Kuvitteellisia tapoja lisätä karttoja WordPressiin

Kuvitteellisia tapoja lisätä karttoja WordPressiin

Suurin osa meistä ajattelee karttoja yksinkertaisesti apuna päästäkseen pisteestä A pisteeseen B. Tai esimerkiksi asiaksi, johon meidän oli kiinnitettävä huomiota maantieteellisessä luokassa ja unohdettava ikuisesti sen jälkeen. Mutta web-suunnittelijoille kartat voivat tarkoittaa paljon enemmän. Suunnittelijat voivat lisätä karttoja WordPressiin monilla mielikuvituksellisilla tavoilla tehdä silmiinpistäviä verkkosivustoja.


Kartat ovat ylittäneet maantieteellisen luokan tylsistä piirustuksista osaksi hauskoja ja interaktiivisia apuvälineitä. Karttoja voi hakea, lajitella ja suodattaa. Maantieteellinen sijainti, katunäkymät, työkaluvihjeet, ponnahdusikkunat, reittiohjeet ja klusterimerkinnät auttavat lisäämään ominaisuuksia verkkosivustollesi..

Google Mapsia käytetään laajasti verkossa ja se itsessään on täynnä ominaisuuksia. Silti sen sijaan, että lataat Google Mapsin ja lisäät sen verkkosivustollesi, voit mukauttaa sitä kävijöillesi hyödyksi. On olemassa ulkoisia resursseja, kuten Snazzy Maps johon voit kääntyä karttojen muotoilussa. Voit käyttää myös mitä tahansa haluamaasi karttaa.

WordPress-verkkosivustoille on saatavana monia laajennuksia, jotka lisäävät arvoa Google Mapsiin. Joihinkin niistä viitataan tässä artikkelissa osoittaakseen, miten kartat voivat lisätä arvoa verkkosivustollesi. Jos haluat tietää enemmän yksittäisistä laajennuksista, tutustu edelliseen viestiin, joka käsittelee WordPressin parhaita kartoituslaajennuksia.

Tässä esitellään joitain ideoita, joita voit käyttää. Mikään heistä ei ole todellisia pelinvaihtajia – ne ovat yksinkertaisesti erilaisia ​​tapoja näyttää tietoja. Mutta kun verkkosivusto hyväksyy ne, he voivat saavuttaa suosion käyttäjien kanssa ja ehkä jopa lisätä tuloksia hiukan. Katsotaanpa joitain tapoja, joilla voit olla innovatiivinen verkkosivustosi karttojen kanssa!

1. Lisää kartta etusivullesi

Tee karttoja verkkosivustosi ytimeen ja järjestä kaikki verkkosivustoosi liittyvät tiedot sen ympärille. Kansainväliset yritykset, hyväntekeväisyysjärjestöt, palvelinverkko, melkein kuka tahansa, jolla on maailmanlaajuinen läsnäolo tai jolla on intressejä ympäri maailmaa, voi käyttää tätä lähestymistapaa.

Esitä jokaisessa paikassa kyseisen keskuksen ja sen takana olevan joukkueen saavutukset. Erityiset vinkit tai tärkeät tiedot voidaan tuoda esiin mukana olevissa legendeissa.

NGO-apu-kartalla

Kuvassa näet aktiviteetit ja edistymisen Kansalaisjärjestöjen tukikartta näytetään kotisivulla karttamuodossa. NGO Aid Map on InterActionin aloite, joka on Washingtonissa sijaitsevien valtiosta riippumattomien järjestöjen liitto. Organisaation kaikkiin hankkeisiin liittyvät tiedot ovat saatavissa napsauttamalla merkkejä kartalla..

Yhden kuvan avulla saavutat kaksi tarkoitusta – huijata toisaalta asuisi maailmanlaajuisesti ja toisaalta auttaa käyttäjiä ymmärtämään organisaation globaalin luonteen..

MapSVG Interactive Vector, Google & Image Maps

MapSVG-laajennus: Luo interaktiivisia karttoja WordPressiin

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos haluat lisätä karttoja WordPressiin kotisivullesi, todellakin kaikki kartoituslaajennukset toimivat. Pidämme MapSVG: stä, koska se tarjoaa paljon mahtavia vaihtoehtoja, jotka on pakattu yhdeksi tehokkaaksi laajennukseksi (opi lisää arvosteluamme). Vedä Google-karttoja, räätälöi värejä, lisää suodattimia, lisää kuvakarttoja ja paljon muuta. Plus-karttoja on helppo lisätä etusivullesi yksinkertaisella MapSVG-lyhytkoodilla.

