Kuinka seurata sosiaalisen median analyysiä WordPressin avulla

Sosiaalisen median analyysin seuraaminen WordPressillä

Syy sosiaalisen median seurantaan on hyvin yksinkertainen. Haluamme oppia, mikä toimii ja mikä ei. On tärkeää ymmärtää, mitkä sosiaalisen median kanavat, kampanjat ja sisältö ovat menestyviä ja vaikuttavat yritykseesi. Ja mitkä eivät ole. Tämän tiedon avulla voit räätälöidä sosiaalisen median strategiaasi vastaavasti.


Seuranta, sosiaalisen median mittareiden seuraaminen, tulosten tulkinta ja sitten oppimiesi soveltaminen sosiaalisen median kanaviin voi olla haastavaa. Tässä artikkelissa tarkastelemme, kuinka voit seurata sosiaalisen median tehokkuutta Google Analyticsin avulla auttaaksesi sivustoasi muuntamaan tavoitteitaan.

Perus sosiaalisen median analyysi

Twitter-analyytikot

Monet sosiaalisen analyysin työkalut esittävät sosiaalisen median perustiedot. Niihin voi sisältyä kuinka monta uutta seurantaa sinulla on ollut tässä kuussa, mikä sisältö on ollut eniten tykkäävä ja jaettu ja kuinka moni ihminen on katsellut profiilisi. Nämä ovat kaikki hyödyllisiä tietoja, ja jos olet tämän jälkeen, suosittelen käyttämään kunkin yksittäisen sosiaalisen median kanavan tarjoamia tietoraportteja..

Facebook, Viserrys, Instagram-liiketoiminta, Pinterest Business, ja monet muut suuret sosiaalisen median kanavat tarjoavat upeat erittelyt tilisi suorituskyvystä. Tämä antaa sinulle hyvän käsityksen siitä, kuinka seuraajat ovat vuorovaikutuksessa profiiliesi kanssa. Ja mihin sisältöön he vastaavat hyvin.

Jos haluat kuitenkin syvällisempiä raportteja, joissa keskitytään sosiaalisen median analytiikkaan verkkosivustojen tulosten suhteen, sinun kannattaa harkita Google Analyticsin käyttöä.

Miksi sinun pitäisi käyttää Google Analyticsia?

Google Analytics

Google Analytics käytetään laajalti paikan päällä olevien tietojen seurantaan. Tämä kattava työkalu jätetään kuitenkin usein huomiotta sosiaalisen median raportoinnissa, mikä on iso virhe.

Google Analytics on erittäin arvokas ratkaisu, koska sen avulla voit mitata sosiaalisen median kanavien vaikutusta WordPress-verkkosivustoosi. Se voi tunnistaa, mitkä sosiaalisen median kanavat ja sosiaalinen sisältö lähettävät liikennettä sivustoosi, ja kuinka paljon. Voit sitten asettaa tavoitteita mitata, miten sosiaalisen median tehokkuus vaikuttaa sivustosi tuloksiin.

Voit esimerkiksi asettaa tavoitteita seurata tarkalleen kuinka monta viittaa olet luonut sosiaalisen median liikenteestä, kuinka monta sosiaalisesta mediasta tulevaa ihmistä on ostanut tuotteita sivustostasi ja sosiaalisten seuraajien rahallista arvoa. Joten katsotaanpa nyt tarkemmin, kuinka Google Analytics perustetaan, käytetään ja analysoidaan …

Google Analyticsin käyttöönotto

Google Analytics on erittäin helppo asentaa ja aloittaa. Rekisteröi vain ja rekisteröi WordPress-verkkosivustosi. Kun Google Analytics on valmis ja käynnissä, voit alkaa seurata sivustosi analytiikkaa.

Hankintojen yleiskatsaus

Alkeisimmalla tasolla voit seurata, mistä liikenne WordPress-verkkosivustoosi on saapumassa. Kohdassa Hankinta> Yleiskatsaus näet kuinka moni ihminen on käynyt sivustossasi sosiaalisen median kanavilla verrattuna muihin lähteisiin. Voit myös saada käsityksen kävijöiden käyttäytymisestä sivustossasi.

