Minimoi sivustojen sekavuus ja paranna sitoutumista WordPress-välilehteihin

Kaikki, mitä voit tehdä sivustosi virtaviivaistamiseksi, on hyvä asia. Loppujen lopuksi, mitä vähemmän työvierailijoiden on tehtävä saadakseen haluamansa tiedon, sitä parempi. Tämä voi kuitenkin olla haaste, jos sivustosi täytyy luonteeltaan sisältää paljon tietoa. Tällaisten sivustojen lopputulos kattaa tyypillisesti ne, joilla on erittäin pitkät sivut, joita melkein kukaan ei vieri läpi, ja ne, joilla on tonni sivua, samoin melkein kukaan ei napsauta läpi.


Joten mikä on vaihtoehto erittäin pitkälle sivulle tai liian monelle sivulle? Miksi, välilehdet tietysti! Ja ei hätää – sinun ei tarvitse olla koodaava nero saadaksesi välilehtiä sivustollesi. Siellä on runsaasti laajennuksia, jotka mahdollistavat tämän toiminnon. Olen pyöristänyt pari parasta auttaaksesi sinua lisäämään välilehden sisältöä WordPress-sivustoosi nopeasti ja helposti.

Lähetä käyttöliittymän välilehdet

Lähetä käyttöliittymän välilehdet

Julkaise käyttöliittymä -välilehdet tekevät jQuery-välilehteiden lisäämisestä sisältöön helppoa, olivatpa ne sitten viestejä, sivuja tai muita viestityyppejä. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on lisätä lyhytkoodit editoriin ja sallia välilehdet.

Laajennus sisältää 24 erilaista käyttöliittymäteemaa nykyisen teeman sovittamisen helpottamiseksi. Tai, jos sinulla on halkeamia, luo mukautettu tyylitaulukko ulkoasun parantamiseksi.

Kun plugin on asennettu, sinun tarvitsee vain napsauttaa asianmukaista TinyMCE-painiketta postieditorissa lisätäksesi asianmukainen lyhytkoodi. Post UI -välilehteiden virallisen WordPress-hakemistoluettelon mukaan voit lisätä välilehtiä myös seuraavilla lyhyillä koodeilla:

[välilehden nimi = ”välilehden nimi 1 ″] välilehden sisältö [/ välilehti]
[välilehden nimi = ”välilehden nimi 2 ″] välilehden sisältö [/ välilehti]
[välilehden nimi = ”välilehden nimi 3 ″] välilehden sisältö [/ välilehti]
[End_tabset]

Lisää HTML vapaasti näihin välilehtiin. Sitä pitäisi käsitellä ilman ongelmia, ja päätät nähdä sisällön näkyvän samalla tavalla kuin se olisi vain muualla sivustollasi, kuten olet ehkä arvata, se sisältyy välilehteen..

Helppo reagoiva välilehdet

Helppo reagoiva välilehdet

Toinen lisäosa, sinun kannattaa ehdottomasti tarkistaa, haluatko lisätä välilehtiä sivustoosi Helppo reagoiva välilehdet. Sen lisäksi, että se on bootstrap 3.0 -yhteensopiva, se lisää myös TinyMCE-painikkeet visuaaliseen editoriin, mikä tekee erittäin helpoksi lisätä reagoivia välilehtiä napin painalluksella..

Kun napsautat tätä painiketta, avautuu asetuspaneeli, jonka avulla voit valita värin useille erilaisille välilehdille, mukaan lukien otsikot, aktiiviset välilehdet, hiiri, tausta ja muut. Voit myös asettaa välilehdet näkymään ylä- tai alareunassa. Tämä laajennus on todellinen suosikki, koska asennus ja käyttöönotto on heti helppoa.

Välilehti reagoivat välilehdet

Välilehti reagoivat välilehdet

Jos reagoivuus on yksi tärkeimmistä huolenaiheistasi, Välilehti reagoivat välilehdet on hyvä vaihtoehto sinulle. Yksinkertaisesti, tämän laajennuksen avulla voit lisätä reagoivia välilehtiä viesteihin ja sivuihin käyttämällä lyhyitä koodeja. Se tukee useampaa kuin yhtä sarjaa välilehteä yksinkertaisella sivulla tai viestissä ja käyttää jQueryä välilehteiden ja haitaritehosteen luomiseen pienemmille näytöille. Voit käyttää välilehtiä myös näppäimistöllä.

Välilehtiä voidaan lisätä vain lisäämällä kaksi lyhytkoodia: [tabby] ja [tabbyending]. Tarkemmin sanoen, olet käyttänyt [tabby title = “tabname”] asettaaksesi välilehden nimen. Sitten kirjoitat ulos sisällön, joka pitäisi sisällyttää tähän välilehteen, mukaan lukien kaikki haluamasi HTML-koodit. Voit lisätä lisää välilehtiä, jos haluat. Lopeta sitten välilehtijoukko sulkemalla välilehtiryhmä käyttämällä [tabbending] -koodia.

