Kuinka rakentaa freelance-yritystä, Symple Guide for WordPress

Rakenna freelance-liiketoiminta WordPressin avulla

Olet syntynyt yrittäjä, sinänsä riskinottaja. Jossain vaiheessa elämääsi, äskettäin tai menneisyydessä, päätit: “Hei, minä menen yritykseen itselleni”, ja tässä olet. Ehkä niin ei ole. Ehkä vain kaipaat 9 – 5 jauhaa olet kiinni. Tarvitset enemmän elämää. Haluat vapautta olla oma pomo ja mahdollisuutta ansaita loputtoman enemmän.


Haluat rakentaa freelance-yritystä, joten voit työskennellä missä ja milloin tahansa. Haluat työskennellä kotoa, eikä sinun koskaan tarvitse istua tuntikausia liikenteessä. Haluat työskennellä pjs: ssä, itse asiassa keitä lounas ja katsele jaksoa suosikkiesityksestäsi projektien välillä. Haluat matkustaa ympäri maailmaa joutumatta odottamaan lomaa ympäri vuoden. Haluat rakastua uusiin kulttuureihin ja olla todella onnellinen.

Tunnet suolistasi, että olet haasteessa etkä voi odottaa rahaa ensimmäisessä sekissä. Ehkä jännitys on voimakasta. Ehkä rakastat voimakasta. Voimakas on hyvä. No, kunnianhimo on ihailtava, mutta mistä aloitat?

Tämänpäiväisessä postituksessa käsittelemme joitain perusteita, jotka sinun tulee harkita (ja toteuttaa) rakennettaessa WordPressiin perustuvaa freelance-yritystä. Valmistaudu ohjeisiin ja etenkin inspiraatioon, koska nämä vinkit tekevät sinusta aivan mestarin, jonka haluat ja jonka ansaitset. Oletko valmis? Nyt sitä mennään.

Päätä liikeideasta

Ensinnäkin, sinun on päätettävä yritys, jonka haluat käynnistää ja rakentaa. Et voi perustaa yritystä vain perustamalla yksi – tiedäthän – helvettiin tai jännitykseen tai esittelyyn ystäville. Valitsemasi liikeideasi tulisi ohjata intohimosi, kokemuksen ja tiedon perusteella. Kuten näimme artikkelissa Kuinka ansaita rahaa WordPressillä, on olemassa pari WordPressiin liittyviä keinoja, joihin voit lähteä. Sinun täytyy vain löytää rakkautesi.

Voit kehittää WordPress-teemoja ja / tai laajennuksia, jos sinulla on web-kehitystaitoja tai olet intohimoinen oppimaan. Voit muuttaa itsesi kunnialliseksi WordPress-bloggaajaksi, tarjota WordPress-hosting-palveluita ja / tai tarjota live-WordPress-tukea muun muassa. Vaikka nämä kaikki ovat tuottavia mahdollisuuksia, vietät paljon aikaa työskentelemällä yrityksessäsi ja sen parissa, joten on parasta seurata intohimoasi.

Sinun on myös oltava hyvin perehtynyt mihin tahansa, mitä aiot tehdä. Kuinka tarjoat palvelun, jos et ole ensimmäinen asia palvelussa? Tärkeintä on, että liikeideasi ei saisi pudota avaruudesta. Sen tulisi olla riittävän realistinen tietystä ongelmasta huolehtimiseksi; sen pitäisi olla ratkaisu markkinoilla. Yksinkertaisemmin sanottuna tuotteidesi ja palveluidesi pitäisi olla jotain, jonka ihmiset ovat valmiita maksamaan. Viimeinkin, voit luoda minkä tahansa freelance-liiketoiminnan WordPressillä, joten älä rajoitu itse mainitsemiemme vaihtoehtoihin.

