Kuinka nopeuttaa WordPress-blogia

Kuinka nopeuttaa WordPress-verkkosivustoasi

Kun puhutaan verkkosivuston nopeudesta, monet julkaisijat – joko WordPressin käyttäjät vai eivät – väittävät, että se on todella tärkeä tekijä, jota on ylläpidettävä johdonmukaisesti, koska se voi vaikuttaa suoraan käyttäjien kokemukseen. Sen vaikutus on niin suuri, että itse asiassa, 40% Internetin käyttäjistä sanoi luopuvansa verkkosivustosta, jonka lataaminen vie yli 3 sekuntia (siksi on niin tärkeää nopeuttaa WordPressiä).


Nykymaailmassa, jossa ihmisten huomioväli on lyhentymässä, kaikkien verkkosivustojen omistajien on ehdottomasti ymmärrettävä nopeuden arvo avainasemassa yleisessä käyttäjäkokemuksessa ja siksi tärkeä signaali menestyäkseen hyvin hakukoneiden tulossivuilla.

Tarkista alla olevat kohteet, kun olemme keränneet joitain temppuja ja menetelmiä, joita tarvitset WordPressin nopeuttamiseksi ja verkkosivustosi lataamiseen salamannopeudella.

1. Testaa nykyinen verkkosivustosi nopeus

Pingdom-työkalut

Ennen kuin voit optimoida verkkosivustosi nopeuden, sinun on tiedettävä lähtökohta. Tämä tarkoittaa, että joudut mittaamaan verkkosivustosi alkuperäisen nopeuden. Tässä on muutama parhaista ilmaisista online-työkaluista, joiden avulla voit määrittää, mitkä sivustosi osat voivat aiheuttaa pullonkauloja:

 • Google PageSpeed ​​Insights: Kopioi ja liitä verkkosivustosi URL-osoite nähdäksesi mitä alueita voit virittää parantamaan sivusi nopeutta pöytätietokoneissa ja mobiililaitteissa (kuten kuvien optimointi, katkenneiden linkkien korjaaminen jne.).
 • Pingdom-verkkosivuston nopeustesti: Arvioi kaikki verkkosivusi osat ja antaa suorituskyvyn ääriviivat, joissa on arvio ja suositukset.
 • GTmetrix: Arvioi verkkosivustosi antamalla sinulle sekä PageSpeed- että YSlow-pisteet, ilmoittamalla sinulle sivun latausajan, sivun koon ja tehtyjen pyyntöjen määrän sekä ratkaisuja verkkosivustosi parantamiseksi.
 • Pilvinen verkkosivuston nopeustesti: Tämä työkalu tarjoaa verkkosivustojen nopeustestauskuvien analysoinnin. Miksi tämä on mahtavaa? Se auttaa osoittamaan, kuinka voit parantaa sivustosi nopeutta yksinkertaistamalla kuvasi (ei vaadita monimutkaista koodausta tai sivuston korjauksia).
 • KeyCDN -nopeustesti: KeyCDN tarjoaa loistavan CDN-palvelun, mutta ne tarjoavat myös ilmaisia ​​sivuston nopeuden ja suorituskyvyn testaustyökaluja. Kirjoita vain URL-osoitteesi ja tallenna tulokset ennen ja jälkeen kun teet tarkistuksen, kuinka paljon voit nopeuttaa WordPressiä.

2. Valitse hyvä isännöintipalveluntarjoaja nopeuttaaksesi WordPressiä

WP-moottorin isäntä

Jos käytät verkkokauppasivustoa tai verkkosivustosi käyttää paljon erilaista sisältöä, kuten videoita tai infografiaa, tee ensisijaiseksi tehtäväksi löytää luotettava palveluntarjoaja. Jos olet tosissasi tosissasi verkkosivustostasi, haluat todennäköisesti ohjata sinut ilmaiseksi tai jaettuna isännöintipalveluna ja valita sen sijaan laadukkaasti hallitun WordPress-isännöinnin. Käytämme ja rakastamme WP Engineä, emmekä voi suositella niitä tarpeeksi. Niiden täysin hallittujen isäntäalustojen ansiosta voit olla huolissasi vähemmän palvelimestasi ja enemmän sisällöstäsi.

Mutta jos sitä on enemmän kuin tarvitset, on olemassa runsaasti jaettavia isännöintivaihtoehtoja, jotka ovat edullisia ja käyttökelpoisempia, jos vasta aloitat. Sitten, jos tarvetta ilmenee, voit skaalata suunnitelmasi lisää kaistanleveysvarauksia tai muita isompia etuja, jotka tulevat suurempien suunnitelmien mukana. Jaettua isännöintiä varten pidämme Bluehostista, koska ne tarjoavat joukon hyviä etuja uusille bloggaajille, mutta rakastamme myös Cloudwaysia, jos etsit helppoa pilvipalveluvaihtoehtoa.

Mikä tekee hyvästä WordPress-isäntästä

Kun valitset isännöintipalveluntarjoajaa, on varmasti joitain tärkeitä tekijöitä, jotka kannattaa ottaa huomioon. Omista henkilökohtaisista tarpeistasi riippuen niihin voi sisältyä:

 • Hinta (usein suositus uusille bloggaajille)
 • Ilmainen verkkotunnus
 • SSL-tuki tai ilmainen Let’s Encrypt SSL -integraatio
 • Ilmainen verkkosivustojen siirto (tärkeä, jos et halua siirtää WordPress-verkkosivustoasi itse)
 • Täysin hallittu
 • Tekniset tiedot (PHP, Nginx jne.)
 • Päivittäiset verkkosivustojen varmuuskopiot, vaikka suosittelemme silti pluginien käyttämistä WordPressin varmuuskopiointiin
 • Chat, sähköposti tai puhelintuki nopean teknisen avun saamiseksi
 • FTP / SFTP-käyttö
 • Kokonaisarvostelut / arvostelut

3. Valitse mahtava WordPress-teema

Voit valita nykyään paljon visuaalisesti upeita teemoja. Ulkonäkö ei kuitenkaan välttämättä vastaa suorituskykyä, varsinkin jos teema on huonosti koodattu. Jopa yksinkertainen blogiteema voi hidastaa verkkosivustosi, jos kehittäjä ei tiennyt mitä he tekevät. Paras veto on valita teema, jolla on nopeat testitulokset.

Yhteensä vetä ja pudota WordPress-teema

WordPress-teema yhteensä

Tietenkin suosittelemme Total WordPress -teemaamme. Käsin rakennettu täällä WPExplorerissa, se ei ole vain täynnä hienoja ominaisuuksia, vaan myös uskomattoman nopea. Katso vain tämä Kinsta-opas kuinka optimoi Total WordPress -teeman nopeus!

Teema sisältää runsaasti sisäänrakennettuja vaihtoehtoja värejä, fontteja, asetteluja, mukautettuja postityyppejä, otsikkotyylejä ja muuta varten. Etkö käytä henkilöstön mukautettua postityyppiä (tai muuta ominaisuutta)? Total sisältää optimointiasetukset ominaisuuksien poistamiseksi käytöstä WordPressin nopeuttamiseksi verkkosivustosi taustalla.

Teema sisältää myös WPBakery Page Builder, vetämällä ja pudottamalla visuaalisen sivun säveltäjän. Tätä voidaan käyttää täysin räätälöitävien verkkosivustojen suunnitteluun hidastamatta verkkosivustosi (luota meihin – katso vain kokonaisteeman demoista nähdäksesi kuinka nopeasti verkkosivustosi voisi olla).

Tyylikäs ilmainen WordPress-teema

Tyylikäs ilmainen WordPress-teema

Etsitkö yksinkertaista, nopeaa ja ilmaista teemaa blogiisi, portfoliosi tai yrityssivustoosi? Elegantti ilmainen teema on loistava vaihtoehto, joka sisältää sisäänrakennetut ja helppokäyttöiset ominaisuudet, kuten kotisivumallin, henkilökunnan ja portfolion postityypit sekä perusblogin. Teema sisältää kourallisen mukauttamisvaihtoehtoja väreille, logolle, alatunniste-widgetille ja muutamille muille asetuksille. Mutta juuri se pitää Elegantin kevyenä! Jos haluat lisätä lisää mukautuksia, harkitse oman CSS: n lisäämistä tai hyvin koodatun visuaalisen editorin, kuten keltaisen lyijykynän, käyttöä.

Oletuksena kaksikymmentäseitsemäntoista teema

Kaksikymmentäseitsemäntoista WordPress-teema

Ja viimeiseksi, vuoden WordPress-oletusteema on tyypillisesti hyvä valinta, kun otetaan huomioon sivuston nopeus. Kun katsot Kaksikymmentäseitsemäntoista (ja myös aikaisempina vuosina) teema on hyvin koodattu ja ominaisuudet on pidetty minimissä, mikä on hyvä osoitus siitä, että teema ei saisi hidastaa sivusi nopeutta edes sisällön lisäämisen jälkeen (ole varovainen lisättäessä lisäosia).

Mutta jos haluat testata toista teemaa (tai jopa testata Total itsellesi), käytä vain nopeustestejä, joihin linkinimme yllä, testataksesi teemademoja.

4. Vältä turhauttamasta sivustoasi tarpeettomilla laajennuksilla

Query Monitor Free WordPress -laajennus

Jos mietit, voiko liian monta laajennusta hidastaa WordPress-verkkosivustosi suorituskykyä, vastaus on voi olla. Tämä todella riippuu pluginien koosta, jos ne ovat yhteensopivia keskenään, jos toiminnot ovat päällekkäisiä ja mikä tärkeintä, jos ne ovat hyvin koodattuja plugineja (aivan kuten teemoja, vaikka asennatkin yksinkertaista pluginia) sosiaalisten linkkien vuoksi se voi estää sivustosi, jos se on huonosti koodattu).

Vaikka yksi tärkeimmistä erottimista, joka erottaa WordPressin muista alustoista, on laaja laajennusvalikoima, se ei välttämättä tarkoita, että sinun on asennettava kaikki näkemäsi laajennukset. Yritä vain Asentaa tarvitsemasi laajennukset, muista poistaa laajennuksia, joita et enää käytä (ei ole mitään syytä olla plugin hoarder) ja muista päivittää laajennuksesi pitämään ne kärjen muodossa.

Kun valitset laajennuksia, muista keskittyä laatuun eikä määrään. Tässä on joitain vinkkejä laajennusten hallintaan:

 • Testaa verkkosivustosi nopeus (ja varmista, että verkkosivun varmuuskopiointi on turvallista) ennen uuden laajennuksen asentamista ja sen jälkeen
 • Käytä laajennuksen suoritusprofiilia kuten ilmaiseksi Kyselymonitori
 • Valitse laajennuksia, joissa on useita toimintoja (kuten Jetpack – WordPressin tähden all-in-one-tähtilaajennus)

5. Ota WordPress-välimuisti käyttöön

WP Super-välimuisti

Yksi varmeimmista tavoista nopeuttaa WordPressiä on asettamalla välimuisti (jopa WordPress sanoo niin Codex). Se voi merkittävästi lisätä verkkosivustosi latausnopeutta, vaikka käytät jaettua hosting-palvelua. Se toimii näyttämällä staattisen kopion verkkosivustoltasi sen sijaan, että suorittaisi PHP: tä ja soittaisi tietokantapuhelut jokaiselle vierailulle – säästät tonnia kaistanleveyttä prosessissa.

WordPress käyttää tätä prosessia monissa paikoissa sen sisäisestä toiminnasta. Voit kuitenkin parantaa muiden WordPress-prosessien välimuistin tasoa (ja viime kädessä nopeuttaa WordPressiä kokonaisuutena) asentamalla välimuistin laajennuksia, kuten W3 Total Cache tai WP Super Cache.

Haluatko tietää enemmän, mikä WordPress-välimuisti on, miksi sinun pitäisi käyttää sitä ja miten se toteutetaan verkkosivustollasi? Tutustu koko WordPress-välimuistioppaaseemme.

6. Nopeuta WordPressiä CDN: llä

CDN: n käytön edut WordPress-sivustossasi

Sisällönjakeluverkko on verkkosivustopalvelimen suora laajennus, joka sijaitsee ympäri maailmaa ja tallentaa välimuistiin verkkosivustosi staattisen sisällön. Sivustosi staattinen sisältö, kuten kuvat, CSS- ja JavaScript-tiedostot, tallennetaan näille eri palvelimille välimuistiversioina. Kun kävijä napsauttaa verkkosivustoasi, palvelin, joka on lähinnä vierailijan sijaintia, hakee sisältösi ja toimittaa sen myöhemmin.

Sisällön toimittamisen nopeuttamisen lisäksi vierailijoille CDN: n ja WordPressin käytön etuina on myös se, että se minimoi viiveen, koska se vähentää palvelimen ja päätelaitteen välistä etäisyyttä (verrattuna jaettuun isännöintiin tai hallittuihin isännöintipalveluihin, jotka käyttää vain yhtä palvelinta). KeyCDN: n suorittama verkkosivustojen viivekoe osoitti, että CDN: tä käyttävä verkkosivusto voi kokea 73%: n viiveen heikentymisen heti.

On olemassa paljon upeita ilmaisia ​​CDN-vaihtoehtoja WordPress-käyttäjille. Joitakin mielestämme parhaimpia CDN-toimittajia ovat CloudFlare, jetpack n Fotoni ja CDN77 (jolla on 14 päivän ilmainen kokeilu).

7. Päivitä PHP-versio

PHP-FPM

Aloittelijoille PHP on skriptikieli dynaamisten interaktiivisten verkkosivustojen, kuten WordPress, luomiseksi. WordPress luottaa PHP: hen suorittaakseen koodin verkkosivujen luomiseen. PHP-versiolla on valtava vaikutus WordPress-verkkosivustosi suorituskykyyn. Joten jos voit päivittää PHP 7: ään, mene se nopeuttamaan WordPress-palvelimen asennuksia. Itse asiassa Kinsta Managed Hosting -yrityksen suorittama vertailu osoitti, että PHP 7 on melkein kaksi kertaa nopeampi kuin edellinen versio.

Päivitys voi kuitenkin olla sinun valintasi. Tarkista palveluntarjoajalta, onko palvelimesi päivitetty vielä, tai päivityksen aikajana. Joitakin vanhoja toimintoja ei ehkä enää tueta, joten varmista, että testaat verkkosivustosi (teema ja lisäosat mukana) perusteellisesti päivityksen jälkeen.

8. Optimoi kuvat parantamaan sivuston nopeutta

WP Smush Image Optimizer

Voit myös vähentää verkkosivustosi latausaikaa optimoimalla kuvia. Kun lähetät kuvan WordPress-verkkosivustoosi, voit pakkaa tai tallentaa sen progressiivisena JPG-tiedostona. Muita tapoja optimoida kuvasi WordPressin nopeuttamiseksi ovat seuraavat:

 • Kuvien koon muuttaminen ja rajaaminen ennen lähettämistä perusvalokuvankäsittelyohjelmalla
 • Pakkaa ja optimoi kuvat ennen lähettämistä Kraken.io (helppo ja ilmainen optimoija)
 • Kutista ladattuja kuvia kuvan optimoinnin lisäosien, kuten WP Smush, WP Smush Pro (suosikkimme) tai Ewww Image Optimizer
 • Poista kuvien linkitys käytöstä (tai ainakin ryhdytään toimiin estääksesi kuvien linkittämisen)
 • Määritä WordPress-teeman kuvakoko
 • Viivästytä kuvan lataamista, kunnes sitä tarvitaan laiskaa WordPress-lisäosaa käyttämällä

9. Puhdista tietokanta ja rajaa postintoimistot

Tietokannan optimointi

Kun olet nauttinut WordPress-verkkosivustosi jonkin aikaa, tietokanta sisältää käyttämättömiä, orpoja ja kopioitavia tietoja, joita et tarvitse, joten sinun pitäisi kestää minuutti WordPress-tietokannan optimoimiseksi. Näiden tietojen poistaminen voi pienentää tietokannan kokoa, mikä tekee varmuuskopiointiprosessista huomattavasti nopeampaa ja mikä tärkeintä, se parantaa verkkosivustosi yleistä suorituskykyä.

Jälkilämpötilojen päivitykset vievät myös tilaa tietokannassasi, joten kannattaa rajoittaa tallennettujen luonnoksien määrä vähintään 2 tai 3 toimimaan varmuuskopioina. Lisää tämä koodirivi wp-config.php-tiedostoosi:

define ('WP_POST_REVISIONS', 3);

Tai helpottaaksesi elämääsi, voit käyttää laajennusta. Yksi suosittu vaihtoehto on WP Optimoi, joka sisältää helppoja vaihtoehtoja viestien, kommenttien, seurannan, metatietojen ja muun puhdistamiseen.

10. Poista Pingbacks ja Trackbacks käytöstä

Ulkoiset linkit

WordPress lähettää ja vastaanottaa oletuksena ping- ja trackback-tietoja muilta verkkosivustoilta ja muille verkkosivustoille. Näin tapahtuu, kun muut sivustot mainitsevat verkkosivustosi, joka puolestaan ​​ilmoittaa sinulle ja päivittää hyväksynnän jälkeen viestisi tiedot. Tämä voi aiheuttaa epäolennaisten linkkien lisäämisen sivustoosi, mikä voi aiheuttaa hämmennystä kävijöillesi ja vaikuttaa myös verkkosivustojesi suorituskykyyn.

WordPress-keskustelun asetukset

Voit poistaa ilmoitukset käytöstä WordPress-verkkosivuston pingbacks- ja trackback-tiedoista kirjautumalla hallintapaneeliin ja siirtymällä sitten Asetukset> Keskustelu ja poista valinta ruudusta ‘Salli linkit-ilmoitukset muista blogeista (pingbacks ja trackbacks)’ vaihtoehto.

Käärimistä

Vahva perusta verkkosivustosi nopeudelle antaa verkkosivustollesi merkittävän potkun paitsi hakukoneille myös yleisöllesi ja asiakkaasi kokemukselle. Vaikka nopeuteen optimoitu verkkosivusto ei ole kaikkea, se voi auttaa sinua paljon ohjaamaan enemmän liikennettä verkkosivustoosi, ja se voi lisätä tyytyväisten käyttäjien määrää, jotka saattavat lopulta muuttua laadun johtamiseen ja myyntiin.

Nopeuta WordPress-infografiaa

Haluatko lukea vinkkejä WordPress-verkkosivustosi nopeuttamiseksi? Katso tämä visuaalinen opas WordPressin nopeuttamiseksi kirjoittanut WP Shrug kuinka nopeuttaa WordPress-verkkosivustoasi, jota voit katsella ja ladata heidän blogistaan.

Ja kuten aina, kysy vapaasti kysymyksiä tai lisää alla olevia kommentteja omia vinkkejä WordPressin nopeuttamiseen.!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map