Kuinka vähentää WordPress-verkkosivustosi seisokkeja

WordPress-verkkosivustosi korkealla seisokkilla on tuhoisia seurauksia. Kun ihmiset napsauttavat sivustoasi, he haluavat pystyvän käyttämään sitä, mutta jos se on offline-tilassa, yleisö menettää kärsivällisyyden nopeasti. Joten mitä voit tehdä WordPress-verkkosivustosi seisokkien vähentämiseksi?


Tässä artikkelissa aiomme keskustella siitä, miten seisokit voivat vaikuttaa negatiivisesti WordPress-verkkosivustoosi ja kuinka voit seurata seisokkejasi nähdäksesi, onko kyseessä ongelma. Kriittisesti tutkimme, kuinka voit parantaa käyttöaikaasi auttaaksesi tekemään sivustostasi mahdollisimman menestyvän.

Miksi seisokit ovat haitallisia WordPress-verkkosivustollesi

Terve järki sanoo, että et halua sivustosi olevan offline-tilassa. Seisokit turhauttavat, hämmentävät ja järkyttävät potentiaalisia kävijöitäsi. Kun ihmiset yrittävät päästä sivustoosi, he tekevät sen tietyn tavoitteen mielessä, olipa kyseessä sitten viihdyttäminen, oppiminen jotain uutta tai ostoksen tekeminen.

Jos verkkosivustosi on offline-tilassa, se voi maksaa sinulle vierailijoiden, uusien liidien, potentiaalisten asiakkaiden ja myynnin palauttamisesta. Seisokit voivat myös tarkoittaa, että sivustosi menettää uskottavuutesi yleisösi ja toimialan sisällä. Sivusto, jolla on ongelmia seisokkien kanssa, kuvaa kuvan epäammattitaidosta, eikä se olisi ensimmäinen vaihtoehto maksaville asiakkaille. Sitä ei ehdottomasti pidetä alansa johtajana ja auktoriteettina.

Toinen tärkein syy siihen, että et halua seisokkien ongelmaa, on se, että Google ja muut hakukoneet eivät pidä siitä. Säännöllinen lataus alkaa nopeasti vaikuttaa sijoituksesi hakutulossivuilla, ja kuten me kaikki tiedämme, mitä alhaisempi putoat, sitä vähemmän liikennettä saat.. Siksi on elintärkeää, että teet kaikkemme WordPress-verkkosivustosi seisokkien vähentämiseksi.

Käytä seurantaratkaisua seisokkien seuraamiseen

Ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä harkittaessa kuinka vähentää WordPress-verkkosivustosi seisokkeja, on vain se, kuinka paljon tämä ongelma vaikuttaa sivustoosi. Se voi olla paljon enemmän kuin luulet.

Yksi tapa tehdä tämä on käyttää seurantaratkaisua nähdäksesi milloin ja milloin sivustosi menee offline-tilaan. Tässä on muutama vaihtoehto WordPress-verkkosivustosi seisokkien mittaamiseen.

jetpack

vähentää WordPress-verkkosivustosi seisokkeja

jetpack on ilmainen WordPress-laajennus, jolla on useita käyttötapoja ja se on asennuksen arvoinen sivustoosi. Yksi tärkeä osa Jetpackia on sen moduuli Monitori, jonka avulla voit seurata seisokkeja sinulle.

Monitor tarkistaa sivustosi viiden minuutin välein nähdäksesi, onko se verkossa. Jos jokin menee pieleen, Jetpack lähettää sinulle sähköpostia ilmoittaaksesi, että sivustosi on alhaalla, ja sitten kun se on varmuuskopioitu ja käynnissä. Tämä antaa sinulle tarkan kuvan siitä, milloin sivustosi on offline-tilassa ja kuinka kauan joka kerta.

Pingdom

Pingdom

Pingdom on suosittu premium-ratkaisu niille, jotka haluavat vähän lisätietoja sivustonsa suorituskyvystä. Pingdom tarjoaa käytettävyyden seuranta, käyttämällä yli 60 koetinpalvelinta ympäri maailmaa verkkosivustosi testaamiseen jopa minuutteina. Jos jokin rikkoutuu, se ilmoittaa heti.

Vielä vakuuttavammin Pingdom tarjoaa kuitenkin analytiikan, joka auttaa sinua ymmärtämään kunkin seisokkien syyn. Tämä tarkoittaa, että voit korjata ongelman ja estää sen toistumisen, mikä johtaa käytettävyyteen pitkällä aikavälillä. Lisäksi Pingdom Real User Monitoring -laajennus Voit integroida Pingdom-työkalut helposti WOrdpress-asennukseen.