WP Google Maps ilmainen WordPress -laajennus

Parhaat kartoituslaajennukset: WP Google Maps

Etsitkö ilmaista vaihtoehtoa mahtavaan karttaan? Kokeile WP Google Mapsia (johon tällä hetkellä luottaa 400 000+ käyttäjää) tarjoaa helppoja vaihtoehtoja oman Google Mapsin luomiseen mukautetulla teemalla, merkinnöillä, koko näytön vaihtoehdolla, määritellyllä koossa (leveys, korkeus, zoom), reiteillä, monikulmioilla ja muulla. Kun olet valmis, on helppo asettaa WP Google Map millä tahansa sivulla mukana olevalla widgetillä tai lyhytkoodilla.

2. Näytä matkat verkkosivustossasi tai blogissa

Matkailuverkkosivustot ja -blogit eivät voi tehdä ilman karttoja. Käytä karttoja innovatiivisilla tavoilla viedäksesi kävijöitä virtuaalikierrokseen sivustoilla auttaakseen heitä päättämään matkasta. Tai houkuttele heidät matkalle piirtämällä paikallisia nähtävyyksiä tietopakattujen legendojen avulla. Jaa tietoja suosikki paikoista tai paikoista. Kenties Lontoon passi, Lontoon kiertoajelu, voi inspiroida sinua.

London-turisti-nähtävyyksiä

Matkan aikana turisti / matkablogija voi käyttää karttaa lisätäksesi kuvia käyntikohteisiin. Yhdistämällä kuvat tiettyihin paikkoihin on helppo jakaa matka ystävien ja perheen kanssa. He voivat napsauttaa merkintää, jotta ne näyttävät kyseisessä paikassa otetut kuvat.

Voit myös lisätä valokuvia päivämäärän mukaan, jotta pysyt aikajärjestyksessä seuraamalla matkasi – sellainen missä olin, missä olen ennätys.

Matkabloggerit voivat merkitä viestit paikkatietoihin, ja viestit voidaan piirtää kuljettavan reitin varrella. Tämä toimii fantastisena matkapäiväkirjana matkalle. Säännölliset viestit blogissa voivat pitää seuraajat ajan tasalla seikkailujesi etenemisestä. Tämä on vain yksi monista vinkistä luoda hämmästyttävä matkablogi. Mutta jos etsit hyvää laajennusta, jolla on kuvatappeja, etsi numeroa 1 – MapSVG ja WP Google Maps ovat molemmat fantastisia vaihtoehtoja.

3. Tallenna hakemisto

Jos sinulla on useita myymälöitä eri puolilla maata tai maailmaa, voit määrittää ne kartalla merkinnällä ja käyttää sitä myymäläosoittimena. Lisää yksityiskohtia jokaisesta sijainnista työkaluvihjeessä tai ponnahdusikkunassa, salli suodatus luokkien, hintojen tai etäisyyden perusteella ja auta asiakkaita löytämään tarvitsemansa myymälä.

Jos laajennus sallii klusterien lisäämisen paikkoihin, joissa merkinnät ovat tiheitä, se osoittaa katsojalle, että hänellä on valikoima myymälöitä, jotka hänellä on käytettävissä kyseisessä paikassa.

levis-store-paikannin

Yllä oleva kuva on Levin kauppapaikka. Käyttäjää lähinnä oleva kauppa löytyy suodattimilla.

Super Store Finder for WordPress

Super Store Finder

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Yksi tämän kategorian parhaista kartoituslaajennuksista on varmasti WordPressin Super Store Finder. Kartat ovat reagoivia ja helpottavat asiakkaiden löytämistä lähistöstäsi. Järjestelmänvalvojan ominaisuuksien avulla on helppo hallita myymäläpaikkoja, ilmoituksia ja asetuksia. Ja karttojen rakentaminen on helppoa mukana toimitetulla vedä ja pudota -editorilla ja intuitiivisilla mukautusvaihtoehdoilla.

WP-kauppapaikan ilmainen WordPress-laajennus

Store Locator Plus ilmainen WordPress-laajennus

WP Store Locator sisältää mukautusasetukset, sädesuodattimet ja yhteensopivuuden suosittujen käännöslaajennusten kanssa, jotta kartat sopisivat sijaintiisi. Etsitkö lisää vaihtoehtoja? Katso luettelo parhaista myymälän paikannuslisäosista, niin saat kattava luettelon suosituimmista kartoituslisäosistamme tällä kapealla.

