Kuinka saada lisää sosiaalisia osakkeita blogiisi

Kuinka saada lisää sosiaalisia osakkeita blogiisi

Joten aloitit blogin. Onnittelut! Se on sinulle erittäin mielenkiintoinen aika. Laitat itsesi sinne. Jakaa ajatuksesi ja unelmasi maailman kanssa. Mutta olet kirjoittanut pari viestiä, pohtinut niitä paljon, lukenut ne takaisin itsellesi kymmenen kertaa ja nyt mietit todennäköisesti: Kuunteleeko kukaan edes minua? Ja kuinka helvettiä voin saada enemmän sosiaalisia osuuksia?


Sisällön kirjoittaminen on ensimmäinen askel, mutta sen levittäminen on vieläkin suurempi taistelu. Tässä kerromme kuinka saada lisää sosiaalisia osuuksia blogiisi, jotta et vain huutaa tyhjyyteen.

1. Postin laatu, mukaan lukien sisältö

Postin laatu, sitoutuminen sisältöön, jotta saataisiin lisää sosiaalisia osakkeita

Voit unohtaa kaikki clickbait-otsikot ja yrittää saada ihmiset artikkeliisi, mutta hyvää, laadukasta sisältöä ei voida korvata, jotta lukijoita kannustettaisiin siirtämään sitä pitkin..

Pyrki lähettämään blogeja, joissa on paljon tietoa ja jotka tarjoavat lisäarvoa. Oletko äiti-bloggaaja, joka on äskettäin löytänyt vanhemmuuden hakkeroinnin, josta et ole lukenut missään muualla? Kirjoita siitä yksityiskohtaisesti.

Sinun pitäisi myös ottaa aikaa oppiaksesi ja soveltamaan WordPress SEO: n parhaita käytäntöjä varsinkin kun ne koskevat sivusivun SEO. Tutki avainsanaa tai sanoja, joihin haluat kohdistaa artikkelisi (Serpstat on loistava työkalu tähän), käytä avainsanojasi koko sisällössäsi ja mahdollisissa käytetyissä otsakkeissa tai kuvissa ja kirjoita silmäänpistävä hakukoneelle optimoitu otsikko ja metakokoelma..

Lisäksi pitkämuotoisia artikkeleita (mukaan Backlinko parhaiten arvostettuja artikkeleita, joissa on yli 1800 sanaa), soveltuvat erinomaisesti hakukoneoptimointiin ja voivat auttaa sinua saamaan pisteen Googlen esittelema katkelma.

Hyvä hakutulos = enemmän liikennettä = enemmän sosiaalisia osuuksia. Joten kuten voit nähdä, hyvä sisältö ja hyvä SEO on ensimmäinen askel saada enemmän sosiaalisia osuuksia.

2. Käytä visuaalioita

Ihmiset rakastavat kuvia ja muuta hienoa grafiikkaa. Liian paljon tekstiä kerralla voi olla ylivoimaista ja lukijat menettävät nopeasti kiinnostuksensa. Kokeile kuvakaappauksia kuvaaksesi sisältöäsi tai napata muutama ilmainen korkearesoluutioinen kuva sivustolta, kuten Unsplash.

Visuaalien käyttö rohkaisee varmasti lisäämään jakamista sosiaalisilla sivustoilla, kuten Pinterest ja Flipboard, jotka ovat erittäin valokuvavetoisia, mutta oikean kokoinen valokuva on tärkeä jokaiselle verkolle. Haluat, että twiitti tai +1 erottuvat seuraajien syötteistä.

On hyvä idea luoda jaettava kuva sosiaalisista kanavista, joihin haluat kohdistaa. Tämä voi vaatia jonkin verran vaivaa sosiaalisen verkoston erityisomaisuuden luomiseksi artikkelisi mainostamiseksi paremmin, mutta se on sinun aikasi arvoinen. Tässä on suositeltujen verkkojen suositellut kuvakoot, jotta saat kuvan siitä kuvan mitat sinun pitäisi kannustaa lisäämään osakkeita:

 • Facebook 1200 × 630
 • Google+ 1200 × 900 (suunnilleen suhde 4: 3)
 • Instagram 1080 × 1080
 • Pinterest vähintään 600 × 600 (vaikka monet blogit suosittelevatkin suhteen 2: 3 käyttöä, varmista, että kuvasi on vähintään 600 kuvapisteen leveä)
 • Twitter 1024 × 512 (suhde 2: 1)
 • Tumblr 1280 × 750

Kokeile mallin käyttöä

Ultimate Social Media Template Pack

Etkö ole varma mistä aloittaa? Ei ongelma. Jos olisit siirtynyt Creative Marketin sosiaalisen median malleja -osioon, heillä on tuhansia sosiaalisen median mallipaketteja ja aloituspaketteja, joista valita.

Suurimpaan osaan niistä kuuluu tyylisiä valokuvamalleja, joissa on peittokuvat, fontit ja suodattimet, joten kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on vain muokata tekstiä ja mahdollisesti vaihtaa varastossa oleva valokuva (pidämme Poegon Ultimate Social Media Template Packista, koska se on kattava ja päivitetty vuodelle 2018 ). Tämä säästää paljon aikaa, koska sinun ei tarvitse miettiä kuvan mittoja tai luovaa asettelua – malli huolehtii tästä puolestasi.

