Miksi sinun pitäisi itse isännöidä valokuvaussalkkuasi WordPressillä?

Miksi sinun pitäisi itse isännöidä valokuvaussalkkuasi WordPressillä

Oletko valokuvausyrityksen omistaja? Sitten tiedät, kuinka tärkeätä on edustaa itseäsi ja brändiäsi houkutellessasi uusia asiakkaita. Valokuvatöiden esittely on kätevä tuotemerkkityökalu. On monia vaihtoehtoja, kuinka voit luoda online-gallerian työstäsi. Rehellisesti sanottuna, valokuvavalikoimasi itse isännöinti on paras vaihtoehto, koska sen luominen voi kuulostaa vaikealta. Katso ystävämme Viktorin tärkeimmät syyt, miksi sinun pitäisi olla portfolion omalla verkkosivustolla webcreate.me.


Kuka tahansa voi luoda ainutlaatuisen esityksen työstä

Valokuvaus on visuaalista viestintää sekä web-suunnittelua. Jotta työsi tulokset voidaan näyttää potentiaalisille asiakkaille ja antaa lisätietoja kirjoittajasta, sinun tulee luoda online-portfolio ja lähestyä sitä menetelmänä henkilöbrändäys.

Vaikka aluksi saattaa vaikuttaa vaikeaa, asian totuus on, että voit luoda houkutteleva salkku WordPressin avulla ja säädä se tarpeisiisi. Monilla valokuvaajilla on mahtavia sivustoja, jotka he ovat luoneet WordPress-teemoilla. Hyvin suunnitellut salkut tällaisessa kilpailukykyisessä teollisuudessa tuovat työn korkeammalle tasolle asiakkaiden silmissä. Jokainen online-työkalu, jota käytät henkilökohtaisen verkkobrändisi mainostamiseen, maksaa ennemmin tai myöhemmin.

Mitä etuja saat itsemajoituksesta?

Aloitetaan jollain erittäin ilmeisellä yllä kirjoitetuista riveistä. Parannat ainakin yhtä lisää taitoja. Valokuvaajana et todennäköisesti ajattele CMS-järjestelmät ja verkkosivustojen luominen. Mutta jos päätät kokeilla sitä, rikastat taitosi ja saat enemmän tietoa verkkosivustojen toiminnasta.

Korjaa tämä virhe, jos luulet sen olevan ajanhukkaa. Tutkimalla muutamia helppoja WordPress-opetusohjelmia, voit valita parhaan WordPress-isännöinnin, asentaa WordPressin, lisätä salkun WordPress-teeman ja muokata verkkosivustosi asettelua tai ulkoasua. WordPress on myös tyylikäs ratkaisu, koska sinun ei tarvitse viettää aikaa etsimällä luotettavaa verkkosuunnittelijaa tai kuluttaa tonnia rahaa ulkoistamalla sitä (ellet todella todella halua jotain erityistä). Lisäksi WordPress-verkkosivuston ylläpitäminen on erittäin helppoa – useimmat päivitykset vaativat vain napin painalluksen.

Puhuminen henkilökohtaisesta brändäyksestä on vaihtoehto, jonka omistaa itse isännöimä portfolio valitse verkkotunnuksesi nimi. Tämä tekee sivustostasi näyttävän luotettavalta, luotettavalta ja ammattimaiselta, puhumattakaan henkilökohtaisen markkinoinnin suurimmista eduista.

Tämä tulee käsi kädessä teidän oma sähköpostiosoite joka korostaa ammatillisia näkymiä. Sähköpostiosoitteet sisältyvät moniin hosting-suunnitelmiin (tai ne voidaan ostaa erikseen), ja niiden avulla voit hallita postilaatikkoasi paremmin.>

Hyvä hosting-yritykset tarjoavat myös lukuisia ominaisuudet ja sovellukset isännöinnissä itse. Tähän voi kuulua välitön pääsy FTP: hen, automaattiset varmuuskopiot, helposti asennettavat sovellukset, haittaohjelmien skannaus, sisäänrakennettu välimuisti, sivustojen vaiheistus ja paljon muuta. Voit nähdä arvosteluja parhaista WordPress-hosting-yrityksistä WPExplorer-blogissa ja -sivustolla.

Lisäksi monet ilmaisista onlinegallerioista tarjoavat vain rajoitetusti tilaa. Valokuvaajana tiedät kuinka tärkeä on tallennustila, koska se voi olla melko suuri ongelma, kun haluat ladata ja jakaa korkealaatuisia kuviasi. Useimmat hosting-yritykset tarjoavat perussuunnitelmia, jotka ovat edullisia, mutta tarjoavat vain muutama gigatavu myymälöitä, mutta tämä voidaan päivittää pienestä maksusta. On täysin vastuussa siitä, kuinka hallitset isännöityjen tiedostojen kokoa ja kuinka paljon tilaa valitset.

Kuinka henkilökohtainen tuotemerkkisi voi hyötyä itse isännöidystä portfoliosta?

henkilökohtainen tuotemerkin

Uran kautta koet todennäköisesti paljon temppuja, jotka helpottavat elämääsi. Miksi et jaa niitä blogissa? Bloggaaminen henkilökohtaisena markkinointityökaluna mukana on useita etuja.

