille keinot luoda mobiililaitteille optimoitu sisältö kerran ja ladata sen välittömästi kaikkialle mobiiliverkkoon heti.

Google aloitti 24. helmikuuta 2016 AMP-yhteensopivan sisällön karusellissa mobiilihakutulossivullaan. Käyttäjät voivat pyyhkäistä karuselli ja napauttaa kohtaa, jonka he haluavat lukea. Pinterest ilmoitti sivujen olevan 4 kertaa nopeammin, käyttämällä 8 kertaa vähemmän dataa kuin tavalliset mobiililaitteille optimoidut sivut. Tämä on mahdollista, koska sivut on muotoiltu ja toimitettu.

Elokuusta 2016 alkaen Google-haussa on yli 150 miljoonaa AMP-dokumenttia hakemistossaan, ja se kasvaa nopeudella 4 miljoonaa viikossa. Elokuun alussa Google aloitti myös Google-haun esikatselu amped-sisältöön. Se aikoo toteuttaa sen laajemmin myöhemmin tänä vuonna.

AMP WordPressille: AMP-haun esikatselu

AMP haun esikatselussa

Voit saada välähdyksen nopeasti ladattavista sivuista AMP-käytössä tässä. Katso se matkapuhelimesi linkin avulla (ei toimi pöytätietokoneilla).

Mitkä verkkosivustot käyttävät AMP: tä?

Helmikuussa projekti aloitettiin kustantajille. Mutta AMP: n käyttöönotto on levinnyt huomattavasti kustannusteollisuuden ulkopuolelle viihde-, matka-, verkkokauppaan ja muihin.

Varhaiset käyttöönottajat ovat vastaanottaneet suotuisia raportteja. AMP-asiakirjojen latausaika on 88% parantunut, Washington Post raportoi matkapuhelimista palaavien käyttäjien lukumäärän kasvu 23%. eBay on yksi suurimmista sähköisen kaupan yrityksistä, jotka siirtyvät AMP: lle lähes 15 miljoonalla AMP-pohjaisella tuoteselosivulla. Näiden sivujen odotetaan nousevan nopeasti löydettäviksi haussa.

Joten minkä verkkosivustojen tulisi käyttää AMP: tä? Ehdottomasti ne, jotka luottavat suuresti matkapuhelimeen liikenteessä. Mutta kun otetaan huomioon, että yhä useammat käyttäjät valitsevat mobiililaitteitaan Internetin selaamiseksi, WordPressin AMP (tai mikä tahansa verkkosivusto) saattaa olla hyvä lisä.

Mitä erilaista AMP: ssä??

Tämä sisällönjakelujärjestelmä perustuu AMP HTML -kehykseen ja on nopeampi kuin tavallinen HTML, koska,

 • Se on normaalin HTML-kehyksen laiha versio, josta on vähennetty kaikki JavaScriptin sisältö. JavaScriptiä varten kehys luottaa yhteiseen AMP JS -kirjastoon.
 • Sisältö välimuistiin tallennetaan ja tallennetaan yhteiseen pilveen, joten palvelimelta kyselyyn ja noutamiseen tarvittava aika poistuu.

Eroja on paljon enemmän, mutta kahden edellä mainitun pitäisi antaa sinulle nopea, laaja ymmärrys.

Miksi julkaisijoiden ja blogien pitäisi ottaa käyttöön AMP

Niin kauan kuin hitaasti ladattavien sivujen lukeminen matkapuhelimiin on käyttäjille pelottava kokemus, julkaisijat menettävät matkapuhelinten mainonnasta saatavat tulot. AMP auttaa tuomaan kävijän pidemmälle ajanjaksolle verkkosivustolla ja pitämään sen yllä, ja sillä on potentiaalia tuottaa napsautuksia.

AMP-sivut näkyvät salaman kuvaketta vieressä, jotta ne voidaan merkitä normaalilta verkkosivulta. Katsojat, jotka napsauttavat tätä vaihtoehtoa, viedään suoraan AMP-sivuille AMP-katseluohjelmassa. Paitsi, että sisältö on heti saatavana Google-haussa ja saatavana sosiaalisten alustojen, kuten Twitter, LinkedIn, WordPress, Parse.ly, Adobe Analytics, Nuzzel ja Pinterest, kautta..

Lisäksi julkaisijoilla on pääsy Google Analyticsiin tarkkailla heidän sivujensa tehokkuutta. He voivat erottaa parhaan sisällön ja käyttää sitä verkkosivustojen suorituskyvyn ja käyttökokemuksen optimointiin.

AMP tarjoaa toisen etuna, koska se huolehtii korkeasta suorituskyvystä ja käyttökokemuksesta, joten julkaisijaresurssit voivat keskittyä tarjoamaan loistavaa sisältöä.

Mitä optimointeja tarvitaan AMP: lle

AMP on oikeasti paljon optimointia verkkosivustolle tehdään yhdenmukaisella tavalla Googlen vaatimalla tavalla. Eri optimoinnit, jotka sinun on suoritettava verkkosivun AMP-yhteensopivuuden saavuttamiseksi, ovat,

 • Salli vain asynkroninen JavaScript – estääksesi sivun viivästymisen. Tämä tarkoittaa, että et voi käyttää luomasi JavaScriptiä ja sinun on luotettava AMP-elementteihin käsitelläksesi sivujesi interaktiivista sisältöä. JS iframe-kehyksissä on sallittu, mutta vain jos se ei estä hahmonnusta.
 • Koko kaikki resurssit staattisesti – AMP lataa sivun odottamatta resurssien, kuten kuvien ja iframe-tiedostojen, lataamista. Näiden resurssien koko on ilmoitettava HTTP: ssä, joten näiden resurssien koko ja sijainti tiedetään ennen latauksen alkamista.
 • Älä anna laajennusmekanismien estää renderointia – Jos sivulle on tarkoitus sisällyttää jokin laajennus, mukautetun komentosarjan on ilmoitettava järjestelmälle siitä. Joten laajennukselle luodaan tila, jo ennen kuin AMP tietää, mitä se sisältää. Valopöytälaatikoiden, Instagram-upotusten ja tweets-laajennukset ovat hienoja, koska ne eivät estä sivun esittämistä, vaikka se vaatii ylimääräisiä HTTP-pyyntöjä.
 • Pidä kaikki kolmannen osapuolen JavaScript pois kriittisestä polusta – Mukautettu JavaScript on sallittu vain hiekkalaatikoissa olevissa iframe-kehyksissä. Tällä tavalla se ei estä pääsivun lataamista.
 • Kaikkien CSS: ien on oltava suoraviivaisia ​​ja koon mukaisia – Tämä auttaa vähentämään HTTP-pyyntöjen määrää kriittisellä polulla.
 • Fontin laukaisun on oltava tehokasta– AMP-järjestelmä ei salli HTTP-pyyntöjä, ennen kuin fontit alkavat ladata.
 • Minimoi kokolaskelmat – uudelleenlaskennat viivästyttävät renderointia, joten se on pidettävä minimissä.
 • Suorita vain GPU-käytössä olevat animaatiot – Kaikkien animaatioiden on voitava toimia GPU: lla (graafinen prosessointiyksikkö).
 • Priorisoi resurssien lataaminen – Vain tarvittava sisältö ladataan ensin. Mainokset ja kuvat noudetaan mahdollisimman pian, mutta ladataan vain tarvittaessa. Tällä tavalla suorittimen kysyntä pidetään minimissä.
 • Lataa sivut hetkessä – esisumuuttaminen käyttää paljon kaistanleveyttä ja suoritinta. AMP: n esihahmonnus lataa ensin vain vaaditun sisällön ja lataa kolmannen osapuolen iframe-kehykset ja muut resurssit vain tarvittaessa.

Saatavana on vakiovalikoima mainosmuotoja, mainosverkkoja ja tekniikoita. Samanaikaisesti kustantajat voivat myös valita omat muodonsa, kunhan se ei ole hidasta.

Kuinka lisätä AMP WordPressiin

Googlella on oppitunti joihin voit viitata luomalla AMP HTML -sivuja, järjestämällä ne, vahvistamalla ne AMP-yhteensopiviksi, julkaisemaan ja levittämään niitä. AMP-sivujen validointi on tärkeä, koska tällä tavoin kolmannet osapuolet, kuten Twitter ja Instagram, ovat vakuuttuneita siitä, että sivut näkyvät hyvin niiden alustoilla.

WordPress.com-sivustossa isännöityjen verkkosivustojen osalta WordPress tukee niitä automaattisesti ilman, että heidän tarvitse tehdä mitään enää. Itse ylläpitämät WordPress-sivustot voivat ottaa käyttöön AMP for WordPress -sovelluksen asentamalla laajennuksen.

Automatticin AMP WordPress -laajennus

Automatticin AMP WordPress -laajennus

Kun olet ladannut, asenna ja aktivoi AMP-laajennus WordPress-verkkosivustolla viesteilläsi on automaattisesti dynaamisesti luotu AMP-versio. Voit käyttää näitä sivuja liittämällä amp URL-osoitteesi lopussa (esimerkki.com/omapostini/vahvistin). Jos sinulla ei ole melko pysyviä linkkejä käytössä, lisää ?amp = 1 linkkeihin (jotka näyttävät esimerkiltä.com/?p=100&amp=1). Ainoa toinen vaihe on sivujen testaaminen ja validointi yllä mainitulla tavalla.

Et huomaa mitään tämän laajennuksen asetuksia tai ominaisuuksia. AMP Analyticsiin on lisätty yksi kojetauluvaihtoehto, johon voit liittää oman JSON-kokoonpanokoodin, mutta se on kaikki.

