Mukauta WordPress-teemaasi näillä hyödyllisillä työkaluilla

Työkalut WordPress-teeman mukauttamiseen

Sinulla on neljä sekuntia – tarkka aika, joka sinun on luotava pysyvä ensivaikutelma verkkosivustosi kävijöihin – vastaamaan seuraavaan kysymykseen. Mitä voisit tehdä erottaaksesi online-liiketoimintasi lukemattomista muista yrityksistä siellä? Valitse ruutu… kolme, kaksi, yksi. Aika on lopussa.


Olet todennäköisesti keksinyt muun muassa nämä vastaukset:

 • Ovat upeimmat tuotteet
 • Kerro hieno henkilökohtainen tarina, miksi teet mitä se mitä teet
 • Luo valtava online-läsnäolo
 • Keskustele jonkun kanssa Final Famous, Inc: ssä, joka on täysin kuvitteellinen yritys

Kaunokirjallisuus syrjään, varmuuskopioidaan luettelossa olevaan luetteloon numero kolme; valtava online-läsnäolon rakentaminen. Yksinkertaisemmin sanottu kuin tehty, online-läsnäolon luominen, joka antaa sinun erottua joukosta, sisältää pari tekijää, jotka liittyvät takaisin loistavan verkkosivuston luomiseen.

Etsitkö hieno verkkosivusto? Oikein; verkkosivustosi on muun muassa online-liiketoiminnan kasvot – ainoa mahdollisuus tehdä loistava ensivaikutelma mahdollisuutesi. Tämänpäiväisessä viestissä paljastamme 20 työkalua, joiden avulla voit mukauttaa WordPress-teeman yrityksesi tarpeisiin ja houkutella troolia käyttäviä asiakkaita. Ennen työkaluluetteloa tässä on kuitenkin muutamia totuuksia WordPress-teeman mukauttamisesta, joka on pidettävä mielessä tekeessäsi muutoksia teemoihin.

Kuinka mukauttaa WordPress-teemoja

Jos et ole koskaan räätälöinyt WordPress-teemaa aiemmin, saatat uskoa, että se on niin monimutkainen prosessi, joka vaatii rakettitieteilijän aivoja ja neurokirurgin joustavuutta. Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. WordPressin ulkonäön ja toimintojen muuttaminen on helpompaa kuin koskaan ennen monien premium-WordPress-teemojen ansiosta, jotka toimitetaan edistyneiden teemavaihtoehtojen avulla. Ja moniin teemoihin, kuten Totaliin, sisältyy sisäänrakennettujen sivujen rakennustyökaluja ja mukautusvaihtoehtoja, jotta voit luoda ainutlaatuisen verkkosivun käyttämättä koodia.

Siitä huolimatta, että käytettävissäsi on lukuisia vaihtoehtoja, joitain ominaisuuksia ja tyylejä ei yksinkertaisesti ole sisäänrakennettuja, mikä tarkoittaa, että ne on lisättävä manuaalisesti. Mutta yrittäminen saada kenenkään, jolla on vähän aikaa tai kokemusta koodin kirjoittamiseen manuaalisesti, ei herätä parhaita tunteita, joten mitkä ovat vaihtoehtosi WordPress-teemojen mukauttamiseen asti?

Kun etsit täydellistä WordPress-teemaa, voit mennä premium-teeman (kuten Total), ilmaisen teeman tai teemakehyksen kanssa yrityksesi tarpeista ja henkilökohtaisista mieltymyksistäsi riippuen. Ilmaisella teemalla et pudota luottokorttiasi, mutta ominaisuuksien ja vaihtoehtojen riittämättömyys saa sinut toivomaan, että sinulla olisi. Toki, voit aina saada laajennuksia mistä tahansa toiminnasta auringon alla, mutta me kaikki tiedämme, kuinka se menee.

Ensiluokkaisilla WordPress-teemoilla saat ominaisuuksia, ulkonäköä, päivityksiä ja mahtavaa tukea hintaan. Riittää, kun sanoit, että valitsemallasi premium-teemalla ei ehkä ole kaikkia ominaisuuksia ja vaihtoehtoja, jotka tarvitset sinut takaisin neliöön. Kaupallinen teemakehys tarjoaa sinulle joustavuutta, parhaita verkkostandardeja, puhtaan koodin, tuen jne., Mutta jos et tiedä mitä teet tai ainakin mikä on lapsiteema, olet jumissa eikä saavuta paljoa teeman räätälöinnin tai jopa kehittämisen alalla.

Lapsiteeman käyttäminen on tarpeeksi yllättävää, ja se on paras tapa mukauttaa WordPress-teemaa. Käsittelimme aiemmin täällä WordPress-lapsiteemoja, joten en syventy yksityiskohtiin, mutta sinun ei pitäisi koskaan muokata teeman tiedostoja suoraan estääksesi kaikkien muutosten menettämisen joka kerta, kun päivität teemaa. Sen sijaan sinun tulisi käyttää lasten teemaa. Lapsiteemojen avulla voit rakentaa unelmiesi sivuston vanhempaan teemaan perustuen ilman riskiä, ​​että menetät mukautuksesi päivityksen yhteydessä.

Lapsiteeman tyylitaulukkotiedostolla (style.css) voit muuttaa muutaman koodirivin avulla koko verkkosivustosi ulkoasua. Erityisellä PHP-tiedostolla, joka tunnetaan nimellä function.php, voit lisätä ominaisuuksia tai muuttaa sivustosi rakenteellisesti. Voit siirtyä askeleen pidemmälle ja luoda mallitiedostoja lapsiteemaasi varten, mikä antaa sinulle täyden hallinnan teeman suunnittelussa ja rakenteessa.

Kun lapsesi teema on paikallaan, voit kääntää teema haluamallasi tavalla ja arvata mitä, voit muokata CSS: ää jossain määrin suoraan WordPressin järjestelmänvalvojan kojelaudalta. Tällä tavalla tekemäsi muutokset ovat kuitenkin rajallisia, joten tarvitaan lisätyökaluja.

Työkalut WordPress-teeman mukauttamiseen

Työkaluja, joita katamme tässä osiossa, ovat koodinkäsittelijät, FTP-asiakkaat, kooditarkastajat, kuvankäsittelykoneet ja luultavasti kaikki muu, joka on web-kehittäjien, verkkosuunnittelijoiden ja tekniikan taitavien verkkosivustojen omistajien omistuksessa. Jos olet täydellinen aloittelija, löydät myös muutama jalokivi, mutta HTML: n, CSS: n ja PHP: n tuntemuksen tunteminen on sinun parhaan edun mukaista – WordPress-esineet ovat. Tässä on luettelo työkaluista, joita tarvitset mukauttaaksesi WordPress-teeman hedelmällistä.

TemplateToaster

TemplateToaster

Yksi helpoimmista vaihtoehdoista on käyttää mukautettua teeman luontityökalua, kuten TemplateToaster-teeman rakentaja. ohjelmisto. Kun se on asennettu tietokoneellesi, sinulla on kaikki mitä tarvitset mahdollisesti suunnitellaksesi oma teema.

Luo oma malli käyttämällä sisäänrakennettua vetämällä ja pudottamalla -näyttöä. Sarakkeille, otsikoille, mukautettuille valikoille, gallerioille, widget-alueille ja muille on paljon vaihtoehtoja. Kaikki ilman koodausta. Voit jopa lisätä sisältöä rakennettaessa asetteluja säästääksesi aikaa myöhemmin, kun lataat teeman live-sivustollesi. Lisäksi kaikki on täysin reagoiva (joten sinun ei tarvitse huolehtia sivustosi suunnittelusta eri laitteille), ja RTL ja monikielinen valmiina. Ja kun olet kaikki luonut mukautetun teeman TemplateToaster-sovelluksella, sinun tarvitsee vain viedä se!

Chromen kehittäjätyökalut

Sinulla on WordPress-teema asennettuna ja valmis menemään, mutta miten tiedät tarkalleen, mitä elementtiä muokata? Jos katsot teemasi käyttöliittymästä, et voi kertoa mikä elementti mikä on. Tausta ei ole parempi, mutta kiitos Chromen kehittäjätyökalut, voit esikatsella teeman rakenteeseen ja CSS: ään tehtyjä muutoksia, jotta näet, miltä ne näyttävät ennen niiden koodaamista. Voit tarkastaa visuaalisesti minkä tahansa elementin käyttämällä point and click -lähestymistapaa, joka tekee työstäsi helppoa. Google Chromessa voit avata Kehittäjän työkalut napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella sivustoasi ja valitsemalla ”Tarkasta elementti”.

