Kuinka valita paras WordPress-hosting

Sinulla on vihdoin yrityksesi suunnitelma selvitetty. Tiedät tarkalleen, mitä aiot tehdä menestyvän WordPress-sivuston ylläpitämiseksi, ja olet jopa alkanut yhdistää resursseja yhdessä. Kaikki mitä tarvitset nyt, on hyvä koti WordPress-sivustollesi – hyvä WordPress-hosting-suunnitelma, joka auttaa sinua toteuttamaan tavoitteesi ja saavuttamaan online-unelmasi.


Koska miljoonia WordPress-isännöintipalvelujen tarjoajia on siellä, se voi olla ylämäkeen sopiva valinta (tai oikea). Ja tarvitset vain parasta, koska jos sinulla ei ole verkkopalvelua sinulle, verkkoyrityksen johtaminen voi ja antaa sinulle migreenin. Tarvitset parasta, ja mitään siitä puuttuu.

Tämän päivän viestissä aion opastaa sinua valitsemaan oikea WordPress-isäntä. Suosittelen myös muutama WordPress-isäntä työsi helpottamiseksi. Tämän viestin loppuun mennessä voit valita parhaan WordPress-isäntä seuraavalle projektillesi.

Kustannus / hinnoittelu

WordPress-hosting-kustannukset

Suurimmalle osalle WordPress-isäntäkustannukset ovat ensimmäinen näkökohta, jota he ajattelevat valittaessa verkkoisäntää. Tarkoituksena on etsiä olemassa oleva halvin tarjous, mutta tämä on usein väärä siirto. Muista, että saat juuri sen, minkä maksat, sillä verkkoisäntien – kuten minkä tahansa muun yrityksen – on tuotettava voittoa, vaikka heidän näyttäisivät antavan sinulle “rajaton kaiken”.

Vaikka me kaikki mielellämme säästäisimme muutaman taalaa kerrallaan, sinun on syytä tarkastella tarkemmin ominaisuuksia, joita verkkoisäntä tarjoaa, sen sijaan, että hyppäät ensimmäiselle halpalle suunnitelmalle, joka on tietäsi.

Web-hosting-palvelun hinta riippuu monista tekijöistä, kuten tuen laadusta ja palvelimien terveydestä. Jos tarvitset parasta, joudut maksamaan palkkion. Varmasti halaat itseäsi, jos odotat parhaan WordPress-hosting-palvelun hintaan 1 dollari kuukaudessa.

Toisaalta 90 dollaria kuukaudessa on vähän kallis, mutta 3–30 dollaria kuukaudessa on ihanteellinen, jos sinulla on pieni WordPress-sivusto, joka ei ansaitse rahaa.

Älä kuulu “rajoittamattoman kaiken” ansaan, jonka on tarkoitus houkutella sinut sisään. Mikään ei ole oikeastaan ​​rajaton. Koska nämä ovat usein jaetut web-hosting-suunnitelmat (mikä on hyväksyttävää pienelle WordPress-sivustolle BTW), resursseja on rajoitettu rajoitetusti palvelimen jokaisen verkkosivuston välillä. Joten kun verkkosivustosi alkaa houkutella suuria määriä kävijöitä, verkkoisäntä pakottaa sinut kohteliaasti suurentamaan sisältöä. Jos sinulla on WordPress-portaali, joka saa miljoonia sivun katseluja kuukaudessa, jaettu hosting ei leikkaa sitä – edes rajattomilla vaihtoehdoilla.

Voit ehdottomasti aloittaa budjettiystävällisellä jaetulla web-isännöinnillä, mutta sinun pitäisi mukautua verkkosivustosi kasvuun. Muita saatavissa olevia web-hosting-suunnitelmia ovat virtuaaliset yksityiset palvelimet (VPS), omistetut palvelimet, hallitut VPS, hallitut omistettu palvelimet ja hallinnoitu WordPress-hosting. WordPress-isännöinnin hinta vaihtelee suunnitelmien mukaan, joten pysy budjettisi rajoissa ja mene vain verkkopalveluntarjoajalle, joka tarjoaa etsimäsi ominaisuudet.

Ominaisuudet ja suorituskyky

WordPress-hosting-ominaisuudet

Kyse ei ole niinkään Web-palvelimen tarjoamista ominaisuuksista (tai suorituskyvyn tasosta). Kyse on kaikista ominaisuuksista, joita tarvitset WordPress-sivustosi käyttämiseen. Ei ole mitään syytä mennä WordPress-isännöintisuunnitelmaan ominaisuuksilla, joita et koskaan käytä nyt tai tulevaisuudessa. Valmistaudu etukäteen, jotta tiedät tarkalleen, mitä tarvitset tänään ja mitä tarvitset esimerkiksi vuoden kuluttua.