3. Käytä sosiaalisen jakamisen laajennusta

Käytä sosiaalisen jaon laajennusta saadaksesi lisää sosiaalisia osakkeita blogiisi

Vaikka kirjoitatkin hämmästyttävimmän, hilpeimmän blogin, se ei koskaan tule virukselliseksi, jos et tarjoa lukijoillesi helppoa tapaa levittää sitä.

Paras tapa kannustaa jakamista on toteuttaa sosiaalisen median painikkeet näkyvillä paikoilla blogissasi. Esimerkiksi WordPressin AddThis-jakamistyökalut tarjoavat muutamia vaihtoehtoja, jotka on erittäin helppo asentaa ja jotka voivat auttaa sinua saamaan lisää sosiaalisia osuuksia viesteihisi..

Yllä oleva esimerkkisivu sisältää sekä ”kelluvan” jakovalikon, joka kulkee sivua pitkin käyttäjän kanssa heidän liikkuessaan, että myös ”inline” -vaihtoehdon, joka pysyy staattisena valitsemassasi paikassa.

Tämä laajennus on hieno vaihtoehto, koska se tarkistaa useita ruutuja kerralla. Sinun ei tarvitse käydä jokaisessa sosiaalisessa verkostossa ja selvittää, kuinka asentaa jokainen Facebook Like- tai Twitter Tweet -painike. AddThis tukee jakamista yli 200 palveluun, jolloin vierailijoillasi on mahdollisuus jakaa missä tahansa viettävät aikansa verkossa, minkä vuoksi bloggaajat suosittavat jatkuvasti AddThis-ohjelmaa yhtenä parhaista WordPressin sosiaalisen median laajennuksista..

4. Jaa se itse

Hanki lisää sosiaalisia jakoja blogiisi jakamalla omaa sisältöä

Älä vältellä vähän itsensä mainostamisesta. Kun painat julkaisua, seuraava askel olisi levittää se itse. Jaa se kaikilla sosiaalisen median kanavillasi!

Luo luova ja tarttuva tarra, jonka voit jakaa kuvan ja linkin kanssa artikkeliisi. On hyvä lisätä hashtageja, jotka ovat merkityksellisiä sisältöllesi mutta myös yleisesti käytettyjä. Voit jopa siirtyä viikoittain järjestettyihin ”keskusteluihin”, jotka ovat keskittyneet tietyn hashtagin ympärille, tavoittaaksesi uuden yleisön. Tässä muutamia vinkkejä kuinka monta hashtagia käyttää:

 • Facebookissa tavoitteena ei ole kukaan tai vain yksi hashtag
 • Google+ lisää automaattisesti hashtagin sisältöön
 • Instagram sallii jopa 30 hashtagin – mutta on yleensä parasta olla menemättä yli 15
 • Pinterest sallii jopa 20 hashtagin, ja vaikka voit varmasti käyttää kaikkia 20, lisää ainakin muutama avain hashtags (vaikka tarkempi sana tai jopa ilmaus, sitä parempi).
 • Twitterissä käytä 2 hashtagia, jotka auttavat parantamaan tweetidesi suorituskykyä
 • Tumblr sallii vain viiden ensimmäisen tunnisteen olevan haettavissa, joten ei ole mitään syytä lisätä uusia

Myös sosiaalinen validointi on todellinen asia, joten tässä pieni vinkki: tiedot osoittavat, että mitä suurempi osuus artikkeleista on artikkelissa, sitä todennäköisemmin muut jakavat sen. Joten varmista, että kun jaat, tee se sivustossasi toteutettujen jakamistyökalujen avulla.

5. Pyydä lukijoita jakamaan

Joskus jos haluat jotain elämässä, sinun on vain pyydettävä sitä. Ehdotuksen voima on erittäin valtava taktiikka, eikä sinun pitäisi häpeä sitä käyttämästä.

Käyttämällä verkkosivustopeittoa, kuten ponnahdusikkunaa tai banneria, voit luoda toimintakehotuksen sisällön jakamiseen. Verkkosivustojen peittojen on osoitettu lisäävän tuloksia.

Hanki lisää sosiaalisia osakkeita Highlight and Share -laajennuksella

Toinen vaihtoehto on käyttää tekstin korostamista twiittiominaisuuteen verkkosivustollasi. Yksi helppo vaihtoehto on ilmainen Korosta ja jaa laajennus joka sisältää yksinkertaiset asetukset sosiaalisille verkostoille, mahdollisuuden lisätä katkelmaan sisältöä ja automaattisen pikavalintojen käytön.

Jos haluat kokeilla toista strategiaa, voit jopa tarjota pienen kannustimen ihmisille voittaa jotain, jos he jakavat blogiviestisi. Kannattaa sijoituspisteesi yritystä sponsoroimalla tarjoamalla tuotteen tai jäsenyyden lahjasi varten. Käytä sitten palvelua, kuten Rafflecopter kilpailun luominen – mukana sosiaalisen osallistumisen vaihtoehdoilla (kuten “Seuraa minua Twitterissä” tai “Jaa tämä Facebookissa”).

Kääri vinkkejä saadaksesi lisää sosiaalisia osakkeita

Sosiaalisen jakamisen rohkaiseminen sivustossasi ei tarvitse olla monimutkainen yhtälö. Suuri osa menestystä on yksinkertaisesti jatkuva esiintyminen ja johdonmukaisuus lähettämisen ja ylennyksen kanssa. Joten, jos koet hitaasti, älä anna periksi! Lupaamme, että ajan myötä saat enemmän sosiaalisia osuuksia ja näet, että nämä luvut alkavat nousta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map