Tämä laajennus on Automattic-vakaan virallinen laajennus, ja tällä hetkellä se ei tue sivuja ja arkistoja, eikä niitä voi mukauttaa. Mutta se on erittäin yksinkertainen ja helppokäyttöinen vaihtoehto, josta voit löytää ohjeita sivuston kautta dokumentaatio Githubista räätälöintiä varten.

AMP for WP – nopeutetut mobiilisivut

AMP WP Free WordPress -laajennukselle

Toinen hieno ilmainen vaihtoehto on AMP WP: lle. Tämä ilmainen WordPress-laajennus tarjoaa nopean ja helpon asennuksen – asenna vain, ota asetukset käyttöön ja aloita automaattisesti AMP: n luominen verkkosivustollesi. Bonus – tämä laajennus on myös yhteensopiva useiden sivustojen kanssa.

Siellä on sisäänrakennetut asetukset AMP: n (viestit, sivut, arkistot) käyttöönottamiseksi, mobiilimainonta-alueiden lisäämiseksi, jäsenneltyä tietoa (tärkeä osa SEO: ta), Yoast SEO -metatunnisteiden integrointi, edistyneet indeksi- / indeksointivaihtoehdot, push-ilmoitus, natiivi AMP-kommentit, mukautetut AMP-käännökset (jos käytät muuta kieltä kuin englanti, haluat päivittää tämän) ja paljon muuta. Asetukset ovat erittäin kattavat ilmaiselle laajennukselle, joka on mahtava.

Mikä parasta, tämä laajennus tarjoaa suunnitteluvaihtoehtoja, jotta voit mukauttaa AMP-ulostulosi ulkoasua. Käytä mukana tulevia AMP-teemoja tai käytä niitä AMP-teemakehys luoda oman tyylisi.

AMP for WP tarjoaa myös premium-laajennukset ominaisuuksien lisääminen (kuten toimintakehotus tai AMP-välimuisti) ja tuki suosituille laajennuksille, kuten WooCommerce, Advanced Custom Fields ja Contact Form 7.

Lisää tapoja lisätä AMP WordPressiin

Tietysti tämä ei ole ainoa tapa lisätä AMP WordPress-käyttöiseen verkkosivustoosi. Muita laajennuksia, jotka voivat auttaa sinua WordPress-verkkosivustojen AMP: ssä, ovat:

 • WP AMP – luodaksesi mukautetun AMP-suunnittelun ilman koodausta ja lisäämään SEO: ta. Voit lukea siitä lisää täältä.
 • Nopeutetut mobiilisivut (AMP) WordPressille – AMP-teeman luominen verkkosivustollesi.
 • Mukautettu AMP – auttaa mukauttamaan AMP-sisältöä.
 • Facebookin pikaartikkelit ja Google AMP -sivut – julkaista ja hallita sisältöäsi suoraan WordPressistä Google AMP -sivuille mainosten ja analytiikan tuella.
 • Liima Yoast SEO & AMP: lle – varmistaa, että oletus WordPress AMP -laajennus käyttää asianmukaisia ​​Yoast SEO -metatietoja ja sallii AMP-sivun suunnittelun muuttamisen.

Pitäisikö sinun lisätä AMP WordPressiin?

Vaikka AMP ei ole pakollista Googlen löytämille verkkosivuille, on melko selvää, että Google aikoo lopulta toteuttaa AMP-projektin laajemmin. Tällä hetkellä AMP-yhteensopivuus ei ole erillinen tekijä Googlen hakujärjestys. Vaikka on kohtuullista olettaa, että se on jossain vaiheessa tärkeä,

Jos pidät mielessä, että sivun latausnopeus on tekijä hakukoneiden sijoittelussa, sinulla ei todellakaan ole paljon valintaa, jos haluat olla osa mobiili-Internetiä. Jos hakukoneiden sijoitukset ovat sinulle tärkeitä, kaikki toiset ajatukset AMP-suunnasta saattavat kadota.

Mutta osallistuminen projektiin vaatii tiukkaa noudattamista Googlen edellyttämää muotoilua, ja se ei välttämättä ole kaikkien kuppi teetä. Se rajoittaa sitä, mitä voit laittaa verkkosivustollesi, ja saattaa tehdä kaikista blogeista jonkin verran yhtenäisiä ja puutteellisia. Jotkut animaatiot eivät ole sallittuja, eikä muotoja tueta. Ja niin kauan kuin aloitussivut menevät, AMP ei ehkä ole hyvä idea. Lisäksi voi olla verkkosivustoja, jotka painottavat estetiikkaa ja brändäystä nopeammin, joille AMP voi osoittautua vaimentavaksi.

Jos kuitenkin haluat luoda nopean ja kiehtovan kokemuksen käyttäjillesi ja saada heidät pysymään pidempään, sinun on harkittava vakavasti WordPressin AMP: tä (tai mitä tahansa muuta verkkosivustoasi, jota saatat käyttää). Jos se on kohta AMP-karusellissa Google-hakusivuilla, jonka haluat nurkkata, siirry eteenpäin AMP-kelkkaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map