Kuinka varmuuskopioida WordPress-sivustoasi (manuaalisesti tai laajennusten kautta)

Kuinka varmuuskopioida WordPress

Oletko koskaan kadottanut WordPress-sivustosi? Tai oletko kadottanut juuri WordPress-sivustosi? Ehkä olet joutunut haittaohjelman hakkeriksi. Ehkä verkkosivustosi vain rikkoi viallisen laajennuksen, teeman tai lisäosan asentamisen jälkeen. Ehkä isännöinti epäonnistui – paha koira söi palvelimen. Se on pelottavaa, eikö niin? Ei, ei koira; menettää sivustosi. Ja voit mennä hulluksi, jos et tiedä mitä tehdä rakastetun WordPress-sivuston entisen kunnian palauttamiseksi.


No, arvaa mitä: Sinun ei tarvitse hikoilla vähän luotettavalla varmuuskopioratkaisulla. Sinun tarvitsee vain painaa palautuspainiketta ja Viola! – olet varmuuskopioimassa ja ajamassa. Katso mitä tein siellä?

Tässä viestissä opit, että WordPress-sivustosi varmuuskopiointi on erittäin helppoa. Opit luomaan täydellisiä varmuuskopioita WordPress-liiketoiminnasta, jotta voit levätä helposti etenkin, kun ilkeä tapahtuu. Ota kynä ja paperia, ja valmistaudu omistamaan WordPress-varmuuskopioita pomon tavoin. Valmis? Hienoa, saadaan pallo pyörimään.

Miksi sinun pitäisi pitää WordPress-verkkosivustosi varmuuskopioita

Ennen kuin pääsimme juicier yksityiskohtiin, olin aika ajoin hämmentynyt tästä varmuuskopiointiliiketoiminnasta. Minulla ei ollut aavistustakaan, mistä sivuston varmuuskopiosta on kyse. Hei, minulla ei ollut aavistustakaan kuinka luoda täydelliset varmuuskopiot WordPress-sivustostani, kunnes olosuhteet pakottivat käteni. Minun täytyi oppia hakkeroinnin jälkeen ja oppia tein.

Aloittelijana olet yhtä aikaa hämmentynyt kuin minä. Joten tässä on muutama nopea kysymys ja vastaus.

Mikä on varmuuskopio??

Vastaus on melko yksinkertainen. Varmuuskopio on yksinkertaisesti kopio sivustostasi, jonka voit asentaa uudelleen (palauttaa), jos jokin menee pieleen. Se on turvahäiriö, varotoimenpide, joka säästää paljon tarpeetonta stressiä. Se on kuin vakuutus, joka suojaa kaikki WordPress-sivustoosi sijoittamasi vaiva, aika ja raha.

Mitä varmuuskopio sisältää??

Nyt, jotta saat selkeämmän kuvan, tutkin tarkemmin, mikä on fullWordPress-varmuuskopio. WordPress-sivustosi on valmistettu kahdesta komponentista, joista ensimmäinen on verkkosivustotiedostot ts. teema- / laajennustiedostot, skriptit, media jne., jotka muodostavat sivustosi rakenteen ja tarjoavat toimintoja. Sitten meillä on MySQL-tietokanta joka tallentaa blogiviestisi, kommenttisi ja WordPress-hallinta-alueellesi asettamasi vaihtoehdot.

Miksi minun täytyy varmuuskopioida sivustoni?

Suurin osa halvoista web-palvelimista puhuu varmuuskopioiden tarjoamisesta, mutta he tekevät vain varmuuskopion MySQL-tietokannasta, jos he varmuuskopioivat mitään. He eivät varmuuskopioi tiedostojasi, mikä tarkoittaa, että et voi palauttaa esimerkiksi teemaasi tekemiäsi muutoksia, jos se on vioittunut. On myös melko vaivaa pyytää kopioita verkkosivustoltasi heidän varmuuskopioistaan, joten on parasta varmuuskopioida sivustosi itse. Tiedät vain, että kaikki on turvallista.

