Mitä sinun on tiedettävä ylläpitämästä WordPress-hosting-palvelusta

Viimeisen kymmenen vuoden aikana WordPress on ollut merkittävä osa webin demokratisoinnissa. Nykyään melkein kuka tahansa voi luoda blogin muutamassa minuutissa maailman suositun sisällönhallintajärjestelmän avulla tarvitsematta huolehtia mahdollisesti hämmentävistä teknisistä asioista..


On kuitenkin monia tärkeitä asioita, jotka tapahtuvat niin sanotusti “konepellin alla”. Nämä takaosan ongelmat vaikuttavat moniin sivustoihin. Muiden mielestä WordPressin ja sen laajennusten päivittäminen on vaivaa. Vaikka WordPress on mahtava sisällönhallintajärjestelmä, managerin hallinnointi voi olla vaivaa.

Onneksi on syntynyt markkinat, jotka huolehtivat tästä vastuusta itse hallinnassasi WordPress-isännöinnissä. Tässä viestissä selitän mitä se on, kuka ehkä sitä tarvitsee ja miksi. Minulla on myös muutamia yrityksiä, jotka toimivat hallitussa WordPress-hosting-liiketoiminnassa.

Mitä ylläpidetään WordPress-isännöintiä?

Lyhyesti sanottuna hallittu WordPress-hosting hoitaa kaikki WordPress-blogin ajamiseen liittyvät taustatehtävät, jotta sinun ei tarvitse tehdä sitä. Tällä tavoin voit keskittyä siihen, mikä todella tärkeä: tuotteiden ja / tai palveluiden myyminen asiakkaille.

He tietysti isännöivät sivustoasi. Tämän lisäksi ne tuovat myös erityistä WordPress-kokemusta ja pyrkivät optimoimaan sivustosi monilla aloilla: nopeus, turvallisuus, käyttöaika, päivitykset WordPress-ytimeen ja laajennusten yhteensopivuus. Pagelyn markkinointijohtaja Sean O’Brien tiivistää näkemyksensä hallitun WordPress-isännöinnin tärkeimmistä eduista:

Suojaus, nopeus (SEO) ja päivitykset. Toimimme yksinomaan ja pyrimme maksimoimaan kaikki kolme.

Kenen pitäisi saada hallinnoitua WordPress-hosting-palvelua?

Ylläpitämät WordPress-isännät auttavat useilla rintamilla. Mutta vaihtoehto ei ole kaikille. Esimerkiksi Pagelyn suunnitelmat alkavat 24 dollarista, ja kalliimmat vaihtoehdot tarjoavat enemmän ominaisuuksia. Kustannukset eivät ole turmelevia, mutta se ei myöskään ole mikään nuuska. Henkilökohtaiset bloggaajat olisivat todennäköisesti parempia ilman hallittua hosting-palvelua.

Toisaalta pienten yritysten ja suurten yritysten tulisi ehdottomasti harkita sitä. Hallittujen hosting-palvelujen kustannukset verrattuna järjestelmänvalvojan palkkaamiseen. Hallitun WordPress-isännöintisuunnitelman ostaminen on halvempaa kuin maksaa joku työskentelemään yrityksesi palveluksessa ja ratkaisemaan ongelmat.

Muista myös, että hallittu isännöinti on suunnattu nimenomaan WordPressille. Jos haluat, että sivustosi on kärjessä, sisällönhallintajärjestelmääsi keskittyvän palveluntarjoajan maksaminen voi maksaa.

Kuinka vaikeaa on vaihtaa?

Normaalissa isännöinnissä sivuston siirtäminen palveluntarjoajalta toiselle voi olla turhauttavaa. Ylläpitämien WordPress-isäntien tavoitteena on ottaa tämä tuskallinen prosessi ja tehdä siitä tuskaaVähemmän. Tulokset ovat mahtavia. Voit yleensä odottaa siirtymistä minimaalisin seisokkein – hallituimmat WordPress-palveluntarjoajat testaavat sivustosi palvelimillaan ja antavat sinun nähdä esikatselun ennen he vaihtavat DNS-tietoja.

Jerod selittää:

Tärkeintä on antaa ihmisille mahdollisuus esikatsella sivustojaan ennen DNS-asetusten muuttamista. Tämän ansiosta muuttoliike voi tapahtua “pimeässä” vaikuttamatta elävään paikkaan… siten, ettei seisokkeja ole.

Yksityiskohdat vaihtelevat palveluntarjoajien välillä – jotkut hallinnoidut WordPress-yritykset siirtävät minkä tahansa sivuston ilmaiseksi, kun taas toiset veloittavat lisämaksun.

Sinun on tietenkin aina tutkittava, kuinka eri yritykset käsittelevät (ja veloittavat) sivuston siirtymiä. Sean O’Brien tiivistää Pagelyn käytännön:

… Autamme siirtämistä ilmaiseksi Professional- ja Enterprise-tileillä ja tarjoamme maksuja muihin suunnitelmiin. Kustannukset vaihtelevat monimutkaisuuden perusteella. Siirrämme sivustoja koko ajan, joten ongelmia ei ole harvoin.

