Mitkä WordPress-widgetit sinun pitäisi näyttää sivupalkeissasi?

Mitkä WordPress-widgetit sinun pitäisi näyttää sivupalkeissasi?

Sivupalkit ovat tärkeitä alueita verkkosivustollasi, jotka voidaan usein jättää huomiotta tai joita ei voida käyttää tehokkaasti. Oikein suunnitellut sivupalkit voivat tarjota loistavan käyttökokemuksen, mainostaa yritystäsi, tuottaa viittauksia ja lisätä tulojasi.


Ei ole yhtä asetussääntöä siitä, mitkä widgetit näytetään sivupalkeissa. Sen sijaan sivupalkkisi sisällön tulisi ohjata sivustosi tavoitteita. Tässä artikkelissa tarkastellaan kuinka valita oikeat widgetit sivustosi tavoitteisiin sivupalkkien optimoimiseksi. Katsomme sitten valikoimaa tärkeimpiä widgettejä, mukaan lukien muun muassa osallistumislomakkeet, sosiaalisen median linkit ja suositut viestit.

Kun artikkeli valmistuu, sinulla pitäisi olla selkeä kuvaus siitä, mitä widgetit sinun pitäisi näyttää sivustosi sivupalkeissa..

Aseta sivustosi tavoitteet

On tärkeää, että käytät jokaista sivupalkkien tilaa auttaaksesi sivustoasi kääntymään tavoitteisiinsa nähden. Siksi sivupalkeissa käyttämiesi widgetien tulisi olla suoraan yhteydessä sivustosi tavoitteisiin.

Voi olla, että yrität kasvattaa sähköpostilistasi tai sosiaalista mediaa seuraavan. Saatat haluta pitää pubisi sivustossasi pidempään, rohkaista heitä lukemaan lisää blogiisi tai tulla säännöllisinä paluukäyttäjiksi. Tai haluat ehkä myydä tuotteita, palveluita tai verkkokurssin tai jäsenyyden. Riippumatta tavoitteista, widgetien tulisi heijastaa niitä.

Widgetien järjestys on myös tärkeä. Tärkeimpiin tavoitteisiisi linkitetyt widgetit tulisi antaa näkyvissä paikoissa sivupalkin yläosassa. Matalampaan sijoitukseen keskittyneet widgetit tulisi työntää edelleen sivua alaspäin.

Varmista, ettet ylikuormita tai sotke sivupalkkejasi. Ota tämä väärin ja voit menettää kävijöitä tai ainakin hämmentää heitä. Mieti huolellisesti, mitä lisäät sivupalkkiisi. Varmista aina, että jokaisella valitsemallasi widgetillä on syy.

Katsotaanpa siis joitain widgettejä, joita sinun pitäisi käyttää.

Näytä minusta -widget

Minusta -widget

Tietoja minusta -widget on tärkeä riippumatta käyttämästäsi verkkosivustosta. Se auttaa kävijöitä suhtautumaan sivustoosi ja ymmärtämään, mitä yrität saavuttaa yrityksesi kanssa.

Käytin Genesis – User Profile -widgettiä freelance-kirjoittajan portfoliosivustollani. Tämän ansiosta voin lisätä otsikon ”About Me”, tekstin itsestäni sekä gravatar-kuvani. Tekstin alareunassa olevan linkin avulla voin myös linkittää asianmukaiselle sivulle, joka voi olla Tietoja-sivulle, Yhteystietosivulle tai muulle asiaankuuluvalle sivulle, johon haluat yleisön käyvän.

Jos teemallasi ei ole erityistä Minusta-widgettiä, yksinkertainen teksti-widget riittää. Jos haluat näyttää kuvan, Jetpack tarjoaa moduulin nimeltä Lisäsivupalkin widgetit. Yksi näistä on Gravatar-profiilin widget. Tämän widgetin avulla voit lisätä sivukuvaasi sivupalkkeihin samoin kuin joitain gravatar-profiilin tietoja.