Täysi varmuuskopio, jota autamme sinua rakentamaan täällä, huolehtii tiedostoista ja tietokannasta. Tämä tarkoittaa sitä, että jos kadotat sivustosi, sinun on vain asennettava varmuuskopio uudelleen ja työsi on tehty. Luo sitten täysin varmuuskopiot WordPress-sivustostasi.

Tapa 1: Varmuuskopioi WordPress hosting-palvelun kautta

Palveluntarjoajan hallinnoimat varmuuskopiot

Ensimmäinen vaihtoehto on vain valita isäntäyritys, joka täydentää WordPress-sivustosi täydellisiä, päivittäisiä varmuuskopioita. Esimerkiksi WP Engine Managed WordPress-hosting tarjoaa automaattisen päivittäisen varmuuskopion kaikista WordPress-ydintiedostoista, teemoista ja laajennuksista sekä tietokannasta (mukaan lukien kaikki mediasi). Lisäksi voit aloittaa omat varmuuskopiot milloin tahansa (kuten ennen suurta WordPress-päivitystä tai vaihdettaessa teemoja).

Jos haluat viedä isännöintipalveluntarjoajasi hallinnoimat varmuuskopiot seuraavalle tasolle, kirjaudu sisään ajoittain ja lataa oma zip-tiedostosi kopio, jotta voit säilyttää omalla kiintolevylläsi. Et voi koskaan olla liian turvassa.

Tapa 2: Varmuuskopioi WordPress manuaalisesti

WordPress-hakemistosi sisältää alikansioita, esim. wp-sisältö, wp-sisältää jne. ja tiedostot esim. wp-config.php, teema- ja laajennustiedostot jne., joita WordPress-sivustosi vaatii. Wp-content-kansio sisältää kaikki teemasi, liitännäiset, välimuisti ja lataukset. Sinulla ei ole varaa menettää näitä tietoja. Wp-admin sisältää kaikki WordPress-järjestelmänvalvojan edellyttämät tiedostot, joten sinulla ei ole varaa menettää tätä. Wp-sisältyy-kansio sisältää WordPress-ydintiedostot. Tässä kansiossa kaikki tärkeimmät WordPress-koodit asuvat. Et todellakaan halua kadottaa tätä koodia.

Vaihe 1: Varmuuskopioi WordPress-tiedostot manuaalisesti

Jotta voit luoda kopion WordPress-tiedostoista, sinun on ladattava koko WordPress-hakemisto. Miten? Voit kirjautua palvelimellesi kautta cPanel tai käyttämällä SFTP ohjelmoida.

Varmuuskopiointi cPanelin kautta

Tämä on niin helppoa, että voit tehdä sen kahvin mukin panemiseen kuluvassa ajassa. Tässä on menettely:

 • Kirjaudu Web-isäntäänsi ja siirry cPaneliin. CPanel on useimpien verkkoisäntöjen kohdalla yleensä ensimmäinen sivu, johon kohtaat kirjautumisen yhteydessä
 • Siirry tiedostohallintaan, jonka pitäisi johtaa sinut omaan tiedostoosi public_html tai Koti hakemisto
 • Täältä löydät vain WordPress-hakemistosi. Tämä on kansio, jonka haluat varmuuskopioida
 • Valitettavasti et voi ladata WordPress-kansiota Tiedostonhallinnassa pakkauttamatta sitä ensin. Huoli kuitenkin, kansion pakkaamisen ei tarvitse olla haastavaa
 • Napsauta WordPress-hakemistoa ja valitse Puristaa valikkoriviltä. Vaihtoehtoisesti napsauta hiiren kakkospainikkeella kansiota ja valitse Puristaa näkyviin tulevasta avattavasta asetusvalikosta
 • Valitse pakkaustyyppi esim. ZIP, Tar, GZIP jne. Avautuvassa valintaikkunassa. Käyn aina ZIP-arkiston kanssa
 • Sitten vain osui Pakkaa tiedosto (t) -painiketta ja odota prosessin suorittavan kulkunsa. Palvelimesi tallentaa pakatun WordPress-kansion
 • Napsauta juuri luomaasi arkistoa ja valitse ladata valikosta. Vaihtoehtoisesti napsauta hiiren kakkospainikkeella arkistoa ja valitse ladata.
 • Valitse turvallinen sijainti kiintolevyllä ja tallenna varmuuskopio
 • Ja siinä se on!

