Kuinka parantaa WordPress-sivustosi poistumisprosenttia

Poistumisprosentti määritellään kuinka monta kertaa kävijä poistuu sivustostasi napsauttamatta linkkejä tai käymättä muilla sivuilla. Sivustot, joiden poistumisprosentti on alhainen, kertoo, että kyseessä on mielenkiintoinen sivusto, joka on täynnä mahtavia asioita, joita voit tarkastella / lukea. Sivusto onnistuu kiinnittämään käyttäjän huomion. Yksi parhaimmista esimerkeistä on 9GAG. Ihmiset viettävät useita minuutteja sillä sivustolla kikatteleen. Internet-mittareissa, jos kävijä viettää yli 5 minuuttia uudelle sivustolle – se on todella iso juttu.


Poistumisprosentti 411

Verkkovastaavat odottavat jatkuvasti parantaakseen sivustonsa poistumisprosenttia. Jos he löytävät tietyn sivuston, jolla on alhainen poistumisprosentti, he yrittävät heti oppia ja toteuttaa siinä käytetyt tekniikat. Korkea (jopa 100%) poistumisprosentti ei aina ole huono asia. Ihmiset ovat kiireisiä. Heti kun he löytävät etsimänsä, he poistuvat sivustostasi. Tämä on hyvin yleistä yhden sivun verkkosivustoilla tai all-in-one-aloitussivuilla. Hakukoneelle, a monisivuinen sivusto (se on melkein kaikki WordPress-blogit fyi) korkea poistumisprosentti on punainen signaali.

Tällä sivustolla ei ole asiaankuuluvaa sisältöä, paina sitä alas SERP ”

Se tarkoittaa, että sivustosi ei ole kiinnostavaa tai mielenkiintoista. Pahinta, että sillä ei ole asiaankuuluvaa sisältöä. Koko verkkokehitysryhmän – verkkovastaavan, suunnittelijoiden ja sisällön kuraattorien – yhteinen vastuu on antaa syötti vierailijoillesi – toivoen, että he joutuvat heidän saaliinsa ja muuttuvat lopulta lukijaksi.

Viime kädessä haluamme asiakkaita. Ei vain vierailijoita.

Tässä artikkelissa puhumme parhaista tavoista parantaa WordPress-sivustosi poistumisprosenttia. Käytämme joitain laajennuksia ja joitain todistettuja tekniikoita, joita suosituimmat bloggaajat käyttävät parantaakseen sivustonsa poistumisprosenttia.

Miksi kiinnittää huomiota sivustosi poistumisprosenttiin?

Kiinnitä huomiota poistumismaksuihin

Koska se on yksi ensisijaisista tavoista mitata käyttäjien sitoutumista sivustoosi. Melko vähän aikaa sitten puhuin siitä, kuinka tehdä vierailijoistasi lukijoita. Yksi parhaimmista tavoista mitata muutosta on tutkia sivustosi poistumisprosenttia. Googlella on oma (hieman monimutkainen) selitys poistumisprosentista ja se on hyvä lukea ihmisille, jotka haluavat oppia tekniset termit. Sivusto, jolla on alhainen poistumisprosentti, kertoo seuraavat asiat:

 • Parempi käyttäjän sitoutuminen: Tämä kertoo, että kävijät ovat kiinnostuneita sivustosi sisällöstä. He katsovat sivustosi tarpeeksi tärkeäksi viettääkseen aikaa. Sinä haluta tarvita tätä.
 • Korkeammat SEO-sijoitukset: Poistumisprosentti ja sivuston nopeus ovat kaksi niistä sadasta tekijästä, joita Google käyttää sivustosi sijoittamiseen tiettyyn avainsanaan. Poistumisprosenttia käytetään mittaamaan sivustosi laatua. Sivusto, jossa on 10 sivua, voi paremmin sijoittua kuin 100 sivun sivusto, jos pienemmällä sivustolla on parempi laatu. Google ja kaikki hakukoneet haluavat laatua – eivät määrää. Joten, sitä parempi on poistumisprosentti – sitä korkeammalle nouset SERP-tikkaat ylös.
 • Suuremmat tulokset: Ollaan rehellisiä. Haluamme tuotteemme myydä. Haluamme, että ihmiset todella pettävät ostamaan tuotteitamme sen sijaan, että tilaavat sokeasti uutiskirjeitämme ja uudelleentwiittaa Twitteriämme. Se on hyvä asia, epäilemättä. Päivän lopussa myynti on kuitenkin paljon parempi kuin ei myyntiä. Kun lisäät aikaa ja vaivaa parantaaksesi sivustosi poistumisprosenttia, muodostat yhteyden lukijoihisi. He luottavat tuotemerkkiisi ja sinä luot identiteetin niche-yhteisöösi. Viime kädessä teet lukijoista asiakkaita.

