Mukauta WordPressin hallinta-aluetta White Label -brändäyksellä

  1. 1. Luettu tällä hetkellä: Mukauta WordPressin hallinta-aluetta White Label -brändäyksellä
  2. 2. Kuinka muokata WordPress-järjestelmänvalvojan käyttöliittymää

Kaikki ovat perehtyneet WordPress-järjestelmänvalvojan käyttöliittymään. Joulukuussa sille annettiin uusi moderni muotoilu. Värimaailmaa parannettiin, mutta käyttöliittymän yleinen asettelu ei ole muuttunut monien vuosien ajan.


WordPress tunnetaan joustavuudestaan ​​laajennusten ja teemojen tarjoamien toimintojen takia. Valitettavasti järjestelmänvalvojan alue ei ole joustava. WordPressin ydinversio ei anna sinun muuttaa järjestelmänvalvojan aluetta tavalla.

Tänään haluaisin antaa sinulle nopean katsauksen fantastiseen laajennukseen, jonka otsikko on White Label Branding, jonka avulla voit muuttaa järjestelmänvalvojan aluetta haluamallasi tavalla. Laajennus on hyödyllinen brändämällä asiakkaiden verkkosivustoja ja poistamalla tarpeettomia valikoita.

White Label Branding tarjoaa satoja mukautusvaihtoehtoja. Vaihtoehdot on jaettu viiteen pääosaan: Brändäys, Navigointi, Sisäänkirjautuminen, Värimallit ja Role Manager.

branding

Hallinta-alueen brändäys on hieno tapa erottaa verkkosivustosi ja nostaa profiilisi sekä asiakkaille että henkilöstölle. Laajennuksen avulla voit muuttaa järjestelmänvalvojan faviconia, otsikkotunnusta ja alatunnon logoa. WordPress-viestit ja ohjevaihtoehdot voidaan myös poistaa käytöstä tällä alueella.

Brändäysvaihtoehdot

Ilmoitusviesteissä käytetty sähköpostiosoite ja nimi voidaan määrittää. Viestit voidaan lisätä myös julkiseen kojelautaan sekä toimittajien ja järjestelmänvalvojien kojelautaan.

Oletuswidgetit voidaan myös poistaa käytöstä kojetauluista. Tämä on hyödyllinen vaihtoehto, koska kojetaulu voi usein saada ihmisiä täynnä ja ylikuormittaa käyttäjiä.

Brändäysvaihtoehdot

suunnistus

White Label Branding -sovelluksen avulla voit poistaa (lue: piilottaa!) Ylimmän tason valikot ja alavalikot WordPressin päävalikosta (ts. Sivun vasemmalla puolella olevasta valikosta). Tämä on hyödyllistä, jos suunnittelet verkkosivustoa ystävälle tai asiakkaalle, jolla ei ole kokemusta WordPressistä. Voit esimerkiksi poistaa Alkuperäisten käyttäjien Ulkoasu ja Asetukset-valikkolinkit, jotta tärkeitä kokoonpanoasetuksia ei muuteta.

Navigointivaihtoehdot

WordPress-hallintapalkki (ts. Sivun yläosassa oleva valikko) voidaan myös piilottaa. Vaihtoehtoisesti voit poistaa tietyt kohteet hallintapalkista.

Navigointivaihtoehdot

Kirjaudu sisään

Sisäänkirjautumissivu ja kirjautumislomake voidaan molemmat mukauttaa asetusalueen kautta. Voit muuttaa sisäänkirjautumilogon ja kirjautumissivulla käytettävän värimallin. Lomake voidaan sitten sijoittaa sivulle vaaka- ja pystyakselilla.

Sisäänkirjautumisasetukset

Lomakemuokkausvaihtoehtoja on paljon. Voit muuttaa jokaisen tarran, kentän ja reunuksen värejä. Myös lomakkeen säde voidaan muuttaa.

Useimmat WordPress-käyttäjät eivät käytä käytettävissä olevaa kokoonpanovaihtoehtojen määrää; he ovat kuitenkin siellä niille, jotka sitä tarvitsevat.

Sisäänkirjautumisasetukset

Jos et pidä oletuskirjautumislomakkeesta, voit korvata sen kokonaan omalla HTML- ja CSS-tiedostoilla. On myös mahdollisuus varmuuskopioida mallin asetukset.

Sisäänkirjautumisasetukset

Väriskeema

WordPress 3.8 esitteli kahdeksan uutta järjestelmänvalvojan värimaailmaa. Tämä oli mukava muutos aikaisemmin saatavilla olleista sinisistä ja harmaista vaihtoehdoista.

