Kuinka saada WordPress-sivustosi tulostamaan valmiiksi

Kuinka varmistaa, että WordPress-sivustosi on tulostusvalmis

Verkkosuunnittelijana, kehittäjänä tai verkkosivuston omistajana on harvinaista, että tarvitset verkkosivustosi tulostamista. Jos kuitenkin tarve syntyy ja joudut lähettämään verkkosivut tulostimeen, haluat olla varma, että ne näyttävät yhtä hyvältä kuin paperilla kuin näytöillä.


Jos verkkosivustosi ei ole tulostusvalmis, sivut näyttävät paitsi sekoittuneilta myös paperilla, mutta ne voivat myös tulla heikkolaatuisiksi paperiksi. Se ei tietenkään ole sitä, mitä sinä tai verkkokävijäsi haluat nähdä. Muista, että kaikki verkkokävijät eivät luke verkkosivuja verkossa.

Tässä viestissä aiomme keskustella siitä, miten WordPress-verkkosivusto tehdään tulostusvalmiiksi niin, että kaikki tulostetut sivut näyttävät teräviltä ja asianmukaisilta paperilla. Ensinnäkin, mitä tarvitaan tulostettava verkkosivusto?

Miksi WordPress-verkkosivustosi tulostaminen on valmis?

Saatat kysyä perustellusti, miksi sinun on tehtävä verkkosivustosi tulostusvalmiiksi ottaen huomioon, että suurin osa Internetin käyttäjistä käyttää digitaalisia laitteita surffailla verkossa. Totuus on, että sinun ei pitäisi tehdä oletuksia siitä, kuinka ihmiset lukevat verkkosivustosi sisältöä. Tosiasia, että suurin osa verkkosivustojen kävijöistä lukee sisältöä suoraan verkossa, mutta on hyvä palvella niitä harvoja, jotka saattavat tulostaa verkkosivustosi. Ja ottaen huomioon, että verkkosivuston tulostaminen valmiiksi ei ole paljon työtä, on vähän syytä olla tekemättä sitä.

Yleensä sinun tulee huolehtia kaikista tavoista, joilla sisältösi voidaan käyttää, mukaan lukien tulostus. Pohjimmiltaan haluat olla valmis mihin tahansa, jonka Web-kävijät saattavat haluta käyttää sisältöäsi. Jos lukija löytää esimerkiksi työhönsä liittyvän viestin ja päättää käyttää sitä esityksen vertailupisteenä, he haluavat tulostaa sen. Et vain koskaan tiedä kuka vierailee sivustollasi ja kuinka he käyttävät sisältöä. Joten miten WordPress-blogiisi voidaan tehdä selkeä selkeys sekä digitaalisilla näytöillä että paperilla?

Tulosta WordPress-laajennukset

Kuten odotit WordPress-korjausten kanssa, pelastamiseen on aina plugin. Oman CSS: n kirjoittaminen tulostettavaksi on tehokasta, mutta se vaatii vähän suunnittelua, puhumattakaan lisätyistä tunteista ilmaantuvien ongelmien testaamisessa ja korjaamisessa. Joten jos et halua saada käsiisi likaiseksi kirjoittaessasi CSS: tä, ota vain plugin suorittaaksesi työn. Voit käyttää useita laajennuksia blogin asettelun monimutkaisuudesta riippuen. Tässä on muutama pohdittava asia:

Helppo sosiaalinen jako WordPress-laajennus

helposti sosiaaliseen-osake-for-WordPress

Yksi CodeCanyonin suosituimmista laajennuksista, Easy Social Share on täynnä hienoja ominaisuuksia, jotka helpottavat lukijaasi jakamaan blogiasi. Laajennus ei tue vain yli 20 suurta sosiaalista verkostoa, mutta sisältää myös hyödyllisen tulostusvaihtoehdon, jonka voit lisätä mihin tahansa viestiin tai sivulle. Koska Tulosta-painike sisältyy kaikkiin sosiaalisen jakamisen painikkeisiin, tämä on nopea ja saumaton tapa lisätä tulostusvaihtoehto verkkosivustollesi..

Tulosta ystävällinen ja PDF-painikkeeton WordPress-laajennus

WordPress-print0friendly-pdf-painike

Tulosta ystävällinen ja PDF-painike luo painetut versiot verkkosivuillesi yhdellä napsautuksella. Voit sitten tallentaa sivut PDF-muodossa tai tulostaa ne paperille. Se tukee yli 20 kieltä ja säätää kielen automaattisesti vastaamaan käyttäjän kieliasetuksia. Lisäosassa on runsaasti muita ominaisuuksia ja mikä parasta, voit käyttää sitä ilmaiseksi (mainosten kanssa). Jos haluat mainoksetonta versiota, sinun on ostettava tilaus.

WP Tulosta ilmainen WordPress-laajennus

wp-print-plugin

Tämä on toinen hieno pieni laajennus, joka tekee WordPress-blogiasi tulostusvalmiiksi ilman vaivaa. Siinä ei ole niin monta ominaisuutta kuin edellisessä laajennuksessa, mutta siinä on kunnollinen asetusjoukko tulostettavien sivuelementtien hallitsemiseksi. Verkkosivulla se näyttää yhden tulostuspainikkeen, jonka avulla käyttäjät voivat luoda tulostusvalmiuden version mistä tahansa haluamastaan ​​sivusta.

Mukautettu CSS tulostettavaksi

Jos haluat koodata, CSS on hyvä lähtökohta, kun haluat tehdä WordPress-blogin tulostamisen valmiiksi. Itse asiassa verkkosivustosi tulostaminen valmiiksi edellyttää lähinnä joidenkin CSS-tyylien kirjoittamista piilottamaan tai näyttämään elementtejä, jotta ne ovat selkeät paperilla. Jos teemaasi ei ole tulostettu tai haluat lisätä mukautettuja tulostustyylejä, muista ensin luoda lapsiteema, jotta voit lisätä mukautetun CSS-tiedoston tai asentaa ja aktivoida suositun mukautetun CSS-laajennuksen..

Nyt sinun tarvitsee vain lisätä mukautetut tulostustyylit (CSS), jotta verkkosivut tulostetaan valmiiksi, ja myös sen tekeminen on helppoa. Tee vain ilmoitus ja kirjoita tyylit ilmoitukseen seuraavasti:

@media print {
/ * tulostustyyliisi * /
}

Ilmoitus on mediakysely, joka käyttää määritettyjä tyylejä hallitsemaan verkkosivujen ulkoasua tulostettaessa .

Toinen tapa on laittaa kaikki tulostustyylit erilliseen CSS-tiedostoon. Tämä on puhtaampi ja organisoidumpi tapa tehdä asioita ja on erityisen kätevä suorittaessasi blogin ylläpitotehtäviä. Luo vain uusi CSS-tiedosto ja kirjoita tyylit (unohtamatta aloittaa @media tulosta -ilmoitus ja lataa sitten mukautettu tulostettu CSS-tiedosto teemaasi. Se, mitä lisäät tyylitiedostoosi, on täysin sinun tehtäväsi, mutta periaatteessa sisällytät kaiken, mitä haluat näkyä blogin painetussa versiossa..

Tässä on joitain yleisiä ohjeita painotuotteiden muotoilulle:

 • Jotkut osat, joita et halua näkyvän tulostetussa versiossa, kuten sivupalkki. Siinä tapauksessa, kun käytät näyttö: ei mitään piilottaaksesi nämä osat, muista järjestää jäljellä olevat lohkot uudelleen, jotta sivut eivät näytä sekoittuneilta tulostettaessa.
 • Käytä fonttikokojen pisteitä em- tai pikselimittausten sijasta, mikä on parasta digitaalisille näytöille. Tulostimet puolestaan ​​toimivat parhaiten pisteillä.
 • Blogin painetun version tulee käyttää koko leveyttä. Digitaalisissa laitteissa on hyvä rajoittaa leveyskokoja, mutta se ei näytä hyvältä tulostettaessa paperille.
 • Poista sisältö kommenttiosiosta, varsinkin jos omasi on erittäin aktiivinen blogi.
 • Poista navigointi- ja alatunnistesisältö (käytä vain näyttö: ei mitään näillä elementeillä). Useimmissa tapauksissa sivujen tekstisisältö on painoarvoa tulostetuissa versioissa, joten sen tulisi olla pääpaino kirjoitettaessa tulostettua CSS: ää.
 • Edelliseen kohtaan lisättäessä on myös harkittava kaikkien kuvien piilottamista, elleivät ne ole ehdottoman välttämättömiä asiaankuuluvan tekstin sisällön ymmärtämiseksi. On selvää, että kaikki muut vuorovaikutteiset mediaelementit olisi oletuksena piilotettava, koska ne ovat vain sotkuisia paperille. Linkit on myös poistettava, koska ne ovat paperilla merkityksettömiä.

WordPress.org-sivustolla on hieno esimerkki tyylitaulukosta, jota voit käyttää viitteenä kirjoittaessasi omaasi. Näe se tässä.

Käärimistä

Verkkosivuston tekeminen tulostusvalmiiksi ei ole jotain, mitä monet ihmiset ajattelevat verkkosivustoja rakentaessaan. On kuitenkin tärkeää suunnitella sekä verkko että tulostus heti alusta alkaen. Siitä huolimatta, että et ole tehnyt tätä ja tuntuu nyt takertuvan sidontaan, se on melko helppo korjata. Itse asiassa kun otetaan huomioon, kuinka helppoa on tulostustyylijen käyttöönotto teemaasi, useimpien ihmisten – jopa WordPressin aloittelijoille – pitäisi voida tehdä nämä muutokset itse, varsinkin jos käytetään yhtä yllä suositelluista laajennuksista..

Joten aiotko tehdä blogisi tulostusvalmiiksi? Jos olet jo ottanut nämä toimenpiteet, miten se meni? Haluaisin kuulla kaiken kokemuksistasi alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map