Miksi vahvistetut arvostelut ovat tärkeitä ja kuinka lisätä niitä WooCommerce-palveluun

Miksi vahvistetut arvostelut ovat tärkeitä ja kuinka lisätä niitä WooCommerce-palveluun

Oletko koskaan kuullut ilmaisua “sokeiden maassa, yksisilmäinen kuningas on kuningas”? Verkkokaupassa on samanlainen idea.


Väärennettyjen arvostelujen maalla vahvistettu arvostelu on kuningas.

Pohjimmiltaan tämä tarkoittaa sitä, että siellä on niin paljon vääriä arvosteluja sisältäviä tuotteita – joita ovat häikäilemättömien arvostelualustojen sallimat – että asiakkaat parveilevat kohti tuotteita, joiden arviot ovat heidän todellisia.

Ja kuinka he tietävät? Koska he etsivät vahvistettuja arvosteluja.

Mikä on vahvistettu arvostelu?

Vahvistettu arvostelu on arvostelu, jonka kolmas osapuoli kerää ja tarkistaa. Yleensä, kun asiakas tekee ostoksen, kolmannen osapuolen sivusto lähettää heille sähköpostia, jossa kysytään, kuinka heidän kokemuksensa sujuivat.

Asiakkaille tämä takaa, että heidän lukemansa arvostelu on tosiasialliselta asiakkaalta, joka on tosiasiallisesti ostanut sivustosi. Se on todistemerkki, jota suurin osa asiakkaista tarvitsee ennen ostoksia sivustolla.

Miksi vahvistetut arvostelut ovat tärkeitä?

Miksi vahvistettujen arvostelujen aihe

Kuten tiedät, siellä on tonnia verkkokauppasivustoja. Hei, siellä on tonnia WooCommerce-sivustoja!

Ja paras tapa erottaa itsesi kilpailusta on saada hyviä tuotteita ja upeita arvosteluja näille tuotteille – että asiakkaasi tietävät olevansa todellisia.

Miksi? Koska asiakkaat haluavat aitoutta. Mukaan Kirkas paikallinen, “Arvioiden aitous on tärkein tekijä kuluttajille luottaessa lukemiinsa arvosteluihin.”

Kaikki muu on toissijaista. Ihmiset tietävät nykyään, että tarkistusalustat voivat huijata robotilla ja skripteillä. Mitä he eivät ole menettäneet uskoaan, ovat luotetut kolmansien osapuolien alustat, jotka sanovat: “Tämä arvostelu on todellinen”.

Vain WooCommerce Ostaja -aktivoinnin aktivointi

WooCommerce sisältää itse asiassa sisäänrakennetun perusvarmennetun omistajan -vaihtoehdon. Se ei ole mitään erityistä, mutta se rajoittaa arvostelun vain käyttäjille, jotka ovat ostaneet tuotteen. Aktivoi tämä ominaisuus kirjautumalla WordPress-hallintapaneeliin ja siirtymällä kohtaan WooCommerce> Asetukset> Tuotteet:

WooCommerce Review -asetukset

Valitse täältä vain valintaruutu “Vain varmennetut omistajat voivat jättää arvostelut” ja tallenna. Nyt kun tarkastelet tuotteita verkkosivustollasi, uusintakuvauksissa tulisi olla seuraava ilmoitus:

WooCommerce-asiakasarvostelut

WooCommerce “Vahvistettujen omistajien” vain arvostelu

Mutta kuten totesimme, tämä on melko yksinkertaista.

Kuinka saada vahvistettuja arvosteluja

Kuten kaikki WordPressissäkin, helpoin ratkaisu on usein hyppysissäsi. Asenna vain laajennus!

1. Hanki luotettava kolmannen osapuolen alusta WooCommerce-sivustossasi

TrustedSite on uusi ilmainen laajennus, jonka avulla voit kerätä ja näyttää rajoittamaton vahvistetut arvostelut.

Asenna Trustedsite

Siirry WordPress-laajennushakemistoon ja asenna TrustedSite Reviews. Sen ovat kehittäneet ihmiset, jotka toivat sinulle McAfee SECURE -palvelun, joten tiedät, että se on organisaatio, johon yleisö luottaa.

Kun olet asentanut laajennuksen, napsauta navigoi TrustedSite-pääsivulle.

TrustedSite-pääsivu

Napsauta tästä eteenpäin sinistä “Luo tili” -painiketta.

Luo TrustedSite-tili

Tämä vie sinut TrustedSite-sivustolle, jolla voit suorittaa rekisteröinnin loppuun. Täältä voit hallita kaikkia TrustedSite-tilisi ominaisuuksia.

2. Lähetä arvostelupyynnöt vanhoille asiakkaillesi

TrustedSite-palvelun avulla voit määrittää arvostelupyyntösähköpostin, joka sammuu automaattisesti asiakkaille oston yhteydessä, mutta paras tapa saada arvosteluja ASAP on lähettää vanhoille sähköpostia sähköpostitse..

Tuo vain vanhojen asiakkaiden sähköpostiosoitteet TrustedSite-tiliisi:

TrustedSite-tuontisähköpostit

… ja he kaikki saavat sähköpostin, jossa pyydetään tarkistamaan myymäläsi.

Jos olet huolissasi siitä, että tämä kuulostaa liian yksinkertaiselta, älä ole: Bright Local totesi, että “50 prosenttia kuluttajista on pyydetty jättämään arvostelu yrityksestä, ja tosiasiallisesti jättänyt arvostelu”.

3. Aseta arvostelupyyntösähköposti

Kun olet saanut varmennettuja arvosteluja vanhoilta asiakkailta, on aika varmistaa, että sinulla on tasainen virta uusia..

Kuten edellä mainitsimme, TrustedSite antaa sinun asettaa tarkistuspyyntösähköpostin, joka sammuu automaattisesti, kun asiakas ostaa jotain WooCommerce-sivustoltasi. Se on stressitön tapa kerätä jatkuvasti uusia arvosteluja sivustollesi.

TrustedSite arvostelut -pyyntö

Pyyntösähköpostin asettaminen edellyttää, että valitset kuinka kauan oston jälkeen asiakkaat saavat sähköpostin, ja lisäämällä sitten logosi sähköpostiin. Se on kaikki intuitiivista ja siellä kojelaudassa.

Päivitä luotettu sivusto

Haluatko lisää vaihtoehtoja? Voit päivittää TrustedSite-tili pääsyä TrustSite-tunnukseen, valtava määrä näyttöwidgettejä (painikkeet, galleria, merkki, karuselli, yhteenveto ja tuotetähdet) ja muuta.

Lopulliset ajatukset

Vahvistetut arvostelut ovat kasvukiviä kaikelle uudelle verkkoliiketoiminnalle. Ne antavat epäilyttäville tai huolissaan kävijöille itseluottamuksen tulla asiakkaideksi ja toimivat eräänlaisena suusanallisena sanana, jota et voi ostaa mainonnan avulla. Ja koska WordPress-laajennukset tekevät niistä erittäin helpon kerätä ja näyttää, ei oikeastaan ​​ole mitään syytä olla niitä sivuillasi..

Mitä mieltä sinä olet? Oletko ottanut vain asiakasarvostelut käyttöön WordPress-myymälässäsi? Luuletko saavasi? Haluaisimme kuulla ajatuksesi vahvistettujen tuotearvostelujen suhteen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map