Kuinka vähentää poistumisnopeutta WordPress-sivustossasi

Jos saisimme dollarin joka kerta, kun joku mainitsisi tai kysyisi poistumisprosentista, olisimme miljonäärejä. Tarkoitan, paljon on sanottu, kirjoitettu ja kysytty tästä “hirviön” liikennemittarista, joka näyttää pelättävän kaikkia ja sekalaisia.


Mutta luultavasti siksi, että monet piippaajat, jotka kykenevät, kun poistumisprosentti mainitaan, eivät yleensä tiedä mitään pahamaineisesta poistumisesta tai kenties mitään muuta liikennetietoa tästä asiasta. Voi naiivuus, joka elää Internetissä. Se on yhtä hämmästyttävä kuin kauhistuttava.

Tässä on kuitenkin totuuden hetki: Poistumisprosentti on yksinkertaisesti Niiden ihmisten prosenttiosuus, jotka poistuvat sivustostasi katselematta mitään muuta kuin pääsivua. Hämmentääkö paljon? Nostamme mysteerin verho pois tästä eläimestä, jota kutsutaan pomppumisprosentiksi lopullisesti.

Oletetaan, että Googlella on joitain motivoituneita potentiaalisia hakuja “WordPress-konsultti”, ja sivustosi esiintyy kymmenen ensimmäisen (10) tuloksen joukossa yksinkertaisesti siksi, että seurasi ahkerasti näitä WordPress SEO -käytäntöjä. Koska hypoteettinen “Kuinka valita täydellinen WordPress-konsultti” -viestisi näyttää hyvältä Google-syötteesi metakuvauksen ansiosta, he napsauttavat verkkosivustollesi. Tästä erityisestä blogiviestistä tulee sisäänkäynnissivusi tai yksinkertaisesti ”merkintä”.

Heti kun he pääsevät verkkosivustollesi, he huomaavat, että et ole sitä mitä odotettiin, joten he painavat takaisin-painiketta, kirjoittavat uuden URL-osoitteen tai heittävät tietokoneensa ikkunasta. Pelkästään poistumissivulta poistumatta vuorovaikutuksesta muun sivustosi kanssa kutsutaan pomppimiseksi.

Kun seuraa näitä pomppimisia ajan myötä ja vertaa niitä sitten sivustoosi tulleiden ihmisten kokonaismäärään, saat suhteen. Käännä suhde prosentteina ja sinulla on poistumisprosentti.

Salli tämän pienen matematiikan uppoaa sisään. Tässä on nopea esimerkki ajaa kohta kotiin. Oletetaan, että WordPress-konsulttiviestisi sai 1 000 kävijää ja 750 lähti heti viestin katselun jälkeen, poistumisprosentti olisi seuraava:

750/1000 = 0,75 = 75%; Poistumisprosentti = Poistuminen / Vierailijoita yhteensä x 100%

Milloin poistumisnopeuden pitäisi huolehtia sinusta

Milloin poistumisprosentin pitäisi murehtia sinua

Nyt kun meillä on “mitä” pois tieltä, milloin poistumisprosentti pitäisi huolestuttaa sinua? Tekeessään tavallisia kierroksiani törmäsin kauniiseen Neil Patelin infografia, joka sisälsi poistumisprosentin vertailukeskiarvot. Listat ovat kärjessä blogeja, joiden poistumisprosentit ovat jopa 98%, seuraavat aloitussivut 70–90% ja sisältösivustot 40–60%. Johtavaa sukupolvea edustavien verkkosivustojen osuus oli 30–50%, vähittäismyyntisivustojen 20–40% ja palvelupaikkojen 10–30%..

Yleensä sinun pitäisi olla huolissasi, jos WordPress-poistumisprosentti on yli 60%. Alle 50% on hyvä, mutta jos saat vähemmän kuin 10%, olet kultainen. Älä hikoile tilastoja, sinun pitäisi mitata (tai pikemminkin vertailla) poistumisprosenttia historiallisten esityksesiisi.

Jos esimerkiksi olet aiemmin rekisteröinyt 95%: n poistumisprosentin, mutta laskenut sen sitten 65%: iin sen jälkeen, kun olemme toteuttaneet korjaavat toimenpiteet, kuten me tässä tänään hahmottelemme, sinun tulisi poptaa kupla, sillä se on suuri parannus, vaikka se on yli 60%.

