Mitä etsiä WordPress-hosting-palvelusta

Mitä etsiä WordPress-hosting-palvelusta

WordPressille on paljon hosting-vaihtoehtoja perusjaettu isäntä että VPS ja jopa omistettu palvelimet mutta suurimmalle osalle WordPress-sivuston ylläpitäminen ja linux-käyttö on liian paljon työtä, joka voitaisiin käyttää parempien verkkosivustojen suunnitteluun ja työskentelyyn useamman asiakkaan kanssa. Tällaisille käyttäjille on periaatteessa kaksi vaihtoehtoa


  • Kenraali yhteinen isännöintipalvelu
  • Ylläpito WordPress-isännöinti tai WordPress-omistettu hosting

Mutta he ovat molemmat jakautuneet!

Kyllä, se on totta, mutta tästä on joitain väärinkäsityksiä, joihin on puututtava, jotta ymmärrät niitä paremmin.

Yleinen jaetun palvelun palvelu on erittäin edullinen ja perusta on isännöidä useita asiakkaita palvelinta kohti ja jakaa muutama resurssi kullekin. Nämä palvelut ovat kaikkialla verkossa ja niitä on helppo hankkia. Suurin ongelma on, että nämä palvelut eivät salli suuria määriä käyntejä, eivätkä yleensä hyväksy korkeaa prosessorin käyttötapaa. Yleiset isännöintipalvelut rajoittuvat silloin pieniin verkkosivustoihin, blogeihin, mikrosivustoihin ja yrityssivustoihin, joilla on vain vähän käyntejä kuukaudessa ja jotka eivät tarvitse korkeampia vaatimuksia.

Entä keskisuuret ja suuret sivustot? Entä web-ylläpitäjät, jotka haluavat nopean suorituskyvyn? Yleiset jaetut isännöintipalvelut eivät auta tässä asiassa, se oli WordPress-hosting palvelut saapuvat.

WordPress-isännöintipalvelut mahdollistavat enemmän resurssien kohdentamista asiakasta kohden, vähemmän asiakkaita palvelinta kohti, suuria käyntimääriä ja korkeampia CPU: n käyttömalleja kuin yleinen isännöinti. Se tarjoaa myös helppokäyttöisen ohjauspaneelin ja varmuuskopiot mutta ne ovat kalliimpia.

Koska luet artikkelin WordPress-keskittyvässä blogissa ja olen varma, että haluat blogin menestyvän, en aio suositella halvan isännöintipalvelun ja tämän artikkelin käyttöä ei peitä ne, tänään aion näyttää sinulle millaisia ​​ominaisuuksia haluaisit WordPress Hosting-palveluntarjoajasta.

Helppo käyttää ohjauspaneelia

WordPress-hosting-palvelun käyttäminen ei tarkoita, ettet aio “jakaa” resursseja muiden käyttäjien kanssa, se tarkoittaa, että sinulla on paljon enemmän prosessorin aikaa, nopeammat resurssit ja pienempi viive. Siksi heillä on joskus yhteiset ohjauspaneelit.

Yksi helpoimmista käyttää cPanel ja on melko yleistä löytää tämä ohjauspaneeli kaikkialta. Vaikka ostat WordPress-isännöintipalvelun, saatat huomata, että he käyttävät cPanelia. Tämä ei ole huono koska heillä on yleensä paljon parempi verkkopalvelinpino käsitellä ja vähemmän käyttäjiä on jaettu palvelinta kohden, joten vastausaika on parempi, vaikka he käyttävät samaa ohjauspaneelia, jota näet muissa halvoissa jaetussa isännöintipalvelussa.

cPanel on hyvä lähtökohta, kuten se nyt tukee Salatkoon ja cPanel-varmenteet ja antaa sinulle täydellisen hallinnan tiedostojesi, tietokantojen ja sähköpostiviestien suhteen. On olemassa useita WordPress-hosting-palveluita, jotka käyttävät mukautettuja käyttöliittymiä, ja valtaosa on riittävän hyviä. Varmista vain, ettet osta WordPress-isännöintipalvelua, joka käyttää vanhentuneita ohjauspaneeleja, koska sinulla voi olla tietoturvaongelmia ja odotettua heikompi suorituskyky.

PHP7

PHP7 otettiin käyttöön viime vuonna, ja sen käyttöönotto kasvaa nopeasti kuukausittain. WordPress on täysin yhteensopiva PHP 7: n kanssa, ja kehotan päivittämään asennuksen viimeiseen versioon tukemaan sitä. Jos etsit hyvää WordPress-majoitusta, varmista, että ne tukevat PHP 7: tä, koska se vähentää merkittävästi sivustosi viivettä ja vastausaikaa.