Kymmenen tärkeintä syytä korkealle poistumisprosentille ja niiden korjaaminen

Asiantuntijoiden sanomien perusteella olen luonut op 10 tekijää, jotka ovat vastuussa sivustosi korkeasta poistumisprosentista. Yritä välttää niitä hinnalla millä hyvänsä.

 1. Suuri sivun latausaika, ts. Hidas verkkosivusto
 2. Sotkuinen suunnittelu ja huono navigointi (puuttuvat leivänmurut)
 3. Reagoimaton suunnittelu
 4. Häiritseviä ponnahdusikkunoita
 5. Liian monta ilmoitusta
 6. Asiaankuulumattomat ilmoitukset
 7. Rikki linkkejä – 404 sivua ei löydy jne.
 8. MySQL- tai PHP-virheet viesteissä ja sivuilla
 9. Sosiaalisen todisteen puute
 10. Huono sisältö

Nyt kun olet tietoinen ongelmista, keskustelemme niiden ratkaisuista.

Paranna WordPress-sivustosi nopeutta

Paranna sivustosi nopeutta

Toistuvasti olemme puhuneet sen tärkeydestä. Sivustosi pitäisi latautua nopeasti, mieluiten 3–4 sekunnissa. Ihmiset kuluttavat nykyään niin paljon mediaa, että jokainen millisekundi laskee. Tässä on muutama tapa parantaa sivustosi nopeutta:

  1. Käyttämällä WordPress-välimuistilisäosaa, kuten W3 Total Cache
  2. Sisällönjakeluverkon, kuten MaxCDN, käyttäminen
 1. Hallinnoidun WordPress-isännöintipalvelun, kuten Media Temple tai WPEngine, käyttäminen
 2. Kuvien optimointi pakkaamalla tai käyttämällä oikeaa muotoa

Kun olet ottanut muutokset käyttöön, voit mitata sivustosi nopeutta esimerkiksi työkaluilla Pingdom, GTmetrix ja WebPageTest. GTmetrix antaa sinulle yksityiskohtaisimmat tiedot sivustosi suorituskyvystä.

Sivuston suunnittelu

Verkkosivujen suunnittelu

Käytä puhdasta, reagoivaa ja häiritsemätöntä WordPress-teemaa. Sivustollesi käyttämän teeman tulisi olla sellainen, että ihmiset löytävät etsimänsä helposti. Heidän ei tarvitse joutua etsimään sitä yli 3 sekunnin ajan.

 • Varmista, että käytät päättäväisesti järkevästi sivupalkki, ensisijainen valikkopalkki ja alatunniste. Ihmisten silmät ovat tottuneet niihin ja pidetään se niin.
 • Jos blogisi keskittyy esseisiin ja runoon, olisi viisasta käyttää teemaa vahvojen kanssa keskity typografiaan. Katso Gregoryn Sparring Mind erinomainen esimerkki minimalistisesta suunnittelusta.
 • Käytä osuvia kuvia. He ovat tuhannen sanan arvoisia. Näistä lähteistä löytyy hienoja ilmaisia ​​arkistokuvia.
 • Käytä liittyvää viestilaajennusta, kuten YAARP tai nRelate.
 • Tämä on sanomattakin selvää, sivustosi täytyy olla reagoiva. Se on ensimmäinen matkapuhelin, eikä siihen ole vain tekosyytä.

Mainokset

advertisments

Olisi typerää poistaa mainokset kokonaan sivustoltasi. Se on yksi tärkeimmistä tulolähteistä! Joten mitä sinä teet? Varmista, että mainokset ovat osuvia. Asiaankuulumattomat mainokset aiheuttavat enemmän haittaa kuin voittoa. Jos käytät Google AdWordsia, sinun ei tarvitse huolehtia, koska Google viettää suuren osan tutkimuksestaan ​​ja kehitykseen parempien mainosten näyttämiseen. Ja he ovat siinä todella hyviä. Mutta jos käytät itse toimivia bannerimainoksia, varmista, että linkittämäsi tuote / sivusto on todella hyödyllinen. Linkki johonkin vain, jos suosittelisit sitä. Odottava vaihtoehto bloggaajien keskuudessa on BuySellAds. Se on loistava alusta niche-erityisille mainosverkostoille.

ponnahdusikkunoita

On syytä, miksi poistumistietekniikka tuli niin suosituksi. Komentosarja odottaa käytön poistumista – toisen kerran hän siirtää hiirtä kohti ristipainiketta, ponnahdusikkuna tulee näkyviin. Tästä syystä termiä poistumistarkoitus. OptinMonster on yksi parhaista WordPress -optien laajennuksista, jotka ovat hallinneet poistumistarkoituksen tekniikan. Suositut sivustot, kuten Social Media Examiner ja Search Engine Journal, käyttävät OptinMonsteria.