Samanaikaisesti, sinun tulisi pitää mielessä, että on olemassa tietyn tyyppisiä WordPress-sivustoja ja jopa sisältöä, joiden poistumisaste on oletuksena korkea. Hyvä esimerkki on yhden sivun WordPress-verkkosivusto. Esimerkki sisällöstä, jolla olisi korkeat poistumisprosentit, on kiitossivu, joka ei johda mihinkään muuhun sivulle. Verkkosivustojen, kuten online-sanakirjojen, poistumisprosentit voivat myös olla korkeat, koska käyttäjät eivät yleensä napsauta sivua, joka sisältää etsimänsä määritelmän.

Pidä kaikki nämä näkökohdat mielessä määrittäessäsi poistumisprosenttia. Kaikissa tarkoituksissa ja tarkoituksiin 60% on kuitenkin meidän poistumisprosentti. Tämän lisäksi olet vaara-alueella. 40 – 60% selviät selviytymisestä, 10 – 40% menee hyvin, ja < 10%, you deserve a medal.

Miksi laskea poistumisprosentteja WordPress-sivustossasi

] Laske poistumisprosentteja WordPress-sivustossasi

Olemme jo käsittäneet mitä ja milloin. Mutta miksi sinun pitäisi edes vaivautua työskentelemään korkean poistumisprosentin parissa? Miksi on tärkeää ylläpitää kaikkien aikojen alhainen poistumisprosentti? Aion olla nopea, jotta voimme päästä ratkaisuihin jo.

Poistumisprosentti on käyttäjän tyytyväisyysmittari

Näytä minulle verkkosivusto, jolla on korkea poistumisprosentti, ja minä näytän sinulle sivuston, jossa tyytymättömät käyttäjät. Lukuun ottamatta yhden sivun sivustoja, online-sanakirjoja, Miljoonan dollarin kotisivu et al., kaikki verkkosivut, joilla on korkea poistumisprosentti, ovat synonyymi käyttäjän heikkoon sitoutumiseen.

Jos poistumisprosentti on alhainen, teet jotain oikein, ja sinun pitäisi tehdä enemmän tekemästäsi. Jos se on liian korkea, sinun on saatava talosi kunnossa, koska parempi käyttäytyminen tapahtuu käsi kädessä…

Parempi muuntokurssi

Edellyttäen, että tavoitteesi on ansaita rahaa WordPress-verkkosivustollasi, haluat muuntaa pelkät vierailijat säännöllisiksi lukijoiksi, asiakkaiksi tai uskollisiksi ja toistuviksi asiakkaiksi. Sinulla on vaikea aika saavuttaa tämä, jos ihmiset eivät pysy kiinni tarkistaaksesi muuta sivustosi sivua. Jos kaikki aloitussivusi tekevät ihmiset poistuvat, olet jo hävinnyt taistelun.

Tarvitset potentiaalisi napsauttaa em-linkkejä ja kutsu toimintaan -painikkeita, jos haluat maksaa laskut. Matala poistumisprosentti on positiivinen osoitus siitä, että ihmiset eivät poistu sivustostasi heti, kun he laskeutuvat. Päinvastoin pätee.

merkintä: Saatat olla korkea poistumisprosentti ja hyvät tulosprosentit.

Hyvä esimerkki on yhden sivun WordPress-verkkosivusto, joka pyytää mahdollisia asiakkaita soittamaan sinulle. Jos sivulle tulee 1000 ihmistä ja 800 soittaa sinulle, saat 80% tulosprosentin, vaikka poistumisprosentti olisi 100%.

Toinen esimerkki: Oletetaan, että sinun ei ole vielä julkaista tuotettasi, ja aloitussivusi loppuun lisäät linkit sosiaalisen median tiliisi kasvattaaksesi yhteisöä. Saatat lopulta kasvattaa yhteisöäsi, vaikka verkkosivustosi rekisteröi korkean poistumisprosentin.

