Kuinka valita tapahtumahallinnan laajennus sivustollesi

Kuinka valita tapahtumahallinnan laajennus sivustollesi

WordPress on avoimen lähdekoodin alusta, joka tarjoaa vankan kehyksen monentyyppisille verkkosivustoille. Se tarjoaa kuitenkin vain vähän tapauskohtaisille ominaisuuksille. Jos haluat luoda jotain muuta kuin yksinkertaista blogia tai yrityssivustoa, saatat tarvita lisätoimintoja.


Tämä pätee, jos haluat mainostaa tapahtumia verkkosivustosi kautta. Sinun on voitava luetteloida tapahtumia, tarjota ihmisille tapa ostaa lippuja ja niin edelleen. Näiden ominaisuuksien toteuttaminen tyhjästä on aikaa vievää – mutta oikea liitännäinen voi tehdä sen tapahtumaan nopeasti.

Tässä viestissä puhumme siitä, mitä ominaisuuksia tarvitset tapahtumasivustollesi ja kuinka valita oikea avoimen lähdekoodin tapahtumien hallinnan laajennus. Aloitetaan!

Miksi saatat tarvita tapahtumanhallintalaajennuksen

Verkkosivustosi voi olla erinomainen tapa saada sana tietoa kaikenlaisista tulevista tapahtumista. Tämän avulla voit ylläpitää kaikki tarvittavat tiedot yhdessä paikassa ja houkutella uusia potentiaalisia osallistujia hakukoneiden liikenteen kautta.

Tapahtumaesimerkki

Tapahtumien isännöinti on myös erittäin skaalautuva sovellus sivustollesi. Voit vain luetella yhden tai kaksi tapahtumaa tai luoda kokonaisen verkkosivuston, joka perustuu konserttien, tapaamisten, konferenssien, pelien tai niiden yhdistelmän edistämiseen ja hallintaan..

Kummassakin tapauksessa tarvitset kuitenkin enemmän toimintoja kuin WordPress pystyy yksin tarjoamaan. Älä ymmärrä meitä väärin – WordPress on erinomainen perusta tapahtumasivustollesi. Se on helppo käyttää, joustava ja turvallinen. Haluat silti joitain lisäominaisuuksia, kuten:

 • Tapa näyttää ja järjestää tapahtumia
 • Kalenteri, jossa voit esitellä kaikki tulevat tapahtumat yhdessä paikassa
 • Toiminta, jonka avulla vierailijat voivat ostaa lippuja
 • Kyky hallita osallistujien tietoja ja rekisteröintejä

Mikään näistä ei ole helppoa oletus WordPress-asennuksella, mutta kaikki voivat olla yllättävän yksinkertaisia ​​oikealla laajennuksella.

Mitä etsiä tapahtumalaajennuksesta

Ensinnäkin on fiksu etsiä avoimen lähdekoodin tapahtumien hallintaratkaisu. Itse WordPress on avoimen lähdekoodin, mikä tarkoittaa, että sen lähdekoodia voidaan muokata haluamallasi tavalla. Sama pätee useimpiin WordPress-laajennuksiin.

Tämä on tärkeää, koska se tarkoittaa, että sinulla on täysi vapaus tapahtumasivustosi toiminnassa. Vaikka haluatkin pitää asiat yksinkertaisina tällä hetkellä, sinulla on mahdollisuus muuttaa ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia tarpeidesi mukaan.

WordPress.org ilmaiset tapahtumalaajennukset

Tapahtumien hallinnan laajennuksia ei ole vaikea löytää – WordPress-laajennushakemistossa on runsaasti ilmaisia ​​vaihtoehtoja (etsi vain ”tapahtuma”) sekä erilaisten kehittäjien premium-tarjouksia. Temppu on valita paras sivustoosi.