On kuitenkin niin paljon sivustoja, jotka eivät vieläkään käytä tätä poistumistarkoitukseen tarkoitettua tekniikkaa. Lukijana se todella ärsyttää minua, kun yritän lukea jotain, ja näytöllä on ponnahdusikkuna muutaman minuutin välein. Tämä on kuitenkin henkilökohtainen mielipiteeni ja voi poiketa siitä, mitä luulet. �� Tässä on jotain, jonka ehkä jo tiedät.

Jos sisältösi on tarpeeksi hyvä, ihmiset seuraavat ja / tai tilaavat sivustosi automaattisesti.

Virheelliset linkit ja ohjelmistovirheet

Virheelliset linkit ja ohjelmistovirheet

Kun sivustosi vanhenee, tuot paljon linkkejä – sekä sisäisiä että ulkoisia. Voit myös tarkistaa sivuston rakennetta kerrallaan paremman käyttökokemuksen saamiseksi. Prosessissa on hyvin luonnollista purkaa linkkejä. Tässä on ongelma – rikkoutuneet linkit aiheuttavat vakavan iskun sivustosi rakenteelle ja SEO-pistemäärälle. Älä huoli. Käytä pluginia kuten Broken Link Checker analysoidaksesi kaikki sivustosi linkit ja korjataksesi kuolleet.

Ohjelmistovirheet johtuvat huonosti määritettyistä PHP-skripteistä, palvelimen ylikuormituksesta, plug-to-plugin-ristiriidasta tai plug-to-theme-ristiriidasta. Nämä voivat aiheuttaa monia tapoja, ja ratkaisut joihinkin niistä vaativat vankkaa teknistä tietämystä. Paras ratkaisu on olla käyttämättä ristiriitaisia ​​laajennuksia / teemoja. Ota kuitenkin yhteyttä tukeen, jos kyseessä on verkkopalvelin. Jos budjettisi tukee sitä, siirry hallittuun WordPress-isännöintipalveluun, kuten WPEngine.

Sosiaalinen todiste

Sosiaalinen todiste

Sosiaalinen todiste tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, kuinka suosittu sisältösi on. Kuinka moni ihminen on jakanut kyseisen viestin? Nämä ovat asioita, jotka sinun on harkittava. Jos sinulla on uusi sivusto, sen tulee olemaan lähellä nollaa. Älä huoli. Varmista ei näytetä jakamistilastot. Vain jakamispainikkeet tekisivät. Parempi vinkki –

Vietä kaksinkertainen aika sisältösi mainostamiseen, kuten tekit sen luomiseen.

Sisältö on kuningas

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä – varmista, että sisältösi on huippuluokkaa. Vietä aikaa sisällön lukemiseen, tutkimukseen ja päivittämiseen niin, että siitä tulee vertailuarvo kyseiselle aiheelle. Oletetaan, että kirjoitat aiheen ”parhaat sosiaalisen psykologian kirjat”. Pelkästään 10 nimen kirjoittaminen ei leikkaa sitä. Sisällytä luokitukset, ei. arvosteluista, myynnistä ja kirjoittajan taustasta sekä henkilökohtaisesta arvostelustasi. Mikä on hyvää siinä kirjassa? Mitä asioita kirjasta puuttuu? Viimeinkin viestisi pitäisi olla niin hyvä, että lukija menee:

”Vau! Tässä viestissä on kaikki mitä etsin. Parempi kirjanmerkki! ”

Katso Gregoryn artikkeli 50 pakollista lukea sosiaalipsykologiakirjaa. Voitko ehdottaa joitain parannuksia tähän artikkeliin?

johtopäätös

Tänään olemme käsittäneet joitain parhaista tavoista parantaa poistumisprosenttiasi parantaen siten käyttäjän sitoutumista. Jos sinulla on vinkkejä meille, ota meihin yhteyttä – meillä on aina ilo kuulla lukijamme.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector