Kuinka saada lisää kommentteja WordPress-blogiisi

Kuinka saada lisää kommentteja WordPress-blogiisi

Kysyminen yleisösi kanssa on tärkeä osa onnistuneen WordPress-verkkosivuston ylläpitämistä. Luomalla kukoistavaa verkkoyhteisöä lisäät verkkosivustosi liikennettä, turvaa palaat kävijät ja autat siten sivustosi kääntymään tavoitteisiinsa nähden.


Kannustamalla ihmisiä kommentoimaan blogi-artikkeleita, vastaamaan niihin ja keskustelemaan niistä on tehokas tapa edistää vuorovaikutusta sivustollasi. Mutta kuka tahansa blogin ylläpitäjä tietää, kuinka vaikeaa on aluksi saada keskustelu sujuvaksi. Joten miten saat lisää kommentteja blogiisi?

Tässä artikkelissa tarkastellaan joitain perusvinkkejä blogin kommenttien lisäämiseen lisäämällä artikkeleihin kutsuja toimintoihin, vastaamalla kommentteihin ja käymällä kiistoja. Keskustelemme sitten kommentointijärjestelmän päivittämisestä, mukaan lukien granaattien ottaminen käyttöön, sähköpostitse ilmoittajien toteuttaminen kommentoijille ja kolmannen osapuolen kommenttijärjestelmän Disqus käyttäminen. Lopuksi pohdimme, kuinka kannustimien tarjoaminen, kuten kilpailut, voi saada sinulle lisää kommentteja blogiisi.

Yleisiä vinkkejä

Kuten tavallista, jotkut kaikkein peruselimmistä ja järkevistä strategioista voivat olla tehokkaimpia. Katsotaanpa siis nopeasti joitain yleisiä vinkkejä, joita sinun tulisi käyttää blogiisi …

Valitse mielenkiintoiset aiheet, joista haluat kirjoittaa

Tämä saattaa kuulostaa itsestään selvältä, mutta mielenkiintoisten tai suosittujen aiheiden valitseminen puhuttaviksi, jotka saavat yleisön innostumaan, on yksi parhaista tavoista saada lisää kommentteja blogiisi.

Loistava esimerkki tästä on artikkeli, joka julkaistiin juuri tässä kuussa omassa blogissamme täällä WPExplorerissa. 8 Todistettuja tapoja ansaita rahaa WordPressin avulla on kirjoittaessani tähän mennessä saanut 95 kommenttia, mikä on suuri kenen tahansa standardin mukaan. Ja aihe, joka on saanut niin monet ihmiset innostumaan tarpeeksi kommentoimaan? Rahaa tietysti!

Harjoittele kiistoja

Valitse kiistanalaisia ​​aiheita kirjoittaaksesi tai ota kiistanalainen asenne aiheesta. Jos yleisösi on järkyttynyt, vihainen tai heille on annettu vain jotain erilaista ajatella kuin tavallinen status quo, he jakavat todennäköisemmin ajatuksensa blogissasi.

Sinun ei tarvitse noudattaa tätä lähestymistapaa jokaisessa kirjoittamassasi viestissä. Muutamien hyvin harkittujen kiistanalaisten artikkeleiden pitäisi kuitenkin saada kommentteja ja auttaa lisäämään sosiaalisen median osuuksia.

Lisää toimintakehotus jokaiseen viestiin

Kehotus toimintaan

Varmista, että lisäät toimintakehotuksen jokaisen viestin alaosaan. Kysy yksi avainkysymys artikkelista, jonka kävijät ovat juuri lukeneet saadaksesi heidät ajattelemaan. Pyydä heitä sitten jakamaan ajatuksensa alla, jotta he tietävät, mitä heiltä halutaan. Se, että kommentteissa keskustellaan ja pyydetään vain kävijöitä kommentoimaan, kannustaa heitä tekemään niin.

Vastaa kommentteihin

Vastaaminen kommentteihin

Jos haluat luoda interaktiivisen blogin, jossa kävijät vastaavat toistensa kommentteihin ja keskustelevat mielipiteistä, sinun on näytettävä esimerkkiä. Vastaa jokaiseen kommenttiin, jotta käyttäjät tietävät, että heidän kommenttinsa ovat arvokkaita. Kysy kysymyksiä keskustelusi luomiseksi yleisön välillä. Oleminen läsnä ja näkyvä blogissasi auttaa yleisöäsi sitoutumaan sisältöön ja yhteisöön.