Tapahtumien rekisteröintilaajennus WordPressille voi tarjota laajan valikoiman toimintoja. Tarkastellaan nopeasti tärkeimpiä ominaisuuksia, jotka valitsemallasi ratkaisulla on oltava, jotta tiedät, mihin keskittyä:

 • Muokattu postityyppi tapahtumiin. Aivan kuten kuinka WooCommerce-tapainen sähköisen kaupan liitännäinen lisää uuden vaihtoehdon sivustoosi, tapahtumien laajennuksen tulisi tarjota sinulle tapa luoda tapahtumakirjetyyppejä. Tämän avulla voit pitää tapahtumat erillään sivustosi muusta sisällöstä (kuten viestit ja sivut). Lisäksi tämä helpottaa lisätietojen lisäämistä jokaiseen tapahtumaan, mukaan lukien hinnat ja sijainnit.
 • Tapahtumakalenteri. On myös hyödyllistä, että sinulla on kalenteri, joka näyttää kaikki tapahtumat yhdessä paikassa. Tämän avulla vierailijat näkevät kaiken saatavilla olevan ilman, että heidän tarvitsee etsiä monia eri sivuja. Jos he näkevät kalenterissa tapahtuman, joka houkuttelee heidän kiinnostuksensa, heidän pitäisi voida napsauttaa läpi saadaksesi lisätietoja siitä.
 • Lippujen ja rekisteröinnin toiminnot. Ellei kaikki tapahtumasi ole ilmaisia, on järkevää sallia verkkoostokset. Ihmiset kirjautuvat todennäköisemmin, jos he voivat suorittaa koko rekisteröintiprosessin sivustossasi. Tämän toiminnallisuuden tulisi olla myös joustavaa – sen avulla voit asettaa hintoja, tarjota erityyppisiä lippuja ja niin edelleen.

Tietysti on myös muita ominaisuuksia, jotka voivat olla hyödyllisiä. Jotkut laajennukset voivat esimerkiksi tarjota toiminnallisuuden, jonka avulla voit myös hallita tapahtumia. Tähän voisi kuulua tapa nähdä ja hallita kaikkia tapahtumaan osallistujia ja skannata lippuja. Edellä mainittuja kolmea ominaisuutta voidaan kuitenkin pitää välttämättömyytenä, jos haluat mainostaa tapahtumia sivustosi kautta.

Valitse sinulle oikea tapahtumien hallintaratkaisu

Kun tiedät mitä etsit, avoimen lähdekoodin tapahtumien rekisteröintiratkaisun valitseminen ei ole liian vaikeaa. Seuraamme kolmea vaihetta, opastamme sinut prosessin läpi.

Vaihe 1: Tee luettelo haluamasi ominaisuuksista

Tämä ensimmäinen vaihe vaatii ymmärtämään tarkalleen, mitä haluat tehdä sivustosi kautta. Tämä tarkoittaa vastaamista esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin:

 • Millaisia ​​tapahtumia tulet mainostamaan?
 • Tarvitseeko sinun luetteloida vain muutama tapahtuma vai monet niistä?
 • Ovatko suurin osa tapahtumista ilmaisia ​​vai tulevatko ne hintaan?
 • Millaista tietoa tarvitset tarjota mahdollisille osallistujille?
 • Kuinka suuri tapahtumasi ovat ja kuinka paljon tarvitset niiden hallintaan?

Nämä vastaukset tarjoavat johtolankoja tarvitsemillesi ominaisuuksille. Jos esimerkiksi aiot listata säännöllisesti suuria tapahtumia, tarvitset vankan kalenterin ja paljon hallintaominaisuuksia. Toisaalta, jos mainostat muutamia pieniä tapahtumia täällä ja siellä, tarpeesi ovat yksinkertaisempia.

Tässä vaiheessa voit mennä eteenpäin ja luoda tapahtumien hallintaratkaisustasi haluamasi ominaisuusluettelon. Useimmissa tapauksissa tähän tulisi sisältyä iso kolme keskustelemme aiemmin (tapahtumien postityyppi, kalenteri ja lipunmyynti). Haluat kuitenkin sisällyttää myös kaikki omalle sivustollesi ja tarpeitasi vastaavat ominaisuudet.

Vaihe 2: Päätä, haluatko ilmaisen vai premium-ratkaisun

Jos tunnet lainkaan WordPressin, tiedät todennäköisesti, että laajennuksia on muutama vakiolajike. Jotkut ovat ilmaisia, kun taas toisilla on hinta. Monet ovat myös luonteeltaan freemiumia, mikä tarkoittaa, että heillä on sekä ilmainen että premium-versio.

