Kuinka optimoida WordPress-verkkosivustoasi paikalliselle SEO: lle

Kuinka optimoida WordPress-verkkosivustoasi paikalliselle SEO: lle

Tiesitkö, että 46% kaikista Google-hauista etsii paikallista tietoa ja 97% ihmisistä käyttää hakukoneita paikallisten yritysten löytämiseen. 88% kuluttajista etsivät heidän mobiililaitteistaan ​​paikallisia yritystietoja tai ota yhteyttä yritykseen 24 tunnin sisällä.


Jos se ei riitä, että ymmärrät paikallisen hakukoneoptimoinnin merkityksen, en tiedä mitä muut tekevät sen.

Nykyään kaikki etsivät ensin Internetiä löytääkseen tietoja yrityksistä, joiden kanssa he haluavat tehdä liiketoimintaa. Kun etsit lähellä olevaa tiili- ja laastimyymälää, paras veto on Internet, joka on täynnä hakutuloksia, joiden tarkoituksena on ohjata asiakkaita heidän avoimien ovien kautta.

Pelkästään WordPress-sisällönhallintajärjestelmä valtaa 34% maailman verkkosivustot. Sijoitus korkealla tasolla hakutuloksissa on jotain kaikki verkkosivustojen omistajat haluavat tehdä, omistavatko he paikallisen yrityksen tai ovatko he vain läsnä online-tilassa.

Kuinka varmistat, että paikallisesi yrityksesi erottuu joukosta?

Olemme tutkineet kaikkia parhaita tapoja optimoida WordPress-verkkosivustosi paikalliselle SEO: lle, jotta voit voittaa kilpailun ja varmistaa enemmän henkilökohtaista myyntiä kuin koskaan ennen..

Katsotaanpa ensin lyhyesti mitä paikallinen SEO on.

Mikä on paikallinen SEO?

Paikallinen SEO eroaa perinteisestä hakukoneoptimoinnista siinä, että sen tarkoituksena on mainostaa fyysistä yritystäsi paikallisissa hauissa. Toisin sanoen sen avulla potentiaaliset asiakkaat voivat löytää tietoa tiili- ja laastikauppasi hakutuloksista, jotta he voivat käydä henkilökohtaisesti.

Kun henkilö käyttää hakuissaan tiettyjä maantieteellisiä tunnuslukuja, kuten kaupunki, osavaltio, postinumero tai termejä, kuten “lähellä” tai “lähellä minua”, Google tunnistaa haun paikallisena ja tarjoaa hakutulokset kyseiseltä alueelta.

Paikallinen SEO-hakuesimerkki

Paikallinen SEO on tärkeä monista syistä. Tässä on joitain vakuuttavimmista:

 • Sijoitus korkeammalle: Keskittyminen paikalliseen SEO-optimointiin auttaa paikallista yritystäsi sijoittumaan paremmin hakutuloksissa ja parantamaan yrityksesi näkyvyyttä. Tämä johtaa lisääntyneeseen tuotemerkkien tunnettuuteen, enemmän sisäänkäyntejä ja lopulta enemmän tuloja.
 • Tee hyvä ensivaikutelma: Me kaikki tiedämme, mitä osuvampaa sivustoosi on, sitä korkeampi se on Googlessa. Loppujen lopuksi Google palkitsee ne, jotka tarjoavat tähtien käyttäjäkokemuksia sivuston kävijöille. Optimoimalla sivustosi paikalliselle hakukoneoptimoinnille, paitsi että sijoitut myös korkeammalle, asetat äänen niille, jotka aikovat käydä yrityksessäsi. Jotta ihmisten olisi helppo oppia yritystäsi, löytää fyysinen kauppa ja ottaa sinuun yhteyttä, on avain myynnin kasvattamiseen ja lähellä olevan kilpailun syrjäyttämiseen.
 • Ilmainen mainonta: Riippumatta siitä, osallistuuko PPC-mainontaan vai ei, totuus on, että paikalliset hakutulokset ovat ilmainen mainonnan muoto yrityksellesi. Ajattele sitä: Sivustoosi lisäämäsi tiedot paikallisesta yrityksestäsi käyttävät avainsanoja, houkuttelevia kopioita, houkuttelevia kuvia sekä arvosteluja ja arvioita. Ihmiset näkevät nämä tiedot suorittaessaan paikallisia hakuja, ja niitä käytetään päätöksentekoprosessin aikana.
 • Lisää myyntiä: 78% sijaintipohjaisista hauista tuottaa offline-oston. Ne, jotka etsivät paikallisia yrityksiä todella haluavat käyttää rahaaan noissa fyysisissä kaupoissa. Jos teet sen oikein, se tarkoittaa enemmän rahaa taskussa sekä verkossa että offline-tilassa.

