Miksi sinun tulisi harkita vlogging-sovelluksia ja miten päästä alkuun

Miksi sinun tulisi harkita vlogging-sovelluksia ja miten päästä alkuun

Oletko harkinnut vlogointia, mutta et ole varma, mistä aloittaa? Vlogging voi olla loistava tapa rakentaa seuraavia, mainostaa WordPress-verkkosivustoasi, myydä tuotteita tai palveluita, luoda viittauksia tai, jos törmäät isoun aikaan, tehdä kuuluisuudeksi ja omaisuudeksi.


Tässä vlogging-oppaassa keskustelemme tarkalleen, mitä vlogging on ja mitä etuja vlogging voi tarjota sinulle, verkkosivustollesi ja yrityksellesi. Tarkastelemme sitten askel askeleelta kuinka luoda vlog, mainostaa sitä YouTubessa ja linkittää se WordPress-verkkosivustoosi. Aloitetaan siis …

Mikä on vlogging?

Vlogging, tai video logging, on ilmiö, joka on todella alkanut viimeisen viiden vuoden aikana. Yksinkertaisesti vlogging on videoblogien trendi, toisin kuin kirjoitetut blogiviestit. Vaikka vlogging pidettiin alun perin nuoremman sukupolven harrastuksena, siitä on viime aikoina tullut loistava vaihtoehto kaiken ikäisille.

Vlogging voi perustua aiheeseen, mikä tekee siitä ihanteellisen välineen sekä yksityisille että yrityksille. Valitse vain oma markkinarako ja aloita nauhoittaminen. Kuitenkin mielenkiintoisten videoiden tekeminen, jotka houkuttelevat yleisöä, voi olla paljon vaikeampaa … yritä olla antamatta tätä lykätä sinua! Vloggelmalla on monia etuja, ja riippumatta yrityksestäsi tai henkilökohtaisista tavoitteistasi, vlogging voi olla tehokas tapa auttaa sinua saavuttamaan ne.

Missä sinun pitäisi Vlog

YouTube

Suurin osa vloggingista tapahtuu YouTube. Yli miljardilla aktiivisella käyttäjällä kuukaudessa YouTube on toiseksi suurin hakukone Googlen jälkeen. Sen avulla yksilöt voivat luoda omia YouTube-kanavia, tuottaa merkittyjä soittolistoja lähetetyistä videoista, suoratoistaa videoita, keskustella yleisön kanssa sekä tarjota monia muita ominaisuuksia. Tämän ansiosta YouTube on ihanteellinen alusta vloggereille.

On myös muita kanavia, jotka ovat suosittuja vloggerien keskuudessa. Vlogging-kapeasta ja yleisöstä riippuen, kannattaa ehkä harkita vlogging-toimintaa Vimeo, Facebook tai Facebook Live, ja jopa Instagram. Jos sinulla on verkkosivusto, sinun on myös julkaista vlogsi sivustollasi. Jos lähetät viestejä muille alustoille, tee se aina YouTube-rinnalla. Pelkkä YouTube-kävijöiden lukumäärä tekee siitä menevän paikan, jos haluat tulla menestyväksi vloggeriksi.

Vlogging-edut

Vloggelmalla on useita etuja, mikä tekee siitä ihanteellisen harjoituksen niin yrityksille kuin yksityisillekin. Katsotaanpa muutama parhaista ammattilaisista …

Mainetta ja mammonaa

Jotkut tunnetuimmista vloggeista ovat keränneet satoja tuhansia seuraajia, ja heidän videoitaan katselee miljoonia. Heistä ei ole vain tullut kuuluisuuksia, vaan myös vloggerit ovat tehneet isoja dollareita mainostamalla videoitaan. Yritykset voivat maksaa suosituille vloggereille tuotteidensa mainostamista, tuotemerkkien käyttämistä ja liikenteen lähettämistä verkkosivustoilleen.

Tavoita laajempi yleisö

Jos käytät YouTubea vlogiesi alustana, tavoitat laajemman yleisön. Tämä hakukone varmistaa, että videosi ovat suurempien joukkojen saatavilla kuin jos olet juuri lähettänyt vlogeja WordPress-verkkosivustoosi. Kun uusi yleisö on katsellut videoitasi YouTubessa, voit käyttää vlogejasi liikenteen ohjaamiseen verkkosivustoosi, luoda viittauksia, myydä tuotteita ja paljon muuta.

Ota suoraan yhteyttä yleisöön

Vlogging antaa sinun olla yhteydessä suoraan yleisöön. “Tutkaamalla sinut” vlogiesi kautta, katsojisi luottavat sinuun nopeasti ja näkevät sinut oman alansa asiantuntijana. Yhdistämällä tällä tavalla yhteisöösi kohdeyleisösi todennäköisemmin muistaa sinut, käyttää palveluasi tai ostaa sivustoltasi.

Ohjaa liikennettä verkkosivustoosi

Monet bloggaajat ja yritykset käyttävät vloggeja liikenteen ohjaamiseen verkkosivustoilleen. Videoiden katselusta on nopeasti tulossa normi ja suositeltava verkkomediatyyppi. Monet ihmiset katsovat nyt videota, mutta välittävät kirjoitetun artikkelin. Joten verkkosivustot käyttävät usein lokitiedostoja houkuttelemaan uusia kävijöitä ja auttamaan nykyisten säilyttämisessä.

Mainosta jäsensivustoasi, myy tuotteita ja muuta

Vlogeja voidaan käyttää osana markkinointistrategiaasi. Mitä tahansa online-sivustosi myy, käytä vlogging-ohjelmaa mainostaaksesi sitä. Jos ylläpidät jäsensivustoa, selitä miksi katsojien tulee ilmoittautua. Jos sinulla on verkkokauppa, näytä tuotteesi ja kerro tarkkailijoille, miksi heidän pitäisi tehdä ostoksia. Tai haluatko ihmisten käyvän blogissa? Myy sitten sisältö heille vlogien kautta.

Kuinka pääset alkuun Vloggerina

Joten nyt tiedät vähän siitä, mitä vlogging on ja siitä saatavia hyötyjä. Katsotaan seuraavaksi, kuinka pääset alkuun vloggerina.

Mieti sisältöäsi

Kuten aina verkossa, sisältö on avain. Jos haluat rakentaa suuren seurannan jälkeen, sinun on tuotettava mielenkiintoisia videoita. Löydä sinua kiinnostava tai WordPress-verkkosivustoosi liittyvä markkinarako. Ota sitten aikaa päättääksesi, mikä sisältö videoissasi tulee. Harkitse ohjeiden, videoiden, haastattelujen, komedialuonnosten tai muun sellaisen lähettämistä, joka on arvokasta tai viihdyttävää katsojillesi.

Jotkut vloggerit suunnittelevat, mitä he sanovat, toiset vain mainostavat. Kummassakin tapauksessa varmista, että videosi ovat hauskoja, informatiivisia ja osuvia. Vlogiesi on oltava yhteydessä kohdeyleisöön ja innostettava heitä tulemaan säännöllisiin seuraajiin.

Kuvaus Vlogs

Video

Kun kuvaat vlogeja, varmista, että käytät kameraa, jolla on korkea videonlaatu. Testaa äänenlaatu ja sijoita tarvittaessa mikrofoniin. Ja nauhoita videoitasi hyvin valaistuun huoneeseen varmistaaksesi, etteivät ne ole liian tummat. Jos vlogesi ovat heikkolaatuisia ja niitä on vaikea katsella tai kuulla, yleisösi ei viettää aikaa, joten ota aikaasi saadaksesi se oikein.

Muokkaa videoitasi

Kun olet tallentanut videosi, sinun on muokattava sitä. iMovie Macille tai VSDC-videoeditori Windowsille ovat molemmat tehokkaat ilmaiset editointiohjelmistotyökalut, jos olet vasta aloittamassa. Niille, jotka etsivät premium-ratkaisua edistyneemmillä ominaisuuksilla, Filmora Video Editor on loistava valinta.

Kun muokkaat videota, lisää verkkosivustosi logo ja pääsivu, joka näyttää toimintakehotukset. Pyydä ihmisiä pitämään videostasi, kommentoi alla olevaa keskustelua, seuraa YouTube-kanavaa tai vieraile verkkosivustollasi. Tämä on hieno tapa rakentaa YouTube-yhteisö, jakaa sisältösi ja ohjata liikennettä WordPress-verkkosivustoosi.

Kun videosi on valmis, olet valmis lähettämään sen YouTubeen.