Jos CTA-sopimukseesi sisältyy kuitenkin mahdollisuuden siirtäminen sivustosi uudelle sivulle (esim. Tilaus- tai vuokrauslomake), sinulla ei voi olla korkea tulosprosentti ja korkea poistumisprosentti. Nämä kaksi eivät vain voi mennä yhdessä – tuli- ja vesityyli.

Niin kauan kuin käyttäjä on vuorovaikutuksessa sivusi kanssa millä tahansa haluamallasi tavalla, sinulla on tulos. Jos he lähtevät toimimatta muiden linkitettyjen sivujen kanssa, sinulla on korkea poistumisprosentti. Siirtyminen eteenpäin …

Korkea poistumisprosentti on paha WordPress SEO: lle

Korkea poistumisprosentti on paha WordPress SEO: lle

BAM! Tässä on jotain, josta sinun pitäisi kiinnittää huomio. Mitä? Ihmiset lopettavat kaiken tekemänsä ja kiinnittävät huomiota mainitsemalla SEO. Tämä johtuu siitä, että muuntokurssit ja käyttäjien sitoutuminen ilman hakukoneiden “ilmaista” liikennettä?

Okei, voit aina saada liikennettä muista lähteistä, mutta jos et hyödynnä hakukoneoptimointia, puuttuu paljon yrityksiä. Jätät kirjaimellisesti rahaa pöydälle.

Miksi se on niin? Ensinnäkin useimmat verkkoyritykset saavat valtavan määrän liikennettä hakukoneilta. Ilmeisesti et halua jättää pois. Toiseksi ihmiset, jotka etsivät ratkaisuja hakukoneiden kautta, ovat motivoituneimpia ostajia. Joten joo, SEO on thaaat tärkeä. Ja korkeiden poistumisasteiden pisteyttäminen ei tarkoita sitä, kuinka luot vahvaa SEO-profiilia.

Näin Google-robotit tulkitsevat korkeita poistumisprosentteja: Ihmiset poistuvat sivustostasi heti, kun he laskeutuvat, koska et ole merkityksellinen. Et tarjoa mitään arvoa, joten et ansaitse hyvää SEO-sijoitusta. Sinänsä WordPress-sivustosi työnnetään taaksepäin, ja kilpailusi vie sijaintisi ja liikenteen. Korkea poistumisprosentti on todella niin paha.

Vähenevät poistumisprosentteja WordPress-sivustossasi

Meillä on pohjamaali paikallaan. Sukellaan nyt sisään. Muutamassa minuutissa puristat sen korkean poistumisprosentin, joka on estänyt tietäsi online-menestykseen. Ennen kuin jatkamme, kehotan teitä panemaan nämä vinkit välittömästi täytäntöön, et vain lukemaan niitä. Se on helppoa työtä, ja koska vahvistamme WordPress-yritystäsi, sinun pitäisi pitää siitä hauskaa. Ilman muuta, nyt mennään…

Tutki liikennettäsi

[Liikenteen opiskelu] antaa meille keskeisiä oivalluksia, jotka auttavat ohjaamaan tuotteemme kehitystä mobiilisovelluksessa ja työpöydällä. Se osoittaa meille tarkalleen kuinka ihmiset käyttävät tuotteemme jokaisella alustalla. – Jeffrey Fluhr, toimitusjohtaja SpreeCast

Tarvitseeko sanoa enempää? Kuinka alat pienentää WordPress-verkkosivustosi poistumisprosenttia, jos et tiedä missä ongelma sijaitsee? Pieni tutkimus auttaa pitkälti auttamaan sinua selvittämään, miksi rekisteröit kartan ulkopuolella olevia poistumisprosentteja.

Ehkä houkuttelet lukijoita Kiinasta, mutta ennakkosi ja tuotteesi on tarkoitettu lukijoille Yhdysvalloissa. Ehkä kiinnostuksesi eivät vastaa lukijasi etuja. Liittyykö korkea poistumisaste uusiin tai palaaviin kävijöihin? Ehkä se on teknologinen asia; sivustosi pettyi mobiilikäyttäjiin.

Se voi olla mikä tahansa. Korkea poistumisprosentti saattaa olla sidottu yhteen tai useampaan tekijään, mutta et koskaan tiedä, ellet tutkisi liikennettäsi. Tätä varten tarvitset analyysityökalun, kuten Google Analytics, Piwik, Hullu muna, Clicky, ja Verkkotrendit vain mainitakseni muutama.

lasku-poistumisprosentin-WordPress-sivusto-google-analytiikka-poistumisprosentin-kuvakaappaus

Tutki kaikkea kohderyhmistä maantieteelliseen sijaintiin, käyttäjän käyttäytymiseen ja avainsanoihin, joita vierailijat käyttävät muiden mittareiden joukossa. Älä jätä yhtään kiveä kääntämättä tähän tehtävään – sinulla tulisi olla kaikki liikenteen yksityiskohdat sormenpäälläsi. Sitä kemian opettajani kertoi meille – pidä nämä asiat sormenpäälläsi tai mene kotiin ilmoittautua ammattikorkeakouluun. Haha, vanhoja hyviä aikoja.

Paranna WordPress-sivustosi nopeutta

Pelaamme hetkeksi sitä peliä, jota me kaikki rakastamme niin paljon. Kuvittele, että ostat uusinta Audi-autoa. Musta kiiltävä Audi A4 tarkka. Kuvittele myös, että ensimmäinen tulos Googlessa ei ole Audin virallisella verkkosivustolla, koska tämä vauva latautuu melko nopeasti.

Olet todella motivoitunut ajamaan tuon pedon tällä kertaa ensi viikolla. Joten siirryt Googleen, haet Audi A4: tä ja haet hypoteettista ”newcars15.com” -yritystä, joka vie ikuisuuden, ja edestakaisen matkan kosmoksen ympäri latautuaksesi. Haluatko odottaa vai kuluttaako 30 000 dollaria taaksepäin muualle? Tiedän, että en odottaisi, koska hitaat verkkosivustot voivat kirjaimellisesti imeä elämän sinusta.

Kuvittele kaikki ne arvokkaat hetket, joita tuhlaat. Ja mikä takuu on, että saat Audi A4 ensi viikolla newcars15.com-sivustolta, jos verkkosivuston lataus kestää ikuisesti? Okei, voin viedä sen liian pitkälle, mutta se johtuu siitä, että välitän siitä, että saat pisteen, mikä meidän tapauksessamme on: Hitaalla verkkosivustolla on motivoituneita näkymiä, jotka ostavat takaisin-painiketta pitkään ennen kuin he näkevät tarjoamasi. Olemme käsitellyt tätä asiaa laajasti artikkelissa Kuinka lyhentää WordPress-sivusi latausaikaa, joten en syventy yksityiskohtiin.

Paranna WordPress-sivuston navigointia

Meillä on tämä vauva jo viidennellä vaihteella, ja olemme vielä menossa moottoritielle. WordPress-sivuston selaus, kuinka tämä auttaa alentamaan poistumisprosentteja? Se on yksinkertaista; loistava navigointijärjestelmä on kuin kartta (tai kyltti), joka opastaa käyttäjiä verkkosivustosi läpi.

Mary Jane menee Googleen löytääkseen reagoivan monikäyttöteeman aloittavaan WordPress-liiketoimintaansa. Kaikkien ponnistelujesi ansiosta, jotka olet luonut loistavan blogisisällön luomiseksi, hypoteettinen ”20 parasta reagoivaa WordPress-teemaa 2015” -viestisi näkyy ensin Googlessa, ja hän napsauttaa läpi.

Hän lukee koko viestin, ja päättää jännittyneisyydestä tarkistaa WordPress-teemasivusi, johon hän voi helposti päästä otsikon, sivupalkin tai alatunnistuksen navigointivalikoista. Vaikka hän ei osta mitään teemasi, häntä ei lasketa pomppimiseksi.

Unohda nyt kaikki Mary Jane. Mieti John Doe, joka juuri löysi verkkosivustosi (millä keinolla tahansa) ja haluaa löytää joitain tietoja. Kuinka helppoa John Doen on löytää sisältöä sivustostasi navigointijärjestelmän kautta? Luuletko, että hän pitää kiinni, jos hän ei löydä etsimäänsä?

Paras navigointijärjestelmä on helppo käyttää. Se on yksinkertainen ja selkeä, mikä muistuttaa minua tästä kerran, kun etsin Java-opetusohjelmia. Joten laskeuduin hyvämaineisen yrityksen toiselle hyvämaineiselle verkkosivustolle (nimeä ei pudota, ei snitch).

Verkkosivusto näytti hyvältä – ammattimainen suunnittelu ja teokset. Puhun millaisesta verkkosivustosta luotat tarpeeksi ilmoittautuaksesi opiskelijaksi. Mutta se oli ennen kuin yritin käyttää ilmaista Java-opetusohjelmaa, jonka piti houkutella opiskelijoita, kuten minä.

Lyhyesti sanottuna, opetusohjelma oli piilotettu useilla tasoilla megavalikkoon, ja otin aikaa, koska olen yleensä potilas, ja olin epätoivoinen löytääkseen hyvämaineinen Java-opetusohjelma. Minusta huolimatta minusta tuntui pahalta joutua tutkimaan avattavia valikoita löytääksesi yhden kurssin, joka ei mitenkään vastannut odotuksiani. Meh. Rantin loppu.

Todella kiireisellä henkilöllä ei ole aikaa kammata koko navigointisi resurssiin, jota he todella tarvitsevat. Tee kaikesta tärkeästä sisällöstä uskomattoman helppoa löytää navigointijärjestelmän kautta, ja poistumisprosentit ovat varmasti laskemassa. Saanko sinut läpi? Tässä on takeaway:

 • Luo yksinkertainen, suoraviivainen navigointi
 • Mega-valikot näyttävät hienoilta, mutta tarvitsetko niitä todella?
 • Lisää sivukartta WordPress-sivustoosi. Voit käyttää laajennuksia, kuten Google XML -sivustokartat tai käytä teemaa, joka tukee sivustokarttoja
 • Lisää navigointivalikot otsikkoosi, alatunnisteeseen ja sivupalkkiin
 • Lisää luokkia, arkistoja ja tunnisteita sivupalkkiin
 • Sisällytä hakukenttä virheettömäksi laitteeksi, jos valikot epäonnistuvat. Hakukenttäsi voi myös parantaa navigointijärjestelmääsi ja käyttökokemustasi. Käytä laajennusta, kuten Relevanssi rakentaa tehokas ja tarkka hakukone WordPress-sivustollesi

Paranna sisältöäsi vähentääksesi poistumisprosenttia

Paranna sisältöäsi vähentääksesi poistumisprosenttia

Kun menet kauppakeskukseen, tuhlaatko aikaa myymälöissä, jotka myyvät huonoja tai rumaita lankoja? Lyön vetoa, että et, ellet ole sellaisen myymälän omistaja, joka imee suurta aikaa.

Huono sisältö lähettää lukijasi pois nopeammin kuin voit saada heitä. Kerro minulle, oletko valmis viettämään arvokasta aikaa lukemalla huonoa sisältöä, kun verkossa on niin paljon muuta hauskaa tekemistä? Tiedät, kuten Cheezburger, hauskoja kissan videoita YouTubessa, ja theCHIVE muiden joukossa. Mikä muodostaa huonon sisällön?

 • Vanhentunut sisältö – Pidä sisältösi ajan tasalla
 • Huonosti muotoillut ja kooltaan kuvat – Yhden ominaisuuskuvan leveys on 660px, seuraavan on 350px
 • Plagioitu sisältö – mukaan lukien kuvat. Nimeä media omistajille, älä koskaan kopioi sisältöä. Se on laitonta.
 • Muokkaa ja korjaa sisältösi, koska blogin viesti oli piippunut tyypit ja muut huolimattomat virheet ovat vain julmia
 • Lisäksi yritä parantaa WordPress-blogin tekstin luettavuutta. Luettava sisältö kannustaa ihmisiä napsauttamaan linkitettyjä sivuja

Miten? Käyttää:

 • Luetteloluettelot
 • Otsikot ja alaotsikot
 • Suuremmat fontit
 • Suuri silmille sopiva värikontrastti (kiinni kahdessa kolmessa värimallissa)
 • Paljon valkoista tilaa
 • Upeita kuvia
 • Upea multimediasisältö

Kun luot WordPress-blogi-viestejä, lisää luokkia ja tunnisteita, jotta lukijat voivat löytää aiheita lukemista varten. Muista pitää blogisi ajan tasalla viimeisimmällä sisällöllä, koska se vahvistaa asiakasuskollisuutta ja hakukoneoptimointia.

Määritä lisäksi kohdeyleisösi alusta alkaen varmistaaksesi, että kohdistat oikeaan ihmisryhmään. Muuten asetat näkymäsi laajasti, ohitat merkinnän ja keräät nämä poistumisprosentit.

Paranna SEO ja PPC-mainostasi

Kaikki pyrkimykset vähentää WordPress-sivustosi poistumisprosenttia eivät tarkoita mitään, jos kohdistat aluksi väärään yleisöön. Jos jaoisin tarinoita kotikaupungistani, Merusta, Keniasta, käyttäisin käytettävissäni olevia paikallisia SEO-tekniikoita varmistaakseni, että en houkuttele lukijoita, jotka etsivät Mt. Esimerkiksi Meru Tansaniassa. Inhoan samankaltaisuutta houkutellakseen lukijoita, jotka etsivät Merun ohjaamoja Intiasta, tai asiakkaita, jotka etsivät Meru Networks -yritystä, jonka kotipaikka on Tampa, Florida.

Jos houkuttelin kaikkia, mutta ihmisiä, jotka ovat todella kiinnostuneita kotikaupungistani, WordPress-verkkosivustoni rekisteröi korkeat poistumisprosentit – kaikki siksi, että kohdistin väärään yleisöön.

Sama pätee PPC-mainoskampanjoihisi. Jos saat kohdistuksen väärin, maksat houkutella kaiken muun kuin tarvitsemasi liikenteen. SEO- ja PPC-kampanjoitasi tulisi ohjata tarkalla avainsanatutkimuksella. Käytä avainsanatutkimuksen työkaluja, kuten Google AdWords avainsanan suunnittelija, Word Tracker, Yoast ehdottaa ja KWFinder.com muiden joukossa.

Älä hikoile yksityiskohtia, mutta selkäsi on peitetty näillä WordPress SEO: n parhailla käytännöillä vuodelle 2015 ja sen jälkeen. Varmista lisäksi, että ylläpidät kaikkien tuotemerkkitermejesi parhaita sijoituksia, esim. tuotemerkkiäsi tai tuotenimeäsi.

Poistumisprosentti ja linkittäminen

Poistumisprosentti ja linkittäminen

Poistumisprosenttien suhteen on paljon asioita, joita voit tehdä puhdistaaksesi linkkisi ja saadaksesi sivustosi tip-top-muotoon. Hajonneiden linkkien korjaaminen, linkitysstrategian parantaminen ja ulkoisten linkkien avaaminen välilehdille on hieno tapa aloittaa.

Korjaa rikkinäiset linkit

Uusi kävijä voi päästä sivustollesi millä tahansa verkkosivulla tai postitse. Mutta jos rikkoutuneet linkit roskaisevat WordPress-sivustosi, potentiaaliset asiakkaasi eivät koskaan löydä tarvitsemiaan tietoja, ja sen seurauksena paina takaisin-painiketta. Jos he lyövät takaisin-painiketta, rekisteröit korkeat poistumisprosentit, jotka eivät ole mielenkiintoisia.

Voit tarkistaa, onko WordPress-sivustossasi rikkinäisiä linkkejä, esimerkiksi laajennuksen avulla Broken Link Checker. Vielä parasta, voit käyttää verkkopalvelua, kuten W3C Link Checker. Paras on korjata kaikki rikkoutuneet linkit varhaisessa vaiheessa, jotta pysähtyminen tapahtuu kauan ennen kuin se tapahtuu.

Mutta mitä tehdä, kun linkki katkeaa yöllä liikenteen nousun tai muun syyn takia? No, se on helppoa – voit torjua tätä ongelmaa joko luomalla mukautetut 404 sivua tai ohjaamalla rikkinäiset linkit haluttuun resurssiin, kuten aloitussivullesi tai mihin tahansa muulle sivullesi.

