Mitä WordPress-teemat ja -laajennukset ovat?

Mitä WordPress-teemat ja -laajennukset ovat?

WordPress-ydinalusta tarjoaa kohtuullisen määrän vaihtoehtoja verkkosivustosi mukauttamiseen. Sen avulla voit myös lisätä ja muokata sivustosi koodia millä tahansa mielestäsi. Jos kuitenkin haluat todellista joustavuutta, mutta sinulla ei ole aikaa tai kokemusta, jota tarvitaan muutosten tekemiseen käsin, tarvitset joitain lisätyökaluja.


Toisin sanoen sinun tulisi tutustua WordPress-teemojen ja -laajennusten laajaan maailmaan. Nämä ovat lisäosat, joiden avulla voit mukauttaa sivustosi ulkoasua ja toimintaa, ja niitä on tuhansia. Riippumatta siitä, mitä haluat tehdä – hallita foorumia, rakentaa verkkokauppaa tai muuttaa sivustosi ulkoasua kokonaan – siellä on WordPress-erityinen työkalu, joka auttaa sinua suorittamaan tehtävän pienellä vaivalla.

Jos et tiedä vielä teemoista ja laajennuksista, älä huolestu. Autamme sinua auttamaan sinua selittämään, mitä ne ovat, mistä ne löytyvät ja kuinka aloittaa niiden käyttö sinun eduksesi. Aloitetaan perusteista!

Mitä WordPress-teemat ja -laajennukset ovat?

WordPress-teema yhteensä.

Total on esimerkki WordPress-teemasta, jonka avulla voit mukauttaa sivustosi ulkoasua.

Ennen kuin keskustelemme siitä, kuinka löytää ja asentaa teemoja ja laajennuksia, kerrotaan, mistä he ovat. Loppujen lopuksi, jos olet uusi WordPress-palvelu, et ehkä ole koskaan kuullut näitä ehtoja aikaisemmin.

Lyhyesti sanottuna, teemat ja laajennukset ovat yksittäisiä ohjelmistotuotteita, jotka toimivat lisäyksinä WordPress-ydinalueelle. Voit asentaa teeman tai laajennuksen saadaksesi lisäominaisuuksia. WordPress-verkkosivusto tarpeisiin teema olemassa, mutta se ei tarvitse mitään laajennuksia. Todennäköisesti, että vältät laajennuksia, on erittäin pieni.

WordPress-teemat

WordPress-teema on lisäosa siihen hallitsee sivustosi ulkoasua – miltä se näyttää ja miten se on muotoiltu. Jotkut teemat ovat hyvin yksinkertaisia ​​ja saattavat muuttaa vain sivustosi suunnittelun perusasioita, kuten värejä ja fontteja. Monet teemat tarjoavat kuitenkin erilaisia ​​uusia asetteluita ja tyylejä. Joko niin, sinulla on yleensä kyky mukauttaa teema vastaamaan tarpeitasi. Voit löytää joustavia teemoja, jotka ovat mukautettavissa moniin tilanteisiin (kuten omaan Totalimme), tai voit etsiä teeman, jonka vaihtoehdot ja asettelut ovat luomasi sivustotyypin mukaisia ​​(kuten yrityksen WordPress-teemat tai koulutus WordPress teemat).

WordPress-laajennukset

Jos haluat muuttaa jotain sivustosi tavasta tehtävät, tarvitset kuitenkin WordPress-laajennus. Lisäosan tarkoitus on lisätä uusia ominaisuuksia tai toimintoja sivustoosi (tai laajentaa olemassa olevaa). Riippumatta siitä, mitä haluat tehdä sivustosi kanssa, melkein varmasti on laajennus, joka voi tehdä sen mahdolliseksi. Jotkut mahdollistavat yksinkertaiset muutokset, kuten uusien widgetien lisääminen sivupalkkeihin käytettäväksi, kun taas toiset antavat sinulle pääsyn täysin uusiin ominaisuuksiin, kuten WordPress-tapahtumakalenteriin tai verkkokauppaan. On myös laajennuksia, jotka voivat auttaa sinua käytännön tehtävissä, kuten sivustosi turvallisuuden varmistamisessa.

Kaikkia erilaisia ​​teema- ja laajennusvaihtoehtoja on mahdotonta kuvata. Nyt kun ymmärrät näiden tärkeiden työkalujen toiminnan, puhutaanpa kuitenkin kuinka löytää haluamasi.

Mistä löytää parhaat WordPress-teemat ja -laajennukset

Verkossa on saatavana tuhansia teemoja ja laajennuksia, ja niitä on monenlaisia ​​- ilmaisia ​​ja premium-luokan, yksinkertaisia ​​ja monimutkaisia. Voit usein löytää tarvitsemasi suorittamalla yksinkertaisen haun. Koska kuka tahansa haluaa rakentaa teeman tai laajennuksen, voi kuitenkin olla vaikea tietää, mitkä ovat luotettavia eivätkä vaikuta kielteisesti sivustoosi.

Siksi voi olla hyödyllistä käydä hakemistossa, jossa teemat ja laajennukset luetellaan, luokitellaan ja kommentoidaan. Voit myös siirtyä suoraan hyvämaineisen yrityksen verkkosivustoon, joka tunnetaan luotettavien lisäosien luomisesta. Tässä on vain esimerkki erinomaisista paikoista etsiä teemoja ja laajennuksia:

 • WordPress.org: Virallisella WordPress-sivustolla on molemmat teemahakemisto ja laajennushakemisto.
 • WPExplorer: Tarjoamme monia korkealaatuisia teemoja ja laajennuksia omalla sivustollamme.
 • TeemaForest ja CodeCanyon: Nämä ovat sisar-sivustoja, jotka tarjoavat teemoja ja laajennuksia.
 • ThemeIsle: Kuten nimestä voi päätellä, tämä on lähinnä teemojen resurssi.
 • Luovat markkinat: Täältä löydät paljon teemoja ja pieni valikoima laajennuksia.
 • Tyylikkäät teemat: Toinen jäsensivusto, joka tarjoaa suosittuja teemoja, kuten divi.
 • StudioPress: Nämä kaverit tarjoavat pienen valikoiman kiinteitä teemavalintoja, Genesiksen otsikko.