Suorita hyvä liiketoimintasuunnitelma

Create-a-liiketoiminta-suunnitelma

Kun aloitin freelance-blogiyritykseni, minulla ei ollut mitään suunnitelmaa. Vain palanen idea ja motivaatio kymmenelle ihmiselle. Liiketoimintasuunnitelman puuttuminen kuitenkin viivästytti siirtymistäni täysimittaiseksi bloggaajaksi. Olen oppinut oppitunnini, joka on…

Suunnitelma auttaa sinua pysymään keskittyneenä ja pysymään liike-elämän kärjessä, vaikka sinusta tuntuu kuin lopettaisit. Voit tehdä taloudellisia ennusteita, perustaa luotettavia sisältöstrategioita, suunnitella tehokkaan markkinoinnin ja yleensä voittaa suuria. Ja ilman suunnitelmaa, olet kuin alus ilman navigointia. Menetät suunnan, hylky ja tuhlaa paljon aikaa ja rahaa. Tämän tiedän omakohtaisesti, ja kokemukseni perusteella aloitan nyt yrityksiä (samoin kuin päiväni) suunnitelmalla.

Suunnitelmasi ei tarvitse täyttää sivuja; sen ei tarvitse olla vuosisadan suunnitelma; vain kirjallinen ilmoitus siitä, miten siirryt nollasta myynnistä terveelle freelance-liiketoiminnalle. Päivittäinen suunnitelmasi voi olla muutama tehtävä Evernote, tai kalenterisovelluksesi. Tarvitsetko apua liiketoimintasuunnitelman laatimisessa? Katso Freelance-liiketoimintasuunnitelma: Voit suunnitella menestymistä tai odottaa epäonnistumista kirjoittanut iThemes inspiraatiota varten. Siirtyminen eteenpäin …

Rakenna se ja he tulevat

Tärkein omaisuus, joka sinulla voi olla WordPress-freelancerina, on online-keskus, jossa mahdolliset asiakkaat voivat oppia lisää palveluistasi / tuotteistasi, tutustua portfoliosi, ottaa sinuun yhteyttä ja lopulta tehdä tilauksia. Tässä WordPress paistaa.

Alusta on helppo asentaa ja käyttää. Täydellisellä WordPress-teemalla (katso Kokonaisvasteellinen monikäyttöinen WordPress-teema) ja muutamalla lisäosalla voit rakentaa juuri täydellisen portfoliosivuston ilman vaivaa (kuten Tämä, tai jopa Tämä).

Sinun ei tarvitse palkata Web-kehittäjää perustamaan sinulle WordPress-sivusto, vain käynnistä haluamasi teema, lisää pari virtalaajennusta ja sinulla on hyvä mennä. Epäilemättä tarvitset suurta WordPress-hosting-palvelua yrityksellesi, jotta voit keskittyä liiketoimintaan tarvitsematta huolehtia esimerkiksi haitallisista hakkereista.

Katso seuraavat resurssit ammatillisen WordPress-sivuston perustamiseen tarvittavista työkaluista:

 • WordPress-resurssit Professional Toolkit -sovellukseesi
 • 20 parasta WordPress-teeman yhtä sivua
 • Kuinka luoda WordPress-teema HTML: stä
 • Parhaat sosiaalisen median laajennukset WordPressille
 • 40 Sinulla on oltava WordPress-laajennukset
 • WPExplorer premium-teemat, tyylikkäät teemat ja teemametsä
 • 10 BuddyPress-laajennusta, jotka sinulla on oltava
 • Ja paljon muuta!

Tule saataville

tehdä aikaa

Nyt kun WordPress-sivustosi on valmis ja käytössä, on aika kertoa asiakkaille, että olet vuokrattavissa. Jos kukaan ei tiedä, että olet WordPress-freelancerina, kerro minulle kuinka he laittavat leipää pöydällesi ja kankaan selällesi?

Sinun ei tarvitse edes hioa prosessia, aloita ensin hyödyntämällä lähimpiä ystäväpiiriäsi, työtovereitasi ja asiakkaitasi, joiden kanssa olet aiemmin työskennellyt. Toisin sanoen, käytä välitön verkko. Kerro näille ihmisille, että voit rakentaa WordPress-sivustoja, kirjoittaa upeaa blogisisältöä, tarjota tukea ja / tai kuulla kaikkia WordPress-asioita.