Päivitä kommenttiosi

Kommenttiosastosi toiminnallisuuden parantamisella ja sen tekemisestä käyttäjäystävällisemmäksi pitäisi olla positiivinen vaikutus blogiisi saamiesi kommenttien määrään. Katsotaanpa muutama tapa päivittää kommenttiosaasi …

Gravatareiden ottaminen käyttöön WordPress-verkkosivustollasi

Gravatar

Gravatar on globaalisti tunnustettu avataari, joka on käyttäjän graafinen esitys. Yleensä tämä on valokuva, mutta se voi olla piirros tai logo. Kaikki yksilöt voivat luoda oman gravatarin, joka näkyy sitten automaattisesti heidän nimensä vieressä, kun he tekevät asioita verkossa, kuten kommentoivat blogitekstiä. Tämä antaa ihmisille online-identiteetin ja helpottaa heidän tunnistamista.

Gravatar Megan

Gravataarien käyttäminen WordPress-verkkosivustollasi on tärkeää, koska se auttaa antamaan kasvoja tai henkilöllisyyttä kommenttien jättäjille. Tämä vahvistaa yritettävää luoda yhteisöä, koska se auttaa yleisöäsi tunnistamaan ja siksi muodostamaan yhteyden toisiinsa.

Ota gravataarit käyttöön sivustollasi on hyvin suoraviivainen. Mene WordPress-hallintapaneelissa vain Asetukset> Keskustelu.

keskustelu

Vieritä sivua alaspäin avatareihin. Varmista nyt, että Näytä avatar -painike on valittu. Jotta yleisösi voisivat todella tutustua toisiinsa, sinun on valittava myös Gravatar-hoverkortit..

avatarit

Voit sitten valita myös sopivan arvosanan sivustollasi näytetyille gravataareille ja oletushahmosymbolin niille yleisösi jäsenille, jotka eivät ole vielä asettaneet omaa gravataria.

Älä unohda napsauttaa Tallenna muutokset sivun alaosassa. Nyt kun saat uuden kommentin blogissa, henkilön kuvake tulee näkyviin ja auttaa muita lukijoita suhtautumaan kommentaattoriin.

Asenna sähköposti-ilmoitukset vastauksiin kommentteihin

Tilaa kommentit uudelleen

Jos kävijä kommentoi blogin kirjoitusta, sen jälkeen kun hän on poistunut sivustoltasi, hän usein unohtaa kaiken. Ihannetapauksessa haluat, että he tarkistavat kommenttinsa uudelleen ja vastaavat kommentteihinsa mahdollisesti luomiin kommentteihin. Asettamalla blogiisi sähköposti-ilmoituksia, kävijät voivat halutessaan saada ajan tasalla joko tietyn viestin kirjoitetut kommentit tai vastaukset, jotka liittyvät heidän jättämäänsä kommenttiin.

Tilaa kommentit uudelleen on ilmainen WordPress-laajennus, jonka avulla kommentaattorit voivat rekisteröityä vastaanottamaan sähköposti-ilmoituksia, kun joku kommentoi viestiä tai vastaa kommenttiin. Vastaanotettuaan kommentteja lähettävän sähköpostin vierailijat palaavat todennäköisemmin viestiin ja liittyvät uudelleen keskusteluun.

Jos haluat päivittää kommenttiosastosi toiminnallisuutta, tämä on hieno asennusohjelma. Sen lisäksi, että se rohkaisee paluukävijöitä ja lisää blogiisi kirjoitettujen kommenttien määrää, se edistää myös keskusteluja ja auttaa käyttäjiäsi osallistumaan entistä paremmin yhteisöön..

Käytä kolmannen osapuolen kommenttijärjestelmää

Disqus

Jos etsit edistyneempiä, elävämpiä ja käyttäjäystävällisempiä ominaisuuksia kuin WordPressin oletuskommentit-osio sallii, sinun kannattaa harkita kolmannen osapuolen kommenttijärjestelmän käyttöä..

Disqus kommenttijärjestelmä korvaa WordPress-kommenttijärjestelmän ottamalla vastaan ​​kommenttisi ylläpidon ja hallinnan. Disqus mukautuu sivustosi suunnitteluun tai voit mukauttaa sen mielesi mukaan, antamalla kommenttiosastollesi houkuttelevan reunan. Ominaisuuksiin kuuluvat reaaliaikaiset keskustelut, valokuva- ja videotuki median lisäämiseen kommenttien sisällä, kommenttiäänestykset ja paljon muuta. Vierailijat voivat myös kirjautua sisään Googlella tai monilla muilla sosiaalisen median kanavilla.

