Kuinka pääset alkuun WordPress-kehitystyöstä

On olemassa kahden tyyppisiä ihmisiä, jotka päättävät osallistua WordPress-kehitykseen.


Ensimmäisen tyyppisiä ihmisiä ovat ne, jotka ovat jo tavalla tai toisella kehittäjiä ja tekevät päätöksen oppia lisää WordPressistä. Toisen tyyppisiä ihmisiä ovat ne, joilla ei ole todellista koodauskokemusta, mutta heidän on huolehdittava nykyisestä WordPress-verkkosivustostaan ​​muuttaakseen jotain mitä he eivät pidä.

WordPress on erinomainen väline oppimaan lisää kehityksestä, minkä vuoksi se sopii erityisesti niille, jotka oppivat asiat tarvittaessa. Se toimii erityisen hyvin oppimisvälineenä uusille kehittäjille useista syistä.

WordPressin rakennuspalikat

On olemassa useita erilaisia ​​koodauskieliä, jotka täytyy oppia, jotta saat parhaan hyödyn WordPress-kehityksestä. Sen ytimessä WordPress on rakennettu yhdelle yleisimmistä web-ohjelmointikieleistä, PHP. Se hyödyntää myös suurta määrää HTML: ää, CSS: tä ja vähän Javascriptiä useisiin näkökohtiin.

Mukana on muitakin koodauskieliä ja -standardeja (ts. XML ja MySQL), mutta sinun ei oikeastaan ​​tarvitse oppia niistä liikaa kehitysmatkan alussa..

Kolme ydinkieltä, jotka sinun täytyy oppia tullaksesi WordPress-kehittäjäksi (alenevassa vaikeuksien ja välttämättömyyksien järjestyksessä), ovat PHP, CSS ja HTML.

PHP hallitsee, kuinka kaikki WordPressissä toimii vuorovaikutuksessa ja miten se yhdistyy MySQL-tietokantaan. Sitä voidaan käyttää hämmästyttävien toimintojen luomiseen, ja se on avainkieli, jonka täytyy oppia WordPressin kaikilla osa-alueilla.

Seuraava tärkein opittava asia on CSS. Näin tyylisit verkkosivustosi. Se erottaa sivustosi kaikista muista siellä Webissä. Se voi olla erittäin vaikea hallita ja vaatii paljon opiskelua, jotta saat siitä irti.

HTML on rakenne, jonka ympärille rakennetaan PHP: ssä luodut toiminnot ja CSS: n määrittelemä tyyli. Kieli on helpoin oppia, mutta erittäin tärkeä asia hyvin rakennetun verkkosivuston luomisessa.

Javascript on neljäs kieli, jonka voit oppia käyttämään WordPressin kanssa. Se ei ole yksi, josta sinun täytyy huolehtia itse WordPress-kehitystyön matkan alussa, mutta se on tutkinnan arvoinen, kun olet tyytyväinen kolmeen muuhun.

Tutkittavat kehityspolut

On kolme pääväylää, jos haluat kiinnostaa oppia WordPress-kehityksestä.

Teeman kehittäminen

Teemakehitys on yleisin tulo WordPress-kehitykseen. Useimmat WordPress-kehittäjät aloittavat oppimisprosessinsa teemoilla. Onko sinulla teema, joka on muokattava jostakin syystä tai toisesta, tai päätät luoda oman teemaasi, tämä on erinomainen paikka aloittaa.

Teemakehitys sisältää kaikki kolme kehityksen ydinkieltä ja opit kuinka WordPress integroituu kaikkiin sen lukuisiin näkökohtiin. Mukana on lisäbonus, jonka avulla voit tarkastella muiden teemojen koodia ja oppia kuinka ne on koottu.

Teeman luominen tyhjästä on erinomainen tapa oppia WordPressin kaikkia näkökohtia.

Plugin-kehitys

Laajennuksen luominen ei yleensä ole jotain, jota yrittävät ne, jotka alkavat koodata sitoumalla heidän sivustonsa. On aivan liian paljon, mikä voi mennä pieleen huonosti kirjoitetun laajennuksen avulla aloittelijoille.

Ne, joilla on aiempaa PHP-tietämystä ja jotka haluavat ratkaista tietyn WordPressin kohtaaman ongelman, seuraavat todennäköisemmin tätä polkua alusta alkaen. Laajennusten kehittämisen johtava tekijä on, että vain mielikuvitus rajoittaa sinua.

Voit muuttaa WordPressin oletusasennuksen käytännössä mille tahansa, jolla on hyvät liitännäiset. Esimerkkejä tällä hetkellä saatavilla olevista laajennuksista ovat foorumit, sosiaaliset verkostot, jäsensivustot ja monet muut asiat.

