Kuinka suunnitella WordPress-sivustosi dynaamisella sisällöllä

Kuinka suunnitella WordPress-sivustosi dynaamisella sisällöllä

Kuinka voin saada verkkosivustoni näyttämään ammattimaiselta? Se on kysymys, jonka monet haluavat verkkosivustojen rakentajat kysyvät itseltään suunnitellessaan projektiaan. Ilmeisiin vastauksiin sisältyy suunnittelun parantaminen tai paljon hienojen ominaisuuksien lisääminen.


Mutta itse asiassa yksi tehokkaimmista tavoista parantaa perussivustosi todella ja tehdä siitä ammattimainen, mukautettu, lisäämällä dynaamista sisältöä. Dynaaminen sisältö antaa käyttäjillesi paljon täydellisemmän kokemuksen verkkosivustollasi.

Dynaamisen sisällön esittely

Mikä on dynaaminen sisältö tarkalleen?

Dynaamisella sisällöllä tarkoitetaan interaktiivista web-sisältöä, joka muuttuu ajasta, sijainnista ja käyttäjästä riippuen. Kun käyttäjä navigoi dynaamisessa verkkosivustossa, WordPress vetää oikeat tiedot tietokannasta näytettäväksi käyttäjälle sen mukaan, millä sivulla he ovat.

Staattisen sisällön kanssa käyttöliittymässä näkymä ei muutu. Itse asiassa tarvitset todennäköisesti kehittäjän apua, jos haluat tehdä siihen muutoksia. Dynaamisen sisällön avulla verkkosivustojen omistajat voivat kuitenkin muokata kaikkea taustakuvaa heti ilman koodausta. Se tarkoittaa, että tiedot voivat muuttua käyttäjän tarkasteleman mukaan, mikä tarjoaa paljon interaktiivisemman kokemuksen.

Havainnollistaaksesi, että jos haluat käydä kuntosalin verkkosivuilla, kannattaa ehkä tutkia erilaisia ​​tarjolla olevia kuntosaleja. Tietenkin jokaisella kuntosalilla on erilaisia ​​tietoja, kuten oma nimi, osoite ja luettelo tiloista. Siksi, kun napsautat jokaista kuntosalia, näet siihen liittyvän sisällön, jota et löydä muilta sivuilta.

Tasapaino kuntosali

Energy Club

Dynaamisen sisällön edut

Dynaaminen sisältö tuo verkkosivustollesi monia etuja, joita staattinen sisältö ei voi tarjota.

 • Parempi käyttökokemus. Käyttäjät näkevät heille mukautetun sisällön, kuten erilaisia ​​tarjouksia, jotka muuttuvat käyttäytymisensä mukaan.
 • Paranna KPI-tunnustasi. Dynaamisella sisällöllä voit parantaa tuloksia ja vähentää verkkosivustosi poistumisprosentteja luomalla räätälöityä sisältöä.
 • Sujuva navigointi. Dynaaminen sisältö tarjoaa saumattoman kokemuksen verkkosivuston kautta staattiseen sisältöön verrattuna, koska löydät helposti etsimäsi sisällön.
 • Helppo päivittää. Voit yksinkertaisesti muokata sivusi WordPress-sovelluksen taustalla tarvitsematta palkata asiantuntijakehittäjää.
 • Vastaa näytön kokoihin. Dynaaminen verkkosivusto mukautuu helposti eri näytön kokoihin staattiseen verrattuna.

Suosittelemme dynaamisen sisällön luomista kahdella tavalla. Alla näytämme kaksi vaihtoehtoa ja kuinka voit luoda verkkosivustosi molemmilla.

1. Luo dynaaminen sisältö työkalusarjalohkojen ja Gutenbergin avulla

työkalusarja

Tiedot ja lataa

Käynnistäminen Työkalusarjan lohkot tarjoaa uuden tavan luoda dynaamista sisältöä WordPressiin lohkoeditorinsa Gutenbergin avulla.

Gutenberg on aloittanut toimintansa vuosi sitten, ja se on parantunut huomattavasti tarjoamaan sinulle yksinkertaisen ja intuitiivisen tavan suunnitella ja toteuttaa verkkosivustosi. Parasta on, että muut kuin kooderit voivat nyt helposti rakentaa juuri sen, mikä heillä oli mielessä, käyttämällä Gutenbergiä ja integroituja laajennuksia.

Tähän sisältyy dynaaminen sisältö, jonka verkkosivustojen rakentajat voivat luoda Gutenbergin avulla Toolset Blocks -sovelluksen avulla.

Kuinka työkalusarjalohkot toimivat?

Toolset Blocks on uusi laajennus, jota voit käyttää kahdella rintamalla:

 1. Luo mukautettuja, edistyneitä ominaisuuksia, kuten sisältöpohjia, arkistoja ja Luettu.
 2. Tuki dynaamisia lähteitä lohkoille, mikä antaa räätälöidyt kentät ja taksonomiat käytettäväksi sivuillasi näytettävissä.

Siksi voit käyttää työkalupakettilohkoja lisätäksesi dynaamista sisältöä helposti mihin tahansa viestiin, sivuille tai malleihin ilman koodausta.

Seuraavaksi olen luonut esimerkin kuntosalien esittelysivustojen sisältömallista, joka varmistaa, että jokaisella kuntosalin viestillä on sama muotoilu, mutta erilainen sisältö dynaamisen sisällön ansiosta.

Työkalusarjan sisältömalli

Sisältömallin luominen dynaamisella sisällöllä työkalupakettilohkojen avulla

Luodaan malli kuntosalien mukautetulle viestityypille verkkosivustollemme.

Sinun täytyy asenna työkalusarjalohkot ennen kuin aloitat ja varmista, että tiedät Gutenberg-editorin käytön perusteet.

On olemassa kaksi päälähdettä, joista voit piirtää dynaamista sisältöä käyttämällä työkalusettilohkoja. Voit käyttää joko nykyisen viestin tai mukautetun kentän lähdettä. Seuraavassa käydään läpi molemmat vaihtoehdot osoittaaksesi, milloin sinun on ehkä käytettävä niitä.

Dynaamisen sisällön näyttäminen nykyisestä viestistä

Suunnata Työkalusarja> Hallintapaneeli ja napsauta Luo sisältömalli -vaihtoehto sen viestityypin vieressä, jolle haluat luoda sisältöpohjan.

Luo sisältömalli

Voimme nyt alkaa lisätä lohkojamme sisältömallimme luomiseksi. Kuvittelemme haluavan lisätä kuvan. Valitse ensin + -vaihtoehto vasemmassa yläkulmassa lisätäksesi lohkon.

Työkalusarja Luo lohko

Vieritä alaspäin, kunnes löydät työkalusarjan lohkojen luettelon, ja lisää Kuvalohko.

Työkalusarjan kuvan esto

Näet nyt kysymyksen, joka kehottaa sinua käyttämään dynaamisia lähteitä vai ei. Klikkaus Joo.

Työkalusarjan dynaaminen lähde

Valitse kuvan lähde. Tämä määrittää mitä sisältöä WordPress kerää valitsemasi vaihtoehdon mukaan. Haluan näyttää suositellut kuvat kustakin kuntosalista lohkossa, joten valitsen Esitetyt kuvatiedot vaihtoehto.

Työkalusarjan esitellyt kuvatiedot

Oikeanpuoleisessa sivupalkissa voit säätää kuvaa edelleen, jos haluat muuttaa esimerkiksi dynaamisen sisällön lähdettä tai tyyliä kuvaa.

Työkalusarjan kuva-asetukset

Dynaamisen sisällön näyttäminen mukautetulta kentältä

Voimme käyttää samaa sisältöpohjaa kuin aikaisemmin luodaksesi lohkoja dynaamisella sisällöllä mukautetusta kentästä. Tällä kertaa lisään kunkin kuntosalin luokitteluun mukautetun kentän dynaamiseksi sisällöksi.

Siirry työkalusarjan lohkojen luetteloon ja lisää Yhden kentän lohko.

Työkalusarja yhden kentän lohko

Sivupalkissa oikealla alla Kenttä lähde, Valitse Muokattu kenttä kentän tyyppi.

Alla Muokatut kenttäryhmät avattavasta valikosta Kuntokeskukset viestin tyyppi. Huomaa, että tämä on mistä tahansa mukautetusta viestityypistä, josta haluat vetää mukautetun kentän.

Alla Muokattu kenttä pudotusvalikosta valitse mukautettu kenttä, jonka haluat näyttää. Olen valinnut luokitus vaihtoehto.

Työkalujen mukautettujen kenttien viesti

Jos vaihdat etusivun eri kuntosalipostien välillä, huomaat, että jokaisessa postissa näkyy oikea kuntosalin hinta dynaamisen sisällön ansiosta. Huomaa, kuinka meidän ei tarvinnut käyttää mitään koodausta dynaamisen sisällön luomiseen.

Lisäsin muutaman muun lohkon dynaamisella sisällöllä sisältömalliini. Katso, miltä se näyttää nyt käyttöliittymästä.

Työkalusarjan kuntosali-esimerkki

2. Dynaamisen sisällön luominen yhteensä

Toinen yhtä tehokas tapa luoda dynaamista sisältöä on käyttää Total-teeman avulla sisäänrakennettuja dynaamisia viestipohjia.

Mitkä ominaisuudet tarjoavat kokonaisuudessaan?

Total on yksi WordPressin suosituimmista teemoista, ja se sisältää useita ominaisuuksia, jotka voit määrittää helposti ilman, että sinun tarvitsee ladata useita laajennuksia näiden tehtävien suorittamiseksi..

 • Helppo demo tuoja – Muuta tyhjä sivustosi täysin toimivaksi verkkosivustoksi, joka on täynnä sisältöä yhdellä napsautuksella, kun valitset tuodaksesi yhden Totalin 40+: n esivalmistettuista demoista.
 • Vedä ja pudota -sivunmuodostaja – Total on integroitu suosittuun WPBakery-sivunmuodostajaan, joka tarjoaa sinulle intuitiivisen vedä ja pudota -sovelluksen, joten voit rakentaa verkkosivustosi helposti.
 • 100s sivunrakennuselementtejä – Hyödynnä Totalin satoja sivunrakennuselementtejä räätälöidäksesi sivusi.
 • Helposti muokattavissa – Käytä reaaliaikaisen mukautuksen asetuksia muuttaaksesi useita sivustosi elementtejä, mukaan lukien värit, fontit, leveydet ja paljon muuta.
 • Kehittäjäystävällinen – Totalin mukana tulee useita sisäänrakennettuja koukkuja ja suodattimia, joiden avulla teeman muokkaaminen on helppoa 450+ katkelmalla, jotka ovat saatavana online-dokumenteista.

Ja tietysti, voit luoda dynaamista sisältöä Total-sovelluksen avulla. Alla esitetään esimerkki siitä, mitä voit saavuttaa tekemällä yksinkertaisen portfolion kohteen dynaamiseksi.

Kuinka luoda dynaaminen sisältömalli kokonaissummalla

Suunnata Visuaalinen säveltäjä> Mallit ja napsauta Lisää uusi. Seuraavaksi anna mallille nimi.

Koko salkun postitusasettelu

Aion ensin lisätä Post Media elementti, joka näyttää mitä viestisi lisäät mediaa. Portfolioissa tämä voi olla esitelty kuva, galleria, video jne.

Seuraavaksi sisällytän Lähetä sisältö moduuli, joka näyttää kaiken sisällön, joka on lisätty editorin viesteihin.

Viestien kokonaismäärä

Total-toiminnolla voit lisätä joukon viestielementtejä dynaamiseen malliin. Lisää viestin otsikko, metatiedot, liittyvät aiheet, tunnisteet, sosiaaliset linkit ja paljon muuta. Kun olet valmis, napsauta Julkaista.

Meidän on nyt määritettävä dynaaminen malli portfolion mukautettuun postityyppiin. Siirry tähän WordPressiin customizer, sitten suunnata salkku ja valitse malli, jonka loit juuri alla Dynaaminen malli (Advanced).

Kokonainen dynaaminen malli

Voit nyt nähdä mediasi toiminnassa. Klikkaus Tallenna ja julkaise ja dynaamisen sisällön pitäisi olla valmis.

Dynaamisen mallin kokonaiskäyttö

Dynaamisten mallien luominen on erityisen hyvä vaihtoehto, jos rakennat verkkosivustoja asiakkaille. Niitä käyttämällä voit luoda mallin kerran ja liittää sen heti kaikkiin portfolion kohteisiin. Ei vain, mutta jos joudut muuttamaan asettelua, sinun on vain muokattava mallia ja kaikki portfolion kohteesi päivitetään myös.


Kerro kokemuksestasi dynaamisen sisällön luomisesta! Sinulla on nyt kaksi tapaa luoda dynaamista sisältöä. Voit joko ladata Työkalusarjan lohkot tai Kokonaisteema tänään ja aloita verkkosivustosi käyttäminen perusasioista räätälöityihin.

Oletko käyttänyt kumpaa tahansa työkalua dynaamisen sisällön lisäämiseen verkkosivustollesi? Kerro meille, kuinka se sujui sinulle alla olevissa kommenteissa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map