4. Paikanna pysäköintialueet

Jos asuu kiireisellä paikalla, jossa liikenne on hullua ja pysäköintitilaa on vaikea löytää, kokeile käyttää verkkosivustoosi karttoja, jotta käyttäjät löytävät pysäköintipaikat helpommin. Jos suunnittelet matkaa Disneyland, alla olevan kartan pitäisi auttaa sinua löytämään pysäköintitilaa helposti.

pysäköinti-at-Disneyland

Lisää tämä ominaisuus yhteystietosivullesi ja lue käytettävissä olevat pysäköintimahdollisuudet sijaintisi ympärillä. Vähittäiskaupan, suuren sairaalan, viihdekeskuksen, kuljetusosaston tai yliopiston kohdalla tämän ominaisuuden lisääminen olisi todella harkittu kosketus. Jos kaupassa on varattu parkkipaikka lähellä, se voidaan korostaa myös kartalla.

Löysin WordPress-arkistosta yhden lisäosan – Parkopedia-laajennuksen, joka voi auttaa sinua tässä, vaikka sitä ei ole päivitetty muutama vuosi, joten en todista sen toimivuutta. Sen sijaan saattaa olla parempi käyttää yleisempiä laajennuksia, kuten Mapplic.

Mapplic Custom Interactive Map WordPress -laajennus

Muokattu interaktiivinen Kartta WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Voit käyttää Mapplicia rakentamaan kartan mille tahansa – kaupungin opas, paikalliset koulut ja jopa parkkipaikat tai ostoskeskukset. Valitse 15 sisäänrakennetusta maantieteellisestä kartasta tai lähetä oma grafiikka. Tämä edistyksellinen laajennus tarjoaa näennäisesti rajattomat vaihtoehdot karttojen rakentamiseen ja mukauttamiseen nastat, korostukset, kuvat, syvälinkit, värit ja paljon muuta.

5. Luo hakemisto

Karttojen tekeminen verkkosivustosi keskipisteeksi toimii hyvin myös sijaintiperusteisen yritysluettelon yhteydessä. Yritystiedot, kiinteistöluettelot, melkein mikä tahansa luokiteltu toiminta voi hyväksyä tämän mallin. Käytetyn teeman avulla voit hallita omia yritystietojasi ja karttatietoja mukautettujen postityyppitoimintojen avulla.

hakemisto

Sabai Directory -hakemiston kaltaisten laajennusten mukana tulee täysin interaktiivisia karttoja. Voit lisätä yritystietoja, jotka näkyvät hiiren osoittimen yli. Hakutulokset voidaan päivittää, kun käyttäjä vetää karttaa ja automaattisen täydennysominaisuuden avulla käyttäjä kirjoittaa vähemmän. Käyttäjällä on aina mahdollisuus vaihtaa takaisin luettelonäkymään.

Monien laajennusten avulla voit näyttää luettelot karttanäkymässä. Lisää 360 asteen näkymäkuvia näyttääksesi kiinteistöluettelot. Kartat voidaan myös räätälöidä sopimaan paikallisiin yrityshakemistoihin.

GeoDirectory Directory -laajennus WordPressille (ilmainen ja premium)

GeoDirectory Directory -laajennus WordPressille

Karttapohjaisen hakemiston luomiseen WordPressillä ei voi mennä pieleen GeoDirectoryn kanssa. Voit napauttaa laajennuksen ilmaiseksi WordPress-laajennusten arkistosta, ja siinä on ominaisuuksia monisivustoille yhteensopivan yrityshakemiston luomiseen vetämällä ja pudottamalla -sovelluksella, käyttöliittymälähetysten, yli 15-widgetien, tarkennetun haun, helpojen lyhytkoodien ja tuki monia sijainteja, jotka haluat lisätä. Haluta lisää? Päivitä ammattilaiseksi ja saat premium-tukea tapahtumien, monipaikkaisen globaalin tuen, maksettujen luetteloiden, paikannuksen, BuddyPress-integraation, Facebook-linkin ja muun lisäksi.

6. Esittele tulevia tapahtumia

Kartat voivat olla siunaus verkkosivustolle, joka johtaa tapahtumia useissa paikoissa ja eri paikoissa – olipa kyseessä sitten gaala paikallisen koulutapahtuman yhteydessä tai jotain yhtä massiivista kuin olympialaiset. Osallistujat voivat tarkastella tapahtumia karttanäkymässä.