Core-ohjelmiston kehittäminen

Tämä ei ole heikkoa sydäntä.

WordPress-ohjelmiston kehittämiseen osallistuminen vaatii paljon taitoja. Tämä ei ole asia, jota pitäisi yrittää niille, joilla ei ole aikaisempaa PHP-kokemusta.

Oppilähteet

Kasvata LearnDash-koulutusliiketoimintaa useilla ohjaajilla

Vaikka WordPress-kehitys voi olla hankalaa, verkossa on valtava määrä resursseja, jotka voivat auttaa sinua kaikissa kohtaamissasi ongelmissa.

Todennäköisyys on, että jos olet kiinni johonkin, ratkaisu on jo saatavilla. Täältä sinun pitäisi alkaa etsiä.

Codex

WordPress Codex pitäisi olla ensimmäinen pysähdys kehityskysymyksiin.

Se on loistava resurssi, joka yksityiskohtailee jokaista WordPress-ohjelmiston toimintoa ja koodipalaa. Se sisältää monia artikkeleita ja oppaita WordPressin käytön aloittamiseen ja on kiistatta lopullinen resurssi aiheesta.

Oppaat

Internetissä on laaja valikoima oppaita, joiden avulla pääset alkuun WordPress-kehitystyöhön. Meitä on paljon täällä WordPress-blogissamme. Opiskeluun on saatavilla lukuisia ilmaisia ​​opetusohjelmia, mutta voit käyttää myös useita premium-kursseja ja -oppaita (.

Yleisen kehityksen oppimiseen tarkoitettujen opetusohjelmien lisäksi on olemassa myös joukko erityisiä opetusohjelmia, jotka opastavat sinua suorittamaan erilaisia ​​tehtäviä. Nopea Google-haku antaa sinulle päivien arvoista lukemista.

foorumit

On olemassa useita foorumeita, jotka on tarkoitettu erityisesti kehittäjille. Kaikkia niistä ei kannata lukea säännöllisesti, mutta ne ovat ihanteellinen paikka kysyä ongelmasi suhteen. Kaikki saamasi vastaukset eivät ole arvokkaita, mutta ne voivat olla nopeita ja hyödyllisiä paikkoja, joihin voidaan vastata tiettyihin kysymyksiin.

Siellä on WordPress -kohtaiset foorumit, tai yleiset kehittäjäfoorumit, kuten Pino ylivuoto jotta voit tutkia. On syytä ottaa aikaa löytää sinulle sopiva foorumi ja kysyä kysymyksiä kokeneemmille käyttäjille.

Osallistuminen yhteisöön

WordPress-yhteisö on elinvoimainen ja aktiivinen paikka, josta voit oppia kaiken, mitä ohjelmistosta tiedetään. Se ei ole vain täynnä koodereita. WordPress-yhteisöön kuuluu suunnittelijoita, kääntäjiä, asiakirjojen kirjoittajia ja monia muita ihmisiä, jotka kaikki voivat antaa sinulle erilaisen näkökulman kehityskyselyihisi.

On monia tapoja osallistua WordPress-yhteisöön. Voit käyttää beta-ohjelmistoversioita ja antaa palautetta. Voit puhua nykyisten laajennuskehittäjien kanssa ja joko lainata koodaustaidosi tai auttaa testaamaan ja vianmääritystä uusille julkaisuille.

Codexissa on hieno artikkeli WordPress-ohjelmaan osallistumisesta ja jos haluat osallistua, se on lukemisen arvoinen. Jos ajattelet luovasti, on jonkinlainen tapa antaa takaisin yhteisölle.

johtopäätös

WordPress-kehityksen oppiminen on vaikea ja aikaa vievä tehtävä, mutta voi olla erittäin palkitsevaa. Jos ohjelmiston oppiminen vie aikaa, voit alkaa muotoilla WordPress-verkkosivustoasi monin tavoin.

Kehitätkö omia teemoja, esitätte pluginia WordPress-arkistoon tai osallistatteko niitä suuresti ydinohjelmiston tulevaan kehitykseen, sukelluminen WordPress-yhteisöön ja osallistuminen siihen jollain tavalla auttaa sinua etenemään paljon nopeammin.

Oletko aloittanut matka WordPress-kehitykseen äskettäin, vai onko jotain, jonka toivot alkavan pian? Jos olet kokenut WordPress-kehittäjä, miten suosittelisit ihmisiä aloittamaan? Haluaisimme kuulla ajatuksesi kommentteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map