Kuinka parantaa WordPress-sivustosi mainetta nyt

Kuinka parantaa WordPress-sivustosi mainetta nyt

Verkkosivustosi yleinen menestys voi täysin riippua siitä, haukkovatko ihmiset sinua huonoilla arvosteluilla ja kommentteilla. Vaikka keskimääräisellä yrityksellä ei ole tuhansia pahoja Yelp-arvosteluita, olemme nähneet aivan liian monta kertaa, kuinka palauttamatta jättäminen oikein voi aiheuttaa ongelmia tulevaisuuden maineellesi.


Kaiken kaikkiaan Internet ei ole paikka ujo olla yrityksesi sujuvuudesta. Muutoin ihmiset, jotka ovat tyytymättömiä yritykseesi, ovat kovempia kuin sinä.

Maineen rakentaminen ei ole helppoa, mutta pienellä työllä voit tehdä sen. Ja näytämme sinulle miten päästä alkuun tänään.

1. Vastaa kaikkiin tuotemerkkiä koskeviin arvosteluihin / kommentteihin

Käyttäjät kommentoivat verkkosivustoasi, tuotemerkkiäsi ja yritystäsi kaikkialla Internetissä. Noin kommentit ja arvostelut jätetään huomioimatta, joten näyttää siltä, ​​että et ole kiinnostunut palautteesta.

Tästä päivästä alkaen parhaita paikkoja etsiä merkkejäsi mainitsemisesta ovat:

 • Google-ilmoitukset (artikkeleiden ja arvostelujen etsiminen Internetistä)
 • Viserrys (etsivät kaikkia Twitteriä ja tarkastelevat kommentteja omalla sivulla)
 • Facebook (lähinnä kommentit omalle sivullesi)
 • Älähtää (Tämä on erittäin tärkeää, jos sinulla on paikallista yritystä)

Blogi-arvostelut voivat mennä kumpaankin suuntaan, mutta tytäryhtiö- tai viittausohjelma (katso alla) voi parantaa todennäköisyyttäsi saada hyviä kirjoitettuja arvosteluja. Arvosteluita ja arvosteluita esimerkiksi Googlessa ja Yelp-sivustossa tapahtuu kuitenkin useammin, kun ihmiset ovat vihaisia.

Jos näet valittu kommentti blogissasi tai sirkuttava arvostelu Yelp-sivustossa, vastaa joka kerta seuraavalla kaavalla:

 • Pahoittele häiriöitä
 • Kiitos heidän huolestuneisuudestaan
 • Tee ongelmasta oikea (kuponkeilla tai ilmaisilla)

Tämä menetelmä osoittaa kaikille tulevaisuudessa, että olet kohtuullinen yritys. Mahdollisuudet ovat, että arvioija nähdään mutterina.

2. Tee hyvistä asiakkaista erittäin helppoa kirjoittaa arvosteluja / kommentteja

Kannustimia ja asianmukaisia ​​viestintäkanavia on täällä valtavasti. Sama koskee ajoitusta. Ehkä olet esimerkiksi kiinteistönvälittäjä ja haluat, että entiset asiakkaasi kirjoittavat hyviä arvosteluja Google-yrityssivullesi.

On välttämätöntä lähettää sähköpostia vain muutaman päivän kuluttua työn suorittamisesta. Tällä tavalla he eivät unohda sitä. Tarvitset linkin tarkistussivulle, mikä tekee siitä mahdotonta sekoittaa. Lisäksi on mukavaa, että mukana on ohjeet ja henkilökohtainen kirje, jotta he tuntevat olevansa pakollisia kirjoittamaan arvostelu.

Kannustimet ovat myös hyödyllisiä, kunhan et kerro heille, että heidän on kirjoitettava hyvä arvostelu.

Lisäosalla on helppo tapa varmistaa, että et koskaan unohda seurata asiakkaiden kanssa. Jos asennat verkkokaupan laajennuksen, kuten WooCommerce-muistutusviestit, voit helposti automatisoida arvostelumuistutuksesi asiakkaille kerätäksesi nämä 5-tähdet!

3. Tee itsestäsi viranomainen yhteisössä, sekä verkossa että muualla

Saatat sanoa: “Viranomaisen blogin tai foorumin äänen luominen verkossa vie jonkin aikaa.”

