Mistä löytää apua WordPressistä

Mistä löytää apua WordPressistä

Tavalliset WordPress-käyttäjät tietävät, että se on erittäin helppo oppia ja käyttää. Mutta riippumatta siitä, oletko aloittelija tai ammattilainen, tarvitset aikoina tilanteita, jolloin tarvitset apua WordPressin kanssa. Ei hätää, WordPressin hieno asia on, että sillä on laaja yhteisö, joka on valmis auttamaan. Paitsi, että Internet on täynnä joukko laadukkaita blogeja, WordPress-oppaita ja resursseja, jotka voivat tarjota vastauksia yleisimpiin WordPress-ongelmiin. Tämä viesti näyttää sinulle joitain parhaimmista paikoista, joista löydät WordPress-ohjeita.


Mutta odota – tässä on muutama ensimmäinen vaihe, ennen kuin etsit ulkopuolista apua:

 • Tarkista, onko kyseessä liitännäisristiriita. Usein ongelmat johtuvat WordPress-ytimen tai teeman tai toisen laajennuksen välisestä ristiriidasta. Tämän vianmääritys on helppoa. Poista ensin laajennukset. Jos ongelma katoaa, tiedät, että kyseessä on laajennus. Joten reagoi pluginisi kerrallaan löytääksesi häiriötekijä. Ohita vain plugin tai etsi parempi vaihtoehto.
 • Tarkista, onko aiheesi ongelma. Aktivoi vain yksi WordPress-oletusteemoista (kuten kaksikymmentäyhdeksäntoista) nykyisen WordPress-teeman tilalle. Jos ongelmasi katoaa, yritä saada apua teemakehittäjään.
 • Testaa, onko sivustosi alhainen palvelimen / isännöinnin takia. Voit myös suorittaa joitain yksinkertaiset sivustotarkastukset saadaksesi selville miksi WordPress-verkkosivustosi ei ole käytössä.

Jos et ole tällä hetkellä lähellä ratkaisua, voit jatkaa etsimistä verkkoresursseista vastauksia WordPress-ongelmiin.

Etsiessäsi ratkaisua on tärkeää käyttää oikeita avainsanoja haun aloittamiseen. Tästä syystä kiinnitä huomiota mihin tahansa Virheviesti näytölläsi. Se voi osoittaa ongelman luonteen, ja voit käyttää näitä sanoja hakutermeinä hakukoneissa.

Täältä löydät ohjeita WordPressistä.

1. Käytä ohjepainiketta

WordPress-ohje

Siellä Ohje-painike jokaisen WordPress-näytön oikeassa yläkulmassa. Napsauta sitä – se johtaa sinut tietoihin, jotka ovat merkityksellisiä näytöllesi. Se linkittää asiaankuuluviin WordPress-dokumentaatioihin ja on erittäin todennäköistä, että löydät ratkaisusi täältä heti.

2. Etsi WordPressin UKK-sivuilta

WordPress FAQ -sivut sisältää kysymyksiä, jotka on luokiteltu siististi. Sinun ongelmasi saattaa esiintyä näillä sivuilla, muuten voit kysyä kysymyksesi UKK-työsivu.

3. Tarkista laajennus tai teemat

Jos päätät, että kyseessä on ongelma aiheuttava laajennus tai teema, etsi ratkaisua tuotteen virallisella sivulla. Jos käytät ilmaista WordPress.org-laajennusta, asennus- ja tukivälilehdet ovat välilehtiä. On mahdollista, että heillä on jo ratkaisu ongelmasi luetteloon. Ilmaisella WordPress.org-teemalla on tyypillisesti nopea linkki teeman kotisivulle (josta löydät yleensä ohjeet) sekä teemasivun sivupalkin painikkeella tukifoorumin tarkastelemiseksi. Muista vain WordPress-arkiston teema ja laajennukset ovat ilmaisia. Joten ole kohtelias ja kysy ratkaisuja hienosti. Tai jos sinulla on premium-versio, kannattaa ehkä harkita päivittämistä.