Tässä on kahdeksan käytännöllistä tapaa optimoida WordPress-sivustosi paikalliselle SEO: lle.

1. Pyydä asiakkaita jättämään lailliset arvostelut

84% ihmisistä luottaa online-arvosteluihin yhtä paljon kuin heidän ystävänsä ja perheensä. Siksi on tärkeää arvioida yritystäsi useilla kanavilla. Paitsi, että nämä arvostelut auttavat ihmisiä päättämään tekemisistä kanssakäymisen kanssa, ne auttavat myös Googlea sijoittamaan sinut oikeisiin tuloksiin oikealle yleisölle.

Yksi helpoimmista tavoista pyytää ihmisiltä arvosteluita on lähettää automaattinen sähköpostikampanja niille, jotka ostavat tuotteitasi tai palveluitasi verkossa. Jos sinulla on henkilökohtaisia ​​asiakkaita kirjautumaan palkitsemisohjelmaan, voit sisällyttää siihen sähköpostikampanjan, jossa heitä pyydetään myös tarkistamaan ostoksensa. WooCommerce Points & Rewards -lisäosa on loistava tapa kannustaa asiakkaita jättämään arvosteluja pistepohjaisista alennuksista.

Toinen hieno paikka rohkaista arvosteluita on itse Google.

Google-arvostelut

Lisäksi Yelp-arvostelut ovat aina Googlen ensimmäisellä sivulla, joten näiden arvostelujen luominen on hieno strategia. On tärkeää, että olet vuorovaikutuksessa kaikkien tarkastajien kanssa ja työskentelet kehittääksesi yrityksesi positiivisessa valossa, jopa ongelmien ilmetessä.

2. Julkaise paikallista sisältöä verkkosivustollasi

Jos tavoitteesi on varmistaa myynti ja offline-myynti, on ehdottoman tärkeää optimoida verkkosivustosi sisältö sisältämään myös paikalliset tiedot.

Kotisivun paikallinen SEO

Paikallinen SEO-esimerkki: Revealize

Esimerkiksi verkkosivustosi kotisivun tulisi ilmoittaa tarkalleen, kuka olet, missä olet ja mitä teet. Google indeksoi ja indeksoi verkkosivustosi hakutulosten kannalta, jotka sen mielestä ovat osuvimpia.

3. Täytä verkkosivustosi paikallisilla ehdoilla

Sinun on myös päivitettävä verkkosivustosi otsikkotunnisteet, otsikkotunnisteet ja metakoodit. Google käyttää näitä elementtejä ymmärtääksesi sivustosi sisältöä. Niin kauan kuin paikallista sisältöä (esimerkiksi avainsanat ja sijainnit) sisältyy sinne, olet paremmassa sijainnissa paikallisissa hakutuloksissa.

Hiiva SEO Meta

Kun käytät WordPressiä, yksi parhaimmista tavoista näiden tietojen optimoimiseksi on Hiiva SEO kytkeä. Tämä laajennus tarjoaa kenttiä hakutuloksissa näkyvien avainsanojen, SEO-otsikkojen, etanoiden ja metakuvausten lisäämiseen.

4. Vaadi Google My Business -sivusi

Jos haluat näkyä halutussa Google 3-pack -paketissa ja parantaa SERP-pisteitäsi, sinun on haettava Google-yritystiedot.

Google-yritystiedot

Etkö ole varma, mitä Google 3-pack on? Se on paikallisten hakutulosten kolmen parhaan paikan joukko, joka sisältää lyhyitä katkelmia tiedoista jokaisesta yrityksestä, auttamalla asiakkaita ohjaamaan heitä etuoviin.

Google 3-pack

Tässä on joitain parhaita käytäntöjä, joita on noudatettava, kun haet Google My Business -sivusi:

 • Jos sinulla on useita sijainteja, hanki ne kaikki erikseen ja hallitse niitä sitten yhdellä kirjautumisella
 • Käytä ensisijaisia ​​ja LSI-avainsanoja, koska ne lasketaan melkein 20% mahdollisuutesi asettamisesta paikalliseen pakettiin
 • Etsi luokka, joka parhaiten vastaa yritystäsi, vaikka et löydä tarkkaa hakua
 • Päivitä säännöllisesti kaikki muutokset yritykseesi, jotta saavutat oikeat tulokset ja asiakkaillesi on aina oikeat tiedot (esimerkiksi sijainti, puhelinnumerot, sähköposti jne.)
 • Sisällytä kuvat visuaalisen vetovoiman lisäämiseen
 • Älä unohda rohkaista asiakkaita jättämään Google-arvosteluita, koska ne näkyvät myös täällä

Ilmaisen Google My Business -sivusi hakeminen on yksi helpoimmista tavoista lisätä paikallista SEO-pyrkimystäsi.