Minkä tyyppinen laajennus valitset, riippuu suurelta osin kahdesta tekijästä:

 1. Budjettisi. Jos sinulla on vähän tai ei lainkaan varoja työskennellä, ilmainen laajennus voi olla turvallisin veto. Toisaalta, jos budjetti sallii, premium-laajennus voi olla kannattava sijoitus, jos aiot ansaita rahaa tapahtumiesi kautta. Valitsemastasi lisäosasta ja tasosta riippuen tämä voi maksaa sinulle välillä 50–500 dollaria.
 2. Sinun tarpeesi. Premium-laajennukset tarjoavat pääsääntöisesti edistyneempiä ominaisuuksia kuin ilmaiset vaihtoehdot. Joten paras valinta riippuu osittain tarvitsemastasi toiminnallisuudesta ja siitä, haluatko pitää tapahtumasivustosi yksinkertaisena vai sisältääko se monimutkaisia ​​ominaisuuksia.

Monissa tapauksissa Freemium-laajennus on ylivoimaisesti paras veto. Tämä johtuu siitä, että voit aloittaa ilmaisella tasolla riskiä aiheuttamatta. Voit oppia, kuinka laajennus toimii, ja päättää, vastaako sen ydintoiminto vaatimuksiasi vai ei. Sitten voit päivittää jos ja milloin päätät käyttää suurempaa ominaisuusjoukkoa.

Katsotaan esimerkiksi Event Espresso -laajennus.

EventEspresso

Tällä tapahtumanhallintaratkaisulla on lite-versio, Event Espresso Decaf, joka on lueteltu WordPress-laajennushakemistossa. Se sisältää lippujen ja rekisteröintitoimintojen, automatisoidut vahvistusviestit ja jopa sovellukset, joiden avulla voit skannata lippuja ja seurata osallistumista tapahtumien aikana.

Sitten on premium-versio, joka on myös avoimen lähdekoodin vaihtoehto:

EventEspresso Pro

Tämä sisältää lisäominaisuuksia, kuten vankan tapahtumakalenterin ja kyvyn luoda useita hinnoittelu- ja lippuvaihtoehtoja. Jotkut näistä ominaisuuksista voidaan myös ostaa itsenäisinä lisäosina, joka on toinen tie, jonka voit viedä. Oikealla ilmaisen laajennuksen ja muutaman lisäosan yhdistelmällä saat usein kaiken tarvitsemasi melko alhaisilla aloituskustannuksilla..

Vaihe 3: Arvioi laajennusluettelosi

Kun tiedät mitä etsit, jäljellä on vain tutkia markkinoita. Voit tutustua WordPress-laajennushakemistoon, palkkioihin kuuluviin markkinapaikkoihin, kuten CodeCanyon, ja riippumattomiin kehittäjäsivustoihin (tee vain tutkimuksesi varmistaaksesi, että saat laajennuksesi hyvämaineisesta lähteestä).

Kun luot luettelon haluamasi tapahtumakalenterin laajennuksista, sinun kannattaa arvioida jokainen niistä huolellisesti. Voit tehdä niin, sinun on harkittava:

 • Ominaisuusjoukko: Tarjoaako laajennus kaikki luettelon tärkeät ominaisuudet?
 • hinnoittelu: Sisältyykö laajennus budjettiisi (mukaan lukien premium-tasot ja lisäosat tarvittaessa)?
 • Arviot ja arvostelut: Mitä muilla käyttäjillä on sanottavaa laajennuksesta?
 • yhteensopivuus: Onko liitännäinen ajan tasalla ja onko se yhteensopiva WordPress-version kanssa (ja tapahtuman WordPress-teema tai muut laajennukset)?
 • Tuki: Tukeeko kehittäjä tukea laajennusta, mieluiten useiden kanavien kautta?

Lopuksi, jos se on mahdollista, sinun kannattaa testata tapahtumanhallinnan laajennus ennen sitoutumista siihen. Jos demoa ei ole saatavilla, napauta ilmainen versio ja aseta se testisivustolle. Joskus käytännöllinen laajennuksen käyttö on paras tapa selvittää, nautitko sen käytöstä pitkällä aikavälillä.


Tarvitset oikeat työkalut, jos haluat edistää korkeaa osallistujamäärää tapahtumissasi. Joustava, avoimen lähdekoodin ratkaisu antaa sinun valita ja valita mitä ominaisuuksia tarvitset. Tämä voidaan saavuttaa helposti rakentamalla sivustosi WordPressillä ja laajentamalla sitä oikean laajennuksen avulla.

Mikä on suosikki tapahtumien hallintatyökalusi? Kerro siitä alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map