Palkkiona puhuttaessa – olet ostanut teeman tai laajennuksen, käytä samaa logiikkaa. Etsi ensin dokumentaatio. Useimmat kehittäjät tekevät tämän erittäin helpon löytää linkittämällä siihen tuotesivulle. Esimerkiksi teemametsästä löydät yleensä teeman dokumentaatiotiedot kohteen tukivälilehdeltä. Jos et löydä ratkaisua dokumentaatiosta, ota yhteyttä kehittäjään. Usein 6 kuukauden – 1 vuoden tuki sisältyy ostokseesi. Kuka voi paremmin auttaa kuin henkilö tai ryhmä, joka on luonut tuotteen?

4. WordPress-tukifoorumit

Tukifoorumit WordPress.org-sivustossa ovat ensimmäisiä paikkoja, joissa vapaaehtoisia pyydetään auttamaan sinua ongelmasi selvittämisessä. Se on erityisen hieno aloittelijoille, jotka saattavat löytää valmiiden ratkaisujen olemassa olevista säikeistä. Jos ei, rekisteröidynä käyttäjänä voit avata myös uuden säikeen.

Plugin-tukisivut

Varmista, että annat tiiviin ja asiaankuuluvan tiedon. Selitä tähän mennessä tekemäsi ponnistelut, lataa kuvakaappaukset ongelmasta pilveen ja anna linkit säieeseen. Halutessasi lisätietoja kirjoittamisesta suuri tukipyyntö.

5. Etsi laadukkaita verkkoresursseja

On olemassa monia laadukkaita resursseja, kuten WordPress TV saatavilla Internetissä, mikä voi auttaa sinua ymmärtämään WordPressiä paremmin. Voit ehkä tutustua näihin oppaisiin ennen kuin laajennat hakuasi.

Lisäksi on olemassa monia ihania WordPressiin liittyviä blogeja ja opetusohjelmasivustoja (kuten WPExplorer). Ne kattavat kuinka käsitellä yleisiä WordPress-virheitä tai aiheita, kuten 404-virheitä, muistimuutoksia, tietokannan vioittumisongelmia, WordPressin tyhjän näytön näyttämistä ja paljon muuta. Jos tarvitset lisäresursseja, kokeile mitä tahansa näistä parhaista WordPress-blogeista.

6. WP-kokoelma

WP-kokoelma on toinen hieno kokoelma vaiheittaisia ​​oppaita lähes jokaiselle WordPressiin liittyvälle aiheelle. Lisäksi se on saatavana hienona laajennuksena Chrome-selaimeesi, joten WordPress-ohjeet ovat vain napsautuksen päässä. Lisäksi monet koulutusmoduulit auttavat aloittelijaa selviytymään ja perehtymään WordPressiin ja sen tapoihin.

7. Kokeile IRC-chat-tilaa

IRC-chattihuone on enimmäkseen elävää apua WordPress-kehittäjille. Suuri osa täällä olevasta puheesta voi olla aivan liian teknistä tavallisille WordPress-käyttäjille, kuten sinä ja minä. Silti, jos jätät kysymyksen, on olemassa mahdollisuus, että joku vapaaehtoinen voi vastata tähän.

8. WordPress-pinonvaihto

WordPress-pinonvaihto on toinen paikka, joka on tarkoitettu pääasiassa kehittäjille. Se on ilmainen. Voit kysyä ja vastata kysymyksiin ilmoittautumatta sivustolle. Koska eniten arvioidut vastaukset siirretään huipulle, löydät parhaan vastauksen nopeasti. Täältä löydät keskustelun, joka liittyy enimmäkseen WordPress-koodiin.