Näin voit luoda mukautetun 404-sivun WordPressiin ja tässä on a Yksinkertainen 301-uudelleenohjauslaajennus auttaa ohjaamaan yritystä.

yhteenkytkennän

Poistumisprosentin näkeminen on niiden kävijöiden prosenttiosuus, jotka poistuvat aloitussivulta. Ilmeisten linkkien lisääminen sisäisiin resursseihin voi rohkaista useampia kävijöitä napsauttamaan ensimmäisen sivun ohi. Jos sinulla on mielenkiintoinen blogi, joka tukee syytäsi, linkki siihen muilla sivuillasi, mukaan lukien aloitussivut.

Mahdollisuudet, jotka eivät ole valmiita puremaan aloitussivun koukkua, saattavat haluta tutkia sivustoasi tarkemmin. Linkittäminen asiaankuuluviin resursseihin tekee mainituille näkymille helpon. Kun he napsauttavat läpi, poistumisprosentti laskee.

Avaa ulkoiset linkit uusissa välilehdissä

Ennen kuin välilehdillä selailusta tuli totta, ulkoiset linkit avattiin uusissa ikkunoissa, koska käyttäjät sekoittivat käyttäjän kokemuksen. Koska selaus välilehdillä, selaaminen verkossa muutamalla samanaikaisesti avoimella sivustolla tuli vaivatonta ja jopa hauskaa.

Nykyään sinun ei pitäisi pelätä avata kaikkia ulkoisia linkkejä uusilla välilehdillä, elleivät tietysti käyttäjät arvosta vanhoja selaimia, jotka eivät tue välilehtiä. Kuinka ulkoisten linkkien avaaminen uusilla välilehdillä auttaa alentamaan poistumisprosentteja WordPress-verkkosivustollasi?

Oletetaan, että olet luonut mahtava blogiviestin ja linkinnyt asiaan liittyviin resursseihin kolmannen osapuolen verkkosivuilla. Jos nämä ulkoiset linkit avautuvat samassa selainikkunassa / välilehdessä, analyyttinen ohjelmisto laskee kyseisen poistumisen. Mutta jos avaat ulkoisia linkkejä uusilla välilehdillä, lukijasi voi käyttää ulkoista resurssia poistumatta sivustoltasi. Kun lisäät ulkoisia linkkejä, valitse ”Avaa linkki uuteen ikkunaan / välilehti” -valintaruutu alla olevan kuvan mukaisesti:

lasku-poistumisprosentin-WordPress-sivusto-open-ulkoinen-links-in-new-välilehdet

Suunnittele WordPress-sivustosi uudelleen

Huumori minua täällä: Olisitko halukas seuraamaan verkkosivustoa (ja työskentelemään sen kanssa), joka näyttää siltä kuin se olisi rakennettu viidennen luokan luokkalaiselle? Jos verkkosivustosi ei ole tyydyttävän näköistä, et voi odottaa ihmisten pysyvän paikallaan riittävän kauan ostaakseen tarjoamansa.

Sijoita ammattimaisesti suunniteltuun teemaan, kuten omaan Total Responsive Multipurpose WordPress -teemaan. Lisäksi voit aina saada ammattitaitoista ja hyvännäköisiä teemoja WordPress.org-sivustolta tai toimittajia, kuten Themeforest ja Elegant Themes.

Vaihtoehtoisesti voit rakentaa verkkosivustosi pala kerrallaan käyttämällä huippuluokan WordPress-sivujen rakentajia, kuten Visual Composer tai Beaver Builder, mainitsemaan vain muutama. Voit käyttää myös mahtavia lapsiteemoja, kuten WordPressin teemakehyksiä, kuten Genesis tai Thesis.

Jos mikään yllä olevista vaihtoehdoista ei ole houkuttelevaa ja sinulla on rahaa säästää, harkitse WordPress-huippukehittäjän palkkaamista rakentamaan sinulle tarkalleen mitä tarvitset (muista vain, että tämä on usein kallein ja aikaavievin vaihtoehto, josta puuttuu oppiminen) kooda itse).

