Kuinka valita oikea WordPress-hosting

WordPress on jatkuvasti kehittymässä sisällönhallintaratkaisuksi (CMS), joka on ominaisuuksilla täytetty edistyneimmälle käyttäjälle, samalla kun se on aloittelijoille helppo asentaa ja käyttää. Jos olet käyttänyt WordPressiä pari kuukautta, olen varma, että olet alkanut kuvitella sen lukuisia sovelluksia. Itse ylläpitämän WordPress-blogin ajaminen voi olla helppoa ja vaikeaa samanaikaisesti. Jos sinulla on huomattavia investointeja, hallittu WordPress-isäntäalusta, kuten WPEngine, olisi täydellinen. Mutta jos olet juuri avaamassa verkkosivustoa tai blogia, hallitun WordPress-hosting-palvelun käyttämistä voidaan pitää rahan tuhlauksena. Tällaisissa tapauksissa jaettu hosting-yritys olisi täydellinen – lähinnä koska ne ovat halpoja ja luotettavia samanaikaisesti. Siihen liittyy kuitenkin tiettyjä riskejä. Jos olet täysin uusi web-hosting-skenaariossa, mahdollisuudet saada sinut matkalle (tai olla huijatuksi yksinkertaisesti sanottuna) kasvavat huomattavasti.


Aiomme puhua tämänpäiväisessä artikkelissa jaettu WordPress-hosting – kuinka valita hyvä jaettu hosting-yritys ja joitain suosituksia. Oletan, että käytät WordPressiä, joten keskustelemme hyvän isännän ominaisuuksista / vaatimuksista WordPressin suhteen. Aloitetaan.

Kaistanleveys ja levytila

HDDJos olet käynnistämässä verkkosivustoa, 5 Gt kuukausittainen siirto riittää. Levytilan suhteen riittää 5 Gt. Mutta jos aiot isännöidä paljon ladattavaa sisältöä verkkosivustollesi, tarvitset enemmän kaistanleveyttä ja levytilaa sisällön kokonaiskokojen mukaan. Suosituimmat palveluntarjoajat sallivat rajoittamattoman kaistanleveyden ja / tai levytilan.

Sivustojen tai lisädomeenien lukumäärä

LisäverkkotunnusHyvä jaetun palveluntarjoajan avulla voit isännöidä vähintään 10 erilaista verkkosivustoa. Suosittujen avulla voit isännöidä rajattomasti sivustoja. Saatat ajatella – miksi minun pitäisi isännöidä useampaa kuin yhtä sivustoa? Tästä syystä:

Useimmiten on aina taloudellista ostaa jaettua hosting-tiliä vähintään vuodeksi. Jos haluat ostaa sen kuukausittain, se maksaa sinulle paljon enemmän. Joten kuvittele, että jos päätät kuuden kuukauden kuluttua avata oman portfoliosivustosi, ja ostamasi Web-isäntä ei salli useampaa kuin yhtä verkkotunnusta. Mitä tekisit sitten? Ostaako toinen hosting-tili? Siksi on aina viisaampaa etsiä verkkoisäntä, joka sallii isännöidä useampaa kuin yhtä verkkotunnusta.

Alueiden lukumäärä

Sub-verkkotunnukset

Alaverkkotunnus on toinen verkkosivusto, jolla on oma ainutlaatuinen sisältö, mutta uutta verkkotunnusta ei ole. Sen sijaan käytät olemassa olevaa verkkotunnusta ja vaihdat www-osoitteen toiseksi. Aliverkkotunnus näyttää forums.domain.com. Suurin osa palveluntarjoajista sallii rajoittamaton aliverkkotunnus – sinunkin pitäisi. Tässä on joitain aliverkkotunnuksen mahdollisia käyttötapoja:

 • Testaa WordPress-sivustosi teema- ja liitännätestien suorittamiseen ja suorittamiseen
 • Vain ladattavan aliverkkotunnuksen isännöinti: http://download.domain.com/site-stats.pdf
 • Salkku-sivuston ylläpito: http://author.domain.com/
 • Foorumin ylläpito: http://forum.domain.com/

