Kuinka valita paras mainostettava kumppaniohjelma WordPress-blogiisi

Kuinka valita paras mainostettava kumppaniohjelma WordPress-blogiisi

Jos olet päättänyt perustaa tytäryhtiömarkkinointiblogin, sinun on ensin löydettävä blogisi rako ja asetettava sivusto. Sen jälkeen on aika valita kumppaniohjelmasi. Väärät ohjelmat voivat johtaa alhaisiin tuloksiin ja vähentää myyntiä, joten tässä tekemäsi päätös on tärkeä.


Valitsemalla tehokkaita kumppaniohjelmia voit ansaita rahaa blogiisi ja tuottaa tuloja. Oikeilla tytäryhtiöillä sinulla on mahdollisuus luoda kumppanuuksia, liittyä samanhenkisiin yhteisöihin ja johtaa menestyvää yritystä.

Tässä artikkelissa aiomme keskustella siitä, miten löytää täydelliset tytäryhtiöt ja integroida heidän ohjelmat sisällösi kanssa. Suosittelemme myös joitain työkaluja, jotka auttavat sinua keskittymään blogiisi parhaiten soveltuviin ja kannattavimpiin tytäryhtiöihin. Sukellaan sisään!

Mikä on tytäryhtiömarkkinointi (ja kuinka siitä voi hyötyä)?

Affiliate markkinointi on eräänlainen ohjelma, joka perustuu tulojen jakamiseen. Mainostat tuotteita tytäryhtiöverkoston kautta ja ansaitset palkkion sivustosi tuottamien myyntien perusteella. Tämä voidaan tehdä luomalla kyseisistä tuotteista täysipitkä arvostelu, lisäämällä vain linkkejä niihin sisältöön ja monilla muilla menetelmillä..

Kuten kaikissa yrityksissä, tytäryhtiömarkkinoinnin aloittaminen vaatii aikaa ja vaivaa. Hyötyjä on kuitenkin monia, mukaan lukien:

 • Alhaiset käynnistyskustannukset. Tytäryhtiömarkkinointiblogin saaminen käytöstä vaatii jonkin verran investointeja (tässä on WordPress-blogin käynnistämisen todelliset kustannukset, jos olet kiinnostunut), mutta sen ei pitäisi maksaa sinulle liian paljon.
 • Tuotetukea ei tarvita. Tytäryhtiömarkkinoijana sinun on vain mainostettava muiden ihmisten tuotteita. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia omien esineiden luomisen ja myynnin kustannuksista.
 • Joustava aikataulu. Tytäryhtiö-verkkosivusto on jotain, jota voit hallita ja kasvattaa omassa tahdissa, omassa aikataulussa.

Jos nämä edut vaikuttavat houkuttelevalta, tytäryhtiöblogi saattaa olla oikea sinulle. Tietysti avain onnistuneen tytäryritysyrityksen johtamiseen on oikeiden ohjelmien valinta.

Kuinka tunnistaa täydelliset tytäryritykset WordPress-blogiisi (3 keskeistä vinkkiä)

Tytäryhtiömarkkinoijana olemisen edut ovat runsaat, mutta on tärkeää, että teet tutkimuksesi löytääksesi parhaat ohjelmat liittymistä varten. Sukellaan oikein sisään ja selitetään kuinka tunnistaa nämä ohjelmat.

1. Ymmärrä blogin niche

Haluatpa ansaita ansaitaksesi nykyisen blogisi tai perustaa uuden, sinun on ymmärrettävä sivustosi “markkinarako”. Tämä on toinen termi sen keskittymiselle – blogiisi aihe ja aihe, jonka lukijat tulevat luoksesi oppimaan lisää. Esimerkiksi, Justin Chung Studio sopii tiiviisti elämäntapavalokuvausrakoihin:

Justin Chung Studiovalokuvaus

Kun sinä voida aloita blogi ja kirjoita mistä tahansa, mikä mielesi tuo esiin, on paljon vaikeampaa kehittää omistettu yleisö tällä tavalla. Sen sijaan on parasta valita tietty markkinarako ja pysyä siinä. Blogin markkinaraon ymmärtäminen antaa sinun luoda keskittyneempää sisältöä ja houkutella ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita siitä, mitä sanot.

Blogin kapeasta selkeys antaa sinulle myös mahdollisuuden valita parhaat kumppaniohjelmat. Voit suorittaa tutkimusta ja tuntea yleisösi saadaksesi selville, mikä heitä kiinnostaa, mitä kysymyksiä hänellä on ja mitä ongelmia he yrittävät ratkaista. Tämä auttaa sinua valitsemaan parhaat tytäryritystuotteet, koska voit mainostaa niitä, jotka vastaavat lukijasi yksilöllisiä tarpeita.

2. Aloita luettelolla käyttämistäsi tuotteista

Jos käytät tiettyä tuotetta, ymmärrät jo sen edut ja haitat. Tunnet tämän tuotteen avulla voit kirjoittaa siitä tietoisesti ja totuudenmukaisesti. Siksi on tärkeää aloittaa tuotteista, joista sinulla on jonkin verran kokemusta.

Voit laatia luettelon mahdollisista tuotteista katsomalla vain kotisi (tai verkkosivustosi) ympäri ja arvioimalla, mikä on ollut arvokasta sinulle. Tai voit katsoa aikaisempia online-ostoksesi juoksuttaaksesi muistiasi. Kysy sitten itseltäsi, miksi ostit jokaisen tuotteen, ja kuinka siitä on ollut sinulle hyötyä. Yleisösi koostuu asiakkaista kuten sinäkin, joten voit käyttää henkilökohtaisia ​​kokemuksiasi selvittääksesi, mitä tuotteita muut ihmiset voivat kiinnostaa.