 • Onko WordPressin lisäksi tulevaisuudessa asennettava muita skriptejä – aliverkkotunnukseen tai erilliseen verkkotunnukseen?
 • Tarvitseeko sinun isännöidä useampaa kuin yhtä WordPress-sivustoa?
 • Tukeeko valitsemasi WordPress-isäntä rajoittamatonta lisäosa-verkkotunnuksia tai aliverkkotunnuksia, vai joudutko muuttamaan toiseen isäntään nauttiaksesi näistä ominaisuuksista?
 • Oletko valmis maksamaan ylimääräisiä varmuuskopiopalveluista?
 • Haluatko hyödyntää ilmaista verkkotunnusta??
 • Tukeeko web-hosting-yritys sydämellesi kallista syytä?

Nämä ovat vain muutamia kysymyksiä, jotka sinun tulisi kysyä itseltäsi. Loppujen lopuksi kyse on sinusta ja siitä, mitä haluat saavuttaa. Verkkoyrityksellesi sopivan suunnitelman osoittaminen oikealle WordPress-isännöinnille.

Suorituskykyä varten tarvitset WordPress-isännöintipalveluntarjoajan, joka takaa ajot, erittäin nopeat palvelimet, kaistanleveyden ja tarpeeksi levytilaa tarpeitasi varten. Jos päätät pelata halpaa, maksat kuluttamalla paljon aikaa ja vaivaa käsitellä seisokkeja ja muita palvelimiin liittyviä kysymyksiä. Halpa on loppujen lopuksi kallis.

Otat WordPress-sivustoasi vakavasti, ja myös WordPress-palveluntarjoajan pitäisi. Ota heihin yhteyttä ja kysy kysymyksiä. Lue riippumattomia arvosteluja tai kysy luotettavien ystävien suosituksia.

Toinen asia. Jos web-hosting-yritys on erikoistunut vain yrityspohjaisiin hosting-ratkaisuihin ja sinulla on pieni WordPress-blogi, ne eivät sovellu sinulle parhaiten. Käänteinen on myös totta. Muita ominaisuuksia, jotka on pidettävä mielessä valittaessa WordPress-hosting-palveluita, ovat sähköpostin ylläpito, ohjauspaneelit ja suojaus.

Asiakastuen laatu

Web-isäntä tarjoaa asiakastuen laadun, jonka pitäisi kertoa sinulle paljon yrityksestä. Jos asiakastuki jättää paljon toivomisen varaa, et halua luottaa kyseiseen yritykseen online-liiketoimintaasi. Jos sivustosi menee jostain syystä, voit ottaa yhteyttä tekniseen tukeen ja saada välitöntä apua? Voivatko he korjata ongelman nopeasti, jos niitä on saatavana? Tai kestääkö ikä, jotta saadaan apua pienimmistäkin asioista?

Ennen kuin valitset Web-isäntä WordPress-verkkosivustoillesi, varmista, että heillä on hyvä asiakastuen maine. Hyvä web-hosting-yritys tarjoaa useita yhteydenottotapoja, mukaan lukien puhelinnumero (duh), sähköposti ja chat. Heillä on joku, joka auttaa sinua ympäri vuorokauden, ja heillä on hyviä arvosteluja kaikkialla Internetissä. Tee tutkimusta ja valitse asiakastukea arvostava web-isäntä.

WordPress-hosting-suositukset

Tässä osassa käsittelemme kahta WordPress-hosting-luokkaa:

 • Ylläpito WordPress-isännöinti
 • Tyypilliset web-palveluntarjoajat

Ylläpito WordPress-hosting

Ylläpito WordPress-hosting-yritykset ovat erikoistuneet tarjoamaan hosting-ratkaisuja WordPress-alustalle. Tämä tarkoittaa, että voit isännöidä vain WordPress-sivustoja heidän kanssaan, eikä mitään muuta.

Tämä sopii sinulle hyvin, koska kaikki heidän resurssit on omistettu WordPress-alustallesi, ja me kaikki tiedämme sen keskittyneet ponnistelut = parempia tuloksia. Seuraavat ovat markkinoiden johtavia hallittuja WordPress-hosting-yrityksiä tällä hetkellä.

WP-moottori

WP-moottorin hallinnoima WordPress-hosting

Aloitan WP Enginestä, koska me käytä ja rakasta sitä! Olemme käyttäneet WP Engineä jo jonkin aikaa, ja kokemus on yksinkertaisesti poissa tästä maailmasta. En suosittele vain WP Enginea, aion paljastaa sinulle miksi se on parhaiten hallittu WordPress-hosting-ratkaisu siellä.

Ensinnäkin, WP Enginen tukitiimi on ”100% keskittynyt ja omistautunut WordPressille”. Lisäksi yritys ylpeilee alan parhaan asiakastukisuhteen tukemisesta, mikä tarkoittaa, että saat jatkuvasti nopeaa ja henkilökohtaista tukea.