5. Hyödynnä paikallisia SEO-laajennuksia

On kourallinen todella hienoja SEO-laajennuksia, jotka tekevät paikallisten SEO-ponnistelujen parantamisesta yksinkertaista.

1. WP SEO -rakenteinen datajärjestelmä

WP SEO-jäsennelty datajärjestelmä

Tämän laajennuksen takana olevat kehittäjät ymmärtävät, kuinka vaikeaa voi olla rakenteellisen tiedon ja skeeman toteuttaminen verkkosivustolla (jopa ammattimaisille SEO-asiantuntijoille). Siksi he loivat tämän laajennuksen, jonka avulla sivuston omistajat voivat helposti lisätä kaavoja organisaatioille, arvosteluille, ravintoloille, palveluille ja paikallisille yrityksille..

Tyypillinen haku näyttää tulokset, joissa on sivun otsikko, URL ja metakuvaus. Kaavojen merkintöjä hyödyntävässä on kuitenkin kuvia, arvosteluja, päivämääriä ja aikoja, aukioloaikoja ja muuta tuloksen tyypistä riippuen.

Google Rich Snippet

Kun selaat Google-hakutuloksia, huomaat, että monet paikalliset yritykset eivät ota käyttöön kaavamerkintöjä verkkosivustoillaan, vaikka se on helppoa käytettäessä tämänkaltaista laajennusta. Joten erotu joukosta ja tarjoa potentiaalisille asiakkaille heti.

2. WP Google Maps

Parhaat kartoituslaajennukset: WP Google Maps

Toinen hieno tapa saada huomiota hakutuloksissa ja lisätä paikallista hakupalvelua on lisätä Google Map verkkosivustoosi, jonka hakukoneet voivat indeksoida.

Tämän tekeminen tarjoaa myös paikallisia hakuja tien päällä helpon tavan löytää yrityksesi heti. Tämä on helppo tapa mainostaa yritystäsi ja kääntää lisää asiakkaita.

6. Optimoi sivustosi sisältö

Jos sinulla on useita yrityksen sijainteja ja viitat kaikkiin samalle verkkosivulle, et voi odottaa näkyvän paikallisissa hakutuloksissa. Google ei tiedä mihin tuloksiin sinut sijoitetaan, jos listat eri sijainteja.

Voit korjata tämän ongelman luomalla erilliset verkkosivut koko sivustosi sisältölle ja optimoimalla kunkin sivuston tietyn sijainnin ja avainsanat.

Viekö tämä enemmän aikaa ja vaivaa? 

Joo.

Onko se sen arvoista? 

Kun näet myynnin alkavan kasvaa jokaisen liikkeesi sijaintipaikassa, ilmoitat meille!

Yoast XML -sivustokartta

Jos etsit toista tehokasta tapaa varmistaa sivustosi sisällön indeksointi oikeissa paikallisissa hakutuloksissa, luo XML-sivukartta sivustosi sisällöstä. Voit tehdä tämän käyttämällä mitä tahansa määrää aloittelijaystävällisiä SEO-laajennuksia, kuten Hiiva SEO (jonka mainitsimme aiemmin).

Yhdellä napsautuksella voit luoda XML-sivukartan, jota Google ja muut hakukoneet voivat käyttää sivustosi tietojen analysointiin ja sijoittamiseen oikein.

7. Optimoi mobiililaitteille

Siitä lähtien, kun Google ilmoitti mobiililaitteiden ensimmäisestä indeksointipyrkimyksestään, mobiilisivustosi optimoinnista on tullut tärkeämpää kuin koskaan. Google vastaa sinua sijoittelusta Google-hakutuloksissa. Jos se ei pidä siitä, kuinka mobiilisivustosi toimii käyttäjien kannalta, voit odottaa, että SERPsi kärsivät.

Kun tiedät myös paikallisesta hakukoneoptimoinnista, tiedä tämä:

 • Kaksi kolmesta mobiilikäyttäjä ostaa todennäköisemmin sivustoilta, jotka on räätälöity käyttäjän sijainnin mukaan
 • Ja vuoteen 2021 mennessä mobiililaitteiden arvioidaan vaikuttavan yli 1,4 triljoonaan dollariin paikallisessa myynnissä
 • Termien ‘lähellä minua’ ja ‘lähellä lähellä’ käyttö on ollut kasvoi 900% kahden viime vuoden aikana

Ja nämä ovat vain joitain vakuuttavia mobiilihakutilastoja, jotka ohjaavat paikallisen yrityksen myyntiä.

Mitä helpompi ihmisille on verkkosivustosi katseleminen ja paikallisen yritystiedon käyttö, sitä parempi. Jos et ole varma kuinka kertoa, mitä ihmiset voivat nähdä, kun he napsauttavat sivustoasi mobiililaitteilla, käytä sisäänrakennettuja reagoivia esikatseluja reaaliaikaisessa mukautuksessa. Mene vain Ulkonäkö> Mukauta, ja esikatsele sivustoasi mukautusvalikon alaosassa olevissa työpöytä-, pöytä- ja puhelinkuvakkeissa.

Responsiivinen esikatselu

Sen avulla voit nähdä, kuinka verkkosivustosi näkyy useilla laitetyypeillä, ja jopa navigoida sivustossasi reaaliajassa varmistaaksesi, että kaikki toimii myös oikein.

8. Tee verkkosivustoltasi nopeasti

Viimeinen asia, jota koskemme, koska sivuston nopeus ja suorituskyky ovat perinteinen SEO-strategia, joka koskee myös paikallista SEO: ta. Jos noudatat kaikkia yllä olevia, toimivia vinkkejä ja vinkkejä, mutta et koskaan optimoi verkkosivustoasi lataamaan nopeasti, et koskaan näy paikallisissa hakutuloksissa.

Loppujen lopuksi monet kuluttajat odottavat verkkosivustosi latautuvan alle 2 sekunnissa, ja 53% ihmisistä luopuu sivustostasi, jos lataus kestää yli 3 sekuntia.

Ei ole paljon aikaa vakuuttaa ihmiset tarttumaan ympäriinsä, selvittämään tiili- ja laastikauppaasi ja johtamaan tietä.

Google suosii nopeasti ladattavia verkkosivustoja, jotka tarjoavat poikkeuksellisen käyttökokemuksen kaikille sivuston kävijöille. Joten etsi verkkosivustosi vertailunopeus käyttämällä ilmaista nopeustestaustyökalua, kuten Pingdom.

Pingdomin nopeustulosten esimerkki

Pingdomin nopeustulosten esimerkki

Voit valita useista testauspaikoista mitata sivustosi yleistä nopeutta ja tehokkuutta. Kun sivustosi on analysoitu, saat seuraavan:

 • Kokonaissuoritusaste
 • Sivun koko
 • Lataa aika
 • Pyyntöjen lukumäärä

Löydät myös hienoja tapoja parantaa sivustosi nopeutta ja suorituskykyä. Jotkut näistä ehdotuksista saattavat sisältää välimuistin laajennuksen käytön, kuvien pakkaamisen, HTTP-pyyntöjen vähentämisen, URL-osoitteiden uudelleenohjauksen välttämisen, DNS-hakujen vähentämisen ja paljon muuta.

Kun tiedät kuinka nopeasti verkkosivustosi on juuri nyt, voit tehdä pieniä muutoksia ja testata uudelleen, kunnes et enää voi parantaa. Silloin tiedät, että verkkosivustosi sijoittuu paikallisiin hakuihin, koska se palvelee paikallista yleisöä, toteuttaa paikallisia SEO-strategioita ja lataa nopeasti sivuston kävijöille.

Lopulliset ajatukset

Tällä digitaaliaikakaudella fyysiset yritykset kilpailevat suoraan tiukasti verkkoyritysten kanssa, jotka kilpailevat samalle kohderyhmälle. On tärkeää, että palvelet ihmisiä, jotka haluavat käydä tiili- ja laastikaupassa liiketoimintaa varten. Paras tapa tehdä tämä on parantaa paikallista hakukoneoptimointia.

Jos vie aikaa aikaa arvioida WordPress-verkkosivustoasi ja toteuttaa vain muutama yllä olevista paikallisista SEO-strategioista, löydät yrityksesi sijainnin asiaankuuluvissa paikallisissa hakutuloksissa nopeasti. Muista: Menestyäksesi sinun on puolustettava itseäsi. Kukaan ei aio tehdä sitä sinulle. Joten mene ulos ja aloita verkkosivustosi optimoiminen paikallista hakukoneoptimointia varten, joten lähellä olevat voivat hyötyä kaikesta, mitä sinulla on tarjota.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector