Kuinka optimoida blogiviestejä WordPress-sivustossasi ennen julkaisemista

Kuinka optimoida blogiviestejä WordPress-sivustossasi ennen julkaisemista

Hei ystäväni. Jos olet minun kaltainen bloggaaja, sinun pitäisi tietää, millaista on käyttää zillionipipoja kerrallaan. Oman blogin omistajana olet se, joka etsii oikeaa dataa, jonka tulisi olla mielenkiintoista lukea yleisöllesi. Olet ainoa, joka reagoi sisällön kirjoittamiseen, muokkaamiseen ja SEO-optimointiin. Kaikkien näiden ja monien muiden tehtävien suorittaminen kerrallaan ei ole vitsi. Joitakin tärkeitä kohtia on helppo ohittaa, kun napsautat “julkaise” -painiketta. Joten olemme päättäneet laatia tämän bloggaajien tarkistusluettelon auttaaksemme sinua luottamaan siihen, että et ohittanut mitään..


Tässä viestissä annan 15 keskeistä asiaa, jotka sinun on tehtävä ennen kuin painat “julkaisu” -painiketta. Vaikka se voi vaikuttaa ensi silmäyksellä liikaa, useimmat näistä vaiheista ovat melko yksinkertaisia ​​ja nopeita saavuttaa. Lisäksi hyvän tekstikirjoituksen kirjoittaminen on muutaman ylimääräisen minuutin ansaitseminen sen muokkaamiseen, jotta lukijat arvostavat koko aikaa ja vaivaa, jota käytit sen parissa työskentelemiseen..

Vaihe 1: Luo pakottava otsikko

Blogiviestisi otsikko on yksi tehokkaimmista elementeistä, joita se voi sisältää. Sen mukaan, miten rakentelet sen, ihmiset päättävät, onko julkaisusi huomion arvoinen. Otsikon kirjoittamistavan perusteella blogisi ei saa / saa kuormitta orgaanista liikennettä hakukoneilta. Yleensä viestin otsikko on viimeinen asia, jolla bloggaajat työskentelevät viestin luomisen aikana. Ainakin näin luomme viestejä MonsterPostissa.

On paljon erilaisia ​​tekniikoita, joita voit käyttää työskennellessäsi nimikkeen kanssa. Aloita teoksen otsikolla. Tämä on perusta otsikkosi lopulliseen versioon. Pidä otsikko lyhyt. Enintään 70 merkkiä riittää sen asianmukaiseen näyttämiseen hakutuloksissa. Kun olet keksinyt version viestin otsikosta, aivoriihi jonkun muun kanssa. Älä unohda avainsanojen tai lauseiden sisällyttämistä otsikkoon. Tämä lisää mahdollisuuksiasi tavoittaa oikea yleisö ja saavuttaa laajempi näkyvyys hakukoneissa.

Vaihe 2: Alusta kopio

On helpompaa lukea pienempiin osiin jaettu teksti. Pitkien kappaleiden välttäminen on hyvä käytäntö. 5-6 riviä tekstiä on oikea kappaleiden pituus, jota yleisö lukee, ei ohitettua.

Yleensä, kun törmäät kaikkiin blogiteksteihin, ihmiset tarkistavat sisällön ennen päätöksen päättämistä lukea sitä. Alaotsikoiden avulla voit paremmin välittää artikkelisi viestin lukijoille. Tällä tavoin käyttäjät näkevät viestissäsi korostettujen ideoiden nopean suunnitelman ja ymmärtävät siten paremmin, mitä viestissäsi todella on.

Vaihe 3: Kuvan alustaminen

Me kaikki tiedämme, että yksi verkkosivulle lisätty kuva on yhtä suuri kuin tuhat sanaa. Ehkä mikään ei vahingoita verkkosivusi enemmän kuin huonolaatuinen kuva ja huonosti muotoillut valokuvat. Joten ennen kuin viestisi tulee näkyviin, varmista, että jokainen visuaalinen sisältö on oikean kokoinen ja näyttää hyvältä millä tahansa laitteen näytöllä.