Nyt, jos haluat tehdä tyyliä koskevia muutoksia näihin välilehtiin, sinun on kaivauduttava koodiin hieman enemmän. Lisäosien WordPress-hakemistosivun mukaan joudut kopioimaan laajennuksen tyylitaulukon lastenteemaan ja tekemään muutoksia välilehti- tai haitarityyliin haluamallasi tavalla.

Widgetit välilehdissä

Joskus yksittäisten välilehtien tarpeet ovat hieman monimutkaisempia. Näitä tapauksia varten on olemassa Widgetit välilehdissä kytkeä. Sen avulla voit laittaa haluamasi widgetit, kaikki välilehdille, säästääksesi tilaa ja luodaksesi organisoidumman kokemuksen verkkosivustollesi. Sillä on monia käyttötarkoituksia.

Voit esimerkiksi käyttää välilehtiä Viimeisimmät viestit- ja Viimeisimmät kommentit -widgetien näyttämiseen. Voit lisätä luokkiin pyöristääksesi välilehden näytön edelleen. Tai voit luoda joukon välilehtiä, joka on omistettu sulautettuihin sosiaalisen median widgetteihin, kuten Facebook Like Box, Twitter-syöte, Google+, Pinterest -taulu ja niin edelleen..

Yksi asia, joka pidän välilehtien widgetistä, on, että siinä ei ole omia tyylejä, joiden avulla se voidaan muotoilla teemasi mukaan. Välilehdet sulautuvat suoraan sivustoosi ja näyttävät kuuluvan.

Välilehtien nimet ovat myös vieritettävissä, mikä on mukava vaihtoehto perinteiselle pinotulle lähestymistavalle. Myös widgetien välillä tapahtuville siirtymille on olemassa animaatiovaihtoehtoja, ja voit asettaa kuinka monta sekuntia se odottaa siirtämisen välillä välilehdeltä toiselle.

Kuten kaikki muutkin täällä luetellut välilehtilaajennukset, se on helposti liitettävissä lyhyen koodin ansiosta [wit].

WP UI – välilehdet, haitarit, liukusäätimet

WP UI

Viimeinen laajennus, josta puhun täällä, on WP UI – välilehdet, haitarit, diat. Tämän laajennuksen avulla välilehtien upottaminen viesteihin ja sivuihin on helppoa, ja se mahdollistaa myös muiden muotoilutyylien, kuten haitarien, liukusäätimien ja valintaikkunoiden yksinkertaisen integroinnin. Plugin saa aikaan jQuery-virta ja voit käyttää useampaa kuin yhtä jQuery UI-teemaa jokaisella sivulla, jos haluat.

Sen mukana tulee helppokäyttöinen asetussivu, joka tekee asennuksesta ja käytöstä yksinkertaista. Se lisää myös omat valikot ja valintaikkunat navigointia varten. Kuten kaikki yllä olevat laajennukset, tämä perustuu ensisijaisesti lyhyisiin koodeihin nopeaan käyttöönottoon. Lyhytkoodia [wp-välilehtiä] voidaan helposti parantaa tyyliargumentilla, jota voidaan muokata noin 24 eri tavalla, kuten “wpui-sininen”, jotta välilehdet saavat yhtenäisemmän ilmeesi teemaasi.

Tämän liitännäisen todellinen kohokohta minulle on kuitenkin kyky näyttää viestejä ja syötteitä välilehdissä tai haaroissa. Lyhytkoodi on [wptabposts], ja sen avulla voit näyttää viestejä sarjasta sarjaa. Tai jos haluat näyttää syötteen sivulla tai viestissä, käytä vain [wpuifeeds] -koodia. WP UI: n WordPress-hakemistoluettelon mukaan voit käyttää [wpspoiler post = “3028”] näyttääksesi vain yhden viestin tässä erikoistuneessa muodossa.

Symple Shortcodes

Symple Shortcodes Minimal Tabs

Tietysti, jos tarvitset vain perusvälilehtiä, muista harkita Symple Shortcodes WordPress -laajennusta, joka on käsityönä täällä WPExplorer. Laajennus sisältää hienoja minimaalisia välilehtiä, joita voit käyttää millä tahansa sivustosi sivulla, sekä paljon muita hienoja sisällön järjestämisominaisuuksia. Lisää sarakkeita, kytkimiä, haittoja ja paljon muita aksentteja (painikkeet, sosiaaliset kuvakkeet jne.).


Välilehtien lisääminen sivustoosi on tosiaankin melko yksinkertaista, vaikka se saattaa vaikuttaa aluksi monimutkaiselta. Yllä olevat laajennukset tekevät siitä hetkellisen ja lopputulos on sekä houkutteleva että toimiva. Heidän kannattaa mielestäni tarkistaa. Sivustosi vierailijat pääsevät käyttämään niin paljon tietoa kuin tarvitset heille pääsyä turhauttamatta yleistä suunnittelua. Se on nopea ratkaisu sivustoille, joilla on paljon resursseja ja sisältöä.

Käytätkö välilehtiä sivustossasi? Entä mikä tahansa näistä plugineista, erityisesti? Jos on, ovatko he työskennelleet sinulle? Oletko löytänyt toisen tavan sisällyttää välilehdet sivustoosi? Haluaisin kuulla kommenttisi kokemuksenne tästä upeasta organisaatiotyypistä!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map