Kuinka optimoida WordPress-sivupalkit liikenteen ja tulosten parantamiseksi

Kuinka optimoida WordPress-sivupalkit liikenteen ja tulosten parantamiseksi

Sivustosi WordPress-sivupalkkien optimoinnin parantamiseksi liikenteen ja tulosten parantamiseksi tulisi olla yksi tärkeimmistä painopisteistä sen lisäksi, että luodaan houkuttelevaa sisältöä uusien lukijoiden saamiseksi. Sivupalkit laiminlyödään usein, koska emme ymmärrä niiden todellista toimintaa. Pidämme niitä pelkkinä verkkosivujen ja viestien lisälaitteina. Siksi emme näe sivupalkkejamme tehokkaana välineenä hyvään käyttäjien sitoutumiseen.


Tässä artikkelissa käsittelen lyhyesti mitä sivupalkit ovat ja yleisiä elementtejä. Esitän myös joitain vinkkejä sivupalkkien optimoimiseksi hyvään käyttäjien sitoutumiseen, mikä voi johtaa parempaan liikenteeseen ja tuloksiin.

WordPress-sivupalkkien todellinen toiminta

WordPress-sivupalkit osoittavat muuta tietoa kuin tietyn verkkosivun pääsisältöä. Nämä rajoitetut tilat löytyvät sivun molemmilta puolilta tai molemmilta puolilta, ja ne tarjoavat kotiin widgettejä, jotka näyttävät mainoksemme, navigointivalikko, kalenteri, viimeisimmät viestit jne..

Optimoi WordPress-sivupalkit - Widgetien valitseminen

Mitkä sivupalkin widgetit ovat merkityksellisiä pääsisällöllesi?

Rajoitetusta tilasta huolimatta monilla käyttäjillä on taipumus täyttää sivupalkit mahdollisimman monilla widgetillä. Yksi syy on sovittaa sivuston käyttäjille erilaisia ​​tarpeita ja mieltymyksiä. Siten sivuston ylläpitäjä saattaa haluta ne widgetit saatavana vain, jos yksi lukija tarvitsee niitä. Lisäksi se on kätevin tapa tehdä. Lopulta sivu näyttää olevan liian täynnä. Käyttäjät saattavat tuntea olevansa liiallisen tiedon uppoamisia tai jopa tulkitsevat sivua spammiksi. Tulos on usein negatiivinen – käyttäjät lähtevät eivätkä tule takaisin.

Tämä tilanne kuvaa, kuinka WordPress-sivupalkeista on tullut yksi verkkosivun vähiten huomioiduista osista. Siksi kaipaat heidän todellista toimintoa. Toisin sanoen pidetään vain pääsisältöön osuvimpia widgettejä, mikä puolestaan ​​auttaa lisäämään käyttäjien sitoutumista. Me kaikki tiedämme, että hyvä käyttäjien sitoutuminen merkitsee liikenteen lisääntymistä ja parempia mahdollisuuksia tuloksiin.

Tässä on muutamia helppoja vinkkejä sivustosi WordPress-sivupalkkien optimoimiseksi, jotta et menetä yleisöäsi ja hyödynnät sivupalkkejasi.

1. Näytettävien widgetien raja-arvo

Ota aikaa päättääksesi, mitkä widgetit sinun tulisi laittaa sivupalkkeihisi. Se voi olla hiukan vaikeaa, tiedän. Koska käytettävissä on niin paljon WordPress-widgettejä, saatat olla houkutusta lisätä vain niin monta kuin mahdollista sivupalkkeihisi. Kyllä, se on kätevin tapa tehdä. Luuletko, että siitä ei ole mitään haittaa, mutta oletko käynyt blogisivulla, jolla on useita mainoksia, tekstiä ja oletuswidgettejä, jotka ovat ahdasina sivupalkissa? Jos on, kuinka kokemus oli? Minusta tuntuu, että ylirajoitetut sivut ovat melko ylivoimaisia. Pidän parempana sivua, jonka katselu on hieman vähemmän monimutkaista, ja korostaa siten pääsisältöä. ja sisällöt ovat kuitenkin siististi paikoillaan ja helposti saatavilla ilman, että ne ovat liian häiritseviä.

Ehkä kannattaa katsoa joitain suosituimpia sivustoja ja tarkkailla, mitä widgettejä heillä on, jotta päätät, mitkä sijoitetaan sivupalkkeihisi. Juuri tämän tein. Tutkin noin 75 verkkosivustoa ja sain selville, että 43 niistä, joiden blogisivuilla oli sivupalkkeja, käyttivät yleensä seuraavia widgettejä.

Yleiset WordPress-sivupalkin widgetit

 1. Uutiskirjeen opt-in-widget
 2. Sisäisten linkkien navigointivalikko
 3. Mainokset
 4. Sosiaalisen median kuvakkeet
 5. Suositut / trendikkäät viestit
 6. Luokat
 7. Viimeisimmät / uusimmat viestit
 8. Hakulomake
 9. Noin
 10. Aiheeseen liittyvät julkaisut

Voit tietysti poiketa yleisestä käytännöstä, koska tärkeintä on, että teet päätöksen perusteellisten huomioiden perusteella siitä, mitä sivusi tarvitsevat.

Tärkeää: Varmista, että widgetit eivät ole tarpeettomia

Tutki huolellisesti, mitä kukin widget on tarkoitettu varmistaaksesi, että sen ominaisuudet ovat ainutlaatuisia. Sinun ei tarvitse viittä erilaista sosiaalista widgettiä vain siksi, että ne molemmat näyttävät hieman erilaisilta. Yksi on paljon.

Käytä muita widget-valmiita alueita (kuten ylä- tai alatunniste)

Tällä tavalla et kyllästä widgettejäsi sivupalkeissa. Voit myös haluta yhden tai kaksi tärkeää widgettiä näkyvän samanaikaisesti sivupalkeissa, otsikossa ja alatunnisteessa. Käyttäjät voivat käyttää niitä helposti missä tahansa he ovat sivulla. Muuten voit pitää nämä tärkeät widgetit kiinteinä, tarttuvina ja kelluvina. Lisää tästä myöhemmin.

Harkitse yleisösi käyttämiä laitteita

Suurin osa verkkokäyttäjistä haluaa selata mobiililaitteitaan. Haluat varmistaa, että sivusi eivät näytä widgetien tungosta täynnä mobiililaitteiden pienillä näytöillä. Vaikka parhaiden WordPress-teemojen tulisi olla täysin reagoivia, voit aina käyttää selaimesi kehittäjätyökaluja (tässä Chromen opas) tai premium-työkalu, kuten CrossBrowserTesting katsella ja testata sivustoasi. Tällä tavalla voit olla varma, että optimoit WordPress-sivupalkit tavallisissa näyttökooissa.

Optimoi WordPress-sivupalkit - Rajoita widgettejä

Et halua, että sivusi näyttävät liian täynnä asettamalla liian monta widgettiä sivupalkkiin.

2. Muokkaa sivupalkkeja sivua tai viestiä kohti

Toistettavaksi, että osuvuus on avainasemassa (kun optimoit WordPress-sivupalkkeja, samoin kuin kun kyse on melkein kaikista muista sivustosi näkökohdista). Mitkä valitsemista widgetistä ovat merkityksellisiä tietylle sivulle tai viestille? Heidän pitäisi olla ainoita, jotka ilmestyvät. Esimerkiksi kaikilla sivuilla ei tarvitse näyttää viimeaikaista viesti-widgettiä; Kaikissa viesteissä ei tarvitse näyttää tietyn kirjoittajan elämäkertaa; ja ehkä kaikilla sivuilla tulisi olla sähköpostiosoitteesi käyttöoikeus.

3. Käytä kelluvia widgettejä

Pyydä näitä tärkeitä widgettejä (tai jopa koko sivupalkkia) seuraamaan käyttäjiäsi kun he vierittävät sivua ylös ja alas. Nämä kiinteät, tahmeat ja kelluvat widgetit tekevät käyttäjille helpon toiminnan, kun he kokevat tarpeen. He voivat tehdä niin sivusta riippumatta. Ei enää vieritä sivupalkkiin tai alatunnisteeseen saadaksesi kiinni niistä widgetistä, joiden kanssa heidän on oltava vuorovaikutuksessa.

Nykyään suurimmalla osalla blogiviestien sivuja on kiinteät widgetit, lähinnä sosiaalisen median linkit ja navigointipalkit. Voit myös muuttaa kelluvat widgetit toimintakehotuspainikkeiksi viettämällä ne sivun nurkkaan. Lisää vain dia tai pop-up-animaatio napsautuksella (sen sijaan, että teet ne itse pop-upiksi pääsisällön yli).

Saavuta tavoitteesi optimoida WordPress-sivupalkit tehokkaasti

Nyt kun olet oppinut joitain tapoja optimoida WordPress-sivupalkisi, tutkitaan asioita, jotka sinun on hallussaan ja tehtävä niiden suorittamiseksi..

Vaihe 1: Ymmärrä, mitä asiakkaasi haluavat ja yrityksesi tarpeet

Ymmärrät, mitä sivustosi kävijät etsivät, ja tiedät, että sinulla on mitä he etsivät. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on varmistaa, että sivupalkit ohjaavat heitä etsiessään verkkosivustoilta tarvittavia tietoja tai tuotteita. Et halua ajaa heitä muuten.

Vaihe 2: Valitse parhaat työkalut luoda kiinnostava verkkosivusto

Valitse laajennuksia, jotka auttavat säästää aikaa verkkosivustosi jokaisen osan, myös sivupalkkien, suunnittelussa ja ohjelmoinnissa. Vaikka voisit varmasti nostaa kehittäjän luomaan jotain räätälöityä, tarjolla on jo paljon upeita vaihtoehtoja. WordPress-arkiston käytettävissä olevista laajennuksista voit valita, mikä parhaiten vastaa tarpeitasi. On lisäosia, jotka on omistettu WordPress-sivupalkkien ja widgetien hallintaan vähemmän koodaavalla työllä tai ei lainkaan.

Widget-asetukset WordPress-laajennus

Esimerkiksi Widget Options -niminen laajennus, joka on saatavana ilmaiseksi WordPress-arkistossa, antaa sinun suorittaa sekä yksinkertaisia ​​että monimutkaisia ​​widget-hallintatehtäviä – näkyvyydenhallinnasta (sivu, viesti, laitteet ja käyttäjän rajoitukset), muotoiluun, animaatioon – sivunmuodostajan tuki.

Optimoi WordPress-sivupalkit - piilota tai näytä widgetit

Piilota tai näytä widget helposti WordPress-sivuillasi.

Yksi Widget-asetusten pääominaisuuksista on widgetin näkyvyyden hallinta sivuilla ja viesteissä. Tämän ominaisuuden avulla voit rajoittaa näytettävien widgetien määrän vain merkityksellisiin, mukauttamalla siten sivupalkkejasi sivua tai viestiä kohti. Lisäksi tämä ilmainen laajennus ohjaa myös widgetien näkyvyyttä laitetyypeittäin – matkapuhelin, tabletti tai työpöytä. Tämä on erittäin kätevää, kun joudut hallitsemaan widgetien määrää näkyäksesi mobiililaitteiden pienillä näytöillä.

Jos haluat tehokkaampia ominaisuuksia (ja tukea), päivitä versioon Widget-asetukset Premium. Tämä sisältää lisättyjä vaihtoehtoja widget-muotoiluun, tarttuviin widgetteihin, välimuistiin, mukautettuihin widget-linkkeihin, käyttöoikeusasetuksiin ja muuhun.

Miksi sinun pitäisi käyttää sivupalkkia ja widget-hallintalaajennusta? Koska yritykset pitäisi ota sisällön luominen ja tuotteiden markkinointi vakavasti. Yksi tärkeimmistä prioriteeteista on verkkosivuston suunnittelu suunnittelussa brändäyksen ja vierailijoiden mielessä. Sinun on löydettävä tapa saavuttaa tavoite toimittaa erittäin kiinnostavia verkkosivustoja tehokkaasti ajan ja rahan suhteen.

On olemassa paljon WordPress-laajennuksia, jotka ovat saatavana maksua tai ilmaiseksi, ja suurin osa niistä on suunniteltu antamaan sinun hallita WordPress-sivustoitasi vähemmän koodaavalla työllä tai ei lainkaan. Gone ovat päivät, jolloin joudut viettämään pitkiä tunteja ohjelmoinnissa joka osa verkkosivustoitasi. Lisäksi laajennuksia, joissa on yksi tai vain rajoitettu määrä toimintoja, ei ole; all-in-one-laajennukset ovat sisään. Tämä johtuu siitä, että tällaisten laajennusten käyttäminen tarkoittaa vähemmän vietettävää rahaa eikä vaihtamista plugineista toisiin. Joten yksittäisen laajennuksen käyttäminen WordPress-sivupalkkien optimoimiseksi koko sivustolla on todella sen arvoista.

Vaihe 3: Valitse toimivuuden ja tyylin asettelu

Ihmiset haluavat yksinkertaisimman ja nopeimman tavan saada tarvitsemansa tiedot. Sivupalkkien suhteen, valitsetko 2-sivupalkin, yhden sivupalkin vai ei-sivupalkin asettelun, harkitse miten tällainen valinta vaikuttaa sivuidesi yleiseen toimivuuteen. Muista, että sivupalkkien pitäisi auttaa sivuston käyttäjiä kiinnostumaan. Jos valitset sivupalkin ulkopuolisen asettelun, sijoita nämä widgetit harkiten, jotta käyttäjät voivat helposti tutkia sivustoasi.

Viimeiset sanat WordPress-sivupalkkien optimoinnista

Kiitos lukemisesta! Toivon, että tämä artikkeli auttaa ymmärtämään, että WordPress-sivupalkit eivät ole pelkästään verkkosivujemme lisävarusteita. Heillä on tärkeä tehtävä paremman liikenteen ja tulosten saavuttamisessa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map