Mahtavia käyttökohteita tehokkaisiin WordPress-liukusäätimen laajennuksiin

Mahtavia käyttökohteita tehokkaisiin WordPress-liukusäätimen laajennuksiin

On monia elementtejä, jotka voit sisällyttää verkkosivustoosi parantaaksesi käyttäjien sitoutumista ja parantaaksesi sisällön toimittamista. Usein huomiotta jätetty elementti – liukusäädin – voi kuitenkin olla suurin vaikutus suunnitteluun ja toiminnallisuuteen.


Liukusäätimet ovat kannettavia diaesityksiä, jotka voivat suorittaa monia tehtäviä (esimerkiksi näyttää valokuvaussalkun tai esitellä yrityksen suosituksia). Oikein käytettynä voit luoda kiehtovan ja vuorovaikutteisen kokemuksen verkkosivustosi kävijöille.

Tässä viestissä keskustellaan siitä, mikä liukusäädin on ja miksi sinun pitäisi käyttää sitä. Osoitamme sitten sinulle, kuinka valita paras WordPress-liukusäädin tarpeitasi varten, sekä neljä mahtavaa tapaa käyttää sitä sivustossasi. Aloitetaan!

Mikä liukusäädin on (ja miksi sinun pitäisi käyttää sitä verkkosivustollasi)

WordPress-teema yhteensä (matkablogin esittely)

Diaesityksiä käytetään useilla verkkosivustoilla monin tavoin – mukaan lukien Total Travel -blogin esittelyssä, jossa liukusäädintä käytetään artikkeleiden esittelyyn..

Liukusäädin on vuorovaikutteinen diaesitys, jota käytetään verkkosivustoilla moniin tehtäviin. Vaikka ne ovat yleensä mediapainoisia, et rajoitu vain pyöräilemään useita kuvia tai videoita. Lisäksi liukusäätimien käytöllä on useita etuja. Esimerkiksi he voivat:

 • Hajottaa verkkosivustosi sisältö.
 • Houkuttele verkkosivustosi kävijöitä.
 • Voit toimittaa tietoja helposti, sulavasti.

Lyhyesti sanottuna liukusäätimen päätehtävänä on parantaa tapaa, jolla kävijät toimivat sisällön kanssa. Tämä pätee riippumatta siitä, onko sisältö visuaalista (kuten kuvien ja videoiden kanssa) vai ei (mukaan lukien kirjoitettu sisältö, kuten suosittelut).

Kuinka valita paras WordPress-liukusäädin tarpeitasi varten

Liukusäätimiä ei kaikista tehdä tasa-arvoisiksi, joten on tärkeää päättää, kumpi sopii tarpeitasi parhaiten. Jokaisella on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa, jotka tekevät siitä sopivan erilaisiin tarkoituksiin. Joitakin suosituimpia liukusäätimen ominaisuuksia ovat:

 • Koko leveyden diaesityksen tuki.
 • Vedä ja pudota diojen uudelleenjärjestys.
 • Sisäänrakennetut widgetit ja lyhytkoodit.
 • Kokoonpanoasetukset (kuten siirtymä- ja nopeustehosteet).
 • Multimediatuki (mukaan lukien videot, GIF-tiedostot, HTML ja muut).

Tarkat ominaisuudet vaihtelevat liukusäätimellä. Esimerkiksi Slider Revolution (joka alkaa hinnasta 25 dollaria) tunnetaan diasta diaan siirtymisistä ja lisäosien lisäyksistä. Tämä tekee siitä hyvän valinnan erittäin luoville kuvaesityksille. Lisäksi siihen on liitetty monia premium-WordPress-teemoja, mukaan lukien Total. Meta-liukusäädin (ilmainen ja premium) on suosittu älykkään kuvan rajaamisen ja mahdollisuuden upottaa Youtube-videoita dioiksi.

Smart Slider 3 (myös ilmaiset ja maksetut suunnitelmat) sisältää myös monia yllämainituista ominaisuuksista sekä huippuluokan tukea ja yli 100 esiasennettua dioa:

Smart Slider 3 -liukusäätimen esimerkkisivu

Huomaat, että useimmat liukusäätimet tarjoavat runsaasti joustavuutta ja voimaa, vaikka oikea vaihtoehto riippuu tarpeistasi ja odotetusta käytöstä. Katsotaanpa tätä silmällä pitäen joitain ainutlaatuisista tilanteista, joille liukusäädin saattaa olla ihanteellinen.

4 mahtavaa käyttöä tehokkaaseen liukusäätimeen

Jotta saisit inspiraatiota, tässä osiossa on neljä mahtavaa käyttöä tehokkaalle liukusäätimelle. Annamme sinulle myös hyödyllisiä neuvoja kunkin menetelmän optimaalisesta toteuttamisesta. Sukellaan sisään!

1. Näytä visuaaliset elementit kuvan liukusäätimellä

Olen esimerkki kuvan liukusäätimestä

Kuvasäädin on mahdollisuus jakaa upeita kuvia.

Kuten nimestä voi päätellä, kuvan liukusäätimellä näytetään kokoelma valokuvia. Nämä liukusäätimet ovat upeita visuaalisten elementtien, kuten portfolion tai matka-albumin, näyttämiseen helposti. Vaikka kuvan liukusäätimet ovat yksinkertainen tapa näyttää visuaalisia elementtejä, varmista, että käytät niitä hyvin:

 • Käytä vain korkearesoluutioisia kuvia. Yksinkertaisesti sanottuna, mitä suurempi kuvien resoluutio on, sitä parempi käsitys on laadusta. Tätä silmällä pitäen voit löytää verkosta monia ilmaisia ​​arkistokuvia.
 • Optimoi kuvat. Ilmaisilla työkaluilla kuten TinyPNG, voit varmistaa, että sivusi latautuvat nopeasti ja kuvasi vievät vähän tilaa palvelimellasi, kaikki vaikuttamatta laatuun. Voit käyttää tätä kuvan optimointiopasta myös kuvien parantamiseen.

