Miksi ja kuinka parantaa WordPressin sisäistä hakua

Katsotaan tosiasiat. WordPress-sivuston hakuominaisuudet eivät ole niin hyviä kuin ne voisivat olla. Palauttamalla tulokset, joita ei ole lajiteltu niiden merkityksellisyyden mukaan, joilla ei ole mahdollisuutta etsiä ladattuja tiedostoja, tai jos ei löydy vastaavaa sisältöä, voidaan sanoa, että parantamisen varaa on.


Joten vaikka voisit odottaa tulevaa päivitystä suosikkijulkaisujärjestelmäämme selvittääksesi tämän, voit korjata ongelman myös tänään. Asentamalla yhden sopivista laajennuksista, jotka on luotu parantamaan WordPress-sivustohakutyökalua, voit lisätä tämän verkkosivustosi elementin kaivattua suorituskyvyn parannusta..

Jos et anna kävijöillesi mahdollisuutta etsiä verkkosivustosi sisältöä löytääksesi lisää etsimääsi, tai et ole tyytyväinen nykyisen sivustohakuratkaisusi suorituskykyyn, lue sitten lukeaksesi paremman ymmärrys tehokkaan sisäisen sivustohaun ominaisuuden lisäämisen verkkosivustolle eduista, joita seuraa ehdotuksia laajennuksiksi, jotka voivat auttaa sinua tekemään niin.

Edut tehokkaan sisäisen sivustohakutyökalun tarjoamisesta

Edut tehokkaan sisäisen sivustohakutyökalun tarjoamisesta

Olet ehkä päättänyt olla sisällyttämättä sivustohakutyökalua verkkosivustollesi tai et ehkä ole varma sivustosi tämän ominaisuuden päivittämisen eduista. Jos näin on, lue eteenpäin, miksi sinun tulisi keskittyä tarjoamaan lukijoillesi tehokas sivustohakutyökalu.

Lisää sivun näyttökertoja ja aikaa sivustotietoihin

Jotta vierailijat löytäisivät enemmän kiinnostavaa sisältöä verkkosivustoltasi, voit pitää heidät kauemmas. Sivun katselun ja sivustossa käytetyn ajan lisääminen jokaiselle vierailijalle on kuulemma ranking-tekijät, jotka Google ottaa huomioon päättäessään mihin sivusto luetellaan hakukoneiden tuloksissa.

Sivustollesi vietetty keskimääräinen aika kävijää kohden antaa hakukoneille hyvän osoituksen verkkosivustosi laatutasosta, ja enemmän aikaa ehdottaa laadukkaampaa sivustoa. Siksi on järkevää tehdä kaikkensa rohkaistaksesi kävijöitä pysymään pidempään liikkeellä, ja sivustohaun mahdollistaminen voi olla yksi tapa tehdä niin.

Parempi tavoitteen muuntamisaste

Tämä etu seuraa viimeisestä, sillä mitä kauemmin kävijä pysyy sivustollasi, sitä suurempi on heidän mahdollisuus kääntyä yhtä tavoitettasi vastaan.

Mitä enemmän sivuja he tarkastelevat sivustossasi, sitä enemmän toimintakehotuksia he näkevät. Jos olet kokeillut jaettua testausta useiden toimintakehotusvaihtoehtojen, mukaan lukien yksilölliset mallit ja tarjoukset, vertaamiseksi, kun kävijät etsivät ja löytävät enemmän sisältöäsi, heille tarjotaan lisää mahdollisuuksia liittyä postituslistallesi, jäsenille (suosittelemme näitä WordPress-liittymälaajennuksia) tai osta.

Käyttäjän luoma blogin kirjoittamisen ideoiden lähde

Koska Google lopetti jakamisen, mitkä avainsanat ja hakutermit ohjasivat verkkosivustosi kävijöitä hakukoneestaan, arvokasta inspiraatiolähdettä ei ole enää saatavana sinulle. Aktivoimalla verkkosivustosi sivustohaun voit kuitenkin saada pääsyn vastaavaan tietojoukkoon.

Tutkimalla avainsanoja, joita kävijät käyttävät verkkosivustosi sisällön etsimiseen, saat heti käyttäjän luoman blogin sisältöideoiden luettelon. Vaikka jotkut vierailijoiden etsimät termit vievät ne suoraan verkkosivustosi asiaankuuluvaan artikkeliin, muut avainsanat eivät ehkä.

Tämän jälkeen tämä luettelo antaa sinulle inspiraation lähteen ja tarjoaa ideoita aiheista, jotka seuraavaksi käsitellään blogissasi, ja todisteena siitä, että sillä on markkinoita. Monet alla olevista hakulaajennuksista antavat sinulle pääsyn näihin tietoihin, mikä antaa sinulle uuden syyn päivittää verkkosivustosi sisäisen sivuston hakuominaisuutta..

Jos yrität koskaan taata keksintöideoitasi blogiisi, silloin tämä etu voi olla useita syitä sallia sivustosihaku verkkosivustollasi.

Parannettu käyttökokemus

Viimeiseksi, verkkosivustosi sivuston haun mahdollistaminen voi parantaa yleistä käyttökokemusta. Paitsi tehokas sivustohakutyökalu tuottaa osuvampia tuloksia, mutta tämän ominaisuuden lisääminen sivustoosi voi auttaa houkuttelemaan enemmän kävijöiden segmenttiin, joka haluaa etsiä, sen sijaan, että se olisi vuorovaikutuksessa navigointivalikkojen kanssa..

Ilmaiset ja premium-WordPress-sivustohakulaajennukset

Nyt kun tiedät miksi sinun pitäisi ajatella WordPress-verkkosivustosi hakuominaisuuksien päivittämistä, on aika tarkastella, miten voit tehdä niin. Onneksi on olemassa kourallinen ilmaisia ​​ja kaupallisia laajennuksia, joita voit kääntää WordPress-sivustosihaun tehostamiseksi.

Relevanssi

Relevanssi

Relevanssi on saatavana sekä ilmaisina että kaupallisina versioina, jolloin sinulla on mahdollisuus kokeilla parannettua hakua WordPress-sivustossasi kuluttamatta penniäkään. Kun laajennus on aktiivinen sivustossasi, kävijöilläsi on sitten helpompi löytää etsimäsi – tai ainakin tietäen, että he ovat tehneet kaiken voitavansa jäljittääkseen etsimäänsä sisältöä..

Joitakin tämän hakulaajennuksen ominaisuuksia ovat: hakutulokset lajiteltu ajankohtaisuuden eikä päivämäärän perusteella, sumea haku, asiakirjahaku, lausehaku ja mahdollisuus etsiä kommentteja. Ja jos päätät päivittää premium-versioon Relevanssista, voit alkaa käyttää ominaisuuksia, kuten: käyttäjäprofiilien hakua, hakuehdotuksia ja sisällön painotusta vaikuttamaan hakutuloksiin.

Etsi kaikesta

Etsi kaikesta

Etsi kaikesta on toinen ilmainen vaihtoehto. Minun on kuitenkin tunnustettava, että se on vaihtoehto, jota en ole käyttänyt laajasti. Vaikka sillä on yli 80 000 aktiivista asennusta ja 4,3 viidestä tähteä, se on ehdottomasti mainitsemisen arvoinen.

Kun Etsi kaikkea on asennettu sivustoosi, kävijät voivat etsiä kirjaimellisesti kaikkea. Viestien ja sivujen lisäksi tämä sisältää: otteet, liitteet, kommentit, tunnisteet ja mukautetut kentät. Laajennuksen asetuksista huolimatta voit kuitenkin helposti poistaa kohteita tuloksista ja määrittää tarkalleen, kuinka se toimii sivustossasi..

SearchWP

SearchWP

SearchWP on vain premium-vaihtoehto. Jos olet kuitenkin tosissaan parantamassa WordPress-sivuston hakuominaisuuksia ja saanut kaikki siihen liittyvät palkkiot, sinun kannattaa ehdottomasti harkita tätä laajennusta. Olen käyttänyt sitä jo jonkin aikaa blogissani, ja siitä huolimatta, että sen vastaanottama liikenne on melko vähäistä, hakutilastot osoittavat, että se on auttanut kävijöitäni etsimään sisältöä etsiessään.

Kun olet asentanut SearchWP sivustollesi, laajennus on valmis käytettäväksi heti laatikosta. Se sisältää kuitenkin joitain melko yksityiskohtaisia ​​asetuksia, joiden avulla voit määrittää, miten se toimii. Tähän sisältyy: postituspainotuksen asettaminen, indeksoitavan sisällön valitseminen ja paljon muuta.

Laajennus sisältää myös reaaliaikaisen hakuominaisuuden, mikä helpottaa kävijöiden tekemistä hauilla, jotka todennäköisemmin palauttavat etsimänsä tulokset. SearchWP: llä on kyky indeksoida kaikki sivustoosi kuuluvat PDF-tiedostot, joten se on loistava työkalu, jonka avulla kävijät voivat etsiä kaikkea mitä on tarjolla.

johtopäätös

Vaikka haluat selata mieluummin valikoituja valikoita, totuus on, että jotkut vierailijoista mieluummin etsivät sivustoasi ja haluavat pääsyn nyt etsimäänsä sisältöön. Sukupolvelle, jolla on välitön pääsy sisältöön, jota tarjoavat hakukoneet, kuten Google, jos WordPress-verkkosivustoosi ei ole lisätty tehokasta hakutyökalua, sivustosi saattaa näyttää vanhentuneelta ja ei-käyttäjäystävälliseltä.

Onneksi voit valita tämän ominaisuuden verkkosivustollesi helposti valitsemalla yhden WordPressille saatavissa olevista ilmaisista tai premium-hakulaajennuksista.. Mitä ajattelet sivustosihaussa? Pitäisikö kaikilla verkkosivustoilla olla toimiva hakutyökalu? Ole hyvä ja jaa ehdotuksesi alla oleviin kommentteihin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map