Lisää valinnainen lomake

Optin-widget

Sähköpostiosoitteiden keräämisen tulisi olla tavoite kaikille sivustoille, riippumatta yrityksestäsi. On erittäin tärkeää pystyä ottamaan yhteyttä yleisöihisi heidän poistuttuaan sivustoltasi. Vierailijoiden sähköpostien saaminen tarkoittaa, että voit jatkaa yrityksesi markkinointia heille, lähettää uutiskirjeitä, mainostaa artikkeleita, tuotteita ja palveluita ja rohkaista heitä takaisin sivustoosi..

Valinnaisen lomakkeen lisääminen sivupalkkeihisi on hieno tapa saada kävijät kirjautumaan kuukausittaiseen uutiskirjeeseen tai yleiseen kirjeenvaihtoon. Useimmiten ihmiset eivät vaivaudu etsimään optiinimuotoa, joten sen näyttäminen sivupalkeissa pitää sen näkyvänä ja tekee yleisöllesi rekisteröinnin mahdollisimman helpoksi..

Eleganttien teemojen Bloom on palkkio sähköpostista. Sillä on kuusi eri tapaa tarjota opt-in-lomakkeita, mutta yksi näistä vaihtoehdoista on lisätä widget-alueen opt-in-lomakkeita sivupalkkeihisi tai alatunnisteisiin. Bloomin tyylikäs ja ammattimainen muoto on täydellinen kiinnittämään yleisön huomion. Tämän pitäisi auttaa osaltaan lisäämään lyijyn syntymistä.

Mainosta sosiaalista mediaa

Sosiaalinen media on toinen avainalue, jota yritysten tulisi aina edistää. Sivupalkit ovat hyvä paikka näyttää painikkeita seuralaisten saamiseksi. Voit myös näyttää sosiaalisen median syötteen, tai kaksi, näyttääksesi mitä sosiaalisen median kanavillasi tapahtuu.

AddToAny Social Share Buttons -widget

AddtoAny Share Buttons Free WordPress -laajennus

AddToAny Social Share -painikkeet on ilmainen WordPress-sosiaalisen median laajennus, jonka avulla voit lisätä seurantapainikkeita sivupalkkeihisi (tai oikeastaan ​​mihin tahansa muuhun sivustoosi). Tämän sosiaalisen median widgetin lisääminen sivupalkkeihisi tarkoittaa, että seurantapainikkeet ovat jatkuvasti näkyvissä, rohkaisemalla kävijöitä seuraamaan sinua.

Syötä heille sosiaalinen

Syötä heihin sosiaalinen WordPress-laajennus

Syötä heille sosiaalinen on toinen sosiaalisen median laajennus, mutta tällä kertaa se, joka näyttää sosiaalisen median syötteitä. Luo mukautettuja syötteitä Facebook-sivuille, ryhmille, tapahtumille, valokuva-albumeille, Twitterille, Instagramille, Pinterestille, YouTubelle ja muille. Nämä syötteet voidaan sitten sijoittaa sivupalkkeihin näyttääksesi mitä tapahtuu sosiaalisen median kanavillasi.

WordPressin sosiaalinen sivupalkki

WordPressin sosiaalinen sivupalkki

WordPress Social Sidebar on fantastinen laajennus, joka lisää kauniit sosiaalisen median palkit verkkosivustollesi. Se on täysin yhteensopiva yli 30 sosiaalisen verkoston kanssa. Sen tärkein vahvuus on kuitenkin tarjolla olevat mukauttamisvaihtoehdot. Ensinnäkin voit sijoittaa sosiaalisen palkin mihin tahansa verkkosivustosi neljään kulmaan – pystysuoraan vasemmalle tai oikealle tai vaakasuoraan ylä- tai alaosaan.

Sinulla on myös täysi hallinta sosiaalisten painikkeiden ulkonäön suhteen. Voit näyttää ne yhtenäisenä lohkona tai erillisinä neliöinä / ympyröinä. Valittavana on myös neljä teemaa, jotka näyttävät sosiaalisen median kuvakkeet värillisinä, harmaasävyinä, tummina tai vaaleina. Painikkeita on saatavana myös pieninä ja suurina kokoina. Laajennus on optimoitu myös mobiililaitteille, varmistaen, että sosiaalisen median painikkeet näyttävät kauniilta kaikissa laitteissa.

