Kuinka palauttaa WordPress-salasana MySQL: llä

Kuinka palauttaa WordPress-salasana MySQL: llä
 1. 1. Kuinka palauttaa WordPress-salasanasi käyttämällä phpMyAdmin
 2. 2. Luettu tällä hetkellä: Kuinka palauttaa WordPress-salasana MySQL: llä

WordPress Password Recovery -sarjamme on lajiteltu mainitun oppaan suosion mukaan. Ensinnäkin sinulla on suosituin palautusvaihtoehto – esimerkiksi phpMyAdmin.


Jotkut web-palveluntarjoajat eivät tarjoa cPanel- ja / tai phpMyAdmin-palveluita. Mitä teet sitten? Lue tämä artikkeli!

WPMYSQL-Cover

Voit olla varma, koska WordPress käytti yhtä tietokantaa (yleensä MySQL), jokaisella isännöintipalveluntarjoajalla on oltava tietokannan hallintajärjestelmä, joka tunnetaan paremmin nimellä DBMS. Tässä oppaassa käytämme MySQL komentorivi (lyhennettynä CMD), joka on ilmainen DBMS, sellaisena kuin se on lisensoitu GNU General Public License v2: lla.

edellytykset

Salasanan palauttaminen MySQL CMD: llä edellyttää vähemmän määriä vaiheita, ja sitä voidaan pitää yleisenä salasanan palautusjärjestelmänä; siinä mielessä, että sitä voidaan käyttää melkein missä tahansa uskottavissa tilanteissa.

Sinulla on kuitenkin oltava tuntemus tietokannoista ja siitä, kuinka WordPress toimii yhdessä. Tämän lisäksi sinun on tiedettävä myös seuraavat tekniset näkökohdat:

 • WordPress-asennuksessa käytettävän tietokannan nimi
 • MySQL-palvelimen osoite (IP tai isäntänimi)
 • Juuren käyttäjän MySQL-kirjautumistiedot
 • Sen käyttäjän käyttäjätunnus, jonka liittyvän salasanan haluat muuttaa. Tämä on tyypillisesti 1, koska WordPress-asennuksen aikana luomme järjestelmänvalvojan käyttäjän. Huomaa, että järjestelmänvalvojan käyttäjänimi voi olla ‘Jack’ tai ‘Mike’ tai ‘admin’, mutta käyttäjätunnus on aina yksi, koska tämä on ensimmäinen luomasi käyttäjä.

Sisäänkirjautuminen MySQL-komentoriville

Windows

Jos käytät WordPressin offline-asennusta Windowsissa WAMP: llä tai XAMPP: llä, käynnistä MySQL CMD napsauttamalla WAMP-kuvaketta> MySQL> MySQL-konsoli. Tämä kirjaa sinut suoraan sisään. Sinun ei tarvitse antaa enää komentoja. Siirry seuraavaan vaiheeseen.

MySQL-konsoli WAMP

Linux

Useimmat jaetut isännöintipalveluntarjoajat, VPS, omistetut palvelimet käyttävät Linux-versiota, johon kuuluu CentOS, Debian, Fedora tai Ubuntu muutamien mainitsemiseksi.

Jos käytät WordPressin offline-asennusta Linuxissa LAMP: n avulla, käynnistä vain pääteemulaattori ja kirjoita komento:

mysql -u root -p

Jos yrität nollata salasanan etäpalvelimessa, yhdistä siihen SSH: n kautta millä tahansa SSH-asiakkaalla – esimerkiksi maailman suosikki asiakas – Putty. Kun olet kirjautunut sisään etäpalvelimeen, kirjaudu sisään MySQL: ään seuraavalla komennolla:

mysql -u root -p 

Sisäänkirjautuminen MySQL: ään etäpalvelimen VPS: llä

WordPress-salasanan nollaaminen:

Nyt kun sinulla on pääsy MySQL CMD: hen, jota ilmaisee ”mysql>” -kehotus, on aika toimia taikuutta. No, ei taikuutta – vain hyvät olio MySQL-komennot. ��

MySQL-kuori

Oletukset:

 • WordPress-tietokannan nimi: wp_genesis
 • Käyttäjätunnus: 1
 • Uusi salasana: WPEXPLORER

TURVALLISUUS:

Kirjoita seuraavat komennot:

käytä wp_genesis;
SELECT ID, user_login, user_pass FROM wp_users -käyttäjistä;
PÄIVITYS wp_käyttäjät SET user_pass = MD5 ('WPEXPLORER') WHERE ID = 1 RAJOITUS 1;

Jos viimeinen komento ei toimi kuvakaappauksen mukaan, poista yksittäiset lainaukset ja kirjoita ne manuaalisesti CMD: hen. Sen pitäisi tehdä temppu.

Nollaa WP-salasana MySQL CMD WAMP -sovelluksesta

Tämä palauttaa järjestelmänvalvojan salasanan WPEXPLORER: lle. Tietysti, kun asetat uutta salasanaa, sinun on käytettävä vahvempaa. Kun olet valmis, voit poistua MySQL CMD: stä komennolla:

poistuminen

Video-opas

Tässä on video-ohje, joka kuvaa koko prosessin. Suosittelen lukemaan ensin artikkeli, mutta jos etsit pikakorjausta, tämä on jonosi:

johtopäätös

WordPress-salasanan palautussarjamme lopuksi haluan muistuttaa, että osa (a) on yksinkertaisempi, koska 90% isännöintiyrityksistä toimittaa phpMyAdmin-sovelluksen. Mutta jos sinulla on vapaata aikaa, suosittelen kokeilemaan tätä osaa (käyttämällä MySQL: tä), koska se antaa sinulle jonkin verran kokemusta MySQL-komentojen ja tietokantojen käsittelystä. Ja kuka tietää – ehkä siitä on tulevaisuudessa hyötyä!

Ennaltaehkäisy on parempi kuin parannuskeino

LastPass

Aloitin tämän sarjan sanomalla kuinka salasanan tallennus- / varmuuskopiointipalvelut kuten LastPass kukoistaa. Älä ymmärrä minua väärin – sillä ei ollut aikomustani törmätä halveksittavaksi. Rakastan ja käytän LastPassia joka päivä. Olen asentanut sen puhelimeeni ja jokaiselle selaimelle kaikissa tietokoneissa. Elämä (minulle) tulisi seisomaan ilman sitä. Rehellisesti, en voi selviytyä ilman sitä.

LastPass, koska se on yksi kaikkein täydellisimmistä ja käyttäjäystävällisimmistä salasananhallintaohjelmistoista. Suosittelen sen käyttöä. Ja joka kerta kirjautuessasi uudelle verkkosivustolle, varmista, että olet tallentanut salasanasi! ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map