Se ei ole sen loppu. Siitä lähtien kun aloimme käyttää WP Engineä, meidän ei ole koskaan tarvinnut huolehtia WPExplorer.com-tiedoston varmuuskopioinnista, koska siitä huolehditaan automaattisesti päivittäin. Eikä ylimääräisiä (tai piilotettuja) kuluja ole, ja voit palauttaa sivustosi milloin vain muutamalla napsautuksella. Kuinka suave? Jokaisella WP Engine -suunnitelmalla on yllä olevat ja seuraavat ominaisuudet:

 • Palomuurien ja haittaohjelmien tarkistus turvallisuuden lisäämiseksi
 • Antelias SLA ja ilman pitkäaikaisia ​​sopimuksia (maksa kuukausittain ja jätä milloin haluat – vaikka et koskaan halua)
 • Kansainväliset tietokeskukset takaavat erittäin nopeat latausnopeudet (hyvästit välimuistin laajennuksiin)
 • Niin paljon tilaa kuin haluat
 • Rajoittamaton tiedonsiirto
 • Skaalautuvat suunnitelmat
 • Huippuluokan laitteisto
 • Sisältöjakeluverkkojen (CDN) tuki
 • Kehitystyökalut
 • Ja niin paljon muuta …

Tämä on parhaiten hallittu WordPress-hosting-ratkaisu sinulle riippumatta siitä, ajatko henkilökohtaista blogia, ammattimaista WordPress-sivustoa tai verkkokauppaa. Heillä on myös premium-paketti, jossa on räätälöityjä vaihtoehtoja yksilöllisiin tarpeisiisi.

Joitakin WP Engine -asiakkaita ovat luja, ConstantContact, SoundCloud, Puskuri ja GeekWire muiden joukossa. Automattic myös sijoitettu WP Engineen, mikä antaa jälkimmäiselle vielä enemmän uskottavuutta.

Siirry kohtaan WP Engine →

Perinteiset web-hosting-yritykset

Useimmat web-hosting-yritykset tukevat WordPress-ohjelmistoa. Osta vain hosting-paketti, asenna WordPress muutamalla napsautuksella, ja työsi on valmis. Toistaiseksi tämä vaihtoehto on suositumpi kuin hallinnoitu WordPress-hosting monille bloggaajille. Se on erittäin budjetti (paketit alkavat noin 4–5 dollaria kuukaudessa), mutta siinä ei ole aina kaikkia ylimääräisiä herkkuja, jotka tulevat WordPress-hallintaan. Seuraavilla verkkoisäntäkoneilla on hyvä maine asiakastuesta ja suorituskyvystä markkinoilla.

Bluehost

bluehost-wpexplorer promo

Pika-asennuksella, milloin tahansa rahat takaisin -takuu, rajaton verkkotunnuksen ylläpito, rajaton kaistanleveys, rajoittamaton levytila, rajoittamaton sähköpostitili, ilmainen verkkotunnus, sivustonrakennustyökalut, FTP, SSL, 24/7 -tuki, 100 dollarin Google-mainontaluotto ja muutama muita makeita ominaisuuksia, Bluehost on iso nimi web-hosting-liiketoiminnassa. Lisäksi Bluehost oli tarjonnut erikoistarjous kaikille WPExplorer-lukijoille, jotta voit saada isäntä alkaen vain 3,95 dollaria kuukaudessa. Varmista vain, että käytät yhtä linkkejä Bluehostiin tällä sivulla tai kupongisivullamme varmistaaksesi, että saat alennuksen.

Itse asiassa WordPress vakuuttaa Bluehostille WordPress-isäntänä. Jaetun isännöinnin lisäksi ne tarjoavat myös VPS: n ja omistetun web-isännöinnin, joten koon muuttaminen ei ole ongelma. Lisäksi, jos haluat aloittaa oman web-isännöintisi, heillä on houkutteleva jälleenmyyjäsuunnitelma. Jälleenmyyjänä saatat olla kiinnostunut tarkistamaan nämä WordPress-teemat hosting-yrityksille.

Siirry kohtaan Bluehost →

hostgator

hostgator-WordPress-hosting-wpexplorer

Yli kahdeksan (8) miljoonaa sivustoa palvelimillaan HostGator on suosittu web-hosting. Ne tarjoavat 24/7 sähköpostia, chatia, skypeä ja puhelintukea. Voit asentaa WordPressin muutamalla napsautuksella ohjauspaneelin kautta.

Ne antavat myös 99,9%: n käyttöajan, mikä tarkoittaa jopa alhaisilla hinnoilla, sinun ei tarvitse huolehtia seisokkeista. Heidän isännöintisuunnitelmansa alkavat 3,96 dollaria kuukaudessa 20 prosentin (20%) alennuksen vuoksi. VPS-hosting alkaa 9,97 dollaria kuukaudessa ja omistetut palvelimet alkavat 139 dollaria kuukaudessa. Jälleenmyyjän hosting alkaa 19,95 dollaria kuukaudessa. Se on loistava WordPress-hosting-ratkaisu, jolla pääset alkuun.

johtopäätös

Oikean WordPress-isäntävalinnan valitseminen on ensimmäinen askel kohti menestystä verkossa. Haluat välttää web-hosting-liittyviä ongelmia get-go-palvelusta keskittyäksesi tuotteiden luomiseen, WordPress-sivustosi markkinointiin ja yleensä ansaita rahaa. Ennen kuin lähdet, ota hetki jakaa ajatuksesi alla olevaan kommenttiosaan. Toivotan teille onnellista ja menestyvää vuotta 2014!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map