Otetaan se suoraan YouTubeen

Sen saaminen oikein YouTubeen on tärkeä osa vlogging-prosessia. Ensin sinun täytyy kasvattaa seuraavia ja vakuuttaa heidät sitten vierailemaan verkkosivustollasi, kirjautumaan sähköpostiluetteloosi, ostamaan tuotteita tai tekemään mitä tahansa muuta, mitä vlogging-tavoitteesi voivat olla. Näin voit tehdä juuri sen …

Luo oma YouTube-kanavasi

YouTube-kanava

YouTube antaa sinulle mahdollisuuden luo oma kanavasi, johon voit ladata kaikki vlogit. Voit lisätä oman kuvan tai logon ja kuvauksen kanavasi sivulle, luoda omia soittolistoja, lähettää viestejä, vastata kommentteihin ja paljon muuta. Fanit voivat sitten seurata kanavasi, jolloin heidän on helppo löytää vlogesi.

Lisää videon metatiedot jokaiselle lähettämällesi Vlog-tiedostolle

metadata

Joka kerta kun lataat uuden vlogin, sinun on tehtävä lisää metatiedot. Tämä auttaa vlogejasi sijoittumaan YouTubessa ja Googlessa, ja helpottaa uusien katsojien löytämistä sinusta.

Kirjoita jokaiselle videolle otsikko ja kuvaus, mukaan lukien avainsanat, kuten tekisit blogin. Lisää verkkosivustosi URL-osoite kuvauksiin, jotta katsojat pääsevät helposti sivustoosi. Ja sisällytä toimintakehotukset, rohkaisemalla ihmisiä jakamaan videosi, lisäämään kommentti tai seuraamaan kanavasi.

Käytä YouTube-kortteja

YouTube-kortit antaa sinun lisätä interaktiivisuutta videoihisi. YouTube antaa sinun lisätä viisi korttia jokaiseen vlogiin. Nämä kortit lisäävät merkintöjä videoihisi. Käytettävistä korteista riippuen voit näyttää muokattavia kuvia, otsikoita, toimintakehotuksia ja URL-linkkejä verkkosivustollesi. Nämä kortit voivat olla erittäin tehokkaita vlogging-tavoitteiden saavuttamisessa, kuten liikenteen lähettämisessä verkkosivustollesi tai verkkokaupan tuotteiden myynnin kasvattamisessa.

Näytä Vlogsi WordPress-verkkosivustollasi

YouTube-upotus

YouTube-syötteesi tai viimeisimpien vlogien näyttäminen WordPress-verkkosivustollasi on hieno tapa yhdistää nämä kaksi alustaa ja kannustaa sivustosi kävijöitä seuraamaan sinua YouTubessa. Nopea ja helppo tapa tehdä tämä on asentaa ilmainen YouTube-upotus kytkeä.

YouTube Upotus antaa sinun upottaa YouTube-kanavasi tai soittolistan tai jopa live-streamin syötteenä WordPress-verkkosivustoosi. Tämä laajennus on hyvin muokattavissa ja siinä on joukko vaikuttavia ominaisuuksia. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden esitellä ja mainostaa vloggelmasi verkkosivusi yleisölle ja rohkaista heitä tulemaan seuraajiksi.

Tai käytä vain teemavaihtoehtoja

WordPress-teeman vlogging yhteensä

Nopea tapa lisätä vlogsi on käyttää WordPressin sisäänrakennettua versiota oEmbedin videoiden tuki. Kopioi yksinkertaisesti Youtube-videosi linkki (ei upotuskoodi – vain URL) ja liitä se mihin tahansa viestiin tai sivulle, jotta se lisätään ja alustetaan automaattisesti.

Toinen vaihtoehto on käyttää teeman tukea esillä oleville viesti- tai sivutiedotusvälineille samoin kuin kaikille sivujen rakennuselementeille. Esimerkiksi Total WordPress -teema sisältää videopostimuodon (jonka voit nähdä Gamer Vlog -demo yllä)) sekä mukautetut videosivun rakennusmoduulit, joten sinulla on runsaasti vaihtoehtoja lisätä vlogejasi.

Viimeiset ajatukset vloggingista

YouTube tarjoaa hyödyllisiä analytiikka kanavasi ja yleisön käyttäytymisestä. Joten kun olet vlogin jonkin aikaa, tarkkaile YouTube-analytiikkaa nähdäksesi, millainen vlog-sisältö resonoi katsojiesi kanssa.

Muista, että tuulettimen tukikohdan rakentaminen voi viedä aikaa. Mutta jos noudatat yllä olevia vaiheita, olet heti kilpailun edessä. Onnea!

Mikä estää sinua vloggelmasta? Kerro ajatuksesi alla olevissa kommenteissa …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map