Tee saatavuus tunnetuksi sivustollasi ja kaikilla muilla käyttöympäristöilläsi. Älä vain räjäytä elämää nykyisistä verkkoyhteystiedoistasi, koska kukaan ei rakasta tuota kaveria. Sinut hämmästyttää siitä, kuinka nopeasti voit linjata projekteja yksinkertaisesti antamalla läheisille yhteyshenkilöille tietää, että olet käytettävissä.

Jos et ole tehnyt yhtään projektia, sinun on ensin luotava muutama näyte verkkosivustollesi. Haluatko aloittaa freelance-suunnittelijauran? Esittele muutamia hienoja verkkosivujen suunnitteluun liittyviä näytteitä sivustollasi (voit jopa isännöidä niitä itse esittelysivustoina, jos sinulla ei ole vielä asiakasta). Voit luovuttaa ilmaisia ​​teemoja, laajennuksia jne., Jos yrität käynnistää verkkokehitysyritystä. Haluatko aloittaa freelance-WordPress-blogiyrityksen, kuten sinun? Lisää muutama kirjoittaminen / bloggaaminen näytteitä sivustoosi, ja niin edelleen ja niin edelleen.

Näytteet auttavat sinua vahvistamaan uskottavuuden, auktoriteetin, kokemuksen ja ammattimaisuuden. Kerää sitten työpöydät, joihin asiakkaasi lähettävät työpaikkoja ja hakevat. Mutta jos et ole yksi työhakemuksista ja töistä (vaikka ne voivatkin auttaa laskujen laatimisessa tällä välin), entä omien tuotteiden tai palvelupakettien kehittäminen?

Kehitä tuotteita ja / tai palvelupaketteja

Jos et pidä ajatusta työllisyystaulujen jättämisestä pois ja haluat, että asiakkaat tulevat luoksesi, sinun on kehitettävä tuotteita tai pikemminkin palvelupaketteja myymään. Oletko halukas WordPress-kehittäjä? Voit pakata premium-WordPress-teemoja ja myydä niitä vuositilaukselle, kuten Nick Roach Elegantti-teemista.

Voit luoda maksettuja konsultointipaketteja. Voit tarjota blogipalvelusi paketteina, joilla on eri hintapisteet. Voit luoda minkä tahansa tuotteen, jonka voit kuvitella, ja tehdä tappamisen tarvittaessa (Envato-studio on täynnä palveluita tarjoavia freelancereita). Etsi ongelma tietyiltä markkinoilta (markkinarako) ja tarjoa sitten ratkaisu. Tästä ratkaisusta tulee tuotteesi. Tämä tietysti olettaa, että sinulla on huomattavaa liikennettä online-liiketoimintaasi, jota katamme muutamassa. Sillä välin puhutaan oikeiden maksujen perimisestä.

Lataa kohtuullisesti ja lisäarvoa

lisätä arvoa

Mikään ei estä sinua perimästä 3 000 dollaria WordPress-kehitykseen. Mutta jos käännät ympäri, ostat 50 dollarin arvoisen WordPress-teeman, asennat sen, tuhlaat aikaa ja lähetät sivuston asiakkaalle, teetkö todella asiakkaalle ja itsellesi minkään suosion?

Sillä ei ole väliä kuinka näet sitä, mutta kanoninen liiketoimintasääntö on aina palvella asiakasta ensimmäinen. Jos kyseinen asiakas huomaa, että olet veloittanut heiltä ylihintaan asentaa teema, jonka he olivat todennäköisesti itse tehneet, saat huonon edustajan. Sitten sana kiertää, että olet hiukan kaveri tai tyttö, joka on naamioitunut verkkokehittäjänä. Sieltä luonto valtaa, ja loput ovat vain dominovaikutusta.