Voit kuitenkin tehdä viikonloppuna vain käydä messuilla, siirtää kortteja ja osoittaa, että haluat olla aktiivinen osa yhteisöä..

Siksi suorita nopea Google-haku paikallisten teollisuustoimintojen löytämiseksi. Jos jokin on tulossa, tulosta joitain käyntikortteja ja mene! Jos ei, etsi online-foorumi, joka liittyy, esittele itsesi ja ala vastaamaan ja esittämään kysymyksiä.

4. Näytä aiemmat asiakkaat ja asiakkaat ja miksi he rakastavat sinua

Aiempien asiakkaiden suosituksista kolmansien osapuolien logoihin todistaminen siitä, että olet tehnyt yhteistyötä muiden yritysten kanssa (mahdollisesti tunnettujen asiakkaiden kanssa), on valtava lisäys kaikille verkkoyrityksille.

Käytetyn WordPress-teeman mukaan asiakasesittelyn lisääminen voi olla yhtä helppoa ja uuden moduulin lisääminen. Total-teeman avulla voit valita kuvan ruudukkoja, karuselleja ja liukusäätimiä, jotka kaikki voidaan helposti lisätä ja mukauttaa mihin tahansa sivun asetteluun (siellä on jopa melko siisti Press-sivu Paranna esittelyä käyttämällä kuvakeruutuja).

5. Nykyiset akladat, ei väliä kuinka pienet

Palkinnot ovat valtavat kaikille yrityksille. Jopa monet elokuvat ja Broadway-ohjelmat elävät ja kuolevat saamiensa palkintojen perusteella. Palkinnoissa on hienoa, että joku on ne kaikki laatinut. Voit väittää, että jotkut ovat uskottavampia kuin toiset, mutta asiakkaat ja asiakkaat haluavat nähdä, että sinut ainakin tunnustetaan jostakin.

Ota J.D. Power and Associates Initial Quality Award -palkinto autoteollisuudelle. Organisaatio jakaa palkinnon sen jälkeen, kun ongelmat on mitattu 90 ensimmäisen omistajuuden päivän aikana. Monien mielestä tämä on sellainen vitsi (koska 90 päivää on niin pieni aika auton omistamiseen). Jokainen palkinnon voittaja on kuitenkin voittanut kuin hullu. Kuten heidän pitäisi, koska heidän on pakko parantaa heidän mainetta.

6. Tarjoa kaikki mahdolliset yhteysmenetelmät

Anna asiakkaidesi soittaa, keskustella, lähettää sähköpostia tai lähettää operaattorikyyhkyä, jos mahdollista. On ymmärrettävää, kun jotkut verkkoyritykset eivät pysty käsittelemään puheluita. Mutta sinun tulisi ainakin harkita chat-paneelin nopeaa vuorovaikutusta.

Laajennukset ovat jälleen hieno tapa lisätä ylimääräisiä toimintoja verkkosivustoosi. Pidämme yhteyslomaketta 7 ja WPFormeja räätälöityjen yhteyslomakkeiden luomisesta. Tai voit kokeilla yhtä näistä suositelluista live chat-laajennuksista voidaksesi olla vuorovaikutuksessa asiakaskunnan kanssa reaaliajassa.

7. Salli hieno tulostus helposti

Tämä riippuu yrityksesi tyypistä. Jos sinulla on verkkokauppasivusto, tämä kohta on erityisen tärkeä ottaen huomioon hienoksi tulostukseen omistettujen sivujen määrä.

Saatat joutua esimerkiksi kirjoittamaan palvelusehdot ja palautuskäytännöt. Useimmat asiakkaat ohittavat molemmat, mutta jotkut tekevät ostoksia vasta, kun näkevät sinun olevan molemmat. Siksi sisällytä alatunnisteeseen selkeät linkit, jotta sitä on helppo käyttää.

8. Kun linkität, käänny aloitussivuille

Myytkö tuotteita tai palveluita Google Ads -palvelun kautta? Onko sinulla Facebook-sivua, jolla linkit tiettyihin uusiin kohteisiin verkkosivustollasi?

Käytätpä blogia verkkoseminaarilla tai täydellä verkkokaupalla, jossa on uusia tuotteita joka vuodenaika, aloitussivut tiedetään saavan asiakkaat tuntemaan olonsa paremmaksi ja ostamaan sinulta useammin. Best Buy on luonut aloitussivuilla hyvän maineen, joka näyttää asiakkaille suoraan oikeat tuotteet, kun he napsauttavat Google-mainoksia.

