Kuinka suorittaa WordPress-opetuksen globaali huippukokous

Globaali WordPress-huippukokous

Tällä hetkellä on käynnissä globaali virtuaalitapahtuma, nimeltään WP Summit. Se kestää 25. maaliskuuta asti ja kokoaa yhteen 28 WordPressin ja online-liiketoiminnan asiantuntijaa.


Loin tämän tapahtuman, koska tunsin sen tarpeen aloittaessani verkkoliiketoiminnan urani vuoden 2013 alussa. WordPressistä oli blogeja, mutta ei kattavaa resurssia, joka esitti tarvitsemani tiedot askel askeleelta läpi..

Halusin, että jotkut WordPressin parhaimmista asiantuntijoista antaisivat minulle neuvojaan loistavan WordPress-sivuston rakentamiseksi (mitä se tarkoittaa), luettelon ja raivoisan yleisön luomisesta ja WordPress-sivuston ansaitsemisesta. Tietenkin oli maksettuja jäsenyyksiä. Mutta siihen aikaan verkkoyritys oli puolella hälinästä, työskentelin silti yrityskonsulttina. Joten en halunnut sijoittaa rahaa siihen, vain aika.

Keitetyn sen takia etsin ilmaista, kattavaa resurssia, joka avasi WordPress-verkkosivuston rakentamisen alusta alkaen ja muokkasi sen kannattavaksi online-liiketoiminnaksi. Ja juuri sen pyrin luomaan.

WP-huippukokouksen salainen suunnitteluvaihe

Miksi salainen? Koska vain hyvin harvat ihmiset ystäväni ja mentorini lisäksi Navid Moazzez tiesi suunnitelmista. En edes kertonut tyttöystävälleni.

WP-huippukokouksen puhujien kokoonpanon piti olla uskomatonta, vastaamaan omia vaatimuksiani. Pidän oppimisesta parhaimmalta, juuri näin johdin.

Aiheiden, joiden halusin WP-huippukokouksen kattavan, tulisi vaihdella WordPressin perusteista edistyneisiin tekniikoihin, kuten aloitussivujen jakotestaukseen tai WordPressin suojaamiseen hakkeroinnilta.

Halusin pyöristetyn resurssin, josta puuttuin itseltäni. Joten kirjoitin muistiin luettelon aiheista, joissa halusin haastatella ihmisiä:

 • WordPress-perusteet
 • sivujen ylläpito
 • Online-liiketoimintastrategiat
 • Lista rakennus
 • Verkkosivun suunnittelu ja WP-teemat
 • WordPress-tietoturva
 • SEO
 • Sosiaalisen median markkinointi
 • Tuloksen optimointi
 • Myyntisuppilot

En missään nimessä ole näiden alojen asiantuntija, mutta sen jälkeen kun olen sekoittanut verkkoyrityksiä ja WordPressiä melkein kahden vuoden ajan, tiedän tarpeeksi haastattelemaan asiantuntijoita heistä ja kysyä oikeita kysymyksiä.

Joten tietäessäni siitä, mistä halusin puhua, aloin tavoittaa vaikutuspiirien ja todella suosittujen yrittäjien kanssa. Todella todella suosittuja. Tämä on ote kokoontuneesta kokoonpanosta:

 • Jason Cohen (WP Moottorin perustaja)
 • Rand Fishkin ( Moz)
 • Tony Perez (Sucurin perustaja)
 • Dan Norris (WP-käyrän perustaja)
 • Oli Gardner ( Unbounce)
 • Navid Moazzez (The Branding Summitin isäntä)
 • ja paljon muuta

Kutsu sitä perfektionismiksi, kutsu sitä pysyvyydeksi. Halusin saada A-tason puhujia WP-huippukokoukseen ja sain heidät. Kaikki puhujat eivät tietenkään ole tällä tasolla, mutta jokainen on todistanut taitonsa erittäin menestyvien verkkoyritysten johtamisessa.

Työkalut WP-huippukokouksen takana

WP-huippukokous on rakennettu muutamalle pylvästyökalulle, jotka laajentavat WordPress-toiminnallisuuden tarvittavalle tasolle. Ensinnäkin teema. Se on Artbeesin Ken (se on teemametsässä), joka on erittäin joustava Visual Composer -sovelluksen ja värien, kirjasinten ja mukautetun CSS / JS: n helppojen mukautusvaihtoehtojen ansiosta. Tässä on luettelo kaikista WP Summit -sivustolle asennetuista laajennuksista:

 • BackWPUp
 • CrazyEgg Heatmap -seuranta
 • Helppo sosiaalisen jakamisen painikkeet
 • YoaST SEO ja Analytics
 • W3-välimuisti
 • OptinMonster
 • Kraken Image Optimizer
 • uudelleenohjaus
 • Toivelistan jäsen
 • WPBakery-visuaalinen säveltäjä

Näiden laajennusten yhdistelmä on erittäin tehokas. Haluan jakaa vain tilastotiedot OptinMonsterin muuntoprosentista. Määritin sen toimimaan kuten lyijylaatikko, avautuen napin painalluksella. Tämä on sen muuntokurssi:

Noin 70% kaikista kävijöistä, jotka napsauttavat valintalomakkeen avaavaa painiketta, tilaavat ilmaiset haastattelut. Jos haluat laittaa nämä 70% kontekstiin, tässä on liikennekaavio sinun Cyfe kojelauta:

Voit nähdä, että liikenne todella alkoi, kun huippukokous käynnistyi 16. maaliskuuta. Tähän päivään mennessä verkkosivustolla on noin 4000 kävijää, heistä 1 300 muunnetaan tilaajiksi. Tämä on 32,5%: n muuntokurssi. Aika hyvä, jos kysyt minulta. Tietysti muuntoprosentti riippuu suuresti kopiosta, toimintakehotuksesta, painikkeen kontekstista jne. – mutta testauksen kanssa mielestäni 32,5% on hyvä tulos.

Plugineissa voit nähdä myös CrazyEgg, jota käytän lämpökarttoihin ja vierityskarttoihin. Ne osoittavat minulle tarkalleen missä ihmiset napsauttavat verkkosivustollani, kuinka pitkälle he vierittävät ja mistä aiheista he ovat kiinnostuneimpia.

Kuten huomaat, monet ihmiset napsauttivat Suunnittelu ja teemat -tapahtumaa, ja todellakin kyseiset haastattelut saivat paljon rakkautta osallistujilta. Tietäminen kuinka yleisösi käyttäytyy verkkosivustollasi, on hieno tapa virittää tarjouksesi!

Ilmaiset haastattelut ja globaali visio

WP-huippukokouksen tavoitteena on luoda jotain, jolla on vaikutusta maailmanlaajuisesti. Ennen kuin aloin työskennellä WP-huippukokouksessa, työskentelin web-suunnittelijana yritysten kanssa pääosin Singaporessa ja Yhdysvalloissa.

Yritykseni oli jo globaalimpaa kuin 99% asuttamani pienkaupungin asukkaista, jonka ikinä voin kuvitella. Kaupunki on Emden, Saksa – suurin osa täällä asuvista ihmisistä on 2 vuotta jäljessä Saksan teknologisesta kehityksestä, joka taas on 5 vuotta jäljessä Yhdysvalloissa tai Aasiassa tapahtuvasta..

Olin vähän itsekäs luomaan WP-huippukokousta. Halusin räjäyttää kotikaupunkini ihmiset pois, kun kertoin heille, mitä teen elantonsa vuoksi. Halusin kertoa heille, että olen luonut globaalin virtuaalitapahtuman, joka auttoi WordPress-käyttäjiä kaikkialla maailmassa. Täällä asuvilla ei olisi aavistustakaan, mikä WordPress on, mutta pidän ideasta ��

Joten päätin antaa kaikki haastattelut ILMAISEKSI 48 tuntia niiden julkaisun jälkeen. Tämä tarkoittaa, että voit rekisteröityä ilmaiseksi ja saada päivittäin sähköpostin, joka sisältää linkin uusimpiin haastatteluihin.

Tarjoamalla haastatteluja ilmaiseksi toivoin houkuttelevan ihmisiä ympäri maailmaa. Ja poika saavutin tämän tavoitteen. Tätä kirjoitettaessa verkkosivusto saa liikennettä 102 maasta ja yli 1000 tilaajaa saivat ilmaisen pääsyn haastatteluihin jo.

Tämä on WordPressin voima. Olen vain tavallinen kaveri, intohimoinen verkkoyritysten rakentamisesta ja muiden opettamisesta WordPressin käytöstä. En ole erityinen, mutta osaan käyttää WordPressiä ja nyt myös oppin vetämään pois maailmanlaajuisen tapahtuman, kuten WP Summit.

Tiedätkö mikä on niin hienoa tässä? Jos voin tehdä sen, voit myös tehdä sen. Tiedän, että ilmausta käytetään liian usein. Silti se on totta. Hyödyntämällä WordPress-sivustosi parhaalla mahdollisella tavalla, voit tuottaa enemmän liikennettä sivustoosi, saada enemmän viittauksia (jotka lisäävät myyntiä) ja vaikuttaa enemmän maailmaan..

Siksi rakastan WP Explorerin kaltaisia ​​blogeja, koska ne edistävät jo laajasti tätä liikettä. WP-huippukokous on jälleen yksi panos, ja toivottavasti muutamassa vuodessa sellaisena kuin WP Explorer on nyt perustettu. Mene ulos ja rakenna WordPress-sivusto, joka vie sinut askeleen lähemmäksi tavoitteitasi!

Tässä on ilmainen lippu WP-huippukokoukseen!

Menestykseesi, Jan

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map