Ole etukäteen ja suoraviivainen, ja koska valmiiden WordPress-teemojen käyttämisessä ei ole mitään vikaa, anna asiakkaalle ymmärtää, miksi veloitat 3 000 dollaria palvelusta, jonka he saavat 200 dollaria. Jos käytät valmiiksi rakennettua mallia, kerro heille! Jos veloitat 3 000 dollaria, varmista, että annat yli 3 000 dollaria arvoa. Tämä koskee kaikkia freelancereita. Asiakkaan odotusten ylittäminen on loppujen lopuksi paras tapa muistaa ja ansaita toistuvaa liiketoimintaa. Yhteenvetona, tiedä arvoinen, tarkista markkinahinnat ja veloita vastaavasti. Älä vain lataa tai liikaa, ja muista tehdä itsestäsi ikimuistoinen.

Asiakaskokemus asioissa

Kokemukseni mukaan yrityksellä ei ole merkitystä vain sopimusten allekirjoittamisessa, rahaa kassaan ja tuotteen toimittamisessa. Yrityskauppa, joka ei edistä ihmisten ja ihmisten välisiä yhteyksiä, muuttuu lopulta hapana. Tämä pätee, vaikka asiakkaasi asuvat maapallon toisella puolella.

Henkilö, joka vastaanottaa sähköpostiviestejäsi, keskusteluitasi ja puheluitasi, on melkein yhtä ihminen kuin sinäkin. He nauttivat suurimmasta osasta mitä nautit. Kohtelemalla asiakkaitasi kuten ystäviä ja perheenjäseniä nopeiden keinojen saavuttamisen sijaan erotat sinut kokemattomien freelancereiden joukosta.

Jopa hienovarainen laatu, kuten rehellisyys, kärsivällisyys ja nöyryys, voi voittaa sinulle monien asiakkaiden sydämet. Kuten olemme jo todenneet, asiakas on aina etusijalla. Jääkö tarjoamasi palvelu ja kokemus asiakkaidesi parempaan tunteeseen? Jos ei, tee tarvittavat muutokset, mutta muista, että tämä ei tarkoita **: n suukkoa. Menet tekemään niin, ja poistut liiketoiminnasta pian.

Virtaviivaista prosessejasi, tarjoa loistava käyttökokemus (mukaan lukien sivustosi) ja tarjoaa huippuluokan tuotteita. Näiden asioiden yhdistäminen antaa sinulle hyvän asiakaskokemuksen. Kyse on asiakkaasta – henkilöstä, joka leikkaa sekin. Se ei koske sinua, eikä koskaan tule olemaan.

Suosittelut, suositukset ja suositukset

mielekäs-business-suhteet

Lausunnot ja suositukset osoittavat mahdollisille asiakkaille, että muut ovat käyttäneet ja nauttineet palveluistasi / tuotteistasi. Hyväksyntä on tapa, jolla annat aiempien asiakkaiden mestariksi sinun syystäsi, katapulttoimalla yrityksesi suurempaan korkeuteen. Työskentelen myös tämän parissa, koska en ole pystynyt pyytämään asiakkaita kirjoittamaan minulle mehukkaita suosituksia.

Miksi se on niin? Rakastan kiitosten ja suositusten ansaitsemista luonnollisesti, ja koska asiakkaani ovat suuria motivaatioita, heidän antamansa palaute jokaisen projektin jälkeen tarvitsisi todella pitkän sivun, enkä rulla näin. Haha, kuka minä tosissani? Minun pitäisi luultavasti aloittaa jokaisen lausunnon, kunkin suosituksen ja kunkin palautteen lähettäminen.

