Kuinka naulata suuria blogiideoita WordPress-verkkosivustoosi

Ennen kuin jatkat, huomaa, että on olemassa suuri ero uskomattomien blogiideoiden tuottamisen ja uskomattoman sisällön luomisen välillä WordPress-sivustollesi. Tarvitset huippuluokan viestit voittavaan sisältömarkkinointikampanjaan, mutta miten voit luoda uskomatonta sisältöä ilman mahtavia blogiideoita aluksi?


Se on iso kysymys, eikö niin? Kuinka luoda hyviä blogi-ideoita, jotka pitävät tulen polttamassa WordPress-blogissa ja pankkitilisi kasvussa? Miksi jotkut kaverit tietävät vain blogi-ideoita saavuttaakseen maksimaalisen vaikutuksen, johtavat usein viriliteettiin?

Kuinka luoda hyviä blogiideoita heti

Jos mietit kuinka saada parhaita blogiideoita irtautua rutiinilta, ylittää kirjoittajan esto tai lisätä vain elämää blogiisi, ota hengähdys (ja siemme mitä tahansa), kun tulit oikeaan paikkaan. Me kaikki tarvitsemme toisinaan inspiraatiota, joten tervetuloa ja tunnemme olosi kotoisaksi (olemme linkittäneet jopa hyödyllisen artikkelin jokaisesta kärjestä – jos haluat lukea lisää, napsauta vain kuvia!).

1. Kysy lukijoiltasi

Parhaat WordPress-tietokilpailulaajennukset käyttäjien sitoutumisen parantamiseksi

Jep, et vain tiedä lukijoiden antaman palautteen arvoa. Voit tuottaa paljon hämmästyttäviä blogiideoita yksinkertaisesti kysymällä lukijoilta, mitä he haluavat lukea. Kyllä, kysy vain, mutta jos se ei kuulosta sinulta, voit laittaa älykkäitä menetelmiä, kuten yksinkertaisia ​​tutkimuksia.

Esimerkiksi lisäsin kerran ylimääräisen kentän sähköpostiosoiterekisteröintilomakkeihini ja pyysin tilaajia mainitsemaan suurimman haasteensa sisämarkkinoinnissa. Kerroin sinun ja minun välilläsi tarpeeksi blogiideoita kuukausien ajan ja jotain vähän ylimääräistä uutiskirjeelle.

Kysy, niin saat vastaan ​​ja käytä kaikkia käytettävissä olevia menetelmiä. Onneksi nykyään on olemassa sosiaalinen media, mikä tarkoittaa, että loistavien blogiideoiden saaminen on vain keskustelun päässä. Ota yhteyttä lukijoihisi luodaksesi asiaankuuluvaa sisältöä, joka vastaa heidän ongelmiaan.

2. Aivoriihi

WordPress Blogging-vinkkejä menestykseen

Tämä saattaa kuulostaa yhdeltä noista ”sattumasta”, mutta se todella tapahtui eilen. Läheinen ystävä, joka tunnetaan nimellä Duncan (katso? Hän on todella todellinen), tuli käymään, ja meillä oli puhetta sivuprojektista, jota työskentelen. Yhdessä ajassa aivoriihi oli poissa, mikä johti pariin blogin ideoihin.

Olin niin innoissani mainitsemastani ilmoituksesta ohi, että työskentelen postitse naulaamalla blogi-ideoita WordPress-sivustollesi. Joten aivoriihiimme niin enemmän ja tuotimme vielä enemmän ideoita, joista joillakin ei ole mitään tekemistä sisällön kanssa, mutta sivuprojektin muut näkökohdat.

Onko sinulla jo joukkue paikallaan? Loistava! Voit ajatella ideoita ja käyttää työkaluja, kuten Trello muun muassa prosessin hallitsemiseksi. Aivoriihi vaatii vain yhden ylimääräisen aivojen, joten ota vain aivoriihi ja nauti keskusteluistasi, joita olet käynyt ympärilläsi olevien ihmisten kanssa.

3. Tarkista kommenttisi

Kuinka saada lisää kommentteja WordPress-blogiisi

Me kaikki haavelemme julkaista viestejä, jotka vetävät paljon kommentteja, ja muutama asia voi verrata tunteeseen saada ensimmäiset kommenttisi. Se on innostava, koska voit kertoa, että kaverit antavat sinulle virheen.

Mutta tiesitkö, aivan kuten kysymällä suoraan lukijoiltasi, voit koota paljon blogiideoita kommenttialueeltasi? Mitä asiaankuuluvia kysymyksiä lukijat kysyvät? Mitä kipupisteitä he ilmaisevat vastauksena viestisi kohtaan? Nämä ovat kaikki kypsiä tapoja saada hyviä blogiideoita.

Voit laajentaa tätä lähestymistapaa muihin toimialasi blogeihin ja tarkistaa myös heidän kommenttiosionsa. Mitä lukijat kysyvät? Mikä häiritsee lukijoita, ja voitteko tarjota ratkaisun sisällöllänne? Voit varmasti nähdä, kuinka kommenttiosasto on rikas lähde aiheellisille blogiideoille, eikö niin?

syrjään: Jos olet taipuvainen, voit osoittaa asiantuntemuksesi vastaamalla kommentoijan kysymykseen siellä ja sitten. Katso tuota. Rakennat auktoriteettia ja keräät blogiideoita samaan kirottuun aikaan blogiisi tai muualle! Nyt tiedän, miksi kommentit ovat niin arvokkaita.

4. Määritä kohdeyleisö

WordPress-yleisö paremmin: tärkeät huomioon otettavat tiedot

Kuinka helvetissä olet jopa luomassa sisältöä aluksi, jos sinulla ei ole aavistustakaan, kenelle se on tarkoitettu? Et todennäköisesti osaa nauttia parhaista blogiideoista, koska et ole vielä määritellyt yleisöäsi. Miltä ihanteellinen asiakkaasi pitää? Mitä ne todennäköisesti käyvät läpi ja kuinka voit lievittää tätä kipua?

Kun sinulla on kristallinkirkas kuva henkilöstä, johon yrität tavoittaa, uskomattomia blogiideoita tulee sinulle. Ja koska luot hyvin kohdennettua ja henkilökohtaista sisältöä, viestisi tekevät ihmeitä lukijoillesi ja hakukoneillesi.

Ota aikaa ymmärtääksesi potentiaalisi. Mitkä ovat heidän motivaationsa? Miksi he ovat sivustossasi? Onko heillä tarve, jonka voit tavata ilmaisen sisällön kanssa? Tiedät, sellaista. Todellakin, tämä on yksi parhaista vinkistä, jonka voit ottaa pois tänään. Aiemmin kirjoitin sinisestä, vain täyttääkseni blogini sisällöllä, mutta tulokset olivat kauhistuttavia, kunnes määrittelin kohdeyleisön. Se on helppoa.

5. Hoita avainsanatutkimus

WordPress SEO: Avainsanatutkimus (ja mitä tehdä avainsanoilla)

Kohderyhmän määrittelyn lisäksi tulee avainsanatutkimus. Joten sinulla on nyt selkeä kuva yleisösi mielessä ja pari avainsanaa, jotka kuvaavat heidän kipupisteitä. Ehkä jopa tarkat avainsanat, joita he käyttävät verkkosivustosi löytämiseen. Asia on, tarvitset avainsanoja, niin hanki avainsanat.

Käytä näitä avainsanoja luodaksesi lisää avainsanaideoita, mikä luo hedelmällisen pohjan kohdistetuille blogiideoille, joilla on juuri haluamasi vaikutus. AdWordsin avainsanatyökalu on tässä suhteessa hengenpelastaja. Suunnittele vain avainsanasi työkaluun ja katso, miten taikuus tapahtuu.

Siellä on myös muita lukemattomia avainsanatutkimusvälineitä, kuten Moz Keyword Explorer, KWFinder ja SEMRush, mikä tarkoittaa, että voit luoda niin monta blogiideaa kuin tarvitset ja vahvistaa hakukoneoptimoijaasi prosessissa. Suuri hakukoneoptimointiin liittyy arkaluontoista avainsanatutkimusta.

6. Seuraa keskustelua sosiaalisessa mediassa

Kuinka lisätä sosiaalista mediaasi seuraa WordPress-sivustoltasi

Reaaliaikaiset keskustelut sosiaalisessa mediassa ovat loistava lähde blogiideoille sivustollesi. Etsi vain kysymyksiä, keskusteluja tai jopa uutisia mistä tahansa alaasi liittyvästä aiheesta, etkä koskaan lopu mahtavista blogiideoista enää koskaan..

Otetaan esimerkiksi Quora tai Reddit. Lukijat kaikilta elämänaloilta harjoittavat näitä sivustoja etsiessään vastauksia käytännöllisesti katsoen mihin tahansa aiheeseen auringon alla. Kuten kaveri, joka etsii hyviä blogi-ideoita tulevia viestejä varten, voit selvästi nähdä, että tämä yksittäinen kärki kantaa paljon painoa.

Tee haku vain Twitteristä tai suosikki sosiaalisen median sivustoltasi, niin saat todennäköisesti enemmän blogiideoita kuin voit koskaan käyttää. Itse asiassa blogiideat piiloutuvat #hashtageihin, @menuiin, osakkeisiin, kuviin ja niin edelleen. Valitse vain haluamasi ja juokse mukana.

7. Google Auto -ehdotukset: Nopea palo-vinkki

Kuinka luoda WordPress-blogin kirjoitus

Nykyään Google ennustaa hakulausekkeita kirjoittaessasi niitä. Tämä hieno autosuggest -ominaisuus on periaatteessa “näytteenotto” asioista, joita ihmiset haluavat. Se on nopea lähde ajatuksille kaikista aiheista, joita voit kuvitella. Lisäksi saat parempia hakuosuuksia, koska taas, se on tavaraa, jota ihmiset haluavat.

Aktivoi vain suosikki hakukoneemme, hyvä ol ’Google ja kirjoita pois. Autosuggest aloittaa välittömästi luettelon aiheista. Kun olet valinnut suosikki aiheesi, voit muuttaa otsikoita hiukan eri tarpeitasi vastaavaksi.

Esimerkiksi, jos kirjoitin “Miten luoda blogia” ja tämä ominaisuus antoi minulle pari ideaa, voisin kääntyä ympäri ja taivuttaa ideoita haluamani mukaan. Voit laatia monia ideoita helposti ja nopeasti Google Autosuggest -sovelluksella. Tarkoitan, tule, he tekivät sinusta loistavan työkalun, joten miksi annat heidät alas?

8. Palkka- / isäntätekijät

10 parasta WordPress-usean kirjoittajan hallintalaajennusta

Yhden miehen toiminnalla on etuja, mutta et yksinkertaisesti voi kiistellä mittakaavaetujen kanssa. Voit tuottaa paljon enemmän blogiideoita ja sisältöä, jos ylläpidät useiden kirjoittajien blogia yksinopetuksen sijasta. Voit maksaa kirjoittajille, tervetulleita vierasbloggeja tai tehdä molemmat.

Andy of Newsforshoppers loi verkkolehden, joka auttaa kuluttajia verkkokaupoissa. Hän teki kaiken tämän käyttämällä tuloja jakava mallia ja omistautuneiden toimittajien ryhmää, jotka pitävät verkkosivun ajan tasalla sisällöstä. Kirjoittajat saavat 70% viestiensä ansaitsemasta AdSense-rahasta, ja Andrew ei koskaan tarvitse huolehtia blogiideoista.

Monet muut verkkosivustot käyttävät tätä mallia, ja se on tehokas virhe. Keskityt liiketoiminnan muihin näkökohtiin ja anna jonkun muun huolehtia blogiideoista ja sisällön luomisesta. Tämä pätee myös, jos haluat julkaista kaiken sisällön nimesi alla tai ohjaaja, kuten ”Toimittajat”.

9. Haastatteluasiantuntijat

Parhaat Podcast-laajennukset ja ratkaisut WordPressille

Kuka ei halua lukea (tai kuunnella) mitä asiantuntija sanoi tietystä kiinnostavasta aiheesta? Asiantuntijahaastattelut ovat itsessään mahtavia blogiideoita, puhumattakaan siitä kuinka paljon viisautta voit saada vastauksista. Haastattelut on helppo laatia ja luoda, mutta ne voivat nopeasti luoda uskottavuutta ja luottamusta.

Ota yhteyttä alansa asiantuntijoihin ja pyydä näitä tyyppejä vastaamaan lukijoillesi koskeviin asiaankuuluviin kysymyksiin. Julkaise haastattelut aina, varsinkin sananlaskun päivänä, kun et yksinkertaisesti pysty saamaan luovia mehuja virtaamaan.

Sinun ei tarvitse miettiä haastatteluja pitkään ja kovasti, sinun on vain keksittävä kysymys tai joukko kysymyksiä. Lähetä kysymykset valitsemillesi asiantuntijoille ja koota heidän vastauksensa pakottaviin viesteihin. Tai yritä löytää vieraita omalle podcastillesi. Tämä ei vain lisää uutta sisältöä blogiisi, vaan myös erilaisia ​​mediamuotoja houkutella uusia lukijoita / kuulijoita.

10. Joyride on trendit

WordPress-markkinointivinkkejä ja -suuntauksia

Trendit ovat loistava lähde blogivideoille, jotka menevät virukselliseksi. Ja koska trendit pyörivät kuumalla tiettynä ajankohtana, ne tarjoavat rehua uutisille. Kaiken kaikkiaan suuntaukset ovat yhtä hyviä kuin kuumat. Jos et toimi nopeasti, saatat unohtaa mahdollisuuden pilata virusliikennettä.

Parasta on, että siellä on lukemattomia työkaluja, jotka auttavat sinua pysymään ajan tasalla minkä tahansa alan uusimpien uutisten ja suuntausten ajan tasalla. Ensinnäkin meillä on Google-ilmoitukset, joka ilmoittaa sinulle joka hetki, kun mainitaan avainsanasi. Voit luoda useita ilmoituksia, mutta älä liioittele sitä, muuten postitus hukkuu.

Trendit voivat myös kertoa ihmisten kiinnostuksen muutoksista ajan myötä, mikä on hieno tapa ennustaa, mitä seuraavaksi tapahtuu. Jos keräät tarpeeksi dataa ja pelaat älykkäästi, voit helposti luoda ikivihreää sisältöä, joka toimii tänään ja tulevaisuudessa.

11. Pidä kirjanmerkkejä

10 WordPress-resurssi, jotka sinun täytyy lisätä kirjanmerkkeihin heti

Inspiraatio elää kaikkialla, ja avaruustutkimusta käsittelevä artikkeli voi herättää neroosi yhtä helposti kuin jännittävä viesti teollisuudessasi. Aina, kun löydät joitain tietoja, jotka saattavat olla hyödyllisiä tulevaisuudessa, on järkevää tallentaa kirjanmerkki.

Selaimet antavat sinun segmentoida kirjanmerkkejä, mikä tarkoittaa, että sinulla voi olla useita kansioita erilaisiin tarpeisiin. Ainoa kirjanmerkkien haittapuoli on, että kaikki voi tulla sotkuiseksi, kun he keräävät ylös. Lisäksi sinun on jatkettava kaivamista syvälle vain artikkelin löytämiseksi.

Tärkein ammattilainen on tietysti se, että sinulla on laaja blogiideoiden joukko milloin tahansa. Tämä tarkoittaa sitä, että tarvitset vain vakavan määrän kahvi stimulantit kirjoittaaksesi ylimääräisen viestin, joka sinun pitää pyörien pyörimisessä.

12. Elä vähän

Ulkopuoliset aktiviteetit WordPress-verkkosivustosi kasvattamiseksi

Ja tällä tarkoitamme yksinkertaisesti hetkeksi poistumista siitä pimeästä näytöstä. Elämä on elää, ei ela tiukka, jos Jay-Z: n sanat ovat jotain menevää. Sinun täytyy päästää irti vähän ja vain olla. Nauti kuppi kahvia ystävän kanssa, mene elokuviin tai hiihtää perheesi kanssa – tee vain jotain muuta kuin kirjoita.

Hyväksyt, että kirjoittajan lohko osuu eniten, kun olet palanut. Kun sinulla ei ole aavistustakaan siitä, mitä tyhjää sivua tuijottaa sinua, kaikki muut blogiideat yksinkertaisesti katoavat ohut ilmaan. Huono, juuri niin. Näinä aikoina sinun täytyy ymmärtää, ettet ole osa elämää, vaan itse elämä.

Mene raikasta ilmaa, matkusta vähän, lue jotain, harrasta harrastuksesta, viettää aikaa rakastamasi ihmisten kanssa – tee vain mitä tahansa antaaksesi itsellesi kaivatun tauon. Huono, et todennäköisesti pysty keksimään ideaa pelastaa oma henkesi kaiken tämän hartioillasi olevan painon vuoksi. Pelaa vähän tai ole tyhmä.

14. Tee idealista

25+ vinkkejä WordPress-blogin ammattilaisille

Tämä on voin leipä, joka on edellä oleva kohta. Kirjanmerkkien tallentaminen ei todellakaan ole kaikkien kuppia teetä. Lisäksi tarvitset selaimen kirjanmerkkien tallentamiseksi. Mutta kuten olemme jo todenneet, voit löytää inspiraatiota mistä tahansa.

Upea blogiidea voi löytää outoja aikoja, ja saatat vain uskoa, että se on sitoutunut järkyttävään ihmismuistiisi koko iankaikkisuuden. Älä huijaa kaveriasi, pyydä muistilappua valmis kirjoittamaan ideoita. Jos vihaat paperia, entä esimerkiksi sovelluksista Evernote?

Unohda inspiraatio, joka hiipii sinuun aina, tiesitkö, että voit todella huijata mieltäsi tuottamaan ideoita, kuten kellokoneisto? Kyllä, todellakin voit. Ota paperi ja kirjoita 10 blogiidea ylös pään yläosaan. Heitä se pala ja tee uusi luettelo kymmenestä. Toista päivittäin.

15. Älä koskaan varasta, lainaa

30 WordPress-ammattilaista, joita seurataan Twitterissä

Vieraile alasi suosituissa blogeissa, seuraa niitä sosiaalisessa mediassa ja katso, mikä on kuuma. Suosituissa blogeissa on yleensä kirjailijaryhmiä, jotka keksivät ajatuksia säännöllisesti. Suosituilla blogeilla on myös loistavat toimittajat ja koko shebang tarkoittaa, että suurin osa työstä on jo tehty sinulle.

Voit kerätä joitain parhaista ideoista suosituista blogeistasi omalla markkinaradallasi. Sinun tehtäväsi on luoda tuoretta ja omaperäistä sisältöä mainituista ideoista, muuten varastaisi jonkun muun työn. Voit ehdottomasti löytää motivaatiota tai jopa hieman erilaisen suositun aiheen mistä tahansa blogista.

Lainaa ideoita ja rakenna oma työsi aiheiden ympärille. Älä vain varasta sisältöä, koska se saattaa tarkoittaa lakien katkeruuden ja Googlen kaltaisten tapausten kohtaamista. Loppujen lopuksi miksi keksinyt pyörän uudelleen?

16. Järjestä kilpailut ja lahjat

Kasvata yleisöäsi WordPress-kilpailuilla

Voi vapaakauppuri jokaisessa meistä. Jumala, teemme kaikenlaisia ​​asioita ilmaiseksi. Mutta jos on jotain, jota rakastamme yhtä paljon kuin ilmaisia, se on mahdollisuus heittää alas jonkinlaista kilpailua. Olemme melko kilpailukykyisiä lajeja, eikö niin? Mutta luultavasti vain Äiti Luonto ottaa tiensä.

Joka tapauksessa minulla on ollut mahdollisuus osallistua pariin lahjoihin ja kilpailuihin, ja tulokset olivat uskomattomia joka kerta. Ensinnäkin he tekevät hyviä blogiideoita, kilpailuja ja lahjoja, koska tarvitset vain jotain lahjoitettavaa.

Kun ideoiden kaivo on kuivumassa, voit aina luottaa kilpailuihin ja lahjoihin pick-me-up-tyyppisinä viesteinä. He pärjäävät melko hyvin liikenteen ja lyijyn luomisen suhteen, ja koska sinun ei tarvitse pysyä koko yön järjestäessään kilpailua tai lahjaa blogiisi, voimme sanoa, että olet kaikki hyvä kaveri.

Sinulle …

En loukkaa älykkyyttäsi esittämällä väitteitä, että tämä on täydellinen opas keksiä hyviä blogiideoita. Emme voi kumota, että planeetalla on niin paljon lähestymistapoja kuin ihmisiä, mikä tarkoittaa, että listan kasvattamiseen on vielä paljon tilaa.

Ennen lähtöä haluatko jakaa kuinka voit luoda hyviä blogiideoita WordPress-sivustollesi? Mitä työkaluja käytät, jos niitä on, ja mikä kärki resonoi kanssasi eniten? Kiitos jo etukäteen ja parhaat parhaat naulaamalla kaikki parhaat blogiideat ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map