Kuinka päivittää WordPress-teemoja ja pitää mukautetut tweaksit ennallaan

WordPress on skaalautuva alusta

WordPress-teeman päivittämiseen on paljon tapoja, mutta heidän on helppo päästä kadonneisiin tietoihin, joten sinun on tiedettävä, kuinka estää se. “Pidä sitä. En ole vielä räätälöinyt sivustooni. En tarvitse tätä artikkelia. “ Itse asiassa kyllä ​​sinä teet; etukäteen valmistautuminen on ainoa tapa varmistaa todella saumaton siirtyminen. Jos olet jo mukauttanut sivustosi, älä huolestu. Ei ole liian myöhäistä.


Tässä on lyhyt se: suurin osa amatöörikehittäjistä menee vain sivustonsa tyylitaulukkoon ja aloittamaan asioiden uudelleen järjestämisen. Se on hieno, kunnes päivität ja kaikki huolellinen mukauttaminen katoaa. Itse asiassa, jos räätälöit verkkosivustoasi harkitsematta, miten päivitykset vaikuttavat siihen, olet joutunut loukkaantuneiden maailmaan. Ennen kuin harkitset päivittämättäsi sivustoasi ja tekemällä siitä kohderyhmä hakkereille ympäri maailmaa, seuraa muutamia alla olevia vinkkejä integroidaksesi mukautukset päivitysprosessiisi..

WordPress-kehykset

Yleisin ja suosituin ratkaisu tähän on Genesis-kehys. Jos olet koskaan lukenut WordPress-blogia tai opetusohjelmaa, on hyvä mahdollisuus, että olet nähnyt kehittäjän hengittämästä siitä hurjailemassa (kassalle Renin koko Genesis-arvostelu blogiimme).

Genesis on kuin teema, mutta enemmän. Nimelleen totta, sitä voitaisiin kuvata paljaiden luiden mallina, johon monet teemat on rakennettu, ja ne kaikki ovat lasten teemoja, jotka rakentavat “ulkoa” kehyksen päälle. Genesisin avulla voit sekä muuttaa että päivittää teemoja niin paljon kuin haluat menettämättä yksittäisiä yksityiskohtia räätälöinnistäsi. Siinä on myös monia muita toivottavia ominaisuuksia, ja se kannattaa tutustua. Se palauttaa sinulle tällä hetkellä 60 dollaria.

Toinen vaihtoehto on WordPress-teemakehys, joka käyttää samanlaista lähestymistapaa. Kokonaisuuteen sisältyy vaihtoehtoja lapsiteemoille lisäksi järjestelmänvalvojan paneelin helppokäyttöisen mukautetun CSS-kentän lisäksi, jota voit käyttää lisäämällä tyylivirheitä teemaasi. Jos sinulla ei kuitenkaan ole budjettia sille, tai jos olet löytänyt toisen haluamasi teema, etkä aio luopua siitä, on vielä vaihtoehtoja.

WordPress-laajennukset

WP-malli ohittaa

On olemassa joukko laajennuksia, jotka voivat auttaa sinua helpottamaan päivitysprosessia. Suurin osa niistä on suunniteltu käytettäväksi ennen kuin aloitat räätälöinnin, mutta jos sinulla jo on, ne saattavat olla hyödyksi tulevaisuudessa.

WP-malli ohittaa laajennuksen antaa sinun ohittaa nopeasti kaikki mallit. Jos et halua tehdä kaikkea edellä mainittua, voit käyttää nimeltään laajennusta Yhden napsautuksen lapsiteema tehdä se WordPress-hallintapaneelista, joka tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet.

WordPress-lapsiteemat

Yleisin tapa tehdä vakaita mukautuksia – ja suositeltuin – on lapsiteema. Selvyyden vuoksi lapsiteema on paljon kuin Photoshop-kerros tai animaatiosolu: läpinäkyvä tyylitaulukko, jonka avulla voit tehdä tuhoamatta muutoksia. Ei vain kosmeettiset muutokset – on vielä tärkeämpää tehdä tärkeitä muutoksia sivuston keskeisiin toimintoihin lapsiteemassa.

Sivustosi muokkaaminen functions.php tiedosto on yksi huonoimmista asioista, jotka voit tehdä ennen päivitystä, koska tärkeän toiminnallisen komponentin katoaminen voi pohjimmiltaan vetää tukipalkit ulos verkkosivustosi alta. Joten sisällytä toiminnalliset muutokset myös lapsiteemaan. Se voi auttaa tekemään useita, jotta ei tarvitse pudottaa liian paljon tietoa yhdeksi. Jos tarvitset päivittämistä, niiden luominen on melko helppoa. Sen jälkeen sinun on sisällytettävä vain lapsiteema-asiat, joita haluat erityisesti muuttaa.

Luo ensin uusi kansio wp-content / themes hakemisto pitämään sitä. Anna sille sama nimi kuin vanhemman teeman kanssa, mutta “-lapsella” on kiinnitetty loppuun (voit todella kutsua sitä haluamaasi, mutta nimeämällä se tällä tavalla, jos sinulla on joskus useita lapsiteemoja, tiedät, mihin he ovat) . Luo kansioon tiedosto, jonka nimi on “style.css”. Sen jälkeen tyylitaulun on alkava seuraava koodi:

/ *
Teeman nimi: Yhteensä lapsi
Teeman URI: http://totalwptheme.com
Kuvaus: Koko WordPress-teemaesimerkki lapsiteema.
Kirjoittaja: AJ Clarke
Kirjoittajan URI: http://totalwptheme.com
Malli: Yhteensä
Versio: 1.0
* /

Mitä tahansa merkintäkenttää voidaan muuttaa haluamallasi tavalla, mutta muista säilyttää teeman nimi ja malli. Malli on vanhemman teeman hakemistonimi, ja jos mallin nimi puuttuu tai on väärä, alateema ei näy.