Muistilehtiö++

WordPress-teeman mukauttaminen edellyttää (tai liittyy) paljon koodin kirjoittamista. Tätä varten tarvitset tehokkaan tekstieditorin, jonka avulla pysyt asioiden päällä. Muistilehtiö++ on paras veto, koska sitä on helppo käyttää, se näyttää hyvältä ja sisältää runsaasti mahtavia ominaisuuksia, jotka tekevät koodin kirjoittamisesta paljon hauskaa.

Ylpeä teksti

Muistikirja ++ toimii Windowsin kanssa, mutta jos tarvitset ainutlaatuisen tekstieditorin Mac-tietokoneellesi, Ylpeä teksti on loistava valinta (sitä me käytämme täällä WPExplorer-ohjelmassa, kun koodaamme kaikkia teemoja). Siihen kuuluu häiriövapaa tila, jaettu editointituki ja sen avulla voit mukauttaa mitä tahansa vaihtamalla projektien välillä heti.

Paikallinen palvelin (WAMP, XAMPP, MAMP, LAMP)

Paras ja helpoin ympäristö mukauttaa (tai kehittää) WordPress-teemoja on paikallinen palvelin. Se eliminoi sisäänkirjautumisen ja live-palvelimelle lataamisen säästää aikaa ja vaivaa. Se tarkoittaa myös, että sinulla on täysi hallinta palvelimellasi mukauttaaksesi sitä erilaisista tarpeista riippuen. Sinun ei tarvitse ostaa isännöintitilaa tai rekisteröidä verkkotunnuksia / luoda aliverkkotunnuksia mukauttaaksesi tai kehittääksesi teemoja, mikä on loistava lompakkoasi varten. Ei ole seisokkeja tai käyttökattoja plus kaikkia muita asioita, joita vihaat nykyisen WordPress-isäntäsi kanssa.

Oman paikallisen palvelimen luomiseen tarvitaan ohjelmia, kuten WAMP ja XAMPP Windowsille, MAMP Mac OS X: lle tai LAMP Linuxille. Käytän WAMP: ää ja se on ollut mahtavaa toistaiseksi niin hyvältä. Haluatko oppia kuinka WordPress asennetaan? Katso kassamme!

Adobe Photoshop

Odota, en ole graafinen suunnittelija. Haluan vain mukauttaa WordPress-aiheeni. Voitko kertoa minulle miksi tarvitsen Adobe Photoshop? Tässä on mukava pieni tarjous iloasi:

[Photoshop] on defacto-vakio-ohjelmisto kuvien käsittelemiseen. Käytän sitä logojen muokkaamiseen, taustagradienttien värien vaihtamiseen ja [melkein] minkä tahansa verkkosivuston kuvaelementin mukauttamiseen. – Chris Cree, verkkotaitoinen markkinointi.

Näetkö miksi tarvitset Adobe Photoshopia WordPress-teemojen mukauttamiseen? Photoshopilla voi tehdä niin monia muita asioita, kuten luoda malleja, valita Web-värejä, tallentaa kuvia verkkoon jne. Photoshop maksaa noin 20 dollaria taalaa kuukaudessa, mikä on vähän tyyris minun maailmassani, mutta sen arvoinen.

LINKUTTAA

Jos olet vasta aloittamassa ja tiukalla budjetilla, 20 dollarin korottaminen kuukausittain Photoshopille on jotain, jota et todennäköisesti halua tehdä. syöttää LINKUTTAA ja päiväsi ja 240 dollaria vuodessa säästyy. Vaikka GIMP onkin haastava perustaa, se on arvokas vaihtoehto Adobe Photoshopille.

GenerateWP

Kun aloitat teemojen mukauttamisen, tarvitset koodinpätkät eri komponenteille, kuten taksonomiat, sivupalkit, mukautetut viestityypit, valikot, lyhytkoodit ja työkalurivit vain muutamien mainitsemiseksi. Vaikka voit valita viettämään tunteja loppuun googling koodit, GenerateWP tarjoaa sinulle helpoimman ja nopeimman tavan luoda muokattu koodi projektillesi käyttämällä uusimpia WordPress API: n ja koodausstandardeja. Luo mikä tahansa haluamasi koodi napin painalluksella.