Mitä saan ylläpitämästä WordPress-hosting-palvelusta?

Vaikka hallinnoidulla WordPress-isännöinnillä on kustannuksia, sillä on joitain tärkeitä etuja, ja monet näistä ovat syitä, miksi WPExplorer isännöidään WP Engine -palvelussa.

 • Lisääntynyt sivuston nopeus
 • Vahvistettu turvallisuus
 • Luotettava käyttöaika
 • Päivitykset WordPress-ytimeen
 • Tarkistaa plugin-yhteensopivuuden.

turvallisuus

Turvallisuus on avain. Koska WordPress toimii nykyään noin 18% verkosta, se on iso kohde roskapostittajille ja hakkereille. Ylläpitoisissa isännöintipalveluissa otetaan turvallisuus erittäin vakavasti. Jerod yksityiskohdat synteesi lähestymistapa:

Tarjoamme päivittäin haittaohjelmien tarkistuksia Sucurilta jokaiselta isännöimältämme WordPress-asennukselta. Ja mikäli rikkomuksia tapahtuu, otamme täyden vastuun siivoamisesta ja sivuston lukitsemisesta takaisin. Lisäksi olemme olleet liiketoiminnan proaktiivisimpia ehkäistäessä WordPressin vitsausta: raa’an voiman kirjautumisyritykset … Otamme myös päivittäin varmuuskopioita jokaisesta WordPress-asennuksesta, joten yhtäkään synteesisivustoa ei enää koskaan pidempään kuin 24 tuntia poisteta täydellinen palautus.

Muut palvelut tarjoavat samanlaisia ​​suojausominaisuuksia sivustosi suojaamiseksi.

Nopeus

Nämä yritykset ottavat myös suuremman nopeuden ylpeyden kohdalla. Yksi huomioitava asia on kuitenkin, että nopeuden lisääntyminen vaihtelee sen mukaan, missä sivustosi on tällä hetkellä. Chris Piepho kirjoittaa:

Keskimääräistä keskiarvoa ei voida todeta – olen nähnyt joitain tätä koskevista ilmoituksista ja pitänyt sitä uskomattoman harhaanjohtavana… jo nopeiden sivustojen osalta saattaa tapahtua pieni muutos, mutta et voi parantaa paljon todella hyvällä … sivustoilla, jotka kokevat hitautta, on erittäin todellinen mahdollisuus nähdä suuri parannus.

Entä vaihtoehdot?

Aina on muita vaihtoehtoja, joten valitset riippuu tarpeitasi. WordPress-huoltoyritykset väittävät tarjoavansa ylivoimaista palvelua, mutta se tulee hintaan. Tutkin tätä aikaisemmassa viestissä täällä WPExplorerissa. Virtuaaliset yksityiset palvelimet ja omistettu palvelimet ovat toinen vaihtoehto, mutta sinun tulisi muistaa, etteivät ne ole erikoistuneet WordPressiin. Chris Piepho painaa:

Pienempään VPS: ään verrattuna palvelumme ovat yleensä hintakilpailukykyisiä huolimatta kaikista johdon päänsärkyistä. Verrattuna erilliseen palvelimeen, Lightning Base tulee olemaan kalliimpi, mutta asiakkaat hyötyvät kokemuksestamme suurten määrien WordPress-sivustojen ylläpidosta – jos heidän on palkattava joku samanlaisen asiantuntemuksen saamiseksi, se on paljon kalliimpaa kuin palvelumme..

Kuten aina, johdetut WordPress-isännät korostavat asiantuntemustaan. Sean O’Brien jatkaa:

Palvelumme on paljon parempi, jos sinulla on WordPress. Teknologiamme tuntevat kaikki WordPressin yksityiskohdat, mukaan lukien laajennukset, teemat ja päivitykset, kun taas tavallisessa hosting-yrityksen tyypillinen tekniikka ei ehkä tiedä mitään WordPressistä.

Onko ylläpitämä WordPress-hosting hyvä sijoitus?

Pitäisikö sinun lopulta valita hallittu WordPress-hosting? Tiedät parhaiten henkilökohtaisen tilanteen, joten vain sinä voit päättää. Toivottavasti täällä esittämäni tiedot auttavat sinua valinnassa.

Hallittujen WordPress-isännöintien hinnoittelu vaikuttaa melko kohtuulliselta, etenkin yrityksille, jotka joutuvat yleensä maksamaan jollekin näiden asioiden hoitamisesta. Jotkut ihmiset kokevat pystyvänsä käsittelemään omia WordPress-aiheitaan taustalla. Jos olet yksi niistä ihmisistä, voi olla hyvä idea pysyä tekemisissäsi.

Saako hallinnoidun WordPress-isännöinnin hankkiminen lopulta kustannusten ja hyötyjen loogiseen analyysiin – säästääkö säästösi aika ja saamasi ominaisuudet enemmän rahaa kuin kulutat hallittuun WordPress-isännöintiin? Jos vastaus on myöntävä, niin on vaikea perustella vaihtamatta jättämistä. Jos vastaus on kieltävä, voit ottaa sivun Doryn kirjasta ja jatkaa vain uintia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map