Markkinoi WooCommerce-kauppaasi Google Merchant Center -palvelun avulla

Markkinoi WooCommerce-myymälääsi Google Merchant Center -palvelun avulla

Jokainen verkkokaupan omistaja etsii innovatiivisia tapoja markkinoida tuotteitaan. Yksi digitaalitilassa markkinoinnin suosituimmista kanavista on Google Shopping -mainokset. Kuvalliset tuotemainoksesi näkyvät, kun käyttäjä tekee haun asiaankuuluvalla kyselyllä Googlessa. Koska Google-ostosmainokset ovat visuaalisesti houkuttelevia ja tarjoavat päivitettyä tietoa, ne parantavat myös tuloksia huomattavasti. Yksi olennaisista näkökohdista markkinoinnissa Google Shopping -mainosten kautta on tuotesyötteen luominen Google Merchant Centerille. Tässä artikkelissa keskustellaan WooCommerce-kaupan markkinoinnin perusteista Google Merchant Centerin kanssa.


Mikä on Google Merchant Center?

Google-kauppiaskeskus

Google-kauppiaskeskus on Googlen tarjoama alusta, jonka avulla verkkokaupan omistajat voivat ladata ja ylläpitää tuotetietojaan. Se tarjoaa myös vaihtoehtoja linkittää tuotetiedot muihin Google-palveluihin, kuten Google Ads. Google-kauppiaskeskuksella voit hallita markkinointitoimesi paremmin Google-palveluiden avulla.

Google-kauppiaskeskuksen edut

Google Merchant Center -tilin luominen tarjoaa useita etuja verkkokauppojen omistajille. On tärkeää ymmärtää nämä edut, jotta voit hyödyntää niitä täysimääräisesti.

Auttaa tarjoamaan tuotteitasi saatavana Google Shopping -mainoksiin

Yksi ilmeisimmistä eduista tuotettaessa Google Merchant Center -syöttettä on, että pystyt asettamaan tuotteesi saataville Google Shopping -mainoksiin. Nämä mainokset eroavat Googlen tekstimainoksista, joiden mukaan sinun on valittava tuotteillesi avainsanajoukko. Jotta voit näyttää tuotteitasi ostosmainoksissa, sinun on luotava tuotteillesi syöte määritettyyn muotoon ja lähetä se Google Merchant Centeriin. Sitten voit yhdistää Kauppiaskeskustilisi Google-mainoksiin ja asettaa sopivat hintatarjoukset. Hakukyselyn ja syötteesi asianmukaisuuden perusteella Google näyttää tuotemainoksesi käyttäjille. Tämä parantaa huomattavasti myymäläsi ja tuotteidesi näkyvyyttä ja auttaa sinua hankkimaan uusia asiakkaita.

Integrointi muihin Google-palveluihin

Google Merchant Center toimii täydellisenä alustana, jonka avulla voit asettaa tuotetietosi muiden Google-palveluiden, kuten Google Ads, saataville. Voit myös saada erityisiä oivalluksia Google Analyticsista luodaksesi parempia markkinointistrategioita.

Linkitä tuotearvostelut

Google-kauppiaskeskuksen tuotesyötte mahdollistaa rikkaan tiedon, mukaan lukien tuotearvostelut, jotta käyttäjät saavat paremman tiedon näkemistään tuotemainoksista. Mahdollisuus nähdä helposti tuotearviointitiedot voi auttaa käyttäjiä tekemään ostopäätöksiä. Voit myös kerätä säännöllistä palautetta asiakkailta tekemällä tarkistusprosessin automatisoiduksi.

Auttaa paikallisten tuotteiden esittelyssä

Joskus, kun sinulla on fyysinen sijainti myymälöllesi, voit jopa luoda erityisen tuotesyötteen Google Local Inventory -mainoksille. Tällä on potentiaalia markkinoida tuotteita, jotka ovat saatavissa vain myymälöissä.

Ostokset

Yhdysvalloissa ja Ranskassa käyttäjät voivat tehdä ostoksia suoraan Googlelta tiettyjen laitteiden avulla. Voit lähettää Merchant Center -syötteesi Shopping-toimintoihin, jos se on kaupan kannalta merkityksellinen.