White Label Branding -värimaailmat

Jokainen näistä uusista värimalleista voidaan valita perustana omalle värimaailmallesi White Label Branding -sivustolla. Voit mukauttaa päävärin, linkin värin ja värin, joka näkyy, kun joku siirtyy hiiren kohteen päälle.

Värikaavioasetukset

Värimaailma-asetukset voidaan varmuuskopioida, ja on myös mahdollisuus ladata oma kuvakesarjasi.

Värikaavioasetukset

Roolimies

White Label Branding sisältää myös täydellisen roolien ja kykyjen hallinnan. Tätä toimintoa ei ole oletusarvoisesti käytössä. Sinun on otettava se käyttöön asetusalueella. Kun se on otettu käyttöön, voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä kaikki käyttöoikeusasetukset käyttäjäryhmille. Käyttöoikeudet voidaan myös määrittää käyttäjäkohtaisesti.

Yksi roolinhallinnan parhaista ominaisuuksista on kyky poistaa WordPress-hallinta-alue kokonaan käytöstä käyttäjäryhmässä ja ohjata sitten ne toiselle sivulle. Jos esimerkiksi et halua kommentoijien katselevan järjestelmänvalvojan aluetta, voit poistaa tilaajien käyttäjäryhmän järjestelmänvalvojan käytöstä ja ohjata ne takaisin etusivullesi..

Roolinhallinnan asetukset

vaihtoehdot

Plugin-asetusten sivulla voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä tiettyjä laajennuksia, kuten roolinhallintaa ja sähköpostien tuotemerkkejä.

Asetukset-sivu

Onneksi lisäosalla on hieno tuonti- ja vientijärjestelmä. Tämän avulla voit varmuuskopioida järjestelmänvalvojan kokoonpanoasetusten kaikki näkökohdat ja viedä ne muille verkkosivustoille, jotta kaikki verkkosivustosi määritetään samalla tavalla.

Verkkosivun suunnittelijat voisivat myös käyttää vientivaihtoehtoa luoda erilaisia ​​määritysmalleja asiakkaille. Voit esimerkiksi määrittää yhden asennuksen aloittelijoille, toisen käyttäjille, jotka tuntevat WordPressin jne. Tämä säästää sinua määrittämästä järjestelmänvalvojan käyttöliittymää joka kerta..

Asetukset-sivu

Lopulliset ajatukset

Olen aiemmin käyttänyt monia WordPress-järjestelmänvalvojan mukautuslaajennuksia. Suurin osa antaa sinun tehdä yksinkertaisia ​​mukautuksia, kuten kirjautumislomakkeen logon vaihtamisen ja järjestelmänvalvojan värimallin muuttamisen. White Label Branding on erilainen tässä suhteessa. Sen avulla voit mukauttaa järjestelmänvalvojan käyttöliittymän kaikkia näkökohtia. En voi ajatella mitään muuta laajennusta, joka antaa sinulle järjestelmänvalvojan tämän tason tason.

Plugin vähittäismyynti hintaan 25 dollaria CodeCanyonilta. Se julkaistiin alun perin vuoden 2010 lopulla, mutta sitä päivitetään säännöllisesti tähän päivään saakka. Jos suunnittelet verkkosivustoja ystäville tai asiakkaille, suosittelen tarkistamaan White Label Branding -tarkistuksen, koska se antaa sinulle täyden hallinnan siitä, mitä ihmiset voivat nähdä ja tehdä WordPress-järjestelmän hallintaalueella. Laajennus on hyödyllinen myös niille teistä, jotka haluavat siivota järjestelmänvalvojan valikon ja poistaa valikot (koska jokainen laajennuskehittäjä näyttää nykyään vaativan heidän valikon lisäämistä ylimmälle tasolle!).

Lisätietoja White Label Branding WordPress -laajennuksesta.

Jos käytät kaikkia verkkosivustojasi yksin, mutta haluat silti lisätä tuotemerkkejä kirjautumislomakkeellesi ja järjestelmänvalvojan alueelle, suosittelen Mukauta järjestelmänvalvoja sen sijaan. Lataus on ilmainen, ja sen määrittäminen vie vain minuutin.

Toivottavasti nautit tästä arvostelusta. Jos sinulla on kysyttävää laajennuksesta, kysy rohkeasti kommentti-alueella.

Onnea,
Kevin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map