Toinen paikka WordPress-asioiden käsittelyyn on Nousevat foorumit. Se on paikka, jossa voit tavata verkkosivustojen omistajat, bloggaajat ja WordPress-käyttäjät keskustelemaan yleisistä ongelmista. Voit liittyä yhteiskeskusteluun, jos sinulla on kertaluonteinen 10 dollarin rekisteröintimaksu.

9. Kysy palveluntarjoajaltasi

Joillakin hallituilla isännöintipalveluilla, kuten WPEngine, Flywheel tai Kinsta, on oma WordPress-asiantuntijoiden ryhmä. Avaa vain lippu tai live-keskustelu ja etsi apua heidän tukitiimiltään.

10. Palveluohjeet

Jos olet epävarma, käänny ammattilaisen puoleen. Valitse pieniltä freelancereilta sivustoilla, kuten Fiverr ja Upwork. Tai sijoita premium-WordPress-tukipalveluun. Nämä hoitavat usein koko WordPress-palvelun ylläpidon ja hallinnan ja korjaavat mahdolliset ongelmasi. Tässä on muutama, jota suosittelemme:

WP-tekninen tuki

WP-tekninen tuki tarjoaa kattavat WordPress-ylläpito- ja huoltosuunnitelmat. Tarvitsetko nopean hätäkorjauksen (kerralla 65 dollarin maksu), tavallisen ylläpidon (45 dollaria kuukaudessa, joka sisältää varmuuskopiot, päivitykset ja tietoturvan) vai haluatko rajoittamattoman avun mukavuuden, siellä on myös kuukausisuunnitelmia (alkaen vain 60 dollaria / MO).

WP-ohje

WP-ohje hoitaa WordPressin kaikki näkökohdat hinnalla, joka vaihtelee 129–299 dollaria. Turvallisuudesta varmuuskopiointiin ja seurantaan päivityksiin he hoitavat kaiken WordPress-palvelun.

WP-puskurit

WP-puskurit, palvelu, joka huolehtii mistä tahansa WordPress-verkkosivustosi nopeudesta, turvallisuudesta, varmuuskopioista ja päivityksistä. Ne ovat käytettävissä ympäri vuorokauden, jotta ne voivat valvoa ja muokata verkkosivustosi. Suunnitelmat alkavat 50 dollaria kuukaudessa, ja tätä WP Buffit seuraavat, varmuuskopioivat ja palauttavat verkkosivustosi. Verkkosivustosi hallitaan täysin koko päivän, joka päivä.

WPS-sivuston hoito

WP-sivuston hoito tavoitteena on tarjota täydelliset WordPress-tukipalvelut pienyrityksille ja ammattimaisille bloggaajille. He optimoivat verkkosivustosi nopeuden suhteen ja auttavat sinua kasvattamaan liikennettä. Turvallisuustarkastukset, varmuuskopiot ja tukikysymysten ratkaiseminen nopeasti sisältyvät paketteihin. Suunnitelmat alkavat 79 dollarilta kuukaudessa, ja sisään palautetaan 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Valet.io

Valet.io tarjoaa ylläpito- ja hallintapalveluita WordPress-verkkosivustoille. Heihin voidaan luottaa pitämään verkkosivustosi sujuvasti ja auttamaan kehitysprojekteissa. He ovat ylpeitä ymmärtäessäsi tavoitteitasi ja tekemällä kumppanuutta kanssasi, jotta ne tapahtuisivat kestävästi. Sinun on täytettävä lomake tiedoillasi tietääksesi heidän suunnitelmistaan ​​ja hinnoittelusta.

Viimeiset sanat ohjeiden löytämisestä WordPressistä

WordPress on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, jolla on vahva yhteisö. Lisäksi verkossa on saatavilla paljon resursseja. Joten seuraavan kerran vastatessasi WordPress-näyttöä, jota et ymmärrä, älä paniikki. Ole rauhallinen ja selvitä tietosi käyttämällä tässä viestissä ehdotettuja resursseja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map