WhatFont

Teeman pienten yksityiskohtien (esim. Fontit) muuttamisella voi olla suuri vaikutus suunnitteluun ja käyttökokemukseen. Mutta valitsemalla täydellinen fontti WordPress-sivustollesi voi olla haastavaa, mitä tuhansien fonttien kanssa löytyy. Älä huoli, mutta WhatFont-työkalun avulla löydät helposti millä tahansa verkkosivulla käytetyt fontit. Asenna vain WhatFont-selainlaajennus, suorita se ja siirrä hiiri mihin tahansa tekstilohkoon. Yksinkertainen kuin 1, 2, 3.

CSSViewer

”Tarkasta elementti” -työkalu toimii hienosti, mutta onko se yhtä vaikuttava kuin CSSViewer? Se on kuulostava ei. Vaikka et voi muokata CSS: ää visuaalisesti (kuten “Tarkasta elementti”), CSSViewer on yksinkertainen ja intuitiivinen CSS-katseluohjelma, joka tekee WordPress-teemojen mukauttamisesta helppoa. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on asentaa laajennus ja viedä hiiren elementteihin nähdäksesi CSS-ominaisuuksia.

Nuken sisältö

Useimmissa tapauksissa, kun hankit WordPress-teeman, saat juuri sen – tyhjän teemakankaan ilman mitään sisältöä. Voit silti mukauttaa väriä ja takaosaa, mutta ilman näennäistä sisältöä on haastavaa nähdä, onko jokin virheellinen. Mutta mistä saan minulle hienoa nuket sisältöä? Meillä on selkäsi peitetty; voit ladata näytesisällön sivustosta Teemayksikkötesti koodeksissa tai WordPress-näytesisältöä WPCandyssa.

WPBakery (entinen visuaalinen säveltäjä)

WPBakery-rakentaja on CodeCanyonissa kirjoittamisen ajankohtana trendikkäin esine. Erityisen käyttäjäystävällinen ja reagoiva vedä ja pudota -sivun rakentaja, joka toimittaa visuaalisia toimittajia muiden makeiden ominaisuuksien lisäksi. Yksinkertaisemmin sanottuna Visual Composer -sovelluksella voit rakentaa minkä tahansa kuviteltavissa olevan WordPress-sivun. Kuulostaa haluamaltasi työkalulta WordPress-teeman mukauttamisessa, eikö niin?

Reagoivalla suunnittelulla, yli 45 sisältöelementillä, mallilla, monikielisellä tuella ja helppokäyttöisyydellä muiden ominaisuuksien lisäksi, Visual Composer on juuri sinun tarvitsemasi rakentaaksesi unelmiesi WordPress-teema. Sillä on yli 388 000 myyntiä, vaikuttava ostajaluokitus 4,65 / 5,00 ja se maksaa vain 64 dollaria.

Teemakoe

Theme Test Drive on arvostetuimman kehittäjän Vladimir Prelovacin arvioima laajennus, jonka vyön alla on yli 25 laajennusta. Laajennus ei tee mitään hienoa – pääset vain “… kokeilemaan turvallisesti mitä tahansa teemaa järjestelmänvalvojana, kun vierailijat käyttävät oletusasetusta [teema]”.

Se on totta, käyttämällä teematestaa voit ajaa kahta teemaa WordPress-sivustossasi samanaikaisesti. Tietysti lukijasi näkevät vain yhden, kun mukautat toista. Kun olet kirjautunut sisään, näet vain mukauttamasi teema, jolloin voit tehdä muutoksia avoimesti ilman, että käyttäjät koskaan huomaa, että ajat eri teeman itsellesi.

Olenko reagoiva

Kun räätälöit WordPress-teemaasi uusilla ominaisuuksilla ja tyyleillä, haluat nähdä, kuinka muokattu teema näyttää ja toimii eri laitteilla. Jos et tiedä mistä aloittaa, vastaan ​​Am I Responsive -kohtaan. Kun olet Am Am ​​Responsive -sivustolla, lisää vain URL-osoite ja napsauta GO! -painiketta ja siinä se on.

Muita sopivia vaihtoehtoja ovat Responsiivinen suunnittelutarkastaja, tai StudioPressin Mobile Responsive Design Testing. Et halua, että mukautetut elementit ovat päällekkäisiä tai putoavat pois linjasta, kun muutat näytön leveyttä, nyt sinäkin?