Kun suunnittelet verkkosivustosi uudelleen, harkitse jonkin verran sosiaalisen näytön lisäämistä; seuraajien, fanien, suositusten lukumäärä – kaikki mikä kertoo asiakkaalle, että muut ihmiset rakastavat tuotteitasi. Jos sinulla ei vielä ole valtavia lukuja, harkitse sosiaalisen todisteen jättämistä myöhemmin, koska alhaiset luvut voivat pilata asiakkaiden luottamuksen, vaikka oletkin vain rehellinen.

Suunnittele myös aloitussivusi uudelleen käyttämällä A / B-testausta ja sisältökokeita. Yksi asia, jota et halua unohtaa, on lisätä CTA-painikkeita aloitussivusi näkyville ja näkyville alueille. Enintään kolmen CTA-painikkeen pitäisi riittää; yksi heti yläreunassa, toinen keskellä ja viimeinen alaosaa kohti.

Luo edelleen tässä aloitussivuliiketoiminnassa erilaisia ​​aloitussivuja yleisötyypeillesi. Käytä jokaiselle aloitussivulle ainutlaatuista sisältöä ja avainsanoja vetoamiseksi tietylle yleisölle.

Palaa verkkosivujen uudelleensuunnitteluun, minimalismi on tie eteenpäin, tai kuten Maya Angelou (saako Jumala levätä sielunsa iankaikkisessa rauhassa) sanoi: “Hienostuneisuuden ruumiillistuma on täydellinen yksinkertaisuus.”

Haluatko luoda tyylikkään ja hienostuneen verkkosivuston, joka houkuttelee näkymiä trooleissa? Sitten sinun on tehtävä siitä yksinkertaisin ja helpoimmin käytettävä Internet-sivusto. Aloita poistamalla tarpeettomat elementit, jotka eivät tue tai palvele tarkoitustasi.

Vältä lisäksi esteitä ponnahdusikkunoita ja mainoksia. Varmista lisäksi, että WordPress-sivustossasi tarjoamasi ilmoitukset ovat merkityksellisiä sisällöllesi ja kapeallesi. Sijoita asiaankuuluvat mainokset sivupalkkiin, ja jos mahdollista, vältä multimediamainosten lataamista itse.

Kun kaikki on sanottu ja tehty, varmista, että verkkosivustosi reagoi niin, että se palvelee sekä työpöytä- että mobiililaitteiden käyttäjiä. Valitse reagoiva WordPress-teema (kuten Total) alusta alkaen. Varmista, että myös valitsemasi laajennukset on optimoitu mobiililaitteille.

Lisää aiheeseen liittyviä viestejä

Haluatko näkymiä pääsemään pääsy-sivun ohi? Tee sitten heille helppo löytää lisää sisältöäsi. Voit sijoittaa niihin liittyviä viestiwidgettejä blogikirjoituksesi loppuun tai sivupalkkiin – varmista, että ne ovat vain lukijoiden näkyvissä. Hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse edes yrittää kovasti, niitä on lukemattomia WordPressiin liittyvät viestit-laajennukset auttaa raskas nostossa.

Blogin kommentointi

Vaikka tällä ei ehkä ole aluksi merkittävää vaikutusta poistumisprosenteihisi, blogin kommentointi voi lisätä käyttäjien sitoutumista pitkällä aikavälillä, mikä alentaa poistumisprosenttiasi. Kun pidät käyttäjiä kiinnostuneina blogiosion kautta, heidän on pakko luottaa sinuun enemmän, viettää enemmän aikaa blogiisi ja jakaa sisältöäsi muiden kanssa.

Päivän päätteeksi…

… Poistumisprosentin pienentäminen on kyse siitä, että se on erittäin mahtava. Kyse on siitä, että antaa mahdollisuudellesi kokemuksen kuin millään muulla verkkosivustollasi – kaikki siitä, että sinusta tulee paras, jonka voit olla valitsemallasi alalla.

Kun sovitat näkymäsi aikomuksesi sisältöön ja tuotteisiisi ja sitten käärität kaiken loistavaan muotoiluun, mikään ei estä sinua vähentämästä WordPressin poistumisprosenttia.

Noudata tänään hahmoteltuja vinkkejä. Jos sinulla on jaettava vinkki tai kysymys kuoppaan, käytä alla olevaa kommenttiosaa. Haluaisimme kuulla ajatuksesi – adiosta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map