Etkö ole varma mistä aloittaa? Katso täydellinen opas aloitussivujen luomiseen WordPressin avulla. Käsittelemme kolme tapaa, joilla voit rakentaa aloitussivusi teemojen, laajennusten tai mukautetun koodin avulla.

9. Tee turvallisuudesta jatkuva prioriteetti

Jos käyttäjät eivät näe SSL-varmennetta verkkokauppasivustolla, heillä on vahva syy poistua ilman paluuta. Sama pätee moniin roskapostikommentteihisi blogissasi. Se vain näyttää siltä, ​​että et välitä siitä, ketkä tulevat sivustoosi.

Roskapostista laajennusten, teemojen ja WordPressin päivittämiseen, turvallisuudella on suuri rooli siinä, miten ihmiset näkevät online-maineesi. Vaikka sinulla on vain muutama WordPress-luottamussignaali, joista voit valita osoittaaksesi, että sivustosi on suojattu (kuten McAfee Secure), sinun tehtäväsi on kattaa kaikki edessä ja taustalla oleva asia.

10. Kirjoita sivustosi tarkoitus seinälle ja tarttuu siihen

Onko brändilläsi missio? Oletko laatinut joukon sääntöjä, jotka tekevät sinusta ainutlaatuisen? Jos ei, on aika laittaa kynä paperille. Miksi? Koska jossain vaiheessa ihmiset näkevät yrityksesi tarkoituksella. Mutta jos tarkoitus ei ole johdonmukainen, kukaan ei luota sinuun tulevaisuudessa.

Esimerkiksi Zappos on nimennyt itselleen tarjoamalla nopeita toimituksia ja satunnaisia ​​yllätyksiä yön yli -lähetyksen joillekin asiakkaille. Kuitenkin, jos jotkut asiakkaat saivat keskimääräisen tai hitaan kuljetuksen, he ajattelevat: “Huh, ajattelin, että se oli Zappoksen kautta ostoksien pääkohde”, eivätkä koskaan osta siellä uudestaan.

Lyhyesti sanottuna, ilmoita ainutlaatuisuutesi ja noudata antamiasi lupauksia.

11. Antaa ihmisille tutustua enemmän yritykseesi sosiaalisen median linkkien kautta

On yksi asia luoda sosiaalisen median tilejä, mutta toinen asia on esitellä nämä linkit verkkosivustollesi.

Miksi? Koska sosiaalisen median tilit mahdollistavat yrityksen edelleen tutkinnan.

Sosiaalitilit antavat brändillesi miellyttävämmän kuvan. Asiakkaat voivat nähdä työskenteleviä ihmisiä, hauskoja aktiviteetteja ja tapahtumia, sosiaalisia ponnisteluja ja paljon muuta. Meillä on WPExplorer-oppaita, jotka kattavat Instagramin verkkokauppaan, SnapChat & WordPressiin, lisääntyviin sosiaalisiin seuraajiin ja muihin. Katso ja aloita seuraavien rakentaminen.

12. Ajattele suosituspalkkioita ja tytäryhtiöitä

Yksi asia on varma. Jos muut todennäköisemmin palkitaan siitä, että puhuvat hienosti yrityksestäsi, sitä enemmän saat viittauksia. Tytäryhtiö- tai viittausohjelmassa on mielenkiintoista, että molemmilla kuluu vain hetki määrittämiseen oikealla WordPress-laajennuksella. Siellä on paljon mahtavia tytäryhtiö WordPress-laajennuksia, mutta yksi suosikeistamme on AffiliateWP.

Sen jälkeen voit aloittaa palkkioiden jakamisen ihmisille, jotka tarkistavat tai suosittelevat yritystäsi. Se ei takaa, että saat hyviä arvosteluja, mutta se parantaa varmasti mahdollisuuksiasi.

Enemmän sivuston maineeseen liittyviä vinkkejä?

Jotkut parhaista tavoista parantaa sivustosi mainetta tällä hetkellä voidaan tehdä noin tunnin kuluessa. Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia omasta sivustosi mainevinkistä, ota meihin yhteyttä alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector