Kuinka salasanalla suojata koko WordPress-sivusto

Kuinka salasanalla suojata koko WordPress-sivusto

Toisin kuin WordPress-liittymälaajennukset, salasanasuojauksen lisääminen WordPress-sivustoosi ei vaadi käyttäjän kirjautumista tai kirjautumista, mikä osoittautuu hyödylliseksi monissa tapauksissa. Voit estää pääsyn tiettyihin yksityisiin WordPress-sivuihin ja viesteihin yksinkertaisella salasanalla. Joskus perustaessasi yksityistä sivustoa sisäistä keskustelua ja viestintää varten tai verkkosivustosi kehittämisen aikana, saatat haluta suojata koko WordPress-sivustosi salasanalla. Tällä tavoin kuka tahansa salasanalla voi käyttää sitä ilman rekisteröintiä.


Koko WordPress-sivusto on suojattu salasanalla erilaisilla laajennuksilla. Tässä viestissä keskustelemme 3 tärkeintä salasanasuojattua WordPress-laajennusta, jotka ovat harkitsemisen arvoisia.

1. Salasanasuojattu

Salasanasuojattu WordPress-laajennus

Salasanasuojattu laajennus suojaa koko WordPress-sivustosi yhdellä salasanalla. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on ensin vain kytkettävä asetusvaihtoehto päälle ja kirjoitettava sitten salasana. Siksi kotisivusi ja muut sivustosi sivut estetään yleisöä vastaan.

Tämän laajennuksen avulla järjestelmänvalvojat ja kirjautuneet käyttäjät voivat käyttää koko WordPress-verkkosivustoasi ilman, että sinun on annettava salasanaa. On mahdollista pitää RSS-syötteesi julkisina, vaikka sivustosi olisi suojattu. Yksinkertainen ja selkeä, Salasanasuojattu arvioidaan WordPress-laajennusten arkistossa salasanalla suojatuksi lisäosaksi, joka on saanut paljon viiden tähden arvosteluja..

Salasanasuojattu WordPress-laajennuksen asetukset

Miinuksen puolella plugin ei tarjoa salasanan suojausta koskevia lisäominaisuuksia. Sen mukana tulee myös melko vanhentunut käyttöliittymä.

Plussat

 • Suora ja helppo käyttää
 • Antaa automaattinen käyttöoikeus järjestelmänvalvojille tai kirjautuneille käyttäjille

Haittoja

 • Suojaa WordPress-sisältöä vain rajoitetuilla vaihtoehdoilla ja ilman muita ominaisuuksia
 • Tule vanhentuneen käyttöliittymän kanssa

2. Piilota sivustoni

Piilota sivustoni WordPress-laajennus

Piilota oma sivusto tarjoaa edistyneemmän ratkaisun salasanasuojaukseksi sivustosi yleisöltä tai hakukoneilta.

Vaikka voit ottaa käyttöön koko sivuston salasanasuojauksen valitsemalla vain asetusten valintaruutu, laajennus ei rajoitu vain siihen. Sen avulla käyttäjät voivat pysyä kirjautuneena tietyn ajan. Toisin sanoen käyttäjät voivat päästä takaisin sivustoon antamatta salasanaa, kunnes ennalta asetettu aika ohittaa.

Lisäksi voit asettaa salasanavihjeen, joka muistuttaa vierailijoita salasanasta. Se voi olla yksinkertainen kysymys tai vihje, jossa voi olla enintään 53 merkkiä ja jonka vain valtuutetut käyttäjät tietävät. Jos pelkäät, että ei-toivotut käyttäjät voivat arvata salasanan vihjeen perusteella, voit jättää sen tyhjäksi.

Sivustosi voidaan asettaa käytettäväksi käyttäjille, jotka kirjautuvat sisään järjestelmänvalvojina tai tulevat tietyiltä IP-osoitteilta. Jälkimmäinen on hyödyllinen ominaisuus, jota ei löydy samanlaisista laajennuksista. Samoin Piilota sivusto tarjoaa Brute Force Protection -vaihtoehdon, joka auttaa estämään hakkereita arvaamaan salasanasi Brute Force -menetelmällä..

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, on olemassa vaihtoehto näyttää ilmoitussanoma kirjautumissivulla, jotta käyttäjät tietävät, että tämä on yksityinen verkkosivusto tai sivusto on kehitteillä. Päivittämällä Premium-versioon voit näyttää mukautetun ilmoitusviestin kirjautumissivun yläosassa. Piilota sivustoni -sarjan premium-versio tarjoaa myös erilaisia ​​herättäviä kirjautumissivuteemoja, joista voit valita verkkosivustosi suunnittelusta riippuen.

Piilota sivustoni WordPress -tyylivaihtoehdot

Näistä edistyneistä ominaisuuksista huolimatta on vielä parantamisen varaa etenkin käyttöliittymän suhteen. Esimerkiksi asetusvaihtoehdot voitaisiin ryhmittää osioihin, jotta käyttäjien olisi helpompaa selata niitä.

Lisäksi piilota oma sivusto, kuten muut salasanalla suojatut laajennukset, ei suojaa kuvia tai muita liitetiedostoja. Jos ihmiset löytäisivät jotenkin mediatiedoston tarkan URL-osoitteen, he voivat helposti käyttää ja ladata sen.

Plussat

 • Tarjoa erilaisia ​​kirjautumissivun teemoja
 • Mukauta ilmoitusviestejä
 • Salli pääsy tietyiltä IP-osoitteilta

Haittoja

 • Käyttöliittymää voitaisiin parantaa
 • Ei suojaa liitetiedostoja

3. Salasanasuojaus WordPress

Salasanasuojattu WordPress-laajennus

Salasanasuojaus WordPress-laajennus tarjoaa toisen mielenkiintoisen ratkaisun koko WordPress-sivuston suojaamiseksi salasanalla. Kaikki verkkosivustosi sisältö, mukaan lukien sivut, viestit ja muut mukautetut postityypit, paitsi mediatiedostot, on suojattu. Turvallisuussyistä salasana on salattu. Toisin sanoen se ei ole näkyvissä kenellekään järjestelmänvalvojille. Haittana on, että sinun on vaihdettava salasana, jos unohdat sen.

Samalla kun suojaat koko verkkosivustoa, voit sulkea pois tietyn sivun tai useita. Sen sijaan, että kirjautumissivua näytetään suoraan, haluat ehkä näyttää pian tulossa olevan tai aloitussivun, jotta kävijät tietävät, että tämä on yksityinen sivusto.

Samoin kuin Piilota sivustoni -toiminto, Salasanasuojattu WordPress vapauttaa käyttäjiä joutumaan antamaan saman salasanan uudelleen, kunnes salasanan evästeet ovat voimassa. Voit muuttaa vanhenemisaikaa laajennuksen asetussivulla.

Sivuston laajuisten suojausominaisuuksien lisäksi Password Protect WordPress sisältää monia muita edistyneitä ominaisuuksia. Laajennuksen avulla voit asettaa useita salasanoja sivua ja viestiä kohden. Lisäksi jokaisella käyttäjäroolilla voi olla myös eri salasana, ts. Yksi tilaajille, yksi toimittajille.

Välimuistin laajennusten ja palvelinpuolen välimuisti voi aiheuttaa ristiriitoja salasanasuojausominaisuuksien kanssa. Salasanasuojaus WordPress ratkaisee ongelman pienillä kokoonpanoilla.

Salasanasuojaus WordPress Pro

Salasanasuojaus Pro Versio menee vielä pidemmälle ja antaa sinun hallita kaikkia salasanoja ystävällisessä ponnahdusikkunassa, mutta myös luoda rajoittamattomia salasanoja käyttäjäroolia kohti tai saman salasanan useille sivuille. Voit mukauttaa myös virhesanomia.

Vaikka tämä laajennus ei suojaa kuvia ja lähetettyjä tiedostoja, se voidaan integroida Estä suoran pääsyn kulta estääksesi suoraa URL-osoitetta pääsyn kaikkiin mediatiedostoihin, mukaan lukien kuvat, videot tai PDF-tiedostot.

Salasanasuojaus WordPress on suhteellisen uusi useimmille käyttäjille. Tämän moderni käyttöliittymä antaa kohtuuttoman edun verrattuna kahteen yllä olevaan laajennukseen. Eri osiot, pudotusvalinnat ja kytkinpainikkeet ovat yksinkertaisia ​​ja helppokäyttöisiä.

Plussat

 • Pystyy sulkemaan tietyt sivut pois koko sivuston suojauksesta
 • Tarjoa muita salasanalla suojattuja ominaisuuksia
 • Integroi Estä suora pääsy kultaan -sivulla tiedostojen lataamisen suojaamiseksi
 • Tule mukana moderni käyttöliittymä ja helppo käyttää

Haittoja

 • Ei vaihtoehtoja muokata kirjautumissivua
 • Suhteellisen uusi useimmille käyttäjille

Yhteenveto

Yhteenvetona voidaan todeta, että kaikki 3 mainittua laajennusta ovat erinomaisia ​​vaihtoehtoja suojata salasanalla koko WordPress-sivustosi. Salasanasuojattu voi olla suosituin salasanasuojauslaajennus, mutta sen mukana tulee vanhentunut käyttöliittymä ja rajoitetut vaihtoehdot. Piilota oma sivusto puolestaan ​​tarjoaa kattavamman ratkaisun koko WordPress-sivuston salasanasuojaukseksi, mukaan lukien pääsyn myöntäminen tietyille IP-osoitteille. Viimeiseksi, Password Protect WordPress antaa sinun jättää paitsi tietyt sivut pois koko sivuston salasanasuojauksesta, mutta myös suojata salasanalla suojatut sivut ja viestit käyttäjäroolien mukaan.

Joten mikä on sopivin laajennus koko WordPress-sivuston suojaamiseksi salasanalla? Kerro meille alla olevasta kommenttiosasta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map