Käytä suosittua tai siihen liittyvää viestilaajennusta

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Jos haluat pitää vierailijat sivustossasi pidempään ja tutkia sisältöäsi, on tärkeää näyttää widget, joka auttaa sitä. Aiheeseen liittyvien viestien tai suosittujen viestien widgetin käyttö on hieno tapa antaa kävijöille tilannekuva sivustosi muusta. Vastaavasti, jos sinulla on tiettyä sisältöä, jota haluat mainostaa, voit näyttää sen sen sijaan.

WordPressin suosittujen viestien laajennus

WordPressin suosittujen viestien laajennus

Widget, joka näyttää suosituimmat viestit, on tehokas tapa kannustaa vierailijoita napsauttamaan toista artikkelia. Ihmiset haluavat seurata joukkoa, joten jos tiettyjen viestien katsotaan olevan “suosittuja”, tämän pitäisi auttaa lisäämään napsautussuhdetta.

WordPress Suositut viestit on ilmainen WordPress-laajennus, jonka avulla voit näyttää suosituimmat viestit sivupalkeissa. Tämä erittäin muokattava widget tarjoaa sinulle useita vaihtoehtoja käyttämistäsi asetuksista ja ominaisuuksista sekä tarjoaa tilastot suosituimmista suosituimmista viesteistä.

Vielä yksi aiheeseen liittyvä lisäosa (YARPP)

YARPP

Jos sivustosi kattaa laajan joukon kiinnostuksen kohteita ja aiheita, suosittu viestien laajennus ei ehkä kiinnosta lukijoita, koska näytetyt artikkelit voivat olla aihekohtaisia ​​eivätkä yksilöllisesti yksilöllisiä. Tällöin aiheeseen liittyvien viestien widgetin näyttäminen sivupalkeissa on tarkoituksenmukaisempaa.

Aiheeseen liittyvä viestilaajennus näyttää viestit, jotka ovat luettavan artikkelin kannalta merkityksellisiä. Vielä yksi aiheeseen liittyvä lisäosa (YARPP) on ilmainen WordPress-laajennus. Se perustuu tehokkaaseen ja ainutlaatuiseen algoritmiin, joka löytää sivustosi sisällön tarkastettavan viestin kannalta merkitykselliseksi. Tulokset näytetään sitten pikkukuvana tai luettelomuodossa sivupalkissasi, jotta voit kiinnittää katsojasi huomion ja rohkaista heitä jatkamaan lukemista.

Näytä Google-kartta

Jos yrityksesi on tiili- ja laastimyymälä, ravintola, kylpylä tai jotain muuta, sinun on kerrottava online-yleisöllesi missä sijaintisi on. Tee tästä heille helppoa lisäämällä kartta sivupalkkeihisi.

Google Maps -widget-ilmainen laajennus

Google Maps -widget voit lisätä pikkukuvakartan mukautetuilla nastakuvakkeilla sivupalkkeihisi. On myös interaktiivisia ja lightbox-vaihtoehtoja, joiden avulla kartta kiinnittää kävijöiden huomion. Tämä widget on täydellinen tapa näyttää asiakkaillesi missä olet ja lisätä liikennettä kauppaasi.

Lisää myyntiäsi

Jos haluat lisätä myyntiä, käytä sivupalkiasi auttaaksesi sinua saavuttamaan tämän. Myytkö kurssijärjestelmää, sivustosi tuotteita tai tytäryhtiötuotteita, rohkaise yleisöäsi ostamaan sivupalkien avulla.

Näytä suosituimmat tuotteet tai tietyt tuotteet, joita yrität mainostaa. Lisää kurssi tai jäsenyyttä mainostava banneri. Varmista aina, että yleisösi voi napsauttaa niitä auttaakseen heitä nopeasti ja helposti etsimään ja ostamaan kiinnostavia kohteita.

Viimeiset ajatukset siitä, mitä WordPress-widgettejä käytetään

Kuten näette, on olemassa lukuisia widgettejä, joita voit lisätä sivupalkkeihisi. Valitse ne, jotka liittyvät erityisesti sivustosi tavoitteisiin. Jokaisen näytetyn widgetin pitäisi auttaa sivustoasi toimittamaan tarvitsemasi tulokset.

Mitä widgetit aiot lisätä sivupalkkeihisi? Kerro ajatuksesi alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map