MySQL-tietokantojen lukumäärä

TietokantaJokainen WordPress-asennus vaatii yhden MySQL-tietokannan. Siksi Web-palvelimellasi on oltava vähintään yksi MySQL-tietokanta isännöidä WordPress-sivustoasi. On kuitenkin suositeltavaa, että palvelimellasi on enintään 10 tietokantaa, mieluiten rajaton. Saatat tarvita ylimääräisen tietokannan foorumin isännöintiin, WordPress-sivustosi testausympäristön asentamiseen tai muun sivuston ohjelmiston asentamiseen..

Ohjauspaneeli

cPanel

cPanel on maailman johtava isännöinnin ohjauspaneeli, jota useimmat jaetut isännöintipalveluntarjoajat käyttävät. Siinä on ominaisuuksia ja video-ohjeita ehdoton aloittelija ja ahkera ammattilainen. Aloittelijalle suosittelen cPanel-palvelua tarjoavan web-isännän käyttöä. Jos tämä ei ole ensimmäinen kerta, voit vapaasti valita minkä tahansa ohjauspaneelin!

Asiakaspalvelu

Tuki

Asiakastuki on yksi web-hosting-yrityksen tärkeimmistä näkökohdista. On syytä, miksi tunnetuilla web-palveluntarjoajilla, kuten HostGatorilla, on vuotuiset suunnitelmat, jotka alkavat 5,56 dollaria kuukaudessa (yhden vuoden sopimukselle), ja muut aloittavat niinkin alhaisella tasolla kuin 2 dollaria. Kaikki johtuu laadukkaasta asiakastuesta.

Vanha tai uusi – mitä isäntä minun pitäisi mennä?

Vanha tai uusi

Tämä on toinen erittäin tärkeä tekijä, jota useimmat meistä yleensä ohittavat. Web-hosting-yrityksen ikä on otettava asianmukaisesti huomioon ennen sitä. Jos se on ollut markkinoilla vain pari kuukautta – on parempi olla tekemättä sitä, ellet ole täysin varma tekemästäsi ja mitä tehdä, jos asiat eivät toimi. Tämä ei tarkoita, että kaikki uudet hosting-yritykset olisivat huonoja. En sano sitä.

Kaikkien hienien asioiden alku on pieni.

Me kaikki tiedämme sen. Tässä on vähän ajattelua:

Aika on suurin opettaja.

Ihmiset saavat kokemusta ja viisautta vuosien mittaan. Siksi on aina suositeltavaa mennä yrityksen luo, joka on toiminut vähintään 1–2 vuotta.

Sähköpostien ylläpito

verkkoKun sinulla on oma verkkosivusto, on vain ajan kysymys, ennen kuin tarvitset sähköpostin ylläpitoa. Minun neuvoni – Pidä verkko- ja sähköpostipalvelut täysin erillisinä. Miksi? Koska sähköpostin isäntäasetuksen asettaminen on melko sotkuista (ja monimutkaista), ja olet kiinni PHP + MySQL -pohjaisissa sähköpostiohjelmissa, jotka tarjoavat vain vähän tai ei lainkaan mobiilitukea ja joilla ei ole riittäviä vastatoimenpiteitä e-pommi-iskujen torjumiseksi jne..

Kiitos Google-sovelluksille – sähköpostin isännöinnin skenaario on mullistettu yhtenäiseksi, yksinkertaiseksi ja tehokkaaksi postilaatikoksi. Valitettavasti Google lopetti joulukuusta 2012 lähtien heidän sähköpostin isännöintipalvelunsa ilmaisen version. Ei kuitenkaan hätää – tutustu Zohoon tai Microsoft Outlookiin ilmaiseksi sähköpostin isännöintiä varten. Siitä huolimatta suosittelen erittäin vaihtamista erilliseen sähköpostipalveluntarjoajaan – heti alusta alkaen tulevien ongelmien välttämiseksi.

Hinnoittelu- ja hyvityskäytäntö

Yrityksen tuotteen hinnoitteluun voidaan puuttua loogisesti. Keskimäärin 4–6 dollaria USD on kohtuullinen hinnoittelu jaetulle isäntälle. Alle 2,5 dollaria USD tulisi välttää. Tietenkin, jos käytät 50% alennusta, saat todennäköisesti ensimmäiset kuusi kuukautta alle 2 dollarilla USD kuukaudessa, mutta kyse on eri tilanteesta. Pähkinänkuoressa:

Jos se on liian hyvää ollakseen totta, niin todennäköisesti on.

Palautuskäytännössä arvostettujen isäntien tiedetään olevan totta sanalleen. Useimmat yritykset tarjoavat 15–30 päivän rahat takaisin -takuun. Ainakin a 7 päivän rahat takaisin -takuu on tarjottava isäntäsi.

varmuuskopiot

Varmuuskopioida

Digitaaliset tavarat voivat mennä kaput-palveluun milloin tahansa missä tahansa – mukaan lukien 15 dollarin digitaalinen kello tai 6 000 dollarin Supermicro-palvelin. Siksi ihmiset käyttävät paljon rahaa tietojensa varmuuskopiointiin. Tässä on yksi pilvipalvelun suurimmista eduista – jos yksi palvelin menee alas, sisältösi palvelee toisesta. HostGatorin jaettu hosting varakäytäntö on vähän turha, mutta ne vievät viikoittain varmuuskopioita. Toisaalta CrocWeb ottaa päivittäisiä varmuuskopioita tiedoistasi kautta R1Soft, 30 päivän palautuspisteillä.

Online arvostelut

Online arvostelut

WebHostingTalk on tärkein resurssi löytää uusia suuria hosting-yrityksiä ja tarjouksia. Suosittelen sen käyttöä. Seuraa tarkkaan käyttäjän kommentteja ja katso, vaikuttavatko ne millään tavalla vaatimuksiin. Jotkut ihmiset rakastavat kritisoida toisia ja toiset jopa mennä jopa sanomaan vääriä asioita. Joten varmista, että käytät kyseistä Yhteyslomaketta ennen kuin sanot ei. ��

johtopäätös:

Siellä on kirjaimellisesti kymmeniä tuhansia jaettua hosting-yritystä. Jokainen, jolla on 10 dollarin sijoitus, voi aloittaa yhden – kyllä ​​- se on niin helppoa. Voit tietysti kuvitella verkkosivustosi ylläpidon seuraukset sellaisessa yrityksessä – älkäämme puhuko siihen.

Kuten luvattiin, tässä on muutama verkkoisäntä, jotka suosittelemme pitämään mielessä kaikki edellä mainitut tekijät. Voit myös vierailla isännöintisivullamme löytääksesi lisää merkkejä! Ja kassalla VentureHarbourin yksityiskohtainen katsaus parhaat web-hosting-yritykset.

 • HostGator: Vuotuiset suunnitelmat alkavat 5,56 dollaria kuukaudessa, isännöi yli 9 000 000 verkkotunnusta
 • BlueHost: Suunnitelmat alkavat 4,95 dollaria kuukaudessa, sisältäen 50%: n alennuksen ensimmäisen kuukauden aikana
 • CrocWeb: LiteSpeed-käyttöinen isäntä, joka alkaa hinnasta 4,95 dollaria kuukaudessa, ylläpitää yli 30 000 verkkosivustoa
 • HostMonster: Toinen tuotemerkki, jota tuemme, rajattomilla isännöintisuunnitelmilla, jotka alkavat hinnasta 4,95 dollaria kuukaudessa
 • WPEngine: Jos aloitat yrityksen blogin tai verkkosivuston, jolla on huomattavia investointeja, WPEngine on paras veto. Tutustu WPEngine-arvosteluumme saadaksesi lisätietoja.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map