Laadukkaiden, asiaankuuluvien valokuvien lisäksi viestit, päivitä blogi korkearesoluutioisella logolla, joka tekee projektistasi paremmin tunnistettavissa laajemmalle verkkoyhteisölle. Älä myöskään unohda kuvien alt-tunnisteiden ja otsikkotunnisteiden optimointia. Tämä auttaa sinua tekemään sisällöstäsi hienompaa verkossa.

Kun työskentelet WordPressillä, joka on luotu esimerkiksi TemplateMonsterin valmiin teeman perusteella, sinulla on kaikki SEO-optimointityökalut käsillä. Joten mieti vain sisältöäsi ja hakupyyntösi, jota kohdeyleisösi käyttää sen löytämiseen.

Vaihe 4: Esitellyt kuvat

Tämä kohta on erityisen tärkeä kaikille, jotka pitävät WordPress-pohjaista blogia. Julkaisujen parantaminen esillä olevilla kuvilla voi olla tärkeä monista syistä. Ensinnäkin esillä olevan kuvan avulla voit kiinnittää käyttäjien huomion. Suunnittelustasi riippuen esillä oleva kuva voi joko sisältää kiehtovan viestin tai ilmaista selkeästi asiat, jotka aiot korostaa postissasi.

Esitetyt kuvat viesteille

Koska laaja WordPress toiminnallisuutta, julkaisusi esiteltyä kuvaa voidaan käyttää monin tavoin. Esimerkiksi tämä voidaan vetää automaattisesti käytettäväksi viimeisimpien viestien liukusäätimenä.

Pystysuoraan esiteltyjen kuvien lisääminen niiden päälle sijoitettuihin teksteihin auttaa sinua kiinnittämään enemmän huomiota sisältösi kohtaan, kun henkilö vierittää uutisia sosiaalisen median alustoilla. Keskustelemme sosiaalisen median merkityksestä vähän myöhemmin tässä viestissä. Hyvin suunniteltu pystysuuntainen kuva tekee silti sisällön näkyvämmäksi, mikä lisää mahdollisuuksiasi ohjata enemmän liikennettä.

Vaihe 5: SEO

Vaikka lähetät viestisi upeilla kuvilla ja kirjoitat loistavan kopion, kaikki vaiheet menevät turhaan, ellet optimoi tietoja hakukoneille. Tapa, jolla blogisi sijoittuu teollisuuden avainsanoihin SERP: issä, on ensisijaisen tärkeä, kun kyse on orgaanisen liikenteen ja viittausten lisäämisestä.

Jotta blogikirjoituksesi olisi helpompaa, varmista, että sisällytät tekstiin toimialavetoiset avainsanat. Tietoja optimoidessasi varmista, että avainsanat eivät vaikuta yleiseen luettavuuteen. Muista myös lisätä sisäisiä linkkejä blogin muille sivuille. Tämä voi paitsi auttaa sinua optimoimaan sisältöäsi paremmin hakukoneissa, mutta tuo myös lisäarvoa lukijoillesi ja antaa heille nopean pääsyn muihin sivustoosi liittyviin tietoihin..

Vaihe 6: Linkkien tarkistus

Kun olet lisännyt sisäisiä linkkejä sisältöösi, on korkea aika tarkistaa, kuinka kaikki toimii. Yleensä tämä tulisi tehdä manuaalisesti, jotta et menetä yhtäkään rikkinäistä linkkiä sisällöstäsi.

Ulkoiset linkit vaativat myös tarkan manuaalisen tarkistuksen. Sisältääkö sisältösi mitään CTA-painikkeita? Mene myös tarkistamaan heidät.

Vaihe 7: Laitteiden välinen tarkistus

Yhä useammin ihmiset suosivat mobiililaitteita, kun heidän täytyy tarkistaa uutisia tai nähdä päivityksiä suosituista aiheista. Siksi, ennen kuin teet minkä tahansa sisällön julkaisemisen, tarkista, kuinka hyvin jaettavat tiedot näyttävät useilla näytökokoilla.

Sivuston rakentaminen a: n perusteella on aina suuri etu reagoiva kehys. Tämä vapauttaa sinut tarpeesta kehittää sivustosi erillisiä versioita pöytäkoneille ja mobiililaitteille, mikä on sekä kustannustehokasta että aikaa säästävää.

Lisäksi Google sijoittaa mobiiliystävälliset sivustot korkeammalle hakutuloksissaan. Joten tekemällä sisältösi asianmukaisesti näytetyksi erilaisilla näyttöruuduilla, voit tappaa kaksi lintua yhdellä kivillä. Toisaalta blogiisi tulee entistä käyttäjäystävällisempi. Toisaalta se on entistä hienompaa Googlessa.

Onneksi sinulle suosituimmat teemat on jo suunniteltu responsiivisesti. Esimerkiksi Total-teema tarjoaa sujuvan reagoivan asettelun heti laatikosta. Mutta teema sisältää myös bonusvaihtoehtoja, jos haluat asettaa omat mukautetut sivuston leveydet kaikille laitteiden kokoille.

Vaihe 8: Selainten välinen yhteensopivuus

Nyt kun tiedämme, että sisältösi toimii sujuvasti millä tahansa laitteen näytöllä, on aika tarkistaa, kuinka hyvin se näkyy kaikissa tärkeimmissä selaimissa. Ajattele mahdollisia verkkoselaamista koskevia sovelluksia, joita yleisösi voi käyttää, ja katso kuinka hyvin sisältö latautuu ja näkyy siellä.

Vaihe 9: Kannusta keskusteluja

Palattuamme takaisin viestin muokkaamiseen, tehdään kopiostamme ajattelevaa ja keskustelua rohkaisevaa. Mistä tiedät, onko artikkelisi tuonut arvoa lukijoille, ellet saa heidän kommenttejaan?

Yksi todistetuista tavoista rohkaista keskusteluita viestisi alla on kysyä lukijoiltaan pari kysymystä artikkelin lopussa. Ääriviestinnästä ihmiset yleensä etsivät lyhyen yhteenvedon asioista, jotka korosit julkaisussa tai jonkinlaista ”toimintakehotusta” tosiasiallisesti tehdäksesi jotain. Tekstin viimeistely kysymyksellä tai kahdella voi rohkaista lukijoita jättämään kommentin omilla vaikutelmillaan asioista, jotka olet korostanut, tai jaa heidän omat kokemuksensa ehdotetusta aiheesta.

Vaihe 10: Oikoluku

Kuulostaa siltä, ​​että bloggaajien tulisi tehdä oletustoimenpiteenä, mutta jostain syystä kaikki eivät tarkista viestejään ennen julkaisua. Jotta et näyttäisi idiootilta, joka oli liian laiska tarkistamaan tekstiä ennen sen julkaisemista, on erittäin suositeltavaa oikolukua, mitä olet kirjoittanut useita kertoja.

Siellä voi olla yleisiä kirjoitusvirheitä, jotka voit tehdä kiireessä ilmaista ajatuksesi asiakirjassa. Olemme kaikki ihmisiä ja teemme virheitä. Joten älä vahingoita mainetta ja anna lukijoidesi nauttia kaikista jakamistasi tekstiriveistä, oikolukea tekstisi huolellisesti.

Kun työskentelet blogi-julkaisun parissa, kirjoita puolet siitä ja tallenna luonnos. Tarkista jokainen kirjoittamasi sana ja tarkista, että et ole vielä kirjoitusvirheitä. Korjaa kaikki kirjoitusvirrat ennen julkaisun julkaisua. Lue lause lauseen jälkeen. Oikolukeke jokainen pari kertaa, ja jatka liikkumista vasta sen jälkeen.

Vaihe 11: Julkaise ja kiinnitä

Nyt kun olet tehnyt kaikki muokkaus- ja optimointityöt, on korkea aika tehdä viestisi eläväksi. Seuraava vaihe on artikkelin kiinnittäminen Pinterestiin. Jos et vieläkään ole luonut erillistä taulua blogiisi, on korkea aika tehdä se.

Heti kun julkaisusi tulee markkinoille, nipista siihen sisällyttämät kuvat omalle Pinterest-taulullesi. Parin päivän kuluttua mene eteenpäin ja etsi tarvittavat levyt, joilla voit tehdä saman. Suorittaessasi sellaisia ​​yksinkertaisia ​​toistuvia toimintoja, voit jakaa julkaisusi laajemmalle yleisölle, mikä tekee blogistasi helpompaa verkon kautta.

Vaihe 12: Jaa viestisi Facebookissa ja Twitterissä

Hanki hienoa levittäessään julkaisusi Facebookissa ja Twitterissä. Voit jakaa ne joko manuaalisesti tai käyttää aikataulutusohjelmia, jotka tekevät kaiken automaattisesti puolestasi. Jotta viestisi muuttuisivat paremmin, liitä tweetit ja Facebook-viestit kuviin. Kun lataat sosiaalisen median viestejä visuaalisen sisällön kanssa, varmista, että mitoit ne noudattaen Facebook- ja Twitter-standardit.

Vaihe 13: Lähetä twiitit useita kertoja

Twitter-syöte päivitetään uusilla viesteillä valtavalla nopeudella. Joten on todennäköistä, että julkaistu, jonka jaat vain kerran, häviää jatkuvasti muihin tweetteihin. Jotta näin ei tapahdu, on suositeltavaa jakaa uusia blogin kirjoituksia Twitterissä useita kertoja seuraavan parin päivän ajan sen jälkeen, kun ne on julkaistu blogissasi.

Viestien jakaminen manuaalisesti uudestaan ​​ja uudestaan ​​voi tuntua pelottavalta tehtävältä. Tällöin postiaikatauluohjelmat tulevat peliin. Heidän avullaan voit asettaa saman viestin näkymään uutissyötteessä muutaman päivän kuluttua julkaisemisesta, ja muistuttaa sosiaalisen mediayhteisön olemassaolosta muutamassa kuukaudessa. Näin voit levittää vanhempaa sisältöäsi uudestaan ​​ja uudestaan.

Vaihe 14: Kommentit

Aina, kun viestisi saa kommentin, älä jätä sitä ilman vastausta. Tämä koskee molempia kommentteja, jotka ihmiset jättävät viestin alapuolelle blogissasi ja sosiaalisessa mediassa. Yritä vastata vastauksiin kommentteja, jotka sisältävät kysymyksiä. Erittäin harkittujen lukijoiden tulisi saada vastaus myös pohdintoihinsa.

Vastaamalla kommentteihin osoitat, että välität lukijoidesi mielipiteistä ja arvostat jokaista hetkeä, jonka he viettivät lukemaan artikkelisi. Nähdessään tämän ihmiset tulevat todennäköisemmin takaisin, koska näkevät kuinka paljon heitä arvostetaan.

Vaihe 15: Analytics

Käyttäjäkommenttien lisäksi, jotka ovat voimakkaita indikaattoreita yleisösi kiinnostumisesta viesteihisi, on suositeltavaa seurata sivukuvien ja heijastusten kokonaismäärää, jonka jokainen viime kuussa julkaisemasi viesti on saavuttanut. Google Analytics auttaa sinua hallitsemaan tätä tehtävää paremmin kuin mikään muu. Tilastot osoittavat sinulle, mitkä aiheet ovat eniten kysyttyjä lukijoidesi keskuudessa, jolloin saat paremman käsityksen siitä, miten sinun pitäisi jatkaa eteenpäin kohti suurempaa menestystä.

Käärimistä

Nyt sitä mennään. Nämä olivat 15 todistettua ja tehokkainta vaihetta, jotka bloggaajien on otettava huomioon ennen julkaisemistaan ​​viestejään verkossa. Jotkut niistä ovat kokeiltuja ja totta, mutta ei yhtä tehokkaita. Käytä näitä käytännössä ja katso kuinka paljon enemmän yleisö kiinnostuu blogiisi.

Muuten, onko jotain muuta sinun mielestäsi mainittu luettelossa? Kuulemme ajatuksesi kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map