WordPress Theme Customizer

Tämän työkalun olisi pitänyt olla ensin tässä luettelossa, mutta hei, joka joka tapauksessa pitää luetteloa. Fluff syrjään, WordPress Theme Customizer on helppokäyttöinen WordPress-työkalu, jonka avulla voit mukauttaa mitä tahansa teemaa live-esikatselussa. Voit mukauttaa kaikkea otsikosta valikoihin väreihin widgetteihin ja paljon muuta riippuen teemaasi käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Siirry kohtaan käyttääksesi WordPress Theme Customizer -sovellusta Ulkomuoto Muokkaa WordPress-hallintapaneelissa.

CSS Hero

Tämä on all-in-one-verkkosuunnittelutyökalu, jonka avulla voit mukauttaa WordPress-teeman helposti. Osoita ja napsauta, kun haluat muokata reunuksia, pehmusteita, värejä, taustat, fontteja ja lisätä visuaalisia tehosteita, kuten varjoja ja leijua muun muassa. CSSHero.org-sivustosta tämä työkalu “… on lopullinen WordPress-laajennus, jolla voit mukauttaa teemiesi kaikki ominaisuudet helposti ja intuitiivisesti osoittamalla ja napsauttamalla -käyttöliittymällä.”

Evernote

Mukauttatko omaasi tai asiakkaasi teemaa, tarvitset työkalun muistiinpanojen purkamiseen ja edistymisen seuraamiseen. Voit valita mennä vanhaan kouluun ja kirjoittaa muistiinpanoja paperille, jonka menetät myöhemmin, tai hypätä siihen Evernote bandwagon ja pidä muistiinpanosi järjestettynä ja synkronoituna laitteiden välillä. Valinta on sinun. Paras osa? Evernote on ilmainen!

FileZilla

WordPress-teeman mukauttamisen aikana ja sen jälkeen sinun on lähetettävä tiedostoja verkkopalvelimellesi. Voit käyttää isäntätilisi mukana tulevaa File Manager -ominaisuutta tai käyttää sitä FileZilla, Siirry FTP-asiakasohjelmaan monille käyttäjille. Se on ilmainen ja yhteensopiva muun muassa Windowsin ja Mac OS X: n kanssa.

FireFTP

Tämä on loistava selainlaajennus WordPress-ystäville Firefoxin kanssa. FireFTP pelaa hyvin Firefoxin kanssa, joten voit lähettää / ladata tiedostoja suoraan suosikkiselaimestasi lataamatta koskaan erillistä FTP-asiakasohjelmaa. Lisäksi FireFTP on ilmainen, toimii mainostettuina ja numeroiden perusteella varsin suosittu työkalu. Itse asiassa se on paras verkkopohjainen FTP-työkalu!

Basecamp

Jos mukautat teemoja elämiseen, sinulla on selvästi projekteja, jotka kulkevat päästä päähän. Jos et pysty seuraamaan työtäsi, asiat menevät lopulta heille, jota et todellakaan halua. Basecamp Maksaa 25–150 dollaria kuukaudessa, ja se on paras työkalu ”… jakaa tehtäviä, tarkistaa eräpäivät, tehdä yhteistyötä hankkeissa, jakaa tiedostoja ja keskustella”. Basecamp tarjoaa 60 päivän ilmaisen kokeilujakson, joten älä pelkää antaa sille koeajoa – he eivät pyydä luottokorttia.

ActiveCollab

Jos Basecamp ei ole sinun makuusi, ActiveCollab on vaikuttava vaihtoehto. ActiveCollab tarjoaa lukuisia mahtavia ominaisuuksia ja alkaa vain 25 dollaria kuukaudessa, ja tarjoaa sinulle kaikki työkalut, joita tarvitset pysyäksesi projektin päällä, ei vain teeman mukauttaminen.

Sinulle …

Jos et ole vielä aloittanut WordPress-teemojen mukauttamista, se on helppoa varsinkin nyt, kun sinulla on yli 20 mahtavaa työkalua, jotka tekevät työstäsi helpompaa ja hauskempaa. Jos koodaus ei mielestäsi ole suositeltavaa, suosittelemme räätälöityjen ominaisuuksien, kuten Total-teeman, käyttämistä räätälöintien tekemiseen. Jos mukautat WordPress-teemoja, mitä muita työkaluja käytät? Jos pidit tästä viestistä, kerro myös ajatuksesi kanssamme, odotamme aina palautetta. Ad astra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map