Kärki: Lataa varmuuskopio Dropbox-tiliisi, Google Driveen, polta se DVD / CD-levylle, lähetä se sähköpostitse jne. – Varmista vain, että sinulla on useita kopioita, jotta et menetä sivustoasi, jos jokin varmuuskopio kuolee..

Jos verkkoisäntäsi käyttää toista ohjauspaneelia, esim. vDeck, Plesk jne., sinun on vain löydettävä tiedostohallintaohjelma ja noudatettava prosessia eli. Paikanna tiedostohallinta> Etsi WordPress-hakemisto> Pakkaa> Lataa. Toista säännöllisesti.

Varmuuskopiointi SFTP: n kautta

Suosittelemme suositun tiedostohallinnan, kuten FileZilla tai lähetys- koska ne ovat kevyitä ja helppokäyttöisiä. Ensin sinun on asennettava sovellus tietokoneellesi ja haettava SFTP-kirjautumistiedot hosting-tililtäsi.

SFTP-sisäänkirjaus lähetyksellä

Seuraavaksi kirjaudu valitsemasi tiedostonhallintaohjelmaan (käytämme tässä esimerkissä Transmit-sovellusta) ja kirjoita verkkosivustosi tiedot, mukaan lukien lempinimi, verkkosivustosi URL-osoite, ainutlaatuinen SFTP-käyttäjänimi ja salasana, ja muuta porttinumeroksi 2222.

SFTP-tiedostojen kopiointi ja lataus

Kun olet kirjautunut sisään, sinun pitäisi nähdä kaikki WordPress-tiedostosi. Valitse vain kaikki tiedostosi, napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse vaihtoehto “Lataa valitut kohteet”. Kun olet ladannut, varmista, että tiedostot on pakattu ja anna tiedostolle ikimuistoinen nimi, kuten tämän päivän päivämäärä.

Vaihe 2: Varmuuskopioi WordPress-tietokanta manuaalisesti

Nyt kun meillä on tuore kopio WordPress-tiedostoistasi, varmuuskopioidaan WordPress-tietokanta, joten meillä voi olla täydellinen varmuuskopio, joka on hyödyllinen tuona sananlaskun sadepäivänä. Tämä on myös niin helppoa, että varmuuskopioit sivustosi aina rikkomatta hikeä.

Siirry vain isäntäpaneeliin ja etsi phpMyAdmin. Se on tarkoitettu cPanel-käyttäjille, jonka alla se sijaitsee Tietokantatyökalut:

miten-to-backup-your-WordPress-site-valita-phpMyAdmin

Isännöintisi mukaan se saattaa kuitenkin sijaita muualla. Esimerkiksi WP Engine -käyttäjät voivat etsiä phpMyAdmin-sovelluksen pääkäyttäjän kojetaulusta napsauttamalla asennuksen (asennusten) vieressä olevaa chevron-kuvaketta:

WP-moottorin käyttö phpMyAdmin

Kun olet kirjautunut sisään phpMyAdminiin, sinun pitäisi nähdä päähallintapaneeli:

phpMyAdmin pääsivu

Valitse tietokannat välilehti luetteloida tietokannat. Jos olet asentanut WordPress-sivustosi kolmannen osapuolen alustoilla, kuten Softaculous tai Mojo Marketplace, sinulla ei ehkä ole aavistustakaan minkä tietokannan kanssa työskennellä. Mitä tehdä?

Siirry tiedostohallinnassa WordPress-hakemistoon ja etsi wp-config.php-tiedosto. Napsauta tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse näkymä. Avattavassa ikkunassa haluat etsiä tämän rivin:

määritä ('DB_NAME', 'tietokannan_nimi');

Tietokannan nimi on arvo, joka sisältyy toiseen yksittäisiin lainausmerkkeihin, joka on ‘tietokannan_nimi’ yllä olevassa esimerkissä. Asetettu tietoon, etsi tietokanta phpMyAdminista. Napsauta tietokantaa avataksesi sen. Sinun pitäisi nähdä jotain, kuten:

phpMyAdmin-tietokantaesimerkki

Valitse kaikki taulukot, jotka haluat varmuuskopioida valitsemalla valintaruudut. Napsauta alareunassa olevaa ”Tarkista kaikki” ja valitse kaikki kerralla. Kun olet valinnut taulukot, napsauta Viedä välilehti. Valitse vientitapa ja aseta muoto SQL:

Vie phpMyAdmin-tietokanta

Lyö Mennä -painiketta ja tallenna tietokanta tietokoneesi suojattuun kansioon. Muista tallentaa kopiot samoihin paikkoihin, joihin tallensit kopiot WordPress-tiedostoista. Siinä kaikki, sinulla on nyt täysi varmuuskopio WordPress-sivustostasi!

Käytätkö erilaista asetusta? Jos isäntäsi ei tarjoa cPanel-palvelua, tutustu tähän WordPress-varmuuskopio Codexissä.

Kärki: Luo säännöllisiä varmuuskopioita sen mukaan, kuinka usein WordPress-sivustoosi lähetetään. Jos lähetät yli 50 viestiä päivässä, sinun on luotava varmuuskopioita säännöllisemmin kuin kaveri, joka kirjoittaa kerran kuukaudessa. Muuta kuin harkitse tarkista, tarjoaako Web-isäntä luotettavan varmuuskopioratkaisun.

Jatkamme automatisoimalla WordPress-varmuuskopioita käyttämällä pari hienoa WordPress-varmuuskopiolaajennusta. Olen kaikki manuaalisten varmuuskopioiden tekemisessä, koska tällä tavoin olet täysin hallinnassa. Tässä on kourallinen loistavia WordPress-varmuuskopioita, joita voit käyttää prosessin automatisointiin.

Tapa 3: Varmuuskopioi WordPress automaattisesti lisäosien kanssa

WordPress-varmuuskopiolaajennukset lisäävät helppoutta luotettavien varmuuskopioiden luomiseen WordPress-sivustoosi. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on asentaa suosikki WordPress-varmuuskopiolaajennus, määrittää muutama asetus ja olet hyvä.

Automatticin VaultPress Premium-varmuuskopiot

VaultPress WordPressille

Automattic on luonut VaultPress -sivuston varmuuskopioinnin ja suojaamisen helpoksi. VaultPress ottaa verkkosivustosi automaattiset päivittäiset varmuuskopiot, jotka on tallennettu turvallisesti ulkopuolelle. Ja käyttää niitä verkkosivustosi palauttamiseen on yhtä helppoa kuin kirjautua tilillesi ja napsauttaa painiketta.

Muita ominaisuuksia VaultPress tarjoaa sivustojen kopioinnin ja siirtämisen (täytyy rakastaa kaikki varmuuskopiot), haittaohjelmien ja virusten skannaus, automaattinen tiedostojen korjaus ja jopa roskapostin torjunta. Alkaen juuri 39 dollaria vuodessa osana JetPack Personal -sovellusta, tämä on erittäin edullinen tietoturva-lisäosa, johon kannattaa sijoittaa.

BackupBuddy Premium WordPress -laajennus

BackupBuddy WordPress varmuuskopiolaajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Tänään luettelossamme oleva toinen premium-WordPress-varmuuskopiolaajennus on iThemesin BackupBuddy. Voit luoda laajennuksen avulla täydellisen tietokannan ja tiedostojen varmuuskopion ja / tai siirtää sivustosi helposti toiseen palvelimeen.

Voit varmuuskopioida sivustosi kiintolevylle ja moniin ulkoisiin tallennuspalveluihin, kuten Amazon Web Services, Rackspace, sähköposti, FTP, Dropbox ja BackupBuddy Stash..

Aikatauluta WordPress-varmuuskopiot BackupBuddy-sovelluksen kanssa ollessasi liikkeellä ollessasi ja nauti varmuuskopiointipalvelusta kuin mikään muu. Hinnoittelu alkaa klo 80 dollaria vuodessa yhden sivuston lisenssille, vaikka iThemes tarjoaa myös elinikäisen kultapaketin 297 dollarin kertaluontoisella maksulla, joka tarjoaa laajennuksen rajoittamattoman käytön ja tekee siitä sopivan yrityksille.

Kopiokoneen ilmainen WordPress-laajennus

Kopiokoneen ilmainen WordPress-laajennus

Yli miljoonalla aktiivisella asennuksella Kopiokone on enemmän kuin tyypillinen varmuuskopiolaajennus. Ensisijaisesti Kopiokone auttaa sinua helposti kloonaamaan tai siirtämään sivustosi toiseen sijaintiin. Tämä pääominaisuus tekee siitä tehokkaan varmuuskopioratkaisun.

Vaikka se ei anna sinun ajoittaa varmuuskopioita, se vie tietokannan automaattisesti SQL-tiedostoon ja tallentaa sen ZIP-arkistoon yhdessä WordPress-tiedostojesi kanssa. Sitten se luo erityisen PHP-tiedoston, jonka avulla voit asentaa varmuuskopion helposti uudelleen. Lataa vain ZIP-arkisto ja PHP-tiedosto palvelimellesi, ja kaikki muu on helppoa. Haluta lisää? Checkout Duplicator Pro, joka lisää muita ominaisuuksia, kuten varmuuskopioita aikataulusta, pilvitallennusten linkittämistä, sähköposti-ilmoituksia, ammattitukea ja muuta.

BackWPup Free WordPress -laajennus

BackWPup Free WordPress -laajennus

BackWPup on suosittu WordPress-varmuuskopiolaajennus, jonka avulla voit luoda täydellisiä varmuuskopioita WordPress-sivustostasi ja tallentaa sen ulkoiseen sijaintiin, kuten Dropbox, Amazon S3, FTP, RackSpace Cloud ja monet muut..

Voit ajoittaa täydet varmuuskopiot tarkoittaen, että koko WordPress-sivustosi, tiedostosi ja kaikki ovat turvassa aina. Lisäksi voit tarkistaa / korjata ja optimoida tietokantaasi. Jos tarvitset lisää mehua, voit hakea pro-version.

UpdraftPlus varmuuskopiointi ja palauttaminen ilmainen WordPress-laajennus

UpdraftPlus WordPress -varmuuskopiolaajennus

Yksi parhaiten WordPress-varmuuskopiolaajennuksista, UpdraftPlus lisää hauskaa ja helppoa WordPress-sivuston varmuuskopiointiin. Useilla suloisilla ominaisuuksilla, kuten varmuuskopioilla Amazon S3: lle, Google Drivelle, FTP: lle, Dropboxille, sähköpostille ja muille tallennusvaihtoehdoille, nopea palautus, ajoitus, sivuston kopioija, kyky jakaa suuret sivustot useisiin arkistoihin ja niin paljon muuta, voit ” t mennä pieleen UpdraftPlus -sovelluksen kanssa (ja kehittäjät tarjoavat myös ammattilaisversion, joka on melko lyömätön, jos etsit lisää ominaisuuksia).

Aiheeseen liittyvät resurssit

Haluatko tietää enemmän WordPress-sivustosi tukemisesta? Löysimme nämä extrat sinun iloasi:

 • Varmuuskopioi WordPress pilvipalvelun kanssa BackWPup-ohjelmalla
 • 10 WordPress-varmuuskopiota, jotka voivat tappaa sivustosi
 • Parhaat varmuuskopiolaajennukset WordPress-verkkosivustoille
 • BackupBuddy WordPress varmuuskopiolaajennus
 • Kuinka testata WordPress-sivuston varmuuskopioita

Päivän lopussa luotettavan varmuuskopioratkaisun olemassaolo on parasta, mitä voit tehdä WordPress-pohjaiselle yrityksellesi. Mitä tahansa voi tapahtua milloin tahansa, mutta varmuuskopioiden avulla voit välttää ei-toivottua stressiä. Vain napsauta palauttaa, ja olet palannut liiketoiminnan.

Käsittelemme menetelmiämme, mutta miten varmuuskopioida WordPress-sivustosi? Mikä on suosikki WordPress-varmuuskopiolaajennus tai -palvelu? Ole hyvä ja jaa kanssamme kommentteihin. Nähdään!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map