Seuraavaksi haluat luoda uuden tyhjän function.php-tiedoston, johon lisäät koodin, jotta lapsiteema tietää sisällyttävän teeman päätyylitaulukon. Liitä tähän function.php-tiedostoon seuraava koodi:

get ('Versio');
// Lataa tyylitaulukko
wp_enqueue_style ('parent-style', get_template_directory_uri (). '/ style.css', array (), $ version);

}
add_action ('wp_enqueue_scripts', 'total_child_enqueue_parent_theme_style');

Jos tarkastelet koodia, näet mitä se tekee, lataako se vanhemman tyylitaulukon, mutta sisältää myös vanhemman teeman versionumeron. Tämä on erittäin tärkeää, mutta monet ihmiset eivät tee sitä. Syy vanhemman teeman versionumeron sisällyttämiseen on niin, että jos pääteema päivittyy, jos pääteeman tyylitaulukkoon on tehty muutoksia, välimuistin laajennukset, CDN: t ja selaimet tietävät, että heidän on päivitettävä tiedosto. Tämä auttaa estämään rikkoutuneen CSS: n päivitettäessä vanhemman teemaa.

Nykyinen manuaalinen muokkaaminen lapsiteemaan

Nyt, jos olet jo tehnyt sivustosi ja mukauttanut vanhemman teemaa väärin eikä sinulla ole useita ilmaisia ​​tunteja istuaksesi koodin siirtämisessä tiedostosta toiseen, voit aina varmuuskopioida sivustosi nykyisen version lapselle teema. Kun olet tehnyt lapsiteemakansion, lisää vain kopioita muutetuista tiedostoista siihen ja korvaa sitten WordPress-teeman arkistossa olevalla..

Se ei ole täydellinen korjaus, mutta sen pitäisi toimia. Temppu on varmistaa, että et varmuuskopioi mitään, jota ei ole muokattu, joten et pääty vahingossa korvaamaan uutta koodia, jonka päivitys asentaa vanhalla koodilla. Joten tarvitset silti perusteellisen tiedon räätälöityistäsi – et voi vain kopioida asioita tukkukaupassa. Se voi jopa auttaa tutkimaan tiedostoja ja poistamaan niin paljon koodia, joka ei ole sinun kuin mahdollista.

Varmuuskopioi WordPress-verkkosivustoasi

Ensin varmuuskopioida varhain ja varmuuskopioida usein. WordPress tallentaa kaiken, mitä olet koskaan kirjoittanut tai ladannut heidän tietokantaansa, ja he voivat kärsiä toimintahäiriöistä monista syistä. Koko sivuston menettäminen on erittäin helppoa palvelinvikaan tai vioittuneeseen tietokantaan. Onneksi sen varmuuskopiointi vie vain muutaman minuutin.

On joukko tapoja tehdä se. Ensinnäkin voit kopioida tiedostot tietokoneellesi käyttämällä FTP-asiakkaat tai Unix-kuoritaitoja. Voit myös käyttää WinSCP pitääksesi työpöydälläsi “peilin”, joka päivittyy sivustosi kanssa.

Tai siellä on ilmainen pyykkilista automaattiset varmuuskopiolaajennukset, samoin kuin lisäoptiot. Täällä WPExplorerissa käytämme VaultPress, ja aikaisemmin olemme käyttäneet varmuuskopiokaveria – molemmat ovat loistavia vaihtoehtoja verkkosivustoosi säännöllisten varmuuskopioiden luomiseen ja ylläpitämiseen (päivittäisten varmuuskopioiden lisäksi, joita WordPress-hallintaohjelmat ovat parhaiten hallinnoituja).

Lopuksi, cPanelilla, Direct Adminilla, Ensimillä, Pleskillä, vDeckillä ja Ferozolla on kaikilla ainutlaatuisia tapoja varmuuskopioida heidän ylläpitämänsä sivustot. Täydelliset ohjeet siitä löytyvät WordPress Codex. Pahimmassa tapauksessa voit kadottaa jotain, mitä todella tarvitset, joten voit ottaa yhteyttä isäntään. Useimmat isännät varmuuskopioivat sivustojaan, mutta tietojen hankkiminen heiltä voi olla tuskaa.

Testaa muutoksesi

Lopuksi voit päivittää manuaalisesti tai automaattisesti. Manuaalisen päivityksen avulla voit testata muutokset pilataksesi sivustosi vai ei. WordPress käsittelee saman teeman kaksi versiota kahtena eri teemana. Tarkoittaa, jos sinulla on GenericTheme V1 ja GenericTheme V1.1 wp-content / themes -kansio, niitä käsitellään kahdena eri teemana. Tämä tarkoittaa, että sivustollasi voi olla useita saman teeman versioita. Ainakin voit käyttää tätä vaihtaaksesi vanhan, räätälöidyn version ja uuden välillä, joten sinulla on viite, jos valitset rakentaa sen alusta alkaen lapsiteemoilla.

johtopäätös

Mahdollisuus menettää niin kovasti työskennellyt mukautukset voi olla pelottava, ja päivitysprosessi voi vaikuttaa siltä, ​​että se vie sinut siihen. Mutta lasten teemojen (tai lisäosien tai kehysten) ja pienen ennakoinnin kanssa sen ei tarvitse olla. Onko sinulla muita ideoita tehdä säännöllisiä päivityksiä WordPress-sivustoihin menettämättä mukautuksia? Haluaisin kuulla niistä kommenteissa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map