Miksi sinun täytyy ostaa teema (ja muut valheita WordPressistä)

Näyttää siltä, ​​että kaikki tulevat pöydälle ennakkoluuloilla WordPressistä. Ja oikein tai väärin, voi olla vaikea muuttaa mielipiteitä niiden muodostumisen jälkeen.


On tiettyjä väärinkäsityksiä, jotka nousevat uudestaan ​​ja uudestaan. He ovat leviäviä ja pysäyttävät jatkuvasti älykkäitä liikemiehiä, jotka tietävät, että WordPress on hyvä CMS, mutta heille on annettu tarpeeksi huonoja tietoja antaakseen tauon. Tämä on todella sääli, koska se voi estää yksityishenkilöitä ja yrityksiä etenemästä eteenpäin rakentamalla web-läsnäoloa. Ja kuten me kaikki tiedämme, elinkelpoisen verkkosivuston luominen on yksi tärkeimmistä asioista, joita yritys voi tehdä nykyään.

Tänään aiomme asettaa ennätyksen viidelle WordPressin yleisimmin ylläpidetystä valheesta ja teemme parhaamme hylätäksemme ne hyväksi.

Lie 1: Sinun täytyy ostaa WordPress-teema

Kun hallitset WordPress-sivustoa yrityksellesi, on tärkeää, että sinulla on erottuva tyyli ja muotoilu. Haluat, että sivustosi erottuu muista, etenkin kilpailijoistasi. Monet ihmiset saavuttavat tämän ostamalla premium-teeman. Heidän mielessään tämä takaa heidän sivustonsa yksilöllisyyden.

Valitettavasti heidän muutto on väärin. Ensinnäkin monet ihmiset voivat ostaa samoja premium-teemoja. Ja jos he pitävät teemaa kaikilla sen oletusasetuksilla, on erittäin todennäköistä, että siellä on useita muita sivustoja, joilla on täsmälleen sama ulkoasu ja tunnelma.

Sanon vain, että premium-teeman ostaminen ei takaa sinulle 100-prosenttisesti alkuperäistä sivustoa. Sitä ei vain tule tapahtumaan. Lisäksi monille ihmisille tuntuu, että premium-teemat tulevat automaattisesti kehittäjien tuella, mutta niin ei aina ole. En halua estää sinua ostamasta premium-teemaa (koska ne ovat yleensä parempia kuin ilmaiset vaihtoehdot – katso vain joitain premium-WordPress-teemoista, jotka on tehty täällä WPExplorerissa), mutta sinun pitäisi tehdä niin, että ymmärrät, että se ei takaa yksilöllisyyttä.

WPExplorer-teema

Hän on varmasti seksikäs (teema, ei Frank), mutta voisi varmasti hyötyä henkilökohtaisesta kosketuksesta.

Siirry sitten palkkioihin tai pysyt ilmaisella teemavaihtoehdolla, tiedä tämä: mukauttaminen on ystäväsi. Ilmaisissa teemoissa ei ole niin monta mukautusvaihtoehtoa kuin premium-teemoilla, mutta ne voidaan silti tehdä näyttämään ja tuntumaan haluamallasi tavalla. Joten jos tarvitset vain hyvin yksinkertaisen sivuston, sinun on vain investoitava räätälöityyn grafiikkaan ja sinun on oltava valmis.

Lie 2: Vain tietyt teollisuudenalat voivat käyttää WordPressiä

Lyön vetoa, että olet kuullut tämän aiemmin: WordPress on tarkoitettu vain bloggaajille. Ja bloggaajien mukaan henkilö, joka sanoo tämän usein toistuvan lauseen, tarkoittaa sitä puoliksi halventavalla tavalla. Se on syrjäyttävää. Ja vaikka WordPress ehdottomasti On blogiympäristö, se kykenee myös paljolle muille. Itse asiassa sitä voidaan mukauttaa (ja on mukautettu) vastaamaan melkein minkä tahansa teollisuuden tarpeita (itse asiassa Freddy kirjoitti juuri viestin joistakin WordPressiä käyttävistä isojen tuotemerkkien tuotteista).

Voit lisätä opt-in-sivuja ja myyntisivuja suoraan yhdestä WordPress-asennuksesta, lisätä täysimittaisen myymälän ja valita laajasta joukosta teemoja. Voit palkata jonkun suunnittelemaan sinulle sivuston tyhjästä tai käyttää valmiiksi tehtyä teemaa ja mukauttaa sitä tarpeisiisi. Taivas on rajana.

Se vie minut toiseen kohtaan: monet ihmiset näyttävät ajattelevan, että käytettävissä olevat teemat soveltuvat vain sisällön esitystapojen blogin tyyliin, mutta se ei ole totta. Löydät teeman, joka sopii kaikille yrityksille missä tahansa teollisuudessa, valmistuksesta kiinteistöihin ja juridisiin vaatteisiin. Jos et löydä valmiiksi tehtyä teemaa, voit myös luoda täysin mukautetun teeman tai tehdä sen sinulle. Rajoituksia ei ole.

