Kuinka optimoida WooCommerce ja parantaa sivuston suorituskykyä

Kuinka optimoida WooCommerce ja parantaa sivuston suorituskykyä

Verkkokaupan markkinat ovat kasvaneet huomattavasti viime vuosina, ja ne jatkavat kasvuaan ilman merkkejä hidastumisesta pian. Tärkein syy verkkokauppaan on noussut niin suosioon, että kuluttajien on helpompaa tehdä ostoksia verkossa nykyään. Pelkkä verkkokaupan pitäminen ei kuitenkaan tarkoita, että sinulla on paljon asiakkaita tai myyntiä tästä (sinun on ensin optimoitava WooCommerce).


Verkkokuluttajilla on erityisiä odotuksia, tarpeita ja vaatimuksia verkkokaupoissa. Jos et pysty ylittämään tai edes täyttämään näitä odotuksia, menetät asiakkaat kilpailijalle. Siksi on niin tärkeää optimoida WooCommerce-myymälän tehokkuus oikein.

Nykyään monet verkkosivustojen omistajat valitsevat WordPressin. WordPress on yksi suosituimmista ja tehokkaimmista sisällönhallintajärjestelmistä (CMS) maailmassa. Ei vain, mutta 31,6% kaikista maailmanlaajuisista verkkosivustoista ajaa WordPress. Heistä yli 4 miljoonaa on tehnyt älykkään päätöksen rakentaa verkkokauppa WooCommerce-palvelun kanssa.

WooCommerce on tehokas (ja ilmainen) WordPress-laajennus, jossa on sisäänrakennetut ominaisuudet tuotteiden myyntiin omalla verkkosivustollasi. Lisäksi saatavilla on satoja WooCommerce-laajennuksia ja lisäosia räätälöidäksesi myymälän mielesi mukaan. Bussilla, kuten aiemmin mainittiin, pelkkä verkkokaupan pitäminen ei riitä asiakkaiden luomiseen tai myynnin lisäämiseen.

Nopeasti latautuvien sivujen merkitys

Optimoidessasi WooCommerce -sivusi on varmistettava, että se on helppo navigoida, käyttäjäystävällinen, rikastettu laadukkaalla sisällöllä, reagoiva ja niin edelleen. Yksi tärkeimmistä suorituskykytekijöistä on kuitenkin nopeus. Sivujen latausajalla ja yleensä verkkosivustosi nopeudella on tärkeä merkitys asiakastyytyväisyydessä.

Kukaan ei suvaitse hitaita verkkosivustoja nykyään ja voit olla varma, että asiakkaasi luopuvat myymälästäsi, jos sivujen lataaminen vie liian kauan. Itse asiassa noin 47% verkkokuluttajista odottaa sivusi latautuvan alle kahdessa sekunnissa. Lisäksi 67% matkaviestinkäyttäjistä hylkää suoran sivusi, jos lataaminen kestää yli kolme sekuntia.

Sitä vastoin hidas sivun latausaika takaa asiakkaiden ja myynnin menetykset. Lisäksi yksi sekunnin viive sivun latausaikaan voi johtaa asiakastyytyväisyyden laskuun 16%, sivun näyttökertojen vähenemiseen 11% ja tulosten vähentymiseen 7%. Verkkokaupoissa tämä voi vaikuttaa merkittävästi voittoihin ja tulokseen. Siksi nopeus on erittäin tärkeää, jos haluat ylläpitää menestyvää verkkokauppaa. Sen lisäksi, että käytät täydellistä opastamme WordPressin nopeuttamisessa, nämä 5 helppoa vinkkiä auttavat sinua optimoimaan WooCommerce.

1. Valitse oikea WordPress-hosting-ratkaisu

Paras WordPress-hosting verkkosivustollesi

Kaikki alkaa WordPress-palveluntarjoajan valitsemisesta. Tämä on ensimmäinen askel nopeaan WordPress-sivustoon. Jos palveluntarjoaja ei tue hyvää verkkosivustojen nopeutta, et voi tehdä paljon WooCommerce-palvelun optimoimiseksi. Tutki hyviä hosting-ratkaisuja ennen kaupan optimointia.