Tarjoukset ja uudelleenmarkkinointi

Voit näyttää tuotteisiisi liittyviä tarjouksia ja tarjouksia paremman muuntoprosentin takaamiseksi. Google-kauppiaskeskus tarjoaa vaihtoehdon nimeltä Kauppiaan tarjoukset, jotta voit näyttää tuotteillesi käytettävissä olevat alennukset. Löydät myös Googlen asiaankuuluvia uudelleenmarkkinointistrategioita, jotka ovat erittäin hyödyllisiä tulosten ja asiakasuskollisuuden parantamiseksi.

Kuinka linkittää WooCommerce-myymälätuotteesi Google Merchant Centeriin?

Kuten edellä mainittiin, Google-ostosmainokset eivät toimi tiettyjen kohdistettujen avainsanojen perusteella. Sen sijaan Google näyttää tuotteesi, kun he saavat asiaankuuluvia kyselyitä. Siksi sinun on varmistettava, että tuotesyöttesi ovat osuvia ja ajan tasalla. Googlella on erittäin tiukat ohjeet siitä, miten tuotetiedot tulisi järjestää syötteessä. Tällä varmistetaan, että Google ymmärtää tuotteesi hyvin, jotta ne voidaan näyttää, kun he saavat osuvia hakulausekkeita.

Joten yksi kaupan markkinoinnin ensimmäisistä vaiheista Google Merchant Centerin avulla on tuotesyötteen luominen. Voit luoda sen manuaalisesti käyttämällä Google Sheets -mallia, jonka löydät Merchant Center -tilistäsi. Voit vaihtoehtoisesti luoda työkalun avulla tarkan syötteen vaaditussa tiedostomuodossa ja ladata sen sitten.

WooCommerce Google -syötteen laajennukset

On työkaluja, jotka auttavat sinua tuottamaan tuotteillesi tarkan tuotesyötteen halutussa tiedostomuodossa. Jos käytät WooCommerce-alustaa verkkokaupassasi, on olemassa useita laajennuksia, joiden avulla voit luoda ja päivittää säännöllisesti tuotesyötettä Merchant Center -tiliisi..

1. ELEX Google -syötteiden laajennus

ELEX Google -syötteen laajennus

Tämän laajennuksen avulla voit lähettää Google-tuotesyötteen Kauppiaskeskuksen tiliisi. Laajennus tarjoaa mahdollisuuden kartoittaa Google-luokkia ja tuoteominaisuuksia vastaavilla luokilla ja määritteillä WooCommerce-kaupassa. Voit jopa asettaa sääntöjä ja ehtoja attribuuttien kartoitukseen tätä pluginia käytettäessä. Se auttaa myös asettamaan päivitysaikataulut tuotesyötteellesi, jotta myymälässäsi tapahtuvat muutokset heijastuvat myös tuotesyötteeseen.

ELEX Google -syötte

Tässä on lyhyt katsaus ELEX Google Product Feed -laajennuksen ominaisuuksiin:

 • Luo yksi tai useampi tuotesyöte XML-, TSV- tai CSV-muodossa, jonka voit lähettää Google Merchant Center -tiliisi.
 • Luo päivittäin, viikoittain tai kuukausittain päivitysaikatauluja, joiden avulla voit varmistaa, että tuotesyötesi synkronoidaan myymälätietojesi kanssa.
 • Sisällytä tuotevariaatiot syötteeseesi, jotta käyttäjät voivat löytää tuotteitasi, kun he käyttävät hakukyselyjä näiden ominaisuusarvojen kanssa.
 • Karttaa WooCommerce-kauppakategoriat Google-luokkien avulla.
 • Lisää ylimääräisiä tuoteominaisuuskenttiä, jotta tuotesyöttösi olisi rikkaampaa.
 • Sulje tuotteet valikoivasti rehusta.
 • Hallitse useita tuotesyötteitä helposti poistamalla tai lataamalla helppoja vaihtoehtoja.
 • Luotettava tukitiimi.

Jos et halua sisällyttää muuttuvia tuotteita syötteeseesi, voit kokeilla ilmainen versio ELEX Google Product Feed -laajennuksesta.