Tarpeeksi jo minusta, Jonathan Wold, osa-aikaisessa freelance-WordPress-konsultissa on tämä sanottava suosituksista:

Pidä se yksinkertaisena. Pyydä asiakasta kirjoittamaan 2 – 3 virkettä kokemuksestaan ​​työskennellä kanssasi. Ota heidän suosituksensa ja laita se verkkosivustollesi …

Ja tee mitä? Se on totta, lähetä se verkkosivustollesi maailman nähdäksesi. Pyydä sitten viittauksia. Mitä sanoit? Ensimmäiset suositukset, ja nyt meidän on pyydettävä asiakasta suosittelemaan meitä toiselle asiakkaalle? No, lähetteet ovat hieno tapa kasvattaa mitä tahansa yritystä auringon alla.

Hallitse kauppaa

Mikään ei ole kiveen asetettu Internetin nopeatempoisessa maailmassa. Tänään merkityksellinen tekniikka saattaa olla vanhentunut muutama kuukausi myöhemmin. Trendit ja villitys tulevat ja menevät. Tekniikat muuttuvat jatkuvasti ja syntyy uutta tekniikkaa. Riippumatta alueesta, jonka valitset hyödyntää, et voi koskaan lopettaa oppimista ja taitojen kehittämistä edelleen.

“Ammattilaiset ansaitsevat eniten rahaa, heillä on eniten vaikutusvaltaa ja yleensä se on hyvä …”, koska he ovat ottaneet aikaa oppia köydet. He ovat oppineet aikaisemmista virheistään tai siitä, mitä kutsumme kokemukseksi, eivätkä loppuneet siihen. He menevät ylimääräisen mailin, lukevat blogeja, kirjoja ja osallistuvat tapahtumiin. He oppivat aktiivisesti käsityötään.

Sinustakin voi tulla WordPress-pro. Sinäkin hallitset kaupan, joka voi aluksi tuntua pelottavalta, mutta se auttaa sinua eristymään joukosta. Saatat jopa ansaita hienoja nimikkeitä, kuten guru, sensei ja asiantuntija muun muassa �� Hallitse mitä teet, äläkä koskaan lopeta oppimista.

Vapaaehtoisen WordPress-liiketoiminnan kasvattaminen

kasvava your business

Kun saat vetovoiman ja saa hieman makua omistaaksesi biz, sinulla saattaa olla houkutus istua takaisin, tiedätkö, nauttia kovan työn hedelmistä. On houkuttelevaa löysää, kun asiat alkavat etsiä, mutta et uskalla lyödä heitä jarruihin. Voit aina ottaa vähän lepoa, mutta palata sitten hiomiseen ja kasvattaa freelance-WordPress-liiketoimintaasi. Miten?

Edistäminen

Freelance-liiketoiminnan mainostaminen on yksinkertaisesti saat tuotteesi / palvelusi potentiaalisten asiakkaidesi eteen. Sillä ei ole väliä kuinka teet sen, mikäli se on eettistä, sinun on tyhjennettävä kaikki käytettävissä olevat avenue saavuttaaksesi enimmäismäärän näkymiä.

Voit käyttää Google-mainoksia. Voit käyttää maantieteellisesti kohdistettuja Facebook- ja Twitter-ilmoituksia houkutellaksesi paikallisia asiakkaita. Voit vierasblogia blogeissa, joissa potentiaalinen asiakassi viettää aikaa. Heck, voit käyttää lehdistötiedotteita, kilpailuja, sähköpostimarkkinointia ja melkein kaikkia käytettävissäsi olevia ohjataksesi lisää liikennettä WordPress-sivustoosi.

Älä koskaan lopeta yrityksesi mainostamista, vaikka sinulla olisi jo asiakkaita ja jatkuvaa työtä. Häh? Miksi minun pitäisi mainostaa freelance-yritystäni, kun levyni on jo täynnä? Vastaus tähän kysymykseen sisältyy seuraavaan kohtaan.

Rakenna mestaritiimi

Me kaikki rakastamme joukkueita. Joukkueet ovat mahtavia koska ne tekevät jopa näennäisesti mahdottomista tehtävistä toteutettavissa. Toki, voit saavuttaa menestystä yksin, mutta ryhmällä, joka auttaa sinua kääntämään hampaita, saavut määränpäähänsi nopeammin, helposti ja tyylikkäästi. Voit myös nauttia menestyksestäsi kauemmin.