Jos et ole varma mistä aloittaa, suosittelemme ensin tarkistamaan viralliset WordPress-hakemistot – kaikki siellä on täysin ilmainen ja voit tarkastella muiden käyttäjien arvioita. Tutustu myös aiempiin viesteihimme siitä, kuinka ostaa teema ja kuinka valita paras laajennus, jotta neuvoja ohjaisi sinua haussa.

Kuinka asentaa WordPress-teemat ja laajennukset

Jos etsit lisäosia WordPress.org-sivustosta, voit asentaa teemoja ja laajennuksia suoraan WordPress-sovelluksen taustapäästä. Muutoin sinun on ensin ladattava haluamasi tiedosto ja tallennettava se tietokoneellesi ja noudatettava sitten alla olevia asiaankuuluvia ohjeita. Tiedoston pitäisi olla pakattu – älä purkaa sitä!

WordPress-teeman asentaminen

Asenna teema valitsemalla ensin Ulkonäkö> Teemat WordPressin takaosassa. Napsauta sitten Lisää uusi -painike näytön yläosassa:

WordPressin taustaosan Teemat-osio.

Täältä voit selata WordPressin tarjoamia ilmaisia ​​teemoja. Jos linkki on, napsauta sinistä Asentaa painiketta sitten Aktivoida -painike teeman käyttämiseen.

Tai voit lähettää oman WordPress-teeman, jonka olet ladannut kolmannen osapuolen verkkosivustolta tai markkinoilta (kuten Themeforest). Voit tehdä tämän napsauttamalla Lataa teema -painiketta ja valitse Valitse tiedosto. Siirry paikkaan, johon tallensit zip-teeman, ja avaa se. Sinut viedään takaisin Lisää teemat ruutu, jossa voit valita Asenna nyt:

Mahdollisuus asentaa uusi teema.

Asennusohjelma vie hetken suorittamiseen, jonka jälkeen saat viestin, jossa kerrotaan, että teema on asennettu onnistuneesti. Tässä vaiheessa voit esikatsella teemaa tai valita Aktivoida aloittaa sen käyttö heti:

Viesti, jossa ilmoitetaan, että teemasi on asennettu onnistuneesti.

Se siitä! Uusi teema on valmis menemään. Voit myös seurata WP-leikepöydän opas joka kattaa ilmaisten teemojen asentamisen ja teemojen lähettämisen FTP: n kautta.

WordPress-laajennuksen asentaminen

Plugins asennetaan olennaisesti samalla tavalla kuin teemat. Aloita navigoimalla kohtaan liitännäiset ja valitseminen Lisää uusi ruudun yläosassa:

WordPressin taustaosan Teemat-osio.

Aivan kuten teemojen kanssa, löydät kaikki täällä luetellut ilmaiset WordPress.org-laajennukset vakuuttamiseksi. Asentaaksesi ilmaisen laajennuksen, sinun on nuolla Asentaa sitten Aktivoida painikkeet.

Tai lähettämäsi laajennukset käyttämällä Lataa laajennus -painiketta ja valitsemalla Valitse tiedosto. Etsi ja avaa tietokoneellasi zip-laajennustiedosto ja napsauta sitten Asenna nyt painike:

Mahdollisuus asentaa uusi laajennus.

Hetken kuluttua näyttöön tulee viesti, joka kertoo, onko laajennus asennettu onnistuneesti. Napsauta tässä vaiheessa Aktivoi laajennus:

Viesti, jossa ilmoitetaan, että teemasi on asennettu onnistuneesti.

Uusi laajennus on nyt käyttövalmis! Jotkin laajennukset saattavat tarvita lisäasetuksia, kun ne on aktivoitu – tarkista tarvittaessa lisätietoja lataamastasi sivusta tai kehittäjän verkkosivustolta..


Teemojen ja laajennusten saatavuus on yksi pakottavimmista syistä käyttää WordPressiä. Ydinalusta on itsessään melko fantastinen, mutta kun aloitat teemojen ja laajennusten sisällyttämisen, sinulla on yhtäkkiä pääsy lähes rajattomiin vaihtoehtoihin. WordPressin laajempi maailma tarjoaa työkalun työn suorittamiseen riippumatta siitä, minkä tyyppistä sivustoa haluat luoda, todennäköisesti yksinkertaisella ja edullisella tavalla.

Jotta voit aloittaa WordPress-teemojen ja -laajennusten hyödyntämisen, sinun kannattaa ensin tarkistaa luotettava hakemisto. Erinomaisia ​​vaihtoehtoja ovat itse WordPress.org, ThemeForest ja CodeCanyon sekä oma verkkosivustomme. Varmista, että osaat valita paras teema ja valita tarpeisiisi sopiva laajennus. Sitten voit yksinkertaisesti seurata yllä olevia ohjeita asentaaksesi uuden teeman tai laajennuksen, ja olet valmis!

Onko sinulla kysyttävää WordPress-teemojen ja -laajennusten käytön aloittamisesta? Lähetä kysymyksesi alla olevaan kommenttiosaan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map