Kuinka tehdä WordPress-yrityssivustostasi sosiaalisempaa

Kun määrität yrityksesi läsnäolon verkossa, on helppo ottaa se kaikki hieman liian vakavasti. Ja sinun pitäisi – tietysti – mutta se on myös täysin mukavaa pitää hauskaa. Ja yksi tapa integroida hauskaa verkkosivustoosi on tehdä siitä sosiaalisesti jaettava ja vuorovaikutteinen. Tämä ei pelkästään lisää todennäköisyyttä, että kävijät jakavat sivustosi, sisällön ja blogin viestit sosiaalisilla kanavillaan, mutta lisää myös yleisösi kykyä olla yhteydessä sinuun suoraan. Ja mitä enemmän voit vahvistaa itsesi “todelliseksi henkilöksi” verkossa, sitä paremman vastaanoton saat yrityksellesi.


Jos sivustosi perustuu WordPressiin, sosiaalisen näkyvyyden lisääminen on erittäin helppoa. Siellä on paljon liitännäisiä, jotka tekevät sen mahdolliseksi. Mutta mitkä ovat toiminnallisuuden ja helppokäyttöisyyden kannalta parhaat ja mitkä sopivat parhaiten yrityksille? Älä huoli. Olen peittänyt sinut. Tässä on muutama välttämätön työkalu WordPress-yrityssivustosi sosiaalisen lisäämiseksi:

jetpack

jetpack

Vaikka se saattaa vaikuttaa itsestään selvältä, jetpack on yksi vakaa työkalu mille tahansa WordPress-sivustolle, mikä tarkoittaa, että se ansaitsi oikeutetun sijansä tässä luettelossa (kassalla Ajeetin viesti Jetpackissa oppia lisää tästä tehokkaasta WordPress-laajennuksesta).

Jetpack tarjoaa muun muassa sosiaalisen median integroinnin saumattomasti. Sinulla on paitsi mahdollisuus jakaa uudet blogiviestisi automaattisesti heti niiden julkaisemisen jälkeen, mutta voit myös lisätä erillisiä sosiaalisen jakamisen painikkeita jokaisen viestin alle. Tämä on loistava ratkaisu niille, jotka eivät halua ylikuormittaa sivustoaan tonnilla laajennuksia. Jetpack tekee niin monia asioita, että kertoimet ovat hyviä, käytät sitä silti – vaikka et sosiaalisen jakamisen komponenttiin.

BuddyPress

BuddyPress

BuddyPress on WordPressin täysimittainen sosiaalinen laajennus. Sivustosi vierailijat voivat luoda mukautettuja käyttäjäprofiileja ja voit luoda sosiaalisen verkoston suoraan sivustollesi. Jos sinulla on useita sivustoja, sosiaalisen integraation ominaisuudet näkyvät tasaisesti. On myös mahdollista määrittää ja hallita ilmoituksia, ottaa käyttöön yksityiset viestit ja asentaa erilaisia ​​kolmansien osapuolien laajennuksia.

Tämä on kuuma työkalu ja jos sosiaalinen integraatio ja yhteisön rakentaminen on tärkeää yrityksellesi (sen pitäisi olla), tämä liitännäinen on kiistatta pakollinen. Tutustu BuddyPress-pikaoppaaseemme, jotta pääset alkuun.

Tweetable Shortcode

Tweetable Shortcode

Jos kirjoitat blogia säännöllisesti, on todennäköisiä avaintehtäviä, joiden haluat lukijoiden päästä pois jokaisesta viestistä. Ja sen sijaan, että lueteltaisit ne vain viestin alareunaan, jossa ne voisivat olla kiristetty, on hyvä idea kiinnittää huomio vain siihen, missä ne ovat tekstissä. Tweetable Shortcode -laajennus tekee käyttäjien helpoksi twiittiä sisällön bittejä, joista he ovat havainneet oivallisen, vain napsauttamalla painiketta. Viesteistäsi lainaukset jaetaan sitten Twitterissä, eikä sinun edes tarvinnut nostaa sormea.

Asennuksen jälkeen lyhytkoodipainike ilmestyy viestin muokkaustyökaluriville. Sinun tarvitsee sitten vain korostaa teksti, jonka haluat tarjota äänenpoistona, ja napsauttaa tätä painiketta. Se siitä! Laajennus maksaa 10 dollaria, mutta se on sen arvoista, jos haluat parantaa Twitter-strategiaasi.

Yhteydenottolomake 7

Yhteydenottolomake 7

Yksi parhaimmista tavoista tehdä yrityssivustostasi sosiaalisempaa on asentaa yhteyslomake. Ja yksi parhaimmista liitännäisistä tehtävän suorittamiseen on Yhteydenottolomake 7. Asennus ja asennus on helppoa. Valitse vain sisällytettävät kentät, räätälöi teksti ja lisää. Se sisältää roskapostisuodatuksen, joten postilaatikkoasi ei tulva roskapostiksi. Kaikki hyvät yrityssivustot tekevät potentiaalisille ja nykyisille asiakkaille helpon yhteydenoton, joten tämä on pakollista. Ja koska voit muokata kenttiä, ei oikeastaan ​​ole mitään tekosyitä. Mukauta lomake yrityksesi tarpeisiin. Helppo.