Kun sinulla on luettelo mahdollisuuksista, seuraava askel on päättää, mitkä tuotteet ovat ihanteellisia tytäryhtiöehdokkaita. Kokeile näitä vinkkejä selvittääksesi, mitkä tuotteet toimivat parhaiten:

 • Voitko luoda ikivihreää sisältöä tuotteen ympärille? Parasta on luottaa tuotteisiin, joille tarvitaan yleinen ja johdonmukainen tarve.
 • Suosittelisitko tätä tuotetta ihmisille, jotka luottavat sinuun? Jos luettelossasi on tuotetta, jota et suosittelisi kiinnostuneillesi, sinun ei pitäisi tarjota sitä yleisöllesi.
 • Onko tuote myyjä arvostaa tytäryhtiöitään? Jos tytäryhtiösi myyjä ei arvosta markkinoijiaan, et voi luottaa siihen, että arvostat yleisöäsi.

Jos tuote täyttää kaikki yllä olevat kriteerit, olet todennut, että se on henkilökohtaisesti arvokas, ja se sopii blogin kapeaseen, se on täydellinen ehdokas.

3. Tutki potentiaalisia tytäryhtiöitäsi suosituilla markkinapaikoilla

Ruutukuva Share-A-Sale -sovelluksesta

Tytäryhtiömarkkina tai verkko on välittäjä sinun markkinoijana ja toimittajan välillä ohjelman tarjoajana. Markkinapaikan avulla voit päättää, mitä ohjelmia on saatavana, ja päättää, ovatko ne todennäköisesti kannattavia.

Tässä on vankat vaihtoehdot aloittamiseen:

 • ShareASale: Tällä markkinapaikalla on yli 2500 palkkiopohjaista ohjelmaa, joista valita. Lajittelu ShareASalen tarjousten kautta on loistava lähtökohta.
 • CJ Affiliate: CJ Affiliate tarjoaa yli 3000 merkkiä. Tämän sivuston käyttäminen oikeiden tytäryhtiöiden löytämiseen vaatii muutaman lisävaiheen, mutta se on aikaasi kannattavaa.
 • ClickBank: ClickBank, aivan kuten ShareASale, on tytäryhtiömarkkinoinnin standardi. Aloittaminen on helppoa asiakaskeskeisen lähestymistavansa ansiosta.
 • Amazon: Ei ole yllättävää, että Amazon on aina varma veto mille tahansa tytäryhtiökaupalle. Ei vain miljoonia tuotteita, joita suositella, vaan myös teet palkkion asiakkaan koko ostoksesta (ei vain tuotteesta, johon linkitit).

Jokainen markkinapaikka tarjoaa arvokasta tietoa sisaryritystutkimukselle. Suosittelemme, että kokeilet heitä kaikkia päättääksesi, mikä sopii sinulle parhaiten.

Kuinka lisätä kumppanilinkkejä saumattomasti sisältöön

Nyt kun olet valinnut kumppaniohjelmasi ja tuotteesi, on aika lisätä heidän linkit sisältöösi. Tässä on muutamia vinkkejä aloittamiseen:

 • Älä lisää viestiin useita tytäryhtiölinkkejä. Liian monet linkit vievät lukijoita, jotka etsivät arvokasta sisältöä.
 • Löydä tasapaino käyttökokemuksen ja rahan ansaitsemisen välillä. Minimoi sisältösi mainonta pitämällä se keskittyneenä ja ansaitse rahaa strategisesti.
 • Seuraa FTC-ohjeet tuotemerkintöjä varten. Yhteensopivuuden säilyttäminen pitää yrityksesi luotettavana (ja onneksi on olemassa mahtavia työkaluja, kuten ilmainen) Affiliate Disclosure WooCommerce -ohjelmaan laajennus, jonka avulla voit helposti paljastaa tytäryhtiösuhteet sivustossasi).

On myös monia työkaluja, jotka voivat auttaa yhdistämään tytäryhtiölinkit sisältöön. Tässä on muutama näkemisen arvoinen:

 • E-Junkie antaa sinun myydä tytäryhtiötuotteita suoraan sivustoltasi tai blogissasi. Voit hallita toimeksiantoja myös sen tytäryritysalustan kautta.
 • Helppo kumppanilinkki on WordPress-laajennus, jonka avulla voit hallita kaikkia verkkosivustosi tytäryhtiölinkkejä. Voit seurata napsautuksia, lisätä lyhyitä linkkejä ja luoda linkkiluokkia samasta paikasta.

Tytäryhtiölinkkien lisääminen saumattomasti vie käytäntöä. Suosittelemme ensin käyttämään minimalistista lähestymistapaa, kunnes sinulla on kokemusta vyön alla.


Kun aiot ansaita tuloja blogin kautta, sinun on tehtävä niin autenttisesti kuin mahdollista. Jos et ole etukäteen kokemuksistasi tuotteesta, riskit markkinoijasi auktoriteetilla. Siksi on niin tärkeää valita sopivat tytäryhtiöt.

Onko sinulla kysyttävää siitä, kuinka valita täydelliset tytäryritykset WordPress-blogiisi? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map