Kokoin kerran kaksijäsenisen joukkueen, ja vaikka sen johtaminen oli haastavaa ja kallista ylläpitää, kaksinkertaistin tuloni, lyhensin työaikaani huomattavasti ja pidin hauskaa. Liian hauskaa, kunnes raha meni pääni, ja sekaisin koko operaation. No, olin nuori ja se oli oppimiskokemus.

Joukkueet ovat hienoja, ja sinun tulee tutkia omaasi rakentamista heti, kun opit työpaikan. Mainosta sitten WordPress-pohjaista freelance-yritystäsi tiukasti ja jaa työmäärä tiimisi jäsenten kesken. Tiimin avulla voit rakentaa tuottavaa freelance-yritystä ilman paljon huijausta. Varmista vain, että valitset tiimisi hyvin aikaa, tai tuhlaat aikaa, rahaa ja asiakkaiden luottamusta yritykseesi..

Projektinhallinta

Mutta jo kauan ennen ryhmäsi rakentamista, sinun on pysyttävä projektien päällä, suoritettava kirjanpito, laskutus ja viestintä muiden hallinnollisten tehtävien välillä, samalla kun tasapainotat henkilökohtaisen elämän sitoumuksia. Sinun on seurattava kassavirtaa, arkistoitava verot ja žonglattava monia muita yrittäjyyshattuja.

Tarvitset työkaluja, kuten Trello organisoida ja tehdä yhteistyötä hankkeissa, WP-Lasku laskutusta varten, WordPress Advanced Ticketing System tueksi, Suunnitteluhyväksyntäjärjestelmä saadaksesi työsi hyväksytyksi nopeasti, WP jatkaa luoda kauniita ansioluetteloita, ja WP-asiakasarvostelut kerätä suosituksia.

Nämä ovat vain joitain tarvitsemiasi työkaluja. Muita ohjelmia ovat BackWPup, iThemes-suojaus, GoodBye Captcha, ja Akismet muiden joukossa. Voit vapaasti tutustua tähän luetteloon WordPress-ammattilaisten resursseista saadaksesi lisää työkaluja.

Freelancer ei ole loma

Ai niin, työskentelet myös lomalla Filippiineillä tai Havaijilla. Työskentelet pitkiä ja outoja tunteja. Sinun on käsiteltävä kaikenlaisia ​​ihmisiä, koska no, koko maapallo on sinun areenasi. Sinulla on myös hauskaa työskennellä itsellesi.

Työskentelet mistä tahansa, milloin tahansa. Voit asettaa omat aikataulut, maksut ja kaiken muun. Opit ja kasvaat. Sinulla on hauskempaa kuin koskaan ennen tukahduttavassa 9 – 5 työpöydässä. Sinä halveksit laatikkoa ja ainoa pahoittelusi tulee olemaan: “Miksi helvetti, en aloittanut tätä nopeammin?”

voimavarat

työasema-työpöytä

Haluatko tietää enemmän onnistuneen freelance-liiketoiminnan rakentamisesta WordPressin avulla? Tässä on muutama hieno resurssi:

Lopullinen sana…

Freelance-liiketoiminnan rakentaminen WordPressin avulla on helppoa. Asenna vain WordPress, hanki loistava teema ja muutama laajennus ja sinulla on hyvä rokkaa n-rulla. Yrityksen kasvattaminen kypsyyteen on erilainen eläin, vaikkakin hyvin toteutettavissa. Seuraa vain tänään täällä jakamiamme vinkkejä, ja sinun pitäisi löytää kultainen hanhenne. Tai valoa tunnelin päässä.

Loppujen lopuksi tarvitset vain idean, suunnitelman ja tahdon nousta haasteiden yläpuolelle, ja sinusta tulee seuraava iso asia piireissäsi, ellei koko maailmaan. Onko sinulla idea, vinkki tai kysymys? Ole hyvä ja pidä tulipalo palavana kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map