Kuten huomaat, Disqus sisältää joukon ominaisuuksia, jotka päivittävät kommenttiosi. Disqus on erittäin helppo vierailijoille kommentoida. Vielä tärkeämpää on, että se tekee kommentista hauskan ja mielenkiintoisen mahdollisuuden, auttaa luomaan sitoutuneen ja aktiivisen yhteisön.

Tarjoa kannustimia

Kannustimien tarjoaminen lukijoiden houkuttamiseksi kirjoittamaan kommentti blogiisi voi olla toinen vaikuttava tapa parantaa tuloksia.

Anna kommentoijien jättää linkit

CommentLuv

Usein kommentoivat ihmiset tekevät niin, koska haluavat jättää linkin takaisin omalle sivustolleen. Kuitenkin, koska tärkein syy kommentin jättämiseen on linkkien luominen, se ei tarkoita, että hänen kommenttinsa ei olisi arvokasta tai hyödyllistä sinulle.

Vaikka muut, joilla on verkkosivustosi omalla nichelläsi, saattavat olla kilpailijoita, he voivat myös olla osa yhteisöäsi. Heidän oivalliset kommenttinsa voivat herättää keskustelua tai tuoda omia seuraajia sivustoosi. Joten kannustin antaa ihmisten linkittää omaan sivustoonsa voi lisätä kommentteja pitkällä tähtäimellä.

CommentLuv on ilmainen WordPress-laajennus, joka palkitsee lukijoita asettamalla automaattisesti linkin heidän viimeiseen blogitekstiin kommentin loppuun. Tämä rohkaisee lukijoita jättämään kommentin blogiisi, koska he voivat mainostaa oman sivustonsa sisältöä ja saada linkin takaisin heidän sivustoonsa.

Suorita lahjakilpailu

Rafflecopter

Kilpailu on hieno tapa saada kävijät kiinnostumaan sivustoltasi – kaikki pitävät ilmaistarjouksesta! Joten kokeile lahjakilpailua saadaksesi enemmän ihmisiä kommentoimaan blogiasi. Tarjoa vain yleisöllesi mahdollisuus päästä kilpailuosi, jos he kommentoivat tiettyä blogin viestiä.

Rafflecopter tekee lahjakilpailun perustamisesta, hallinnasta ja järjestämisestä erittäin helpon. Rekisteröidy vain Rafflecopter-tilille ja luo sitten kilpailusi muutamalla suoraviivalla. Lahjakortti voidaan sitten lisätä WordPress-sivustoosi widget-koodilla, ilman pluginia. Rafflecopter on ilmainen käyttö, mutta on pro suunnitelmat saatavilla jos haluat päivittää premium-palveluun.

Palkinnona tarjoa yksi tuotteistasi tai palvelustasi, tai jos tämä ei ole tarkoituksenmukaista, voit valita jonkin muun kuin Amazon-tositteen. Valitse kilpailla artikkeli, joka sisältää tärkeää sisältöä, jonka haluat vierailijoiden lukevan. Käytä esimerkiksi yhtä suosituimmista tai kiistanalaisimmista artikkeleistasi. Tai artikkeli, joka mainostaa kalleimpia tuotteita tai sisältää parhaiten maksavat tytäryhtiölinkit. Kilpailu auttaa ohjaamaan tämän artikkelin liikennettä, ja kommentit rohkaisevat ihmisiä jatkamaan keskustelua sisällöstä.

Lisää kommentteja blogiisi

Varmista aina, että artikkelisi ovat korkealaatuisia, mielenkiintoisia ja julkaistaan ​​säännöllisesti. Tämä on ensimmäinen ja tärkein vaihe rakentaa yhteisöä sivustosi ympärille. Jos sinulla on ongelmia blogin sisällön kanssa, harkitse freelancerin palkkaamista kirjoittamaan sinulle.

Kun olet saanut hyvin kirjoitetun ja jatkuvasti päivitetyn blogin kokeilun, tässä artikkelissa mainitut eri strategiat nähdäksesi, mikä toimii yleisösi kanssa.

Mitä strategioita otat käyttöön blogissasi lisätäksesi saamiesi kommenttien määrää? Kerro ajatuksesi alla olevissa kommenteissa …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map