Hankintojen yleiskatsaus 2

Napsauttamalla suoraan Sosiaalinen-painiketta saat yksityiskohtaisen erittelyn siitä, kuinka paljon liikennettä on tullut jokaisesta sosiaalisen median kanavasta. Täältä näet verkkosivustollesi saapuneiden ihmisten määrän, kuinka kauan he pysyivät sivustollasi ja kunkin sosiaalisen median kanavien muuntoprosentin..

Jotta saat parhaan hyödyn Google Analyticsista, sinun on kuitenkin seurattava WordPress-verkkosivustoosi linkitettyjä yksittäisiä tavoitteita. Tämän avulla voit nähdä, muuttuuko verkkosivustosi tavoitteita vastaan. Ja kuinka sosiaalinen media erityisesti auttaa sitä saavuttamaan nämä tulokset.

Kuinka asettaa tavoitteenvalvonta Google Analyticsissa

Jotta tavoitteiden seuranta voidaan ottaa käyttöön verkkosivustollasi, sinun on ensin lisättävä Google Tag Manager WordPress-verkkosivustoosi. Tämä tarkoittaa jonkin verran koodin lisäämistä verkkosivustosi jokaiselle sivulle, jotta Google Analytics voi seurata käyttäjien käyttäytymistä ja tuloksia sivustossasi.

Tätä varten on selkeät ohjeet Google-tuki. Jos sinulla ei ole kokemusta koodin lisäämisestä WordPress-verkkosivustoosi, saatat tarvita jotain apua.

Kun Google Tag Manager on määritetty, sinun on luotava omat henkilökohtaiset sivustotavoitteet Google Analyticsissa. Niiden avulla voit seurata, kuinka sosiaalisen median kanavat edistävät sivustosi menestystä.

Tavoitteiden luominen WordPress-verkkosivustoosi

Tavoitteiden seurannan asettaminen Google Analyticsissa on erittäin yksinkertainen prosessi Google-tuki tarjoaa yksityiskohtaisia ​​tietoja siitä, miten se tehdään.

Aloita napsauttamalla ylläpitäjä-kuvaketta vasemmassa alakulmassa. Valitse Tavoitteet> Lisää uusi ja seuraa sitten vaiheita luodaksesi tavoitteesi.

Tavoitteiden asettaminen

Valittavissa on useita tavoitetyyppejä, mutta luomiesi tavoitteiden tulisi olla linkitettyinä suoraan WordPress-verkkosivustosi tavoitteisiin. Jos esimerkiksi myyt tuotteita, tarvitset tavoitteen, joka seuraa sivustosi online-maksuja. Voit lisätä tähän tavoitteeseen myös rahallisen arvon, jonka avulla voit seurata tarkalleen, kuinka paljon tuloja sosiaalisen median liikenne tuottaa yrityksellesi.

Muita tavoitteita, joita voit seurata, ovat sitoutuminen sivustoosi, tiedustelu palveluihisi, tehtyjen varausten tai tapaamisten määrä ja paljon muuta. Liiketoimintasivustojen tulisi aina pyrkiä lukuisten tavoitteiden saavuttamiseen samanaikaisesti, joten luo tavoitteesi vastaavasti.

Mitä sosiaalista analytiikkaa voit seurata Google Analyticsilla?

Kun tavoitteesi on asetettu, voit käyttää yksityiskohtaisia ​​kertomuksia siitä, kuinka sosiaalisen median kanavasi auttavat WordPress-verkkosivustoasi kääntymään tavoitteisiinsa nähden. Katsotaanpa joitain tärkeimmistä sosiaalisen median analytiikan raporteista, joita Google Analytics voi tuottaa …

Sosiaalinen yleiskatsaus

Sosiaalinen yleiskatsaus

Jos haluat nähdä yleiskatsauksen sosiaalisen median analysoinnista, valitse Hankinta> Sosiaalinen> Yleiskatsaus. Täällä näet sivustosi saavuttamien tulosten määrän asettamasi tavoitteita vastaan. Tärkeää on, että yleiskatsaus erittelee kuinka moni tuloksista on tullut sosiaalisesta mediasta ja millä kanavilla.

Verkon viittaukset

Verkon viittaukset

Kohdassa Sosiaalinen> Verkkoviittaukset löydät erittelyn siitä, kuinka paljon liikennettä kukin sosiaalisen median kanava lähettää verkkosivustollesi. Saat myös tietoja käyttäjien käyttäytymisestä. Tämä sisältää tiedot sivun katselukertojen määrästä, keskimääräisen istunnon keston ja muut. Tämä auttaa sinua ymmärtämään, mitkä verkot ovat hyvin kiinnostuneita sisällöstäsi ja mitkä ovat jäljessä.

muunnokset

muunnokset

Sosiaaliset> tulokset -raportti auttaa mittaamaan sosiaalisen median kanavien tarkan menestyksen ja arvon suhteessa verkkosivustosi tavoitteisiin. Voit tunnistaa, mitkä sosiaaliset verkostot tuottavat eniten tuloksia, mihin tuloksiin ne osallistuvat ja minkä rahallisen arvon ne lisäävät yritykseesi..

Käyttäjät virtaavat

Käyttäjät virtaavat

‘Käyttäjien virtaus’ -raportti on todella mielenkiintoinen, koska se näyttää polut, joita sosiaalisen median vierailijat ovat kulkeneet sivustollesi. Voit nähdä missä ihmiset tulivat sivustoosi, millä sivuilla he ovat käyneet ja mihin he lähtivät. Tämä on hieno tapa ymmärtää matkaa, jonka sosiaalisen median yleisö vie WordPress-verkkosivustoosi. Se antaa sinulle myös käsityksen siitä, mistä sisällöstä kävijät ovat erityisen kiinnostuneita.

Kuinka lisätä Goggle Analytics -hallintapaneeli WordPressiin

Google Analytics WordPressille

Nyt kun tiedät kaiken Google Analyticsista, on helppo tapa integroida analytiikkaraportit WordPress-asennukseen. Tässä on vain muutama suosikkilaajennuksemme lisätä Google-analytiikka WordPressiin.

Google Analyticsin hallintapaneeli WordPressille (ilmainen): Yksi suosikki plugins meistä Google Analyticsin hallintapaneeli WordPressille. Tämä helppokäyttöinen laajennus lisää raportteja liikenteestä, sivun katseluista, poistumisista ja muusta WordPressille. Ja jos tarvitset apua laajennuksen asentamiseen, tutustu oppaaseemme Google Analyticsin integroimiseksi WordPressiin.

MonsterInsights (Freemium): Toinen hieno vaihtoehto on MonsterInsights joka käyttää freemium-mallia. Lataa laajennuksen ilmainen versio lisätäksesi Google Analytics -hallintapaneelisi ja reaaliaikaiset tilastot WordPressiin. Haluta lisää? Päivitä premium-luokkaan edistyneempää raportointia varten.

Google Analytics JetPackille (Premium): Jos etsit premium-vaihtoehtoa, JetPack Premium sisältää integraation Google Analyticsille. Jetpack-monitoimilaitteen rakastamiseen on monia syitä, ja edistyneiden Google-sivustotilastojen pitäminen sormenpäässäsi on vain kakun kuorrutus..

Viimeiset ajatukset sosiaalisen median analytiikasta

Kuten aina analyysien seurannassa, avain on tulkita tietoja. Tee sitten muutokset sosiaalisen median strategiaasi vastaavasti. Katso, mitkä sosiaalisen median kanavat ovat tehokkaimpia muuntamaan verkkosivustosi tavoitteita vastaan. Ja minkä tyyppinen sisältö auttaa tässä menestyksessä. Yhtä tärkeää on tietää, mitkä sosiaaliset alustat eivät toimi, joten voit tehdä tarvittavat parannukset.

Kuinka seuraat sosiaalisen median analytiikkaa? Kerro ajatuksesi alla olevissa kommenteissa …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map