Jaa painikkeet lähettäjä AddThis

Jaa painikkeet lähettäjä AddThis

Tässä on niin paljon sosiaalisen jakamisen laajennuksia, mutta mielestäni se näyttää todella hyvältä Jaa painikkeet lähettäjä AddThis. Se on määritetty toimimaan yli 330 sosiaalisen verkoston ja sosiaalisen kirjanmerkkisivuston kanssa. Kaikki isot pojat sisältyvät tähän luetteloon. Voit määrittää sen niin, että nämä painikkeet näkyvät melkein missä tahansa viestissäsi, mukaan lukien viestien ylä- ja alapuolella.

Jos kirjaudut AddThis.com tiliä, saat pääsyn tilastoihin siitä, kuinka sisältöäsi jaetaan. AddThis-sivustolla on myös muita sosiaalisen integraation laajennuksia, jotka kannattaa tarkistaa, kuten Seuraa painikkeita lähettäjä AddThis, jotka näkyvät joko kotisivusi yläreunassa tai jokaisen sivun vasemmalla puolella, AddThis Welcome Bar, joka lisää näytön yläreunaan palkin, joka toivottaa vierailijat tervetulleiksi heidän sosiaalisen verkostoitumisen mieltymyksiinsä ja muihin.

Sosiaalinen kirjautuminen

Sosiaalinen kirjautuminen

Jos sinulla on ensisijainen tavoite saada aikaan mahdollisimman saumaton kokemus, nautit siitä Sosiaalinen kirjautuminen. Tämän laajennuksen avulla sivustosi kävijöiden on helppo kirjautua sisään ja jättää kommentteja sosiaalisen verkoston profiiliensa avulla. Se on widget- ja lyhytkoodipohjainen, joten voit laittaa sen mihin tahansa sivustoosi ja se toimii kaikkien suosittujen sivustojen, kuten Facebook, Twitter ja Google+. Se toimii myös BuddyPressin kanssa, joten jos kyse on sosiaalisesta integraatiosta, tämä on plugin sinulle.

Digg Digg

Digg Digg

Viimeinen laajennus, josta tänään puhun, ei ole kukaan muu kuin Bufferin Digg Digg. Kelluva jakopalkki on esillä monilla verkkosivustoilla ympäri verkkoa, ja siitä on tullut eräänlainen WordPress-tukikohta. Palkki näkyy näytön vasemmassa reunassa ja kelluu sisällön yläosaa pitkin käyttäjän vieritettäessä.

Se näyttää monenlaisten sivustojen sosiaalisen jakamisen painikkeet ja voit valita, mitkä sivustot näytetään. Digg Digg tukee vain näytteenottoa: Twitter, Facebook Likes, Facebook Shares, LinkedIn, Google +1, Buffer, StumbleUpon, Pinterest, Tumblr ja muut. Se käyttää myös laiskaa lataamista, mikä tarkoittaa, että se ei tartu sivustoosi. Ja jos et ole kelluvan palkin asia, voit valita, että painikkeet näkyvät viestien ylä- tai alareunassa. Se on joustavuus, josta pidän eniten.


Sosiaalisesta mediasta on tulossa yhä tärkeämpi osa yrityksen johtamista. Tarvitset yksinkertaisesti sitä, jos haluat menestyä verkossa. Vaikka voi olla uhkailevaa sijoittautua kaikkiin suosituimpiin verkkoihin, on ainakin mahdollista tehdä vierailijoillesi helppo yhteys sinuun ja jakaa sisältöäsi. Vaikka tämä on kaikki mitä teet, olet silti paljon paremmassa asemassa kuin useimmat.

Joten sen sijaan, että saisit kävijöitä tekemään ylimääräistä jalkatyötä ja etsimään Twitter-profiilisi, sähköpostiosoitettasi tai mitä olet Google-haun kautta, käytä yllä olevia laajennuksia tehdäksesi yrityksesi sivustosta entistä sosiaalisempi myös ensi silmäyksellä. Rakenna yhteisöjä paikan päällä. Integroi suosittuihin sosiaalisiin verkostoihin. Salli helppo kommunikointi. Ota sosiaalinen jakaminen käyttöön. Nämä ovat modernin sivuston välttämättömyyksiä. Ja onneksi sinulle, että sivustosi WordPressissä tekee siitä kaiken vain vähän helpompaa.

Mihin toimiin olet ryhtynyt, jotta yrityssivustosi muuttuisi sosiaalisemmaksi? Käytätkö jotain yllä olevista laajennuksista vai käytätkö muita työkaluja? Haluaisin kuulla mitä ajattelet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map