Lie 3: Et voi käyttää verkkokauppasivustoa WordPressissä

Tämä on täysin väärää. Sinä ehdottomasti voida ylläpitää verkkokauppasivustoa WordPressissä, ja se on aika helppo tehdä siinä. Käytettävissä on niin paljon laajennuksia, jotka tekevät upouuden myymälän luomisesta tai nykyisen integroimisesta WordPress-alustaan ​​hetkessä. Ja suurimmaksi osaksi tuotteiden, analysointityökalujen ja muiden hallintaan pääsee käsiksi WordPress-hallintapaneelissa..

Sinun on vain mukautettava muutamia kokoonpanoasetuksia, ja sinulla on hyvä käyttää täydellistä SSL: ää, useita valuuttatukia, useita maksuvaihtoehtoja ja paljon muuta. Täällä on hieno opetusohjelma tuts+ tästä aiheesta, käyttämällä WP e-Commerce -laajennusta, mutta se ei ole kaukana ainoasta vaihtoehdostasi. Muutamia hienoja vaihtoehtoja ovat Easy Digital Downloads ja WooCommerce.

Sinun on aina tehtävä huolellisuus ennen kuin lataat ja asennat kaikenlaisia ​​laajennuksia, ei vain verkkokauppaan liittyviä. Varmista, että valitsemasi sopii ensin tarpeisiisi. Ja kiinnitä erityistä huomiota suojausasetuksiin. Koska olet vastuussa muiden ihmisten henkilökohtaisten ja taloudellisten tietojen pitämisestä turvassa, sinä on pakko tee tästä prioriteetti.

Lie 4: Et voi muokata sivustoasi

Joten tämä liittyy kahteen ensimmäiseen valheeseen, mutta se kantaa itsensä seisomaan yhdestä erittäin hyvästä syystä: joidenkin mielestä WordPress on niin helppo ja yksinkertainen, ettei sitä voida mukauttaa mihinkään todella merkitykselliseen tarkoitukseen. Se on rento bloggausalusta, ei muuta.

Tämä taas ei ole totta. Voit mukauttaa WordPress-sivuston aivan viimeisiin yksityiskohtiin saakka. Verkkotaidon tasosta riippuen voit muokata ja viilata sydämesi sisältöön. Voit koodata teeman tyhjästä tai lisätä kaikki haluamasi kellot ja pillit olemassa olevaan teemaan. Periaatteessa voit vain käydä pähkinöitä.

Paras tapa tehdä jälkimmäinen on luoda lapsiteema ja rakentaa mukautukset sen päälle. Voit jopa muuttaa hallintapaneelia tai mukauttaa WordPress-järjestelmänvalvojan käyttöliittymää vastaamaan yrityksen brändiä, jotta kaikki organisaatiosi jäsenet saavat täysin merkkikokemuksen kirjautuessaan sisään.

Jokainen, joka sanoo, että WordPressiä ei voida mukauttaa, on joko väärin tietoinen tai tietämätön. Joko niin, sinun ei pitäisi kuunnella niitä.

Lie 5: Sinun on oltava Web-kehittäjä käyttääksesi WordPressiä

Kääntöpuolella monilla ihmisillä näyttää olevan myös väärinkäsitys siitä, että WordPress on liian monimutkainen. Hauska miten nämä kaksi mielipidettä voivat olla rinnakkain olemassa, vai mitä? Silti tämä valhe on yhtä leviävä kuin mikä tahansa ja vie paljon ihmisiä pois CMS: stä.

Tosiasia on, että WordPress on erittäin helppo käyttää. Se on vain vaikeampaa – ja tarjoaa edistyneempiä ominaisuuksia – jos haluat sen olevan. Joten web-kehittäjät voivat saada paljon irti siitä ja myös aloittelevat bloggaajat. Se on sen kauneus ja miksi olen niin vankka WordPress-evankelista – sitä voidaan käyttää mihin tahansa tarkoitukseen.

Jos olet WordPress-aloittelija, voit asentaa sen, ladata ilmaisen teeman, käydä läpi mukauttamisen perusasetukset ja kutsua sitä päiväksi. Periaatteessa kukaan ei sano sinua omistaa tehdä siitä monimutkaista. Ellet halua. Sain sen?


WordPressiä ympäröivät väärät tiedot ja puolueellisuus, mutta toivottavasti sinulla on nyt selkeämpi käsitys tämän CMS: n tarjoamista. Se on todella monipuolinen ja niin kauan kuin tiedät mitä haluat päästä siitä irti, voit saavuttaa mitä haluat. Luo yksinkertainen blogi kertoaksesi kissasi seikkailuista tai luoda täysin räätälöity verkkokauppasivusto. Se on sinun tehtäväsi, ja se on eräänlainen asia, et usko?

Oletko välttänyt WordPressin käyttämistä yhdestä yllä mainituista syistä? Jos käytät sitä tällä hetkellä, mikä vakuutti sinut ottamaan askel? Olemme kiinnostuneita oppimaan mitä muita väärinkäsityksiä ihmiset ovat kuullut myös WordPressistä. Ole hyvä ja poistu kommentista. Kuten aina, haluaisimme kuulla mielipiteesi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map