Jotkut WordPress-isännöintipalvelut antavat sinun valita helposti valitsemasi PHP-version. Sinua suositellaan pitämään kiinni PHP 7: stä ja varmistamaan, että sivustosi tukee sitä. Seuraavassa artikkelissa aion analysoida, mikä tekee hyvästä verkkopalvelinpinosta ja miksi PHP7 on niin tärkeä.

Hyvä verkkopalvelinpino

Kunnioitetuissa WordPress-hosting-palveluissa on yleensä erittäin hyvä verkkopalvelinpino, johon on rakennettu kaikenlaisia ​​välimuistimekanismeja, tämä on kuin palvelun sielu. Jotkut käyttävät Lakka ja on muitakin, jotka käyttävät nginx välityspalvelimena apache ja tasainen REDIS. Nyrkkisääntönä etsi WordPress-isännöintipalveluita, jotka eivät luota pelkästään Apache-palveluun, koska ne voivat vahingoittaa sivustosi tehokkuutta.

Lisää ominaisuuksia ja varmuuskopiointi

Automaattisen varmuuskopion ottaminen on melkein välttämätöntä, ja melkein kaikilla siellä on tämä jossain muodossa, ja parhaat palvelut tarjoavat jopa lavallisia lavasivustosivustoja, jos olet vakavasti kehittämässä WordPressiä. Tämä on tyypillinen WordPress-isännöintipalvelun ominaisuusnäyttö ja tarkemmin sanottuna se, mitä Vauhtipyörä tarjoaa asiakkailleen.

Esitys

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, yksi kaikkien hyvien WordPress-hosting-aloitteiden tärkeimmistä ja tärkeimmistä ominaisuuksista esitys.

Tämä on tyypillinen jaettu hosting. Voit nähdä palvelimen kuluneen 4.39s vastaamaan ensimmäiseen kyselyyn, joten verkkosivusto näyttää hitaasti melkein kaikki olosuhteet. Tämä on tuote erittäin tungosta jaetusta isännöintipalvelusta. Se tulee olemaan halpaa, mutta suorituskyky kärsii asianmukaisesti. Et vain voi ostaa halpaa hosting-palvelua ja odottaa hyvää suorituskykyä, se on sinulle todellisuutta.

Sen sijaan voit nähdä kaksi eri pinoa, yksi omalle WordPress-isännöintipalvelimelleni ylläpidetylle sivustolleni kanssa nginx ensimmäiseen kyselyyn vastattiin vähemmän kuin 700 ms ja sama sivusto käynnissä CloudFlare kanssa nginx. Nyrkkisääntönä minkä tahansa sivuston, joka vastaa sen ensimmäiseen kyselyyn alle 700 ms: n alueella, pidetään hyvän palvelun ylläpitämänä. Jos aiot isännöidä WordPress-isännöintipalvelussa, kysy muista testisivusto ennen jatkamista.

Käytämme WP Engineä isännöimään WPExploreriä ja jos et huomaa, että verkkosivustomme toimii mahtava. Meillä on valtava määrä viestejä, verkkosivustoja, teemademoja ja kaikki kaikki isännöidään samalla suunnitelmalla, ja latausaikamme ovat edelleen erittäin nopeat.

Hyvä tuki

Hyvä tuki jokaisen lipun takana on tärkeämpää kuin erittäin nopeat vastausajat. Kuulen liikaa valituksen joidenkin palveluiden lippuja koskevista hitaista vastausajoista, vaikka itse asiassa tärkein asia ei ole se, että lippuun vastataan vähemmän kuin 5 minuutissa, mutta jos lipun takana oleva henkilö on ammattilainen, joka tietää mitä se tekee.

Mitä tarkoitusta on saada vastaus lipuihisi alle 2 minuutissa, kun toisen sivuston henkilö pyytää selvennystä eikä anna hyväksyttävää vastausta? Taitava ammattilainen on ensiarvoisen tärkeää ongelmien ratkaisemisessa. Joku toisella sivustolla ei takaa, että ongelmasi korjataan ajoissa.

Hyvä tuki riippuu ammattitaitoisesta henkilökunnasta. Pidä hetki ja lue millaista tukea yritys tarjoaa. Jotkut WordPress-hosting-palvelut tarjoavat osittaista apua, jos sivustossasi on ongelmia, kun taas toiset eivät auta sinua ollenkaan, jos ongelmasi ei liity itse isännöintiin. Täältä voit etsiä onnistunut WordPress-isännöinti vs.. Hallitun palvelun saaminen lisää mielenrauhaa, mutta hinta nousee vastaavasti. Valitse huolellisesti.

johtopäätös

Päättäminen siitä, millaista WordPress-hosting-palvelua haluat, ei ole helppo tehtävä, mutta peukalosääntönä tärkeimpien tekijöiden tulisi olla: Suorituskyky, tuki ja helppo Käyttää. Muista vain, Älä koskaan päätä vain hinnasta.

Jos olet jo kokeillut useita WordPress-hosting-palveluita, kerro minulle kokemuksistasi alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map