Milloin ja kuinka ulkoistaa liiketoimintatehtäviä WordPress-blogiisi

Kuinka ulkoistaa liiketoimintatehtäviä WordPress-blogiisi

Freelancerina tai pienyritysten omistajina on tärkeää tietää milloin luovuttaa hallintomenot toiselle ammattilaiselle. Blogin parempaa hallintaa ei aina tarvitse kirjoittaa hienoa sisältöä tai työskennellä koko yön ajan. Itse asiassa jotkut tehokkaimmista liikkeistä, joita voit tehdä blogin omistajana, sisältävät työn ulkoistamisen.


Tämä ei ole saumaton siirtyminen, ja olet todennäköisesti myöhässä ulkoistamispelissä. Kuitenkin on aina parempi myöhässä kuin ei koskaan.

Blogin omistajat tietävät, että tämä liiketoiminta vaatii useiden hattujen käyttämistä. Kun käynnistät WordPress-blogin, se tarkoittaa, että olet nyt sen kirjanpitäjä, markkinointipäällikkö, kirjoittaja ja suunnittelija.

Mutta kun näet jonkin verran menestystä, samaa blogia tulee mahdotonta ylläpitää itse. Siksi vankka ulkoistamissuunnitelma antaa sinun säästää aikaa omalle elämällesi ja johtaa yritystäsi samalla tavalla kuin sen pitäisi toimia.

Ulkoista isännöinti

On turvallista sanoa, että suurin osa pienyrityksistä ja blogeista alkaa halvalla jaetulla isännöinnillä. Joskus tämä on kaikki mitä tarvitset, mutta toisinaan huomaat, että päivitykset ovat kunnossa.

Vaikka sinun ei tarvitse siirtyä VPS: ään tai yksityiseen palvelimeen, on vielä yksi kysymys, joka on otettava huomioon. Pitäisikö sinun hallinnoida WordPress-hosting-palveluitasi tai joku muu?

Ylläpito WordPress-isännöinti on suhteellisen uusi konsepti, mutta se on hieno. Sinun ei tarvitse vain huolehtia varmuuskopioista, seisokkeista, päivityksistä tai verkkosivuston nopeudesta, mutta WordPress-asennus tehdään usein puolestasi.

Jotkut isännät, jotka tarjoavat tällaista premium-tyyppistä, hallittua WordPress-hosting-palvelua, sisältävät:

 • Kinsta
 • WP-moottori
 • Vauhtipyörä

Sinulla on teknisesti kaksi vaihtoehtoa löytää joku muu ylläpitämään isännöintisi. Ensimmäinen on kiinni nykyisen verkkosivustosi isännässä ja katso, tarjoaako se hallittua hosting-palvelua. Jos näin on, sinun tarvitsee vain soittaa myynti- tai tukitiimille ja pyytää heitä päivittämään sinut. Muista, että hallituin isännöinti on kalliimpaa kuin ei-hallinnoitu. Hyvä uutinen nykyisen isäntäsi kanssa työskentelystä on, että sinun ei tarvitse siirtää sivustotiedostoja ja käynnistää verkkosivustosi uudelleen aivan toisella isännällä. Haittapuoli on, että joillakin hosting-yrityksillä ei ole parhaiten hallittuja WordPress-palveluita.

Toinen vaihtoehto on löytää hosting-yritys, jolla on WordPress-erityinen isännöinti. Nämä ovat maailman Kinstas-, WP-moottorit ja vauhtipyörät. Jokaisella yrityksellä on asiantuntemusta vain WordPressistä ja WordPressistä, mikä tarkoittaa, että blogisi on hyvissä käsissä. Ei vain, mutta jokainen näistä hosting-yrityksistä tarjoaa WordPress-hallinnoimia isännöintipalveluita. Jos et ole Kinsnan kaltaisen isännän kanssa, sinun on siirrettävä sivustosi. Tämä on päänsärky, mutta välttämätöntä.

Sen jälkeen voit kirjautua hallittuun isännöintiin. Hallittu isännöinti on jälleen kerran kalliimpaa, mutta usein sen arvoista.

Miksi se on sen arvoista??

Koska nyt sinun ei tarvitse viettää aikaa isännöintiin. Jos sivustosi sammuu (jota todennäköisimmin ei aio tehdä hallitun isännöinnin yhteydessä), isäntä saa sen varmuuskopioimaan ja toimimaan ilman, että sinun tarvitsee soittaa sisään. Varmuuskopiointi on valmis puolestasi, kun taas kaikki välimuistista laajennuksen päivityksiin hoitaa isäntä.

On hyvä idea ulkoistaa isännöintipalvelusi, kun huomaat, että sinua painostetaan aikaa. Jos yrityksesi tai bloginne ansaitsee rahaa ja yrität pysyä ajan tasalla verkkosivustojen tehtävissä ja päivittäisissä toiminnoissa, hallittu isännöinti vie stressiä työpöydältäsi.

Ulkoista blogin ylläpito

Blogin ylläpito on jonkin verran hallittua isännöintiä, paitsi blogin ylläpidon asiantuntijat kattavat paljon enemmän kuin isännöinnin. Tämä sisältää säännölliset teema- ja laajennuspäivitykset, tietoturvatarkistukset, pilvivarmuuskopiot, laajan valikoiman premium-laajennuksia sivustosi parantamiseksi, käyttöaikavalvonta ympäri vuorokauden..

Palvelut riippuvat siitä, minkä freelancerin tai yrityksen kanssa käyt, mutta yleensä sinun pitäisi saada täysi kattavuus ja verkkosivustosi suojaus.

Jotkut parhaista yrityksistä blogin ylläpidon ulkoistamiseen ovat:

Tai voit oppia lisää muista vaihtoehdoista parhaiden WordPress-ylläpitopalveluiden valikoimassamme. Joka tapauksessa pätevän ammattilaisen palkkaaminen WordPress-verkkosivustosi ylläpitämiseen on valtava ajan säästö, mikä vapauttaa enemmän omia tuntejasi viikossa keskittyäksesi sisältöön tai sosiaaliseen mediaan.

Ulkoista kirjanpito

Ulkoistaminen kirjanpitoon riippuu siitä, kuinka suuri toimintasi on. Esimerkiksi pieni blogi, jolla on tytäryritystuloja, voi todennäköisesti kattaa useimmat kirjanpitotehtävät tarttumalla kaikkiin tytäryhtiöiden raportteihin kustakin kuukaudesta. Mitä tulee yritykseen, jolla on WordPress-verkkosivusto, mutta jolla ei ole verkkokaupan toimintoja, saattaa olla järkevää ulkoistaa vähittäiskaupan kirjanpito, mutta WordPress-sivusto on vain pieni osa siitä.

Ulkoistaminen todella tulee peliin, kun aloitat eCommece-kaupan. Sama pätee keskisuuriin ja suuriin blogeihin, joilla on useita tuloja. Kirjanpidon ulkoistamisen tarkoituksena on vain vapauttaa aikaa ja varmistaa, että kirjat ovat kunnossa. Tällä tavalla kun verotusaika tulee ympäri, olet valmis ja järjestäytynyt. Lisäksi sinulla on vähemmän todennäköisesti vaikeuksia IRS: n (tai muiden paikallishallintojen) kanssa.

Sinulla on useita vaihtoehtoja kirjanpidon ulkoistamiseen, kun aloitat WordPress-yrityksen. Ensimmäinen olisi löytää kirjanpitäjä ystävän tai perheenjäsenen kautta. Tämä vie enemmän aikaa, mutta sinulla on mahdollisuus laskea kirjanpitäjä koko elämän ajan.

Pidämme myös palveluista kuten Penkki, joka tarjoaa kirjanpitäjien ja kirjanpitäjien kokoelman pienille yrityksille. Tämä palvelu hallitsee kirjojasi kuukausimaksulla ja toimittaa vuoden lopun rahoituspaketit, jotta voit ymmärtää ja maksaa verosi.

Bookly toimii samalla tavalla, kun kuukausimaksu maksetaan, jolloin pienyritysten omistajat yhdistetään omaan kirjanpitotiimiin. Tämä tiimi tarjoaa muun muassa rajatonta veroneuvontaa, kuukausittaista kirjanpitoa, veron valmistelua, vuotuista verosuunnittelua ja palkanlaskentaa.

Ulkoista markkinointi ja muotoilu

Suunnittelun ulkoistaminen alkaa usein blogin perustamisesta. Esimerkiksi saatat tarvita logon, markkinointimateriaalit tai Facebook-otsikkokuvan. Jos et ole suunnittelija, suosittelen, että vältät omien grafiikoidesi tekemisen. Vahingoit vain yritystäsi.

Jos sinulla on vähän rahaa kuluttaa ja haluat taata melkein kunnollisen suunnittelun, 99Designs on paras veto. Sen avulla voit olla kumppanina suunnittelijoiden kanssa ja jopa järjestää kilpailuja, joissa mallit lähetetään laatusuunnittelijoilta, jotka haluavat voittaa suuren palkinnon.

Upworkillä on myös joitain kunnioitettavia freelancereita suunnittelutyöhön, mutta se on vähemmän kuratoitu valinta.

Markkinointitukien suhteen saatat tarvita sitä muutaman ensimmäisen kuukauden aikana, kun käynnistät blogin. Loppujen lopuksi asiakkaiden ja blogin lukijoiden löytäminen on ainoa tapa saada sana selville tuotemerkistäsi.

Hyvän ihmisen tai tiimin kanssa työskentely voi kestää jonkin aikaa. Haluat jonkun, jolla on kokemusta kapeasta. Suosittelen kuitenkin pyytämään suoria lähetteitä ystäviltä ja kollegoilta Upwork tarjoaa myös erinomaisia ​​markkinointiammattilaisia.

Oletko valmis ulkoistamaan?

Joskus kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on ulkoistaa suunnittelutyötä. Muina aikoina bloggaajat tarvitsevat kaiken kirjanpidosta hallittuun isännöintiin ja suunnittelutöihin sivuston ylläpitoon.

Riippumatta siitä, mitä tarvitset, paljon työntekijöitä odottaa verkossa tehdäksesi yrityksesi sujuvan. Ei ole mitään syytä vetää hiuksiasi sähköpostimarkkinoinnilla, jos vihaat jokaista hetkeä siitä. Mene etsimään sähköpostimarkkinoija, joka tykkää prosessista ja osaa tehdä sen. Sama pätee YouTube-videoiden, vierasblogien tai muiden tehtävien luomiseen.

Oletko kokeillut ulkoistamista? Vai oletko aidalla? Haluaisimme tietää ajatuksesi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map