Jos kirjoitat yksilöllisiä blogiviestejä, se tarkoittaa parempaa mahdollisuutta, että ihmiset voivat lähestyä sinua orgaanisessa haussa. Orgaaninen kattavuus on ilmainen, ja se on kohderyhmän liikennettä, joka saattaa olla kiinnostunut palveluistasi.

Hakukoneille se tarkoittaa, että verkkosivustosi on luotettava. Säännöllisesti päivitettävä sisältö ja indeksoidut sivut voivat tarkoittaa sitä, että sinulla on paremmat mahdollisuudet sijoitukseen.

Kerran sinä julkaista hyödyllistä sisältöä, ihmiset linkittävät siihen, jakaa sen ja uusi liikenne eri lähteistä voi johtaa sivustoosi. Pyrkimyksesi kannattaa todella tehokkaassa muodossa, koska sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa ja rahaa työsi mainostamiseen, koska lukijasi jakavat sen sosiaalisessa mediassa. Hyvä asia on, että viesti on edelleen siellä, jotta se voi tavoittaa uusia ihmisiä myös useita päiviä julkaisemisen jälkeen (tai jopa vuosia, jos päivität sisältösi pitääksesi sen osana).

Jos et ole kovin kirjoittamassa pitkiä “miten” -viestejä usein, voit sekoittaa sen teemakohtaiseen valokuvatekstiisi, kirjoittaa lyhyitä kuvauksia kohdennetulla avainsanat. Bloggaamisen teho sinulle tarkoittaa, että luomasi sisältö auttaa kohderyhmääsi, joten sinusta tulee luotettava lähde.

Kuten mainitsimme, bloggaaminen on hyvä sijoitukselle hakukoneissa. Bloggaamisen etujen lisäksi voit optimoida itse isännöimäsi verkkosivustoa käyttämällä omia meta-otsikoita, muuttamalla pysyviä linkkejä ja niin edelleen. Google näyttää osuvampia tuloksia, joten varmista, että optimoit viestisi todella ennen julkaisemista, jotta voit lisätä mahdollisuuksiasi sijoittua paremmin tuloksiin.

Jos itse isännöit salkkuasi, voit ansaita myös ylimääräistä rahaa WordPress-blogiisi sijoittamalla mainoksia ja hallitsemalla tuloja, jotka menisivät jonkun muun taskuun.

Helpon yhteydenottolomakkeen avulla pystyt myös vastaamaan potentiaalisten asiakkaiden vaatimuksiin. Jos pystyt vastaamaan Live Chat -sovelluksella, sinulla on erinomaiset mahdollisuudet neuvotella ja luoda yhteistyötä.

Täysi hallinta verkkosivustossasi valokuvauslaajennusten avulla

Tämä voittaa kaiken. Mahdollisuus hallita, muuttaa ja mukauttaa verkkosivustoasi ilman rajoituksia on suurin etu. WordPress tarjoaa myös tonnia laajennuksia jonka avulla voit lisätä mielenkiintoisia tai ainutlaatuisia toimintoja verkkosivustollesi. Tässä on muutama, mitä voit harkita.

Picu WordPress -valokuvausgalleria

Picu WordPress -valokuvausgalleria

Picu on WordPress-valokuvaajien laajennus, joka tekee kuvanvalintaprosessista asiakkaiden kanssa paljon helpompaa. Kun valokuvaus on tehty, kuvaaja ei lataa kuvia Dropboxiin tai vastaavaan palveluun, vaan lataa kuvat kokoelmaan suoraan WordPressin sisälle omalle verkkopalvelimelleen ja lähettää sen asiakkaalle sieltä.

Sitten asiakas saa hienon sähköpostin loppupäässä linkin kokoelmaan. Galleria on erittäin intuitiivinen ja antaa asiakkaalle mahdollisuuden valita helposti kuvat, joita he haluaisivat muokata. Kun asiakas on hyväksynyt valinnan, valokuvaaja saa ilmoituksen sähköpostitse. Tiedostojen nimiluettelo voidaan sitten kopioida ja liittää Lightroomiin tai mihin tahansa muuhun valittuun kuvankäsittelyohjelmaan suodattaaksesi valitut kuvat ja aloittamalla niiden jälkikäsittely heti.

Lisäksi Picu-kokoelmat voidaan suojata myös yksilöllisellä salasanalla, joten asiakkaiden on annettava salasana nähdäksesi kuvia ja aloittamalla valinnan.

Muokattua lyhytkoodia käyttämällä on mahdollista näyttää luettelo kokoelmista missä tahansa sivustolla, esimerkiksi rakentaa ”Asiakasalue-sivu” -sivu kaikilla kokoelmilla tai yksittäiset sivut jokaiselle asiakkaalle, jolla on vastaavat kokoelmat.

Päälaajennus on vapaasti saatavana WordPress.org-sivustolta, ja sitä voidaan parantaa premium-lisäosilla, joita voi ostaa Picu.iosta..

Sinulle

Älä ihmettele enää, ja anna valokuvataiteen tehdä vaikutelman mahdollisimman monelle ihmiselle. Verkkosivun rakentaminen voi olla helppoa WordPressin avulla. Pysy kilpailun edessä ja luo oma foorumi, jolla esität työsi parhaat puolet ja parannat mahdollisuuksiasi palkata.

Onko sinulla muita vinkkejä salkun rakentamiseen verkossa? Tai ehkä kysymys? Jätä vain kommentti alle – mielellämme kuulla sinusta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map