2. WooCommerce Google -syötte

WooCommerce Google -syötte

Tämä laajennus auttaa sinua luomaan ja päivittämään tuotesyöttöä Google Merchant Centeriin WooCommerce-kaupasta. Google-tuotesyötteen lisäksi voit luoda tämän laajennuksen myös syötteen Bingille ja Google-tuotearvosteluille. Se tukee yli 50 ominaisuuskenttää ja varmistaa, että tuotteesi tarjoavat runsaasti tietoa Googlelle. Voit luoda mukautettuja lisäkenttiä vaatimuksiesi mukaan. Laajennus on yhteensopiva useiden suosittujen laajennusten, kuten Tuotepaketit, Tuotemerkit, Composite-tuotteet jne. Kanssa.

WooCommerce Google -syötte

Tämän laajennuksen ominaisuuksia ovat:

 • Luo reaaliaikaisia ​​tuotesyötteitä uusimpien tuotetietojen toimittamiseksi Google Merchant Centerille.
 • Helppo kartoitusvaihtoehto yhdistää WooCommerce-tuotetiedot Googlen vaadittaviin kenttiin.
 • Luo mukautettuja kenttiä Googlen edellyttämien lisätietojen sieppaamiseksi, joita ei ole oletusarvoisesti saatavilla WooCommerce-palvelussa.
 • Tukee joukkotuontia WooCommerce-tuojalla.
 • Joustava mukauttamiseen WordPress-suodattimien ja toimintojen avulla.
 • Laaja dokumentaatio.

3. WooCommerce Google Feed Manager

WooCommerce Google Feed Manager

Jos haluat luoda Google-tuotesyötteen, jossa on vähemmän kuin 100 tuotetta, tämä ilmainen tuote voi olla loistava vaihtoehto sinulle. Laajennus luo tuotesyötteen automaattisesti sisällyttämällä kaikki kentät, jotka Google on tehnyt pakollisiksi. Lisäksi voit muokata syötettä yrityksesi tai sijaintisi erityisvaatimusten mukaisesti. Plugin on melko helppo asentaa ja asentaa, jotta jopa uudet WordPress-käyttäjät voivat työskennellä sen kanssa. Lisäksi se auttaa sinua optimoimaan syötteen niin, että tuotteesi saavat paremman näkyvyyden Google Shopping -mainosten kautta. Lisäksi se varmistaa, että syöte päivitetään reaaliajassa, kun tuotetietoihisi tehdään muutoksia.

WP Pro Google -syötte

premium-versio Google Feed Manager -laajennuksesta sopii myymälääsi, jos sinulla on suuri määrä tuotteita.

Ilmainen laajennus sisältää ominaisuuksia seuraaville:

 • Karttaa WooCommerce-tuoteluokat helposti Google-luokkien avulla mallien avulla.
 • Optimoi rehu tekemällä asianmukaisia ​​parannuksia rehun rikkaudeksi.
 • Päivitä syötteesi automaattisesti määrittämällä päivitysaikataulut.
 • Edistyneet suodattimet, joiden avulla tietyt tuotteet voidaan valikoivasti sulkea luomasi syötteestä.
 • Yksinkertainen asennusprosessi ja luotettava tuki.

Saa tuotteidesi paremman näkyvyyden Google Merchant Centerin kautta

Kuten olemme keskustelleet, Google Merchant Center tarjoaa loistavan alustan varmistaaksesi, että tuotteesi saavuttavat enemmän asiakkaita ja markkinoita. Se auttaa sinua integroitumaan muihin Google-palveluihin, kuten Google Ads ja Google Analytics. Yksi olennaisista vaiheista tuotteidesi saamiseksi Google Shopping -mainoksiin on tarkan Google-tuotesyötteen luominen.

Kun sinulla on WooCommerce-kauppa, jossa on suuri määrä tuotteita, voit käyttää yhtä yllä mainituista laajennuksista tuotesyötteen luomiseen automaattisesti. Nämä laajennukset auttavat sinua varmistamaan, että syöte päivitetään säännöllisin väliajoin kaupan ja syötteen välisten ristiriitojen välttämiseksi. Toivottavasti WooCommerce-kaupan markkinoinnin perusteet Google-kauppiaskeskuksen avulla ovat selvät tässä artikkelissa. Jätä kommentti, jos sinulla on kysyttävää.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map