Ensimmäinen vaihe yrittää vähentää WordPress-verkkosivustosi seisokkeja on mitata sen käyttöaika. Loppujen lopuksi, kuten vanha sanonta kuuluu, jos et voi mitata sitä, et voi hallita sitä.

Valitse Web-isäntä, jolla on hyvä maine

Kun sinulla on käsitys siitä, kuinka usein sivustosi kärsii seisokkeista, sinun on alkaa puuttua syihin. Verkkosivustosi voi hyvinkin olla yksi ongelmista, joten on tärkeää, että annat sivustosi ammattimaiselle hosting-yritykselle, joka ei anna sinun alas.

WP-moottori

WPEngine-hosting

Olet varmasti kuullut meidän puhuttavan heistä aiemmin, mutta WP Engine on paras valinta luotettavalle isäntälle. Ne tarjoavat täysin hallittuja WordPress-isännöintisuunnitelmia, joissa on hieno tekninen tuki, ilmaiset lataussivustot, tehokkaat palvelimet ja vaikuttava 99,95% käyttöaikatakuu.

Saatat nähdä tämän käyttöajan ja ihmetellä, miksi se ei ole 99,99% tai edes 100% – johtuu siitä, että WP Engine sallii jopa 0,05% palvelimen ajasta kuukaudessa ylläpito (ja he tarjoavat jopa 5%: n hyvityksen kuukausimaksustasi jokaisesta tunnistasi, jonka sivustosi on alhaalla). Tämän tarkoituksena on pitää palvelimesi käynnissä nopeasti ja turvallisesti. Oletko koskaan nähnyt WPExploreria alaspäin? Luultavasti ei. Tämä johtuu siitä, että WP Engine -tiimi on hieno työssään. Lisäksi, jos he ennakoivat palvelimen tai tietokeskuksen olevan pitkään alhaalla, he ovat aktiivisia ja siirtävät sivustosi uudelle palvelimelle pitääksesi sinut ajan tasalla.

Haluatko tietää enemmän WP Enginestä ja kaikista ominaisuuksista, joita ne tarjoavat hallittujen WordPress-isännöintisuunnitelmiensa kanssa? Tutustu koko WP Engine -majoittajan arvosteluomme blogissa.

SiteGround

SiteGround

SiteGround on toinen monipuolinen hallittu isännöintipalvelu. Tämä on kuitenkin asteikon edullisemmassa päässä ja siksi helpommin kaikkien saatavissa bloggaajista pieniin yrityksiin ja muuallekin. SiteGround tarjoaa valikoiman hosting-vaihtoehtoja, kuten verkko-, pilvi- ja omistettu isännöinti. Se on nopea ja helppo asentaa, ja siinä käytetään uusinta tekniikkaa hosting-kentällä.

Tärkeintä on kuitenkin, että kuten Pagely, SiteGround on tunnettu käytettävyydestään. SiteGround ylpeilee siitä käyttöaika on tällä hetkellä 99,99%, ennätys, josta tahansa hosting-yritys olisi ylpeä. Siksi, vaikka se maksaa vähemmän kuin Pagely, SiteGround on silti vaikuttava isäntäratkaisu, joka on ehdottomasti harkinnan arvoinen.

Lisätietoja tästä arvokkaasta palvelusta on muista lukea perusteellinen SiteGround WordPress -majoituskatsaus.

Pagely

Pagely
Pagely on huippuluokan isännöintiratkaisu, joka on suunnattu suurille sivustoille ja suurille yrityksille. Tarjoaa täysin hallittuja WordPress-erityisiä isäntäpaikkoja Amazon-pilvessä, Pagely on ylpeä siitä, että se on erittäin skaalautuva. Siksi se on suosittu vaihtoehto raskaille tuotemerkeille, joilla on kasvavat liikennetarpeet.

Yksi tärkeimmistä syistä, että Pagely on niin suosittu, on, että se tarjoaa 100% käyttöaika (vaikka sinun on syytä päättää, haluatko uskoa tähän.) 100% käyttöaikatakuu) Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse koskaan huolehtia isännöintipalvelustasi, joka antaa sinun alas. Pagely saattaa antaa sinulle vain mielenrauhan, ja kaikille verkkosivustoille, koosta riippumatta, tämä on korvaamaton.

Lisää vinkkejä oikean isännöinnin valitsemiseksi

Verkkopalveluntarjoajaa valittaessa ei pidä heiluttaa asun hintaa tai kokoa. Se saattaa olla halpa tarjous, mutta jos verkkoisäntäsi ei voi taata käyttöaikaa, sivustosi menettää nopeasti isännöimäksesi säästöt rahaa.