EventON WordPress -tapahtumakalenterin laajennus

eventon

Tiedot ja lataaNäytä esittely

EventON on melko vakiolaajennus työn suorittamiseen. Käytä sitä tapahtumien sijaintien ja ohjeiden näyttämiseen. Käyttäjät voivat kirjoittaa osoitteen saadaksesi ohjeita. He voivat seurata tapahtumaa ja sen sijaintia. Kun käyttäjät napsauttavat merkkiä kartalla, he näkevät tapahtumaan liittyvän otsikon, paikan ja ajan tietoikkunassa. Voit myös tarjota linkin kävijöille ostaa lippuja.

7. Näytä kirjautuneet käyttäjät

Jos ylläpidät jäsenyyteen tai liittymiseen perustuvaa verkkosivustoa, miksi et käytä Google maps -sovellusta osoittaaksesi rekisteröityneiden käyttäjien sijainti ja tiheys. Tämä on hienoa erityisesti sosiaalisissa sivustoissa, kuten esimerkiksi BuddyPressissä.

käyttäjäystävällinen kartta

Voi olla hyvä idea näyttää myös tällä hetkellä online-kirjautuneiden käyttäjien lukumäärä. Reaaliaikainen vierailijamäärä eri alueilta, joka on näkyvä muille käyttäjille, voi pyytää paljon enemmän näiltä alueilta kirjautumaan. Tällä hienovaraisella kovalla myynnillä on potentiaalia lisätä tilauksiasi parilla tai kolmella prosentilla.

GEO My WP Free WordPress Locator -laajennus

GEO My WP Free WordPress Locator -laajennus

Tämä ilmainen laajennus sisältää paljon paikannusominaisuuksia postityypeille, läheisyyshaulle, nykyiselle sijainnille ja muille. Mutta mikä tärkeintä, se integroituu saumattomasti BuddyPressiin ja antaa käyttäjille mahdollisuuden lisätä sijaintinsa käyttäjäprofiiliinsa. Käyttäjät voivat etsiä lähellä olevia jäseniä tekemällä tästä loistavan lisäyksen jäsenpohjaisille sosiaalisivustoille äitiryhmille, alumni-kumppaneille, juoksuryhmille ja muille.

8. Bonusideat

Kartan ilmeisin käyttö on sen lisääminen yhteystietosivulle osoittamaan sijaintisi ja ajo-ohjeet sinut tavoittaaksesi. Salli kävijöiden käyttää karttapaikkaansa ohjeiden lähtö- tai loppupisteenä.

Niche-verkkosivustot voivat käyttää karttoja myös hienoilla tavoilla:

 • logistiikka verkkosivusto tai autonvuokraussivusto tai sivusto, joka ohjaa turisteja paikallisiin nähtävyyksiin, voi käyttää karttoja etäisyyden määrittämiseen kahden pisteen välillä ja kaavailla lyhyimmän reitin. Merkitse kartalta alueet, joilla ovien toimitus tapahtuu. Kiertotie, paikkojen etsiminen reitillä, paikat, joissa kuljettaja voi tehdä tauon, voidaan kaikki piirtää verkkosivustojen käyttäjien eduksi.
 • Tehdä viestiä lukijoille paremmin, bloggaajat voivat liittää heidät sijaintiin kartalla. Tämä voidaan tehdä yhdistämällä karttapaikat olemassa oleviin luokkiin ja tunnisteisiin.
 • Relate uutiset liitettynä kartan eri paikkoihin. Sanoma- tai aikakauslehtien verkkosivustot käyttävät usein karttoja tarjoamaan kontekstin kertomalleen tarinalle.
 • Taksiyritykset voivat antaa asiakkailleen mahdollisuuden laskea hinta ja reitti Google-kartalla.
 • Jos sää on sinun yrityksesi, sääennusteet ja vallitseva sää voidaan esiintyä kartalla.
 • Pelisivusto voi sisältää sijaintiin perustuvan screengrabs ja videot antavat pelistä todellisen tunnelman pelin harrastajille.

Päätelmämme mielikuvituksellisesta tavoitteesta oli lisätä karttoja WordPressiin

Joten, näet, että karttojen ei tarvitse olla tylsää tylsää asiaa, johon viitataan vain kadotettuasi. Voit käyttää niitä monilla luovilla ja kekseliäisillä tavoilla lisätäksesi apuohjelmia ja vervea verkkosivustoillesi.

Onko sinulla muita esimerkkejä karttojen lisäämisestä WordPressiin? Haluaisimme kuulla siitä – jätä meille kommentti alla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map