Kun etsit parasta WordPress-hosting-palvelua sivustollesi, keskity poikkeukselliseen käyttöaikaan ja matalimpaan mahdollisiin seisokkeihin, 24/7-tukeen, loistavaan verkkosivustojen nopeuteen ja kohtuuhintaan. Muutoin saatat kohdata hidasta kaistanleveyttä, palvelimen usein kaatumisia, verkkosivustojen seisokkien määrän lisääntymistä ja riittämätöntä suorituskykyä. Tämä vie varmasti asiakkaasi pois kaupasta.

Yritä välttää WooCommerce -palvelun budjettihallintaratkaisuja. 1 dollaria kuukaudessa tai väitetysti ”ilmainen” suunnitelma ei tuota sinulle pitkällä tähtäimellä mitään hyvää. Se saattaa toimia hyvin alussa, mutta kun myymälän koko ja tuotteidesi kysyntä kasvaa, nämä pienet suunnitelmat eivät yksinkertaisesti pysty tarjoamaan riittävästi resursseja sivustosi tukemiseen. Käytä sen sijaan aikaa valita liikenteen ja resurssien tarpeisiin sopiva suunnitelma. Pidämme WP Engine: stä ja vauhtipyörästä – molemmat tarjoavat erittäin nopeaa, täysin hallittua WordPress-hosting-palvelua ja runsaasti resursseja kohtuullisen kokoisen WooCommerce-kaupan tukemiseen.

2. Optimoi kuvat

Kuvien optimointi WordPressille, täydellinen opas

Korkealaatuiset kuvat ovat yksi yksinkertaisimmista tavoista tehdä verkkokaupastasi erottuva. Kuvilla voi kuitenkin olla merkittävä vaikutus sivusi latausaikaan, jos niitä ei ole optimoitu oikein. Tuotteiden suuret, korkealaatuiset kuvat saattavat näyttää kaupasta poikkeuksellisilta. Mutta kääntöpuolella, näiden kuvien lataaminen vie aikaa. Tämä on miksi optimoida kuviasi on niin tärkeä.

Optimoimalla kuvia voit säilyttää upeat kuvat myymälässäsi lisäämättä sivun latausaikaa. Voit käyttää laajennusta, mutta on parempi oppia optimoimaan kuvat oikein, ennen kuin lataat ne kauppaan. Tässä on muutama tapa optimoida kuvia:

 • Käytä oikeaa kuvamuotoa: Kun valitset kuvasi muodon, on tärkeää keskittyä muotoihin, jotka ovat ihanteellisia verkkosivustoille ja selaimille. Tyypillisesti tämä on JPG- tai PNG-muoto. Ne pakkaavat kuvat online-käyttöä varten ja heikentävät kuvan laatua ilman kielteisiä vaikutuksia. Toisin sanoen kuvasi näyttävät hyvältä jopa heikentyneellä laadulla.
 • Käytä oikean kokoisia kuvia: Rajaa kuvat oikeaan kokoon ennen lähettämistä. Lisäksi, kun lataat kuvan WordPressiin, media-koot luodaan automaattisesti. Löydät nämä kuvan kokoasetukset kohdasta Asetukset> Media WordPress-hallintapaneelissa. Suosittelemme poistamaan vaihtoehdot, joita et käytä, asettamalla oletusasetukset nollaan.
 • Pakkaa kuvia: Varmista, että pakkaat kuvat ennen kuin lataat ne WordPressiin. Voit käyttää työpöytävaihtoehtoa, kuten ImageOptim, tai ilmainen verkkopalvelu, kuten Kraken. Älä ole huolissasi, jos olet jo lähettänyt kuvat WordPressiin. Voit silti käyttää laajennusta, kuten ewww tai Smush pienentää tietokannassasi olevien kuvien tiedostokokoja.

3. Hyödynnä sisällönjakeluverkostoa (CDN)

CDN: Sisällönjakeluverkko

CDN tai sisällönjakeluverkko voivat auttaa sinua parantamaan verkkosivustosi nopeutta ja lyhentämään WooCommerce-kaupan sivujen latausaikaa. CDN on palvelimien verkko, joka on sijoitettu strategisesti ympäri maailmaa. Niitä käytetään verkkosivustosi sisällön välimuistiin tallentamisen helpottamiseksi asiakkaiden saatavilla maantieteellisen sijainnin perusteella. Joten kun CDN tallentaa välimuistiin verkkosivustosi tiedostot (staattinen versio kuvista, CSS, JavaScript jne.), Se myöhemmin antaa ne myöhemmin käyttäjille, jotka ovat lähinnä CDN: ää.

Esimerkiksi CDN: n kanssa asiakkaat lähettävät pyynnön heille lähimmälle CDN-tietokeskukselle. Joten Washingtonin asiakas voi nähdä välimuistissa olevan sisällön New Yorkin palvelimelta, kun taas Tokion asiakas nähdä sisällön Hongkongin tietokeskuksesta. Tällä tavoin maantieteellistä etäisyyttä, kaistanleveyttä ja latausaikaa voidaan vähentää.

Lisäksi toinen CDN: n hyöty on isäntäpalvelimen rasituksen alentaminen. Vähentämällä pääpalvelimien HTTP-pyyntöjen määrää vähennät palvelinten kaatumisriskiä. Esimerkiksi, jos käytät kannustinta lisätä huomattavasti verkkosivustojen liikennettä, isäntäpalvelimesi ei ehkä pysty käsittelemään kaikkia uusia pyyntöjä ilman CDN: n apua.

CDN-vaihtoehtoja on monia. Upea vaihtoehto on CloudFlare, joka tarjoaa ilmaisen CDN-suunnitelman henkilökohtaisille verkkosivustoille. Pilvipalloa käytetään jopa tällä sivustolla (WPExplorer) – joten voit nähdä kuinka hyvin se toimii.

4. Pienennä koodia

Minimoitu koodi

Ei ole harvinaista, että verkkosivustot luovat ja tallentavat paljon tiedostoja. Valitettavasti tämä voi pidentää sivusi latausaikoja. Minimoimalla itse koodin voit vähentää tiedostojen määrää ja tarpeettomia koodirivejä. Sivujen lataaminen voi puolestaan ​​vie vähemmän aikaa. Koodin minimointi on tarpeettomien koodirivien poistaminen. Tällä tavalla koodi suoritetaan silti oikein, vain tehokkaammin. Koodirivit voivat olla esimerkiksi kommentteja, lohkojen rajaajia, välilyöntimerkkejä, uusia rivimerkkejä jne. Esimerkiksi tässä on, mitä CSS-koodi näyttää:

vartalo {
marginaali: 20 px;
täyte: 20 px;
väri: # 333;
tausta: #fff;
}

h1 {
kirjasinkoko: 32 kuvapistettä;
väri: # 222;
marginaali-pohja: 10px;
}

Tässä on sama koodi pienennettyään:

body {margin: 20px; padding: 20px; väri: # 333; tausta: #fff} h1 {fontti-koko: 32 x; väri: # 222; margin-bottom: 10px}

Näitä liiallisia merkkejä ei yksinkertaisesti tarvita selainkielissä, kuten JavaScript tai CSS, koodin lukemiseen. Ne vain hidastavat koko prosessia. Toisin sanoen lyhyempi koodi tarkoittaa vähemmän käsiteltävien kielten tietoja, mikä lopulta parantaa WordPress-verkkosivustosi nopeutta. Koodin pienentäminen voidaan tehdä manuaalisesti tai voit käyttää ilmaista online-työkalua, kuten MinifyCode. Vaikka useimmat hyvin koodatut WordPress-teemat ja -laajennukset minimoidaan jo, on syytä tarkistaa vielä, että mukautukset ovat liian.

5. Tarkista laajennuksesi

Tarkista ja poista laajennukset

Osa WordPressin houkuttelevuudesta on laaja valikoima laajennuksia verkkosivustosi räätälöimiseksi. Loppujen lopuksi jopa WooCommerce on itse plugin. Pelkästään siksi, että saatavilla on paljon liitännäisiä, se ei tarkoita, että sinun pitäisi käyttää niitä kaikkia.

WordPress on avoimen lähdekoodin, mikä tarkoittaa, että kuka tahansa voi luoda uusia mukautusvaihtoehtoja, teemoja tai laajennuksia. Ja siellä on tonni, mikä on mahtavaa. Laajennus, joka voi tehdä sen lähes kaikille toiminnoille, jotka haluat ehkä lisätä kauppaan, on laajennus. Jotkut web-omistajat kuitenkin menevät äärimmäisyyksiin asentamalla minkä tahansa laajennuksen, joka heidän mielestään saattaa olla pienin vähän hyödyllinen.

Vaikka kohtuullinen määrä laajennuksia ei saisi vaikuttaa sivustosi nopeuteen, on joitain huomautuksia.

 • Plugin-koodin laatu: Kun käytät vain yhtä huonosti koodattua pluginia, verkkosivustosi voi pysähtyä. Esimerkiksi, Internet-palvelimet eivät salli käyttäjien asentaa suosittua Broken Link Checker -laajennusta, koska se luo ylivoimaisen määrän HTTP-pyyntöjä. Laajennukset ovat myös kolmannen osapuolen ohjelmistoja – mikä tarkoittaa, että niillä voi olla laaja koodi tai jopa tietoturvariski, josta et ehkä tiedä. Yritä löytää arvosteluja laajennukselle tai testata se vaiheittaisessa ympäristössä ennen asennusta pääsivustollesi.
 • Kopiointilaajennustoiminnot: Useiden saman tarkoitusta palvelevien laajennusten käyttö voi aiheuttaa ristiriitoja, mikä hidastaa sivustoasi. Esimerkiksi, sinun ei tarvitse kahta verkkosivustollesi asennettua liukusäädintä. Jos käytät liukusäätimiä, valitse vain yksi. Jos olet jo asentanut JetPackin, kenties ei tarvitse asentaa myös toista analytiikkalaajennusta (koska sivustotilastot ovat yksi JetPackin monista tehokkaista toiminnoista).
 • Plugin-koko: Joukon suurten tai resursseja vaativien laajennusten asentaminen (kuten sivunmuodostaja, premium-liukusäädin, verkkokauppa, live-chat ja yhteisöfoorumi) saattaa aiheuttaa ongelmia. Samoin laajennusten äärimmäinen käyttö voi aiheuttaa sivuston paisumisen. Sinulla on vain niin paljon tilaa tietokannassasi.

Käytä lopulta mitä tarvitset ja päästä eroon kaikista plugineista, joita et halua. Jos haluat laajentaa WooCommerce-myymälän toimintoja, harkitse huolellisesti uusia laajennuksia (tai mahdollisuutta räätälöityihin ominaisuuksiin) huolellisen nopeuden ja toimivuuden takaamiseksi..

Wrap-vinkkejä WooCommerce-sovelluksen optimoimiseksi

WooCommerce-sovelluksen käyttöönotto WordPress-verkkosivustollasi on hieno askel kohti menestyvän verkkokaupan ylläpitämistä. Riippumatta siitä kuinka suuri käyttöympäristösi on, se ei voi tehdä kaikkea yksinään. Tämä tarkoittaa, että sinun on optimoitava WooCommerce ja muut sivuston elementit oikein tarjotaksesi paras mahdollinen asiakaskokemus tai yleisösi.

Onko sinulla muita vinkkejä WooCommercein optimoimiseksi? Tai kysyttävää omasta WooCommerce-myymälästäsi? Voit vapaasti jättää huomautuksen alle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map