Kuinka valita värimaailma WordPress-projektiisi

Värimaailman valitseminen WordPressille ja parhaimmille väringeneraattoreille

Värimaailman valitseminen WordPress-projektillesi voi olla erittäin vaikea ja aikaa vievä tehtävä. Oikeat värit auttavat luomaan kauniin ja huomion kiinnittävän verkkosivun, joka vetoaa kävijöihisi ja rohkaisee heitä palaamaan uudestaan ​​ja uudestaan. Mutta väärin, ja toistuvat kävijämäärät, myynti, muuntokurssit ja yritys voivat kaikki kärsiä.


Onneksi sinulle monissa myydyimmissä WordPress-teemoissa on sisäänrakennetut värivaihtoehdot. Esimerkiksi Total WordPress -teema sisältää värivalinnat melkein jokaiselle sivunmuodostusmoduulille sekä tonnia sisäänrakennettuja vaihtoehtoja WordPress Customizer -sovelluksessa. Joten oikealla teemalla voit toteuttaa värimaailmasi kokonaan.

Tässä parhaimpien värigeneraattoreiden kierroksessa tarkastelemme erilaisia ​​työkaluja, joiden avulla voit valita värimaailman WordPress-verkkosivustoosi. Tässä artikkelissa mainittu värigeneraattorivalikoima tarjoaa lukuisia ominaisuuksia niiden välillä. Joten suunnittelukokemuksesta riippumatta, pystyt löytämään tarpeisiisi sopivan värigeneraattorityökalun.

Brändipaletit

Tuotemerkkipaletit, kirjoittanut Bold Web Design

Yksi parhaimmista tavoista aloittaa oma värimaailmasi on inspiroida kapeallasi olevia merkittäviä tuotemerkkejä. Älä huolestu – tähän ei liity Googlen käyttämistä ja kuvien tarkastamista täydellisen sinisen sävyn salaamiseksi. Lihavoitu web-suunnittelu loi kätevän tuotemerkki väripaletti työkalu Fortune 500 -yrityksen avulla tämä on helppoa!

FedEx-tuotemerkkipaletit

Tämän ilmaisen väripaletti-työkalun avulla on helppo nähdä, mitä muut tuotemerkkisi käyttävät. Käytä suodattimia valitaksesi tietyn toimialan, ja napsauta sitten logoa nähdäksesi kuusivärit, joita tietty yritys käyttää verkkosivuillaan ja markkinoinnissaan. Vaikka emme suosittelisi kopioimaan yrityksen tuotemerkkiä, tämä on erinomainen työkalu inspiraation hankkimiseksi ja värivalikoiman trendien tarkastelemiseen. Tällä tavalla voit helposti kaventaa suuntaa, johon haluat ottaa omat värit.

Adobe Colour CC

Adobe Colour CC

Kuten kaikki Adobe-tuotteet, Adobe Colour CC on edistyksellinen ratkaisu, joka sisältää vähän oppimiskäyrää, jos haluat saada kaiken irti sen ominaisuuksista. Valitse valmiiksi luotujen värivalikoiden joukosta tai luo oma valitsemasi värin tai ladatun kuvan perusteella oma.

Adobe Color CC antaa sinun valita omat värisäännöt tai säätää värejä itse. Jos etsit yksinkertaista ja nopeaa värien luomista, tämä ei ole sinulle tarkoitettu ohjelmisto. Toisaalta, jos muotoilu on sinun juttusi ja nautit tutkimisesta väripalettien monimutkaisuutta, Adobe Color CC on oikealla kadullasi.

Coolors

Coolors

Coolors voit luoda nopeasti kauniit värimallit, jotka toimivat aina yhdessä. Lukitse haluamasi väri, napsauta välilyöntiä, ja sitten Coolors luo sopivan värimaailman. Jos perustat kuvan värimaailman, lähetä kuva vain ja anna Coolorsin löytää parhaat värit sen suhteen.

Värit voidaan mukauttaa säätämällä lämpötilaa, sävyä, kylläisyyttä ja paljon muuta. Paletit voidaan sitten järjestää ja tallentaa pilveen, jolloin voit käyttää niitä mistä tahansa sijainnista.

ColorHexa

ColorHexa

ColorHexa on ilmainen työkalu, joka luo värivalikoiman valitsemillesi väreille. Kun olet valinnut värin, ColorHexa tuottaa yksityiskohtaisia ​​tietoja kyseisestä väristä. Tämä sisältää värit, jotka muodostavat valitsemasi värin, ja tilastot värisävystä, kylläisyydestä, kirkkaudesta ja muusta.

Luodaan useita väripaletteja, samoin kuin vaihtoehtoisia vaihtoehtoja, sävyjen ja sävyjen muutoksia sekä värillisen tekstin ja reunusten esikatseluja. Kaiken kaikkiaan ColorHexa on erittäin syvällinen työkalu, joka antaa sinulle mahdollisuuden luoda oikea värimaailma WordPress-verkkosivustoosi.

Palettr

Palettr

Palettr on mielenkiintoinen värienluontityökalu. Sen sijaan, että väripaletti perustuisi yksittäiseen väriin, Palettr valitsee väripaletin teeman tai paikan ympärille. Kirjoita vain sana tai sanat, jotka kuvaavat parhaiten teemaa tai paikkaa. Odota sitten Palettr löytää sopivat värit.

Palettr toimii etsimällä sanoihisi linkitettyjä kuvia ja luomalla sitten väripaletteja valokuvien ympärille. Epäilemättä Palettr on fiksu konsepti. Ja loistava tapa löytää inspiraatiota, jos yrität löytää oikeat värit projektille.

Colorfavs

ColorFavs

Colorfavs on siisti pieni työkalu, joka tuottaa valikoiman väripaletteja ja tietoja valitsemillesi väreille. Tämä verkkosivusto luo kauniita väripaletteja URL-osoitteista, kuvista tai vastaamaan tiettyä väriä. Colorfavs näyttää täydentävät värit ja värimuunnelmat. Niihin kuuluu joukko värimaailmia, kaltevuusvärejä, värisävyjä ja paljon muuta.

Voit valita Colorfavsista myös useita esivalittuja väripaletteja. Kuten suosikki värejäsi ja palettejasi. Tai luo kokoelmat paletteja, jotka voit tallentaa ja käyttää uudelleen useille WordPress-projekteille.

ColorLovers

ColorLovers

ColorLovers on yhteisösivusto, jonka tarkoituksena on tarjota luoville paikka kokoontua, jakaa työnsä ja löytää inspiraatiota seuraavaan projektiinsa. Täällä voit tutkia erilaisia ​​värejä, paletteja ja kuvioita, keskustella trendeistä ja artikkeleista ja olla vuorovaikutuksessa koko värikkään yhteisön kanssa.

ColorLovers sisältää muutamia erilaisia ​​suunnittelutyökaluja. PHOTOCOPA on kuvan inspiroima värigeneraattori. Lataa vain valokuvasi, ja PHOTOCOPA tulee takaisin kuuden värivalikoiman avulla.

COPASO on ColorLoversin edistynyt väripaletti-työkalu, joka löytää väripaletit vastaamaan valitsemiasi värejä tai jälleen ladatusta kuvasta. COPASO on yksi ColorLoversin tehokkaimmista työkaluista, mikä näkyy sen edistyneemmässä käyttöliittymässä.

Materiaalisuunnittelupaletti

Aineellinen deisgn

Materiaalisuunnittelupaletti on erittäin yksinkertainen, joskin pieni, perusgeneraattorityökalu. Valitse vain kaksi väriä Materiaalisuunnittelun värivaihtoehdoista, ja se tuottaa väripaletin WordPress-projektillesi.

Materiaalisuunnittelu merkitsee hyödyllisesti jokaista väriä, joita se ehdottaa luodussa paletissa, kuinka sitä parhaiten käyttää. Esimerkiksi se valitsee yhden värin, jota käytetään parhaiten ensisijaisen tekstin väreksi, yhden toissijaisen tekstin väreksi ja niin edelleen. Tämä on erityisen hyödyllistä niille, joilla on vähän suunnitteluvisiota ja jotka todella tarvitsevat oppaan läpi koko prosessin, jossa valitaan ja käytetään värejä, jotka toimivat yhdessä.

Palettable

Palettable

Palettable on toinen hieno työkalu niille, jotka etsivät nopeaa ja helppoa väringeneraattoria ilman hölynpölyä. Tämä ratkaisu toimii ehdottamalla värejä, mikä on riittävän yksinkertaista. Sitten valitset Kuten tai vastenmielisyys, jonka avulla voit joko säilyttää värin tai välittää sen. Lisää värejä, jotka vastaavat alkuperäisiä värejä, lisätään sitten, jolloin voit luoda täydellisen viiden värisävyn.

Palettablella on kaksi suurta hyvää puolta. Yksi on värien täysikokoinen näyttö. Tämän avulla saat hyvän kuvan ja tunteen värien toimivuudesta yhdessä. Toinen on käytön helppous. Voit valita ja mukauttaa värejä vain muutamalla painikkeen napsautuksella.

Lopulliset ajatukset

Oikeiden värisarjojen löytäminen on erittäin tärkeä osa kaikkia projekteja (melkein yhtä tärkeitä kuin parhaan WordPress-teeman valitseminen). Kuten huomaat, verkossa on saatavilla lukuisia työkaluja, jotka auttavat sinua saamaan sen oikein. Kun aloitat ensin, kokeile pari erilaista värigeneraattoria. Tämän avulla näet, mikä sopii parhaiten tarpeisiisi ja kokemukseesi. Sitten rentoudu ja katsele, kuinka projektisi heräävät luomiesi uusien dynaamisten värimaailmien avulla.

Mikä värigeneraattori kiinnittää huomiota? Kerro ajatuksesi alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map