Saatat ajatella kuvan liukusäätimiä tylsää ja liikaa käytettyä sovellusta. Laadukkaiden, kauniiden kuvien käyttö kuitenkin viehättää lukijoita ja vahvistaa kokemusta, joka heillä on verkkosivustollasi.

2. Esittele asiakkaiden suosituksia karuselli-liukusäätimellä

Olen esimerkki karuselliliukusäätimestä

Karuselli-liukusäädin mahdollistaa suositusten ja muiden sisältöosien saumattoman sisällyttämisen.

Karusellin liukusäädin toimii silmukalla. Koska suosittelut ovat yleensä lyhyitä, karuselli-liukusäädin tarjoaa parhaan tavan toimittaa nämä katkelmat sisällöstä verkkosivustosi kävijöille. Voit kuitenkin tehdä tämän tehokkaimmin suorittamalla seuraavat vinkit:

 • Käytä manuaalista karusellia. Kaikki eivät lue yhtä nopeasti. Sellaisena on parasta antaa vierailijoille päättää milloin siirtyä seuraavaan suositukseen liukusäätimessä.
 • Sisällytä näkyvät painikkeet. Tämän avulla lukijoiden on helppo liikkua suositusten välillä.

Parasta karuselli- liukusäätimessä on, että se tarjoaa käsityksen määrästä. Kun työskentelet rakentaessasi suosituksia yrityksellesi, voit silti ylpeänä näyttää ne, jotka sinulla on, vaikuttamatta haitallisesti sosiaaliseen todisteeseesi..

3. Esitä paras työsi salkun liukusäätimellä

Olen esimerkki salkun liukusäätimestä

Voit käyttää salkun liukusäädintä valokuvaukseen, videokuvaukseen tai jopa muuhun kuin visuaaliseen sisältöön.

Lyhyesti sanottuna salkun liukusäädin on sellainen, jonka avulla voit esitellä työsi. Se on suunniteltu esittämään erilaisia ​​mediaelementtejä, minkä vuoksi se on ihanteellinen palveluidesi eri näkökohtien korostamiseen. Tietysti tärkeimpänä huolenaiheena pitäisi olla vain parhaimman työn näyttäminen. On kuitenkin yksi toinen vinkki, joka kannattaa harkita:

 • Sisällytä linkit muuhun kuin visuaaliseen sisältöön. Kaikki portfolion osat eivät ole visuaalisia (varsinkin jos olet kirjailija tai bloggaaja). Voit kuitenkin silti käyttää visuaalisia elementtejä (kuten työsi kuvakaappauksia) liukusäätimessä ja sisällyttää linkkejä todelliseen projektiin. Tämä lisää sivustosi interaktiivisuutta.

Portfolio-liukusäätimen käyttäminen tarkoittaa, että työlle, jota voit jakaa vierailijoille, ei ole mitään rajoituksia. Tämä on hieno yrityksellesi – varsinkin jos mediasi on monipuolinen – ja lisää myös ainutlaatuisen tunnelman sivustoosi.

4. Luo interaktiivinen sisältö Parallax-liukusäätimellä

Olen esimerkki parallaksiliukusäätimestä

Luo kävijöille houkutteleva kokemus parallaksin liukusäätimien avulla.

Rinnakkaisvaikutus on sellainen, jossa taustakuva näennäisesti liikkuu 3D-muodossa. Tämän efektin avulla voit tarjota syvyyden muuten staattiselle verkkosivustolle ja luoda vuorovaikutteista ja kiinnostavaa sisältöä. Lisäksi se kiinnittää kävijöiden huomioita, joten se auttaa heitä kiinnostamaan. Jos haluat luoda vuorovaikutteisimman kokemuksen vierailijoillesi, pidä mielessä seuraavat vinkit:

 • Valitse tyyli. Näitä ovat liukusäädin, vieritys, hiiri ja 3D. Jokaisella on vaikutusta liukusäätimen lataamiseen ja näyttöön, joten oikeanlainen pitäminen on tärkeää.
 • Valitse kuva huolellisesti. Kuvat, joissa on negatiivinen tila, ovat ihanteellisia välinpään välttämiseksi, samoin kuin pienillä näytöillä hyvin mitoittavat kuvat.

Tietysti et halua, että verkkosivusi olisi kärsivällinen kävijöille. Tämä tarkoittaa parallaksiliukusäätimien käytön rajoittamista ja ihannetapauksessa tarttumista yhteen esiintymään sivua kohden.


Vaikka liukusäätimillä on kriitikkoja, ei ole epäilystäkään siitä, että ne ovat ihanteellisia useille eri sovelluksille. Lisäyksellä monimutkaisia ​​tehosteita (kuten rinnastettavuus rullausta) ja näennäisesti loputon joukko sovelluksia (kuten oman työn tai yrityksen suositusten näyttäminen) liukusäätimen käyttö voi parantaa verkkosivustosi toiminnallisuutta huomattavasti.

Onko sinulla kysyttävää sivustosi parhaan WordPress-liukusäätimen valitsemisesta? Mitä etsit WordPress-liukusäätimestä? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map