Samoin, koska isännöintiratkaisu tunnetaan hyvin, se ei tarkoita, että se olisi luotettava. Jopa tunnetuilla isännillä voi olla ongelmia joten tee tutkimuksesi ja tarkista raportteja ylläpitävät yritykset ennen kirjautumista.

Siksi, jos haluat vähentää WordPress-verkkosivustosi seisokkeja, sijoittaminen laadukkaaseen isännöintiin on hyvä paikka aloittaa.

Pidä sivustosi tietoturva ajan tasalla

Yksi käyttötapojen pääasiallisimmista tavoista on tietoturvaloukkaukset. Turvallisuusongelmat voivat vaihdella ärsyttävistä viruksista koko sivustosi hakkerointiin, mikä kaikki voi lisätä sivustosi seisokkiaikaa dramaattisesti.

WordPress-sivustosi tietoturvaa voidaan parantaa monin tavoin. Aivan perustasolla sinun tulee vaihtaa salasanasi säännöllisesti, päivittää WordPress-teemoja ja laajennuksia ja suorittaa päivittäisiä haittaohjelmaskannauksia. Sijoittaminen WordPress-tietoturvalaajennukseen on kuitenkin yksi parhaista tavoista pitää sivustosi turvallisena ja käyttökatkoksesi vähintään.

Wordfence-suojaus

Wordfence-suojaus

WordPress Wordfence-suojaus plugin tarjoaa sivustollesi ilmaisen suojauksen hakkereilta ja haittaohjelmilta. Sen Web-sovelluksen palomuuri estää ongelmat ennen niiden syntymistä, ja Wordfence Scan hälyttää heti, jos sivustosi vaarantuu..

Siellä on myös premium-versio tästä laajennuksesta, joka sisältää joukon erityisen korkean teknologian tietotekniikkatekijöitä, kuten reaaliaikainen uhkien torjunta. Maksuton tai premium-luokan Wordfence Security on hieno asennettava laajennus, jos haluat pitää sivustosi turvallisena ja verkossa.

VaultPress

VaultPress

VaultPress on premium-tietoturva- ja varmuuskopioratkaisu WordPress-sivustoille. Tämä tehokas monipuolinen laajennus ei vain suojaa sivustoasi kaikilta isoilta ja pieniltä tietoturvaongelmilta, mutta tarjoaa myös suojan, mikäli pahinta tapahtuisi..

Kuvittele herääväsi huomenna aamulla ja koko verkkosivustosi oli kadonnut tietoturvaloukkauksen vuoksi. Nyt puhumme vakavista seisokkeista, koska sinun on uudistettava sivustosi hitaasti, mutta varmasti.

VaultPress antaa sinulle mahdollisuuden varmuuskopio sivustosi ja voit palauttaa sen nopeasti ja helposti. Paitsi että sinulla on aina toimiva kopio sivustoltasi, myös käyttöaikaasi ei pitäisi koskaan vaikuttaa vakavasti.

Oikea varmuuskopiolaajennus voi suuresti auttaa vähentämään WordPress-verkkosivustosi seisokkeja epäonnistuneessa tapauksessa, että sivustosi hakkeroidaan tai vioitetaan jollain muulla tavalla.

Huolto ja optimointi

Vahvan varmuuskopiointi- ja palautusprosessin toteuttamisen lisäksi on tärkeää myös säännöllisesti optimoida ja ylläpitää WordPress-verkkosivustoasi, mukaan lukien sen tietokanta.

Löydät lisätietoja verkkosivustosi sujuvuuden ylläpidosta WordPress-tietokannan optimointioppaasta ja aloittelijamme oppaasta WordPress-verkkosivuston ylläpitoon.

Ja jos tämä kaikki kuulostaa liian suurelta työltä, voit aina pyytää ammatillisen WordPress-tukipalvelun palveluita ja antaa heidän huolehtia WordPress-verkkosivustosi seisokkien vähentämisestä..

Lopulliset ajatukset

WordPress-verkkosivustosi seisokkien vähentämisen tärkeyttä ei voida aliarvioida. Valitsemalla ammattimaisen verkkopalvelupalvelun, seuraamalla seisokkejasi ja pitämällä sivustosi turvallisuus- ja ylläpitotehtävien päällä sinun pitäisi pystyä maksimoimaan sivustosi käytettävyys.

Tämän pitäisi johtaa parempiin sijoituksiin hakukoneissa, onnellisempiin kävijöihin ja viime kädessä menestyvämpään ja tehokkaampaan verkkosivustoon.

Koskeeko verkkosivustosi seisokkeja? Mikä luulet sen aiheuttavan? Kerro meille, kuinka aiot